29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Fanny5 napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Musíš se na to dívat pozitivně, po uložení dítěte do postýlky, může přece přijít milenecDěti už se ukládají sami, a já nemám problémz se svým volným časem, m. k tomu vůbec nepotřebuji.
Ahoj Ivanko, vlastně ti ani nic zásadního nechci, snad tě jen pozdravit, ale musím ti smeknout klobouk za to, že na PŠvP jsi o tomhle neřekla ani slovo. Je vidět, že to jako problém nevidíš.
Mluvilůa jsi o manžovi, o psech a kočkách a tenhle problém se za celou dobu neobjevil.
Fanny5: Taky moc zdravim. Nezminila jsem se, protoze jsem to nepovazovala za nejaky velky problem.
Az tady jsem se zeptala , jestli je muj. m taky alkoholik a dozvedela jsem , ze ano.
Nastesti, jak jsem psala se to nezhorsuje , ale je to stale ve stejne fazi , tak snad uz to horsi nebude. Naopak v posledni dobe se obcas stane , ze nektery den i zustane doma
Není tady
Ivo - tady na babinetu je problém všechno . Páč co někdo jako problém nevnímá - druhý ano a naopak...
Tady se i z banální partnerské neschody okamžitě vydedukuje jediné řešení - tj. rozchod, rozvod ... () .
Aby mě opět někdo nenapadl - alkohol - jako problém vinímám také ... ale pokud to někdo zvládá a nijak zvlášť se tím neužírá - je to každého věc.
Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 12:15)
Není tady
No pokud nechodí denně vožralej, je to vcelku jedno
Není tady
KALIK napsal(a):
No pokud nechodí denně vožralej, je to vcelku jedno
Ten tvůj chodí ?
Sranda u tohodle tématu není na místě ... alkohol je sviňa. Jsem ráda, že jsem se s tím zatím moc nesetkala - nějak se zatím tomu zdárně vyhýbám.
Hospodští týpci mě nikdy nepřitahovali - jednoho jsem měla tu čest poznat - ale ten se vyklubal až v průběhu vztahu. Takže jsem měla na výběr a vybrala si změnu partnera. Oba jsme nekuřáci a pijem s Mírou
Ne na darmo se neříká - "nad alkoholem nezvítězíme - jen moraváci remízovali"
Není tady
Fe, můj nechodí, můj tak jedině na záchod
Fe, horší by bylo, kdyby si kouřila s mírou
Není tady
... no spíš kdybych kouřila Mírovi, když ten můj je xxxxx
Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 12:38)
Není tady
Sem zvědavej, kterej Míra se přihláší
Není tady
Plha - se hlásí
Není tady
Feuria napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Feuria napsal(a):
Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.
![]()
![]()
![]()
super projev.
Copak Andulo, máš problém ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Feuria napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.
![]()
![]()
![]()
super projev.
To spíš ty máš problém. S vyjadřováním.
Není tady
Nenutím tě to číst Přeskakuj, díky
Není tady
Jsem ze Slovácka a tohle neznám, to je dobré No, někteří Moraváci rozhodně i prohráli........
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Feuria napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
![]()
![]()
![]()
super projev.
Jééé Andulka mi říkala mamka, když jsem byla malá děkuji - je to od tebe miloučké
Není tady
Tercila napsal(a):
Jsem ze Slovácka a tohle neznám, to je dobréNo, někteří Moraváci rozhodně i prohráli........
Někteří jistě ano a ne jen moraváci
Není tady
ADFka2 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Feuria napsal(a):
![]()
![]()
![]()
super projev.
ADFko - nediv se. Ona za to nemůže ... hold zkušenosti - výchova atd. to se prostě podepíše
Hold si někdo myslí, že jen on v životě poznal "problémy" a pak je přeje každému - nechápe, že má každý své
jj - když nepomůže síla - přichází hrubá síla. Místo, aby se zamyslel ten dotyčný sám nad sebou a přestal zlo obracet proti druhým.
Nejlepší je - si toho nevšímat. Proti lidské hlouposti není lepší obrana
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Az tady jsem se zeptala , jestli je muj. m taky alkoholik a dozvedela jsem , ze ano.
Pak jsem alkoholikem i já, protože denně si dám pivo
Není tady
Feuria napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Copak Andulo, máš problém ?To spíš ty máš problém. S vyjadřováním.
ADFko - nediv se. Ona za to nemůže ... hold zkušenosti - výchova atd. to se prostě podepíše
Hold si někdo myslí, že jen on v životě poznal "problémy" a pak je přeje každému - nechápe, že má každý své![]()
jj - když nepomůže síla - přichází hrubá síla. Místo, aby se zamyslel ten dotyčný sám nad sebou a přestal zlo obracet proti druhým.
Nejlepší je - si toho nevšímat. Proti lidské hlouposti není lepší obrana![]()
To je zvláštní - můj otec totiž taky leje, a nemálo. V mý pubertě nebylo možný se domluvit a házel po mně flašky s pivem, nadával, řval... Tenkrát jsem se šprajcla, že nechci nikdy bejt stejná. Takže takovýhle výmluvy neberu.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Feuria napsal(a):
ADFka2 napsal(a):
Hold si někdo myslí, že jen on v životě poznal "problémy" a pak je přeje každému - nechápe, že má každý své![]()
Nejlepší je - si toho nevšímat. Proti lidské hlouposti není lepší obrana![]()
To je zvláštní - můj otec totiž taky leje, a nemálo. V mý pubertě nebylo možný se domluvit a házel po mně flašky s pivem, nadával, řval... Tenkrát jsem se šprajcla, že nechci nikdy bejt stejná. Takže takovýhle výmluvy neberu.
No, já to taky neberu jako výmluvu. Ty alespoň víš, že za to ti ostatní nemohou
Na víc - tím otáčením zloby proti jiným si stejně nejvíc člověk ubližuje sám.
Pomyslet si můžeme cokoli - pravdu má PPavla - když se nám to nelíbí - nemusíme ji číst
Je to varování pro všechny - které maj v plánu spojit svůj život s alkoholikem
(zatím jen s člověkem s kladným přístupem k alkoholu) ... a pořídit si s ním dítě.
Upravil(a) Feuria (1. 7. 2008 9:06)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
No, muj m. si da minimalne 3 , ale spise vice.
Není tady
ch jo Andulo, chtěla jsem ti toho tolik napsat ... pak jsem si uvědomila, že mi za to nestojíš
Já tobě asi za ty komentáře ano, jinak by jsi neztrácela čas
Není tady
Mikeš napsal(a):
To nejsi alkoholik, to je zdravý
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ch jo Andulo, chtěla jsem ti toho tolik napsat ... pak jsem si uvědomila, že mi za to nestojíš
![]()
Já tobě asi za ty komentáře ano, jinak by jsi neztrácela čas
... měla by jsi začít psát k tématu, jsou tu nějaká pravidla.
Upravil(a) Feuria (2. 7. 2008 7:20)
Není tady