Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 30. 6. 2008 12:07

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: MUZI A HOSPODA

Fanny5 napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Ugo Drago napsal(a):

Musíš se na to dívat pozitivně, po uložení dítěte do postýlky, může přece přijít milenec wink

Děti už se ukládají sami, a já nemám problémz se svým volným časem, m. k tomu vůbec nepotřebuji.

Ahoj Ivanko, vlastně ti ani nic zásadního nechci, snad tě jen pozdravit, ale musím ti smeknout klobouk za to, že na PŠvP jsi o tomhle neřekla ani slovo. Je vidět, že to jako problém nevidíš.
Mluvilůa jsi o manžovi, o psech a kočkách a tenhle problém se za celou dobu neobjevil.

Fanny5:  Taky moc zdravim. Nezminila jsem se, protoze jsem to nepovazovala za nejaky velky problem.
Az tady jsem se zeptala , jestli je muj. m taky alkoholik a dozvedela jsem , ze ano.
Nastesti, jak jsem psala se to nezhorsuje , ale je to stale ve stejne fazi , tak snad uz to horsi nebude. Naopak v posledni dobe se obcas stane , ze nektery den i zustane doma smile

Není tady

#177 30. 6. 2008 12:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ivo - tady na babinetu je problém všechno big_smile. Páč co někdo jako problém nevnímá - druhý ano a naopak...
Tady se i z banální partnerské neschody okamžitě vydedukuje jediné řešení - tj. rozchod, rozvod ... (big_smile) .
Aby mě opět někdo nenapadl - alkohol - jako problém vinímám také ... ale pokud to někdo zvládá a nijak zvlášť se tím neužírá - je to každého věc.
storstark

Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 12:15)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#178 30. 6. 2008 12:19

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

No pokud nechodí denně vožralej, je to vcelku jedno smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#179 30. 6. 2008 12:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No pokud nechodí denně vožralej, je to vcelku jedno smile

Ten tvůj chodí ? va lol

Sranda u tohodle tématu není na místě ... alkohol je sviňa. Jsem ráda, že jsem se s tím zatím moc nesetkala - nějak se zatím tomu zdárně vyhýbám.
Hospodští týpci mě nikdy nepřitahovali - jednoho jsem měla tu čest poznat - ale ten se vyklubal až v průběhu vztahu. Takže jsem měla na výběr a vybrala si změnu partnera. Oba jsme nekuřáci a pijem s Mírou wink
Ne na darmo se neříká - "nad alkoholem nezvítězíme - jen moraváci remízovali" big_smile

Není tady

#180 30. 6. 2008 12:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Fe, můj nechodí, můj tak jedině na záchod big_smile

Fe, horší by bylo, kdyby si kouřila s mírou lol

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#181 30. 6. 2008 12:37

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

... no spíš kdybych kouřila Mírovi, když ten můj je xxxxx big_smile

Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 12:38)

Není tady

#182 30. 6. 2008 12:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Sem zvědavej, kterej Míra se přihláší big_smile

Není tady

#183 30. 6. 2008 14:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Plha - se hlásí big_smile

Není tady

#184 30. 6. 2008 14:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.

Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.

lol lol lol tummenupp super projev.

Copak Andulo, máš problém ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#185 30. 6. 2008 16:43

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.

To spíš ty máš problém. S vyjadřováním.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#186 30. 6. 2008 17:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nenutím tě to číst wink Přeskakuj, díky wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#187 30. 6. 2008 18:09

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ne na darmo se neříká - "nad alkoholem nezvítězíme - jen moraváci remízovali" big_smile

Jsem ze Slovácka a tohle neznám, to je dobré tummenupp No, někteří Moraváci rozhodně i prohráli........ smile

Není tady

#188 1. 7. 2008 7:23

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Jééé Andulka mi říkala mamka, když jsem byla malá smile děkuji - je to od tebe miloučké gloria

Není tady

#189 1. 7. 2008 7:24

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Jsem ze Slovácka a tohle neznám, to je dobré tummenupp No, někteří Moraváci rozhodně i prohráli........ smile

Někteří jistě ano a ne jen moraváci sad

Není tady

#190 1. 7. 2008 7:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

ADFko - nediv se. Ona za to nemůže ... hold zkušenosti - výchova atd. to se prostě podepíše sad
Hold si někdo myslí, že jen on v životě poznal "problémy" a pak je přeje každému - nechápe, že má každý své wink
jj - když nepomůže síla - přichází hrubá síla. Místo, aby se zamyslel ten dotyčný sám nad sebou a přestal zlo obracet proti druhým.
Nejlepší je - si toho nevšímat. Proti lidské hlouposti není lepší obrana wink smile

Není tady

#191 1. 7. 2008 7:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana*M napsal(a):

Az tady jsem se zeptala , jestli je muj. m taky alkoholik a dozvedela jsem , ze ano.

Pak jsem alkoholikem i já, protože denně si dám pivo big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#192 1. 7. 2008 7:48

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ADFko - nediv se. Ona za to nemůže ... hold zkušenosti - výchova atd. to se prostě podepíše sad
Hold si někdo myslí, že jen on v životě poznal "problémy" a pak je přeje každému - nechápe, že má každý své wink
jj - když nepomůže síla - přichází hrubá síla. Místo, aby se zamyslel ten dotyčný sám nad sebou a přestal zlo obracet proti druhým.
Nejlepší je - si toho nevšímat. Proti lidské hlouposti není lepší obrana wink smile

To je zvláštní - můj otec totiž taky leje, a nemálo. V mý pubertě nebylo možný se domluvit a házel po mně flašky s pivem, nadával, řval... Tenkrát jsem se šprajcla, že nechci nikdy bejt stejná. Takže takovýhle výmluvy neberu.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#193 1. 7. 2008 7:57

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Feuria napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

To je zvláštní - můj otec totiž taky leje, a nemálo. V mý pubertě nebylo možný se domluvit a házel po mně flašky s pivem, nadával, řval... Tenkrát jsem se šprajcla, že nechci nikdy bejt stejná. Takže takovýhle výmluvy neberu.

No, já to taky neberu jako výmluvu. Ty alespoň víš, že za to ti ostatní nemohou smile
Na víc - tím otáčením zloby proti jiným si stejně nejvíc člověk ubližuje sám.
Pomyslet si můžeme cokoli - pravdu má PPavla - když se nám to nelíbí - nemusíme ji číst smile
Je to varování pro všechny - které maj v plánu spojit svůj život s alkoholikem
(zatím jen s člověkem s kladným přístupem k alkoholu) ... a pořídit si s ním dítě.

Upravil(a) Feuria (1. 7. 2008 9:06)

Není tady

#194 1. 7. 2008 15:44

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Mikeš napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

No, muj m. si da minimalne 3 , ale spise vice.

Není tady

#195 1. 7. 2008 16:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ch jo Andulo, chtěla jsem ti toho tolik napsat ... pak jsem si uvědomila, že mi za to nestojíš wink

Já tobě asi za ty komentáře ano, jinak by jsi neztrácela čas winklol

Není tady

#196 1. 7. 2008 16:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

To nejsi alkoholik, to je zdravý storstark tummenupp

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#197 1. 7. 2008 18:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

ch jo Andulo, chtěla jsem ti toho tolik napsat ... pak jsem si uvědomila, že mi za to nestojíš wink

Já tobě asi za ty komentáře ano, jinak by jsi neztrácela čas winklol

vissla lol 
... měla by jsi začít psát k tématu, jsou tu nějaká pravidla. wink offtopic

Upravil(a) Feuria (2. 7. 2008 7:20)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí