Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 27. 6. 2008 19:00

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Re: MUZI A HOSPODA

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.

Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.

Opravdu inteligentně jsi to napsala.... usch

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#152 27. 6. 2008 20:42

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

aprill napsal(a):

Je mi tě líto, máš hodně naivní představy kapitulation . Nezmění se ani kvůli tobě a ani později kvůli dítěti butter .

¨No - já s tím nesouhlasím... zatím je to tak, že tu odpovědnost nemá a chová se občas tak, jak Ladie píše ... znám pár takových a po narození děcka pro ně hospoda existovat přestala. I muži se mění a i muži mají své dny... neřeknu, pokud by se tu psalo o alkoholikovi a hospodském povaleči....
Také mám období - kdy bych pořád rajzovala po discotékách a z toho půl roku rok nikam chodit nemusím. Naštěstí mi to partner toleruje  a nenapadá ho hned něco o mé nezodpovědnosti. Zatím ji mám sama za sebe ... nikoli za dítě a už vůbec né za partnera. Vše je to na domluvě ... pravdou je, že pokud mi to vadí a jemu je to fuk. Tak je to na pováženou.... ale nevidím to jako konec světa, když to tak není imrvére.

roll znám dost takových, které ani narození několika dětí nezměnilo, dál vysedávají v putice a dál chlastají ... a manželky se můžou zbláznit, nezmění na tom nic. Ony samy s dětmi doma, on s kamarády v hospodě usch

No, ja jsem chvili blaznila, ale pak jsem si zvykla a prestalo mi to vadit. V tom je asi ten rozdil, nekomu to proste vadi hodne moc .

Není tady

#153 27. 6. 2008 22:46

Ugo Drago
Host

PPavlaa napsal(a):

roll znám dost takových, které ani narození několika dětí nezměnilo, dál vysedávají v putice a dál chlastají ... a manželky se můžou zbláznit, nezmění na tom nic. Ony samy s dětmi doma, on s kamarády v hospodě usch

Musíš se na to dívat pozitivně, po uložení dítěte do postýlky, může přece přijít milenec wink

#154 28. 6. 2008 14:08

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Ugo Drago napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Musíš se na to dívat pozitivně, po uložení dítěte do postýlky, může přece přijít milenec wink

Děti už se ukládají sami, a já nemám problémz se svým volným časem, m. k tomu vůbec nepotřebuji.

Není tady

#155 28. 6. 2008 17:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka je mi naprosto jedno, co si myslíš, sorry wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#156 28. 6. 2008 17:38

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Ivana*M napsal(a):

Ugo Drago napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Děti už se ukládají sami, a já nemám problémz se svým volným časem, m. k tomu vůbec nepotřebuji.

Ahoj Ivanko, vlastně ti ani nic zásadního nechci, snad tě jen pozdravit, ale musím ti smeknout klobouk za to, že na PŠvP jsi o tomhle neřekla ani slovo. Je vidět, že to jako problém nevidíš.
Mluvilůa jsi o manžovi, o psech a kočkách a tenhle problém se za celou dobu neobjevil.

Není tady

#157 29. 6. 2008 9:54

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria: "Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ..."

Feurio, a které to jsou? wink
Ať jsem tady teď husa potrefená nebo ne, nikdy jsem neměla radost z cizích problémů. A víš proč? Z vypočítavosti wink smile. Protože když jsou lidi kolem mě spokojení, usmívají se na mě a tím je líp i mně.

Ale k tomu problému Ladie. Určitě si dokážu představit, že žije jakžtakž v pohodě a že se tu jen potřebovala vypsat. Ale právě proto, že si tolerování alkoholismu (či prostě chození manžela do hospody) neumím ani představit a vím, jak těžko se žilo tchýni s tchánem, který tu hospodu navštěvoval častěji, než je zdrávo, střídal pití a velké nákupy pro rodinu v Tuzexu a zase pití a ... tak se snažím Ladie vypsat věci, nad kterými se třeba může zamyslet, aby jí prostě jednou nebylo ještě hůř než teď. Toť vše.
Sama bych nebyla ráda, kdyby moje dcera musela řešit to, co řeší Ladie. Já bych to považovala za "neúspěch" v jejím vztahu. Protože si myslím, že žít ve vztahu ode zdi ke zdi - chlast, omluva, chlast, omluva...to je na nic. Bude se motat celý život na jednom místě.
A předpokládám, že když už to Ladie hodila na monitor, asi jí na tom přece jen něco vadí. Jak správně píšeš, každý má jiné zkušenosti - někdo dobré, někdo špatné, ale jestliže tady právě někdo popíše ty špatné, ještě to nemusí znamenat, že Ladie něco dobrého nepřeje. Spíš naopak.
Aspoň tak to beru já. smile

Upravil(a) Tercila (29. 6. 2008 9:56)

Není tady

#158 30. 6. 2008 7:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Feuria napsal(a):

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.

Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.

lol lol lol tummenupp super projev.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#159 30. 6. 2008 7:34

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

PPavlo, co jančíš...??? smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#160 30. 6. 2008 7:37

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tercilo - nepsala jsem to konkrétně smile ... sorry za kraviny co píšu - ale nepostřehla jsem nikde, že by Ladie psala o tom, že ten její má problém s alkoholem - ale že ho občas popadne období, kdy prostě musí do hospody a jsou pro něj přednější kámoši atd. ... ale asi jsem fakt mimo. Všichni co chodí do hospody - jsou alkoholici - tedy i já ... pardon. Alkoholika bych netolerovala ... (alespoň si to myslím) nemám s tím zkušenost - jen jednoho jsem opustila před 7 lety .... ale raději nebudu plácat kraviny a půjdu se po sobotním flámu trochu dospat lol

Napsala jsem jen svůj názor(na danou situaci - jak ji vidím já) - nikoli obhajoba alkoholismu. Také to, že je to na každém - co z kousne. ... offtopic
p.s. nejsou tady nějaká pravidla babinetu ? ... PPavlo - zřejmě jsi se spíš špatně vyspala ty, né ?

Není tady

#161 30. 6. 2008 7:45

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Teda Fe, ta tě sjela big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#162 30. 6. 2008 7:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

No to teda - ta mi to zase nandala styrka ... asi budu blečet grater dudlik
Mno - stále si o sobě myslím, že jsem dospělá a svobodná bytost a mohu se vyjádřit v diskusi - k danému tématu.
I když nemám takové zkušenosti jako PPavlínka hjarta

Není tady

#163 30. 6. 2008 7:54

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Alyssa napsal(a):

Feuria napsal(a):

milenka - v horším případě milenec va

Proč by za vším musela být milenka nebo milenec??!!

Podle sebe soudím tebe big_smile

přesně tak stolt

Není tady

#164 30. 6. 2008 7:58

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Ladie,
každopádně TY musíš vědět, jestli je Ti s takovým hospodským týpkem, kterého jsi tady stovkám čtenářek a čtenářů popsala, dobře. O ničem jiném to není.
A Tvé předchozí příspěvky nenapovídaly moc o tom, že by Ti extra dobře bylo. Určitě se dá tolerovat nějaké to občasné popití, ale teda mě by spíš mrzelo jeho celkové chování - že pro vás oba něco vaříš a on bez ohledu na to zmizí do hospody (že by mu tam bylo líp?), že Ti už teď říká jasně, že mu nebudeš kecat do jeho života.... No, nevím, nevím. Takové chování by se mi nelíbilo.
Abys jednou nebyla s dvěma dětmi v náručí manželka čekatelka, až se páníček podnapilý po utracení peněz vyčleněných na dětské boty vrátí z hospody a ještě Ti připomene, že TY mu do jeho života kecat nebudeš.... Ale to asi přeháním, tak zlé to jistě nebude wink smile.
Omluva je absolutní minimum, které pro Tebe může udělat. Nic ho nestojí. Tu bych až tak vážně nebrala. Ne slova, ale skutky! jsou podstatné. smile
Zkus popřemýšlet, co se s tím dá dělat a do jaké míry Ti jeho chování vlastně vadí, abys jednou nebyla fakt nešťastná. Držím palce.

Vrátila jsem se zpět .... Tak třeba s tímhle jen souhlasím - ale opravdu nikde jsem nenašla, že by ta holčina řešila alkoholismus va
A stále si myslím to, že se lidé vyvíjejí a nic není jistého - i tyhle diskuse jsou pouze našimi doměnkami na základě vlastních zkušeností - nic víc. offtopic

Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 8:01)

Není tady

#165 30. 6. 2008 7:59

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

KALIK napsal(a):

Mno - stále si o sobě myslím, že jsem dospělá a svobodná bytost a mohu se vyjádřit v diskusi - k danému tématu.

Fe, kdy o nic nejde a kdo ví, kdo má pravdu smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#166 30. 6. 2008 8:05

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Tercila napsal(a):

Ladie,
každopádně TY musíš vědět, jestli je Ti s takovým hospodským týpkem, kterého jsi tady stovkám čtenářek a čtenářů popsala, dobře. O ničem jiném to není.
A Tvé předchozí příspěvky nenapovídaly moc o tom, že by Ti extra dobře bylo. Určitě se dá tolerovat nějaké to občasné popití, ale teda mě by spíš mrzelo jeho celkové chování - že pro vás oba něco vaříš a on bez ohledu na to zmizí do hospody (že by mu tam bylo líp?), že Ti už teď říká jasně, že mu nebudeš kecat do jeho života.... No, nevím, nevím. Takové chování by se mi nelíbilo.
Abys jednou nebyla s dvěma dětmi v náručí manželka čekatelka, až se páníček podnapilý po utracení peněz vyčleněných na dětské boty vrátí z hospody a ještě Ti připomene, že TY mu do jeho života kecat nebudeš.... Ale to asi přeháním, tak zlé to jistě nebude wink smile.
Omluva je absolutní minimum, které pro Tebe může udělat. Nic ho nestojí. Tu bych až tak vážně nebrala. Ne slova, ale skutky! jsou podstatné. smile
Zkus popřemýšlet, co se s tím dá dělat a do jaké míry Ti jeho chování vlastně vadí, abys jednou nebyla fakt nešťastná. Držím palce.

Vrátila jsem se zpět .... Tak třeba s tímhle jen souhlasím - ale opravdu nikde jsem nenašla, že by ta holčina řešila alkoholismus va
A stále si myslím to, že se lidé vyvíjejí a nic není jistého - i tyhle diskuse jsou pouze našimi doměnkami na základě vlastních zkušeností - nic víc. offtopic

přesně

Upravil(a) adra (30. 6. 2008 8:05)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#167 30. 6. 2008 8:05

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Feuria napsal(a):

KALIK napsal(a):

Fe, kdy o nic nejde a kdo ví, kdo má pravdu smile

Tady přeci nejde o pravdu . Je to diskusní fórum nebo mi něco uniklo ? ... já se tu s nikým o své pravdě nepřu.
Když někoho neznám - tak přeci nebudu psát - že mám pravdu a vím, jak to zkončí(protože já to přeci zažila). Na víc Ladie to snad uzavřela sama.
S tím člověkem je 7 let a hold si došla postěžovat (třeba jako Val) ... a jak to u nich dopadne časem... To si opravdu netroufám odhadnout, já na rozdíl od jiných - skleněnou kouli doma nemám lol

Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 8:06)

Není tady

#168 30. 6. 2008 8:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Fe, jistěže nejde o pravdu smile Ber to s humorem smile

Není tady

#169 30. 6. 2008 8:08

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Fe, jistěže nejde o pravdu smile Ber to s humorem smile

Neboj wink beru to s humorem mě vlastním lol
Dnes jsem se totiž náramně dobře vyspala smile

Upravil(a) Feuria (30. 6. 2008 8:09)

Není tady

#170 30. 6. 2008 10:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

To jako kolik hodin? va

Není tady

#171 30. 6. 2008 10:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak třebá já...5,5   usch

Není tady

#172 30. 6. 2008 10:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

9,5 big_smile (týdne) tongue

Není tady

#173 30. 6. 2008 10:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥

mno.... čím větší chodilo tím delší spánek lol lol

Není tady

#174 30. 6. 2008 11:01

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

9,5 to je maso big_smile

Já spal asi 5h.

Není tady

#175 30. 6. 2008 11:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

My víme Kaliku .... došel jsi pozdě z hospody big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí