|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Honney, je to překrásná slohovka, pěkně jsem si zaslzela, věř, že všechno to špatné už máte za sebou a ted už vás čeká jen to nádherné.
hodně štěstí do života 

Není tady
Honney, to je nádhera, moc moc ti gratuluji, jak jste to vy holky šikovný zvládly.
AŤ jste stále zdravé a šťastné.
Není tady

Honney z celého srdce gratuluji k vytoužené Viktorce(krásné jméno
) a přeji celé Tvé rodině vše nej...to nejcennější už máte!!
Krásná slohovka 
Není tady
Honney, nádherná slohovka, zasloužíš si můj obdiv, žes to takhle zvládla.
Brečím tady a jsem moc ráda, že má Viktorka tak skvělou mámu a tátu!!! 
Není tady

Honneysku, gratuluji ti ke krásné a zdravé dcerušce
a přeju ať jste všichni šťastní a zdraví...u slohovky jsem se dojala a znovu si uvědomila,jak zázračné je počít,jak obrovské štěstí je donosit a jak těžké,a přitom krásné je porodit a dát život miminku... z celého srdce přeji jen to nej....

Není tady

Honney, naaadherna slohovka
Tesim se s vama, ze tentokrat vse dobre dopadlo a byli jste tak obdareni tim nejkrasnejsim dareckem v podobe zdrave a krasne Viktorky
Preji cele rodince hodne zdravicka, stesticka a spoustu nezapomenutelnych spolecnych chvil 
Není tady
EveL teda!!!!!!!! Pěkně jsem si pobrečela. Krásná slohovka s tím nejkrásnějším koncem. Konečně máte svou vytouženou Vikinku v náruči. Ať vás provází jen štěstí a zdraví! Oba jste skvělí rodiče. Ať vám holčička krásně roste a tobě hodně mlíčka!
Není tady

co dodat.... krásně jsem si pobrekla 
teď ať už vás potká jenom samé štěstí

Není tady
Honney tak další co přes slzičky nevidí,přeje nejen tobě,ale manželovi a hlavně tvému malému zázraku,hodně štestíčka,lásky,něhy a vše co se dá i nedá slovy vyjádřit.
Není tady
Honney strašně moc ještě jednou gratuluju a přeju at vám to štěstíčko vydrží do konce života....
Není tady
Maminko.. to jsem si zase pořvala.. 

Bylo to krásné čtení.. dojemné a šťastné zároveň...
Hodně moc štěstíčka a lásky do vašeho rodinného života.. 
Není tady
Z celého srdce Vám všem přeji už jen a jen samé štěstí 
Sice se neznáme, ale často jsem na tebe myslela...
Není tady
EveL,
je to nádherný
Moc gratulujeme šťastné MAMINCE a pyšnému TATÍNKOVI
a děkujeme za fotky, Viktorka je překrásná !!!!
Neboj, nic se jí nikdy nestane, má v nebi andílka, který na ní dává pozor
Buďte pořád tááák moc šťastní 
Není tady