Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 25. 6. 2008 19:13

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Re: MUZI A HOSPODA

Maya.82: "Tak já chodím s tím svojim. Nemá důvod mě nechávat doma. smile

To je moc hezky napsáno tummenupp. Ale mně by vysedávání v hospodě připadlo jako příšerná ztráta času; notabene, až budou děti, jak to vyřešíte? big_smile

Není tady

#127 25. 6. 2008 19:26

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie: Tyhle stavy mívá jednou za čas a ještě nikdy netrvaly víc než týden, dva.... Ale doufám, že až budeme mít děti, tak si o sobě přestane myslet, že je mu 20 a nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost... dumbom

Ježišmarja, Ladie... holka, tak tomuto bych věřila asi tak, jako že poletím na Měsíc. sad Jestliže po divadle ještě MUSÍ do hospody, jestliže místo Tvé večeře MUSÍ do hospody, jestliže Ti odsekává, že mu nemáš co řídit život... po tomhle všem předpokládáš, že se po narození dětí, kdy přibude probdělých nocí, dětského pláče až řevu smile, návštěv doktorů, nedostatku peněz při mateřské.... že se tenhle týpek zlepší? Hmmmm..... neutral
Nepřemýšlela bych ani tak o milence, jako spíš o jeho neomaleném chování ke mně. Že ignoruje moje mňamky kvůli hospodě? Víckrát by se jich nedočkal. Že mi řekne, abych za ním a nějakou jeho přiopilou bandou já sama vkráčela do hospody, když s ním chci být?
No teda, co tohle je za (vy)chování??? To si nedokážu představit. Do "gentlemana" má pěkně daleko. Nehledala bych na Tvém místě milence, ale jiného partnera. neutral

Není tady

#128 25. 6. 2008 19:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ladie napsal(a):

Snad ho to brzy přejde. Tyhle stavy mívá jednou za čas a ještě nikdy netrvaly víc než týden, dva. Občas si prostě musí dokázat, jaký je veliký, svobodný, nezávislý chlap roll Já mu to neberu. Taky nejsem dokonalá. A hlavně  nejsem jeho máma, abych ho vychovávala. Ale doufám, že až budeme mít děti, tak si o sobě přestane myslet, že je mu 20 a nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost... dumbom

Je mi tě líto, máš hodně naivní představy kapitulation . Nezmění se ani kvůli tobě a ani později kvůli dítěti butter .

Není tady

#129 25. 6. 2008 21:55

bloncka
♥♥♥♥---

Nebude to tím fotbalem?

Není tady

#130 25. 6. 2008 22:07

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

bloncka napsal(a):

Nebude to tím fotbalem?

Nebude!!!!

Není tady

#131 26. 6. 2008 11:33

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Je mi tě líto, máš hodně naivní představy kapitulation . Nezmění se ani kvůli tobě a ani později kvůli dítěti butter .

Proč by se kvůli MĚ měnil? va Co jsem si vybrala, to mám wink

Není tady

#132 26. 6. 2008 17:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jen abys jednou nelitovala wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#133 26. 6. 2008 17:59

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Zatím 7 let nelituju wink Ano, občas mě pěkně nas.re, ale nikdo není svatý stolt No a navíc se včera omluvil, že se choval jako blbec a všechno je v pohodě (doufám že na hóóódně dlouho...)

Není tady

#134 26. 6. 2008 18:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie napsal(a):

Zatím 7 let nelituju wink Ano, občas mě pěkně nas.re, ale nikdo není svatý stolt No a navíc se včera omluvil, že se choval jako blbec a všechno je v pohodě (doufám že na hóóódně dlouho...)

To je krásné, že se omluvil lol . Mimochodem, proč sis vlastně stěžovala, že tráví volný čas v hospodě vissla , když ti to vlastně ani nevadí?

Není tady

#135 26. 6. 2008 18:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Ladie napsal(a):

To je krásné, že se omluvil lol . Mimochodem, proč sis vlastně stěžovala, že tráví volný čas v hospodě vissla , když ti to vlastně ani nevadí?

No to se asi ještě neomluvil, teď už jóóó ... big_smile takže je zapomenuto a zase jsou všichni šťastní big_smile

Do doby, než se bude zase chovat jako blbec tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#136 26. 6. 2008 18:14

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Aprill, tobě možná připadá omluva směšná, ale mě ne roll A proč jsem si stěžovala, že tráví čas v hospodě snad nemusím rozepisovat.

Není tady

#137 26. 6. 2008 18:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aprill napsal(a):

Ladie napsal(a):

No to se asi ještě neomluvil, teď už jóóó ... big_smile takže je zapomenuto a zase jsou všichni šťastní big_smile

Do doby, než se bude zase chovat jako blbec tongue

Zazvonil zvonec a pohádky je konec lol , aspoň pro dobu než zavolají kámoši a on znovu potáhne svým oblíbeným směrem. Napadá mě rčení, kdo chce kam, pomozme mu tam tummenupp .

Není tady

#138 26. 6. 2008 18:17

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Zazvonil zvonec a pohádky je konec lol , aspoň pro dobu než zavolají kámoši a on znovu potáhne svým oblíbeným směrem. Napadá mě rčení, kdo chce kam, pomozme mu tam tummenupp .

Ale? Že by "podle sebe soudím tebe"? wink

Není tady

#139 26. 6. 2008 18:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie napsal(a):

Aprill, tobě možná připadá omluva směšná, ale mě ne roll A proč jsem si stěžovala, že tráví čas v hospodě snad nemusím rozepisovat.

Pokud je věčně v hospodě, pak se chová jako blbec (tvoje slova), pak se omluví, opět se chová jako blbec, opět omluva a jede to pořád dokola, tak to fakt směšný je.

Upravil(a) PPavlaa (26. 6. 2008 18:21)

Není tady

#140 26. 6. 2008 18:21

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie napsal(a):

aprill napsal(a):

Ale? Že by "podle sebe soudím tebe"? wink

Já jsem se litovala? Že jsem si nevšimla http://i.dama.cz/s/e816.gif .

Není tady

#141 26. 6. 2008 19:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ladie,
každopádně TY musíš vědět, jestli je Ti s takovým hospodským týpkem, kterého jsi tady stovkám čtenářek a čtenářů popsala, dobře. O ničem jiném to není.
A Tvé předchozí příspěvky nenapovídaly moc o tom, že by Ti extra dobře bylo. Určitě se dá tolerovat nějaké to občasné popití, ale teda mě by spíš mrzelo jeho celkové chování - že pro vás oba něco vaříš a on bez ohledu na to zmizí do hospody (že by mu tam bylo líp?), že Ti už teď říká jasně, že mu nebudeš kecat do jeho života.... No, nevím, nevím. Takové chování by se mi nelíbilo.
Abys jednou nebyla s dvěma dětmi v náručí manželka čekatelka, až se páníček podnapilý po utracení peněz vyčleněných na dětské boty vrátí z hospody a ještě Ti připomene, že TY mu do jeho života kecat nebudeš.... Ale to asi přeháním, tak zlé to jistě nebude wink smile.
Omluva je absolutní minimum, které pro Tebe může udělat. Nic ho nestojí. Tu bych až tak vážně nebrala. Ne slova, ale skutky! jsou podstatné. smile
Zkus popřemýšlet, co se s tím dá dělat a do jaké míry Ti jeho chování vlastně vadí, abys jednou nebyla fakt nešťastná. Držím palce.

Upravil(a) Tercila (26. 6. 2008 19:30)

Není tady

#142 27. 6. 2008 12:07

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Omluva je hezká, ale slova nic nestojí, že. Na činy, na ty bych si počkala a pak by se vidělo. Já jsem tedy velká zastánkyně svodoby ve vztahu, nemyslím si, že partneři jsou siamská dvojčata, co musí být pořád spolu, ale na druhou stranu...když se na něčem domluvíme, mám s tím nějakou práci a pak by mi bylo řečeno, že jde do hospody bez ohledu na předchozí domluvu a já si můžu trhnout, pač mu nebudu řídit život, tak to by lítaly blesky.

Není tady

#143 27. 6. 2008 13:38

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.

Upravil(a) Feuria (27. 6. 2008 13:40)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#144 27. 6. 2008 13:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Ladie napsal(a):

Snad ho to brzy přejde. Tyhle stavy mívá jednou za čas a ještě nikdy netrvaly víc než týden, dva. Občas si prostě musí dokázat, jaký je veliký, svobodný, nezávislý chlap roll Já mu to neberu. Taky nejsem dokonalá. A hlavně  nejsem jeho máma, abych ho vychovávala. Ale doufám, že až budeme mít děti, tak si o sobě přestane myslet, že je mu 20 a nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost... dumbom

¨No - já s tím nesouhlasím... zatím je to tak, že tu odpovědnost nemá a chová se občas tak, jak Ladie píše ... znám pár takových a po narození děcka pro ně hospoda existovat přestala. I muži se mění a i muži mají své dny... neřeknu, pokud by se tu psalo o alkoholikovi a hospodském povaleči....
Také mám období - kdy bych pořád rajzovala po discotékách a z toho půl roku rok nikam chodit nemusím. Naštěstí mi to partner toleruje  a nenapadá ho hned něco o mé nezodpovědnosti. Zatím ji mám sama za sebe ... nikoli za dítě a už vůbec né za partnera. Vše je to na domluvě ... pravdou je, že pokud mi to vadí a jemu je to fuk. Tak je to na pováženou.... ale nevidím to jako konec světa, když to tak není imrvére.

Není tady

#145 27. 6. 2008 13:52

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Moje nejlepší kamarádka žije s vyléčeným alkoholikem. Bylo to s ním jednu chvíli dost špatný. Kdyby ji neměl a ona neměla tolika sil, tak si troufám tvrdit, že by možná došlo k nejhoršímu. A ta holka to vůbec neměla jednoduchý, ale to je na dlouhý psaní a asi si to dovedete představit. Chlapec abstinuje pátým rokem a je bezvadný člověk.

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#146 27. 6. 2008 14:10

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Feuria napsal(a):

Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda...

Fe, jsi jedna z mála, která mě pochopila par

Feuria napsal(a):

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla....

Tak tenhle pocit mám taky sjuk

Není tady

#147 27. 6. 2008 14:17

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Feuri sorry, zkušenosti.

Není tady

#148 27. 6. 2008 14:25

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tiino - také jich pár mám - jen třebas jiné ... ale může to být tak či tak - to člověk do předu zkrátka nikdy neví .... dnes se to jeví tak - zítra je vše jinak.
Je na každém - jak a co cítí - co mu za co stojí .... a stejně se každý musí zařídit dle sebe - i když si třeba nabije hubu. Můžem si předat právě ty zkušenosti a je na zvážení každého jedince - co si z toho veme..... smile Mám také kámošku, kterou nechápu a nepochopím nikdy - řeknu jí svůj názor, ale to je tak vše. Ten život za ní neodžiju a jak si ho odžije - je na ní -- stejně tak jako na Ladii. My se tu jen domníváme - jak by to mohlo být - neznáme ani jednoho z nich ... a každý do toho projektujem z části sami sebe.

Není tady

#149 27. 6. 2008 18:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Mě příjde, že tu snad spousta holek má děsnou radost, když je někdo v "problému" a to jsou ty nejhodnější a radí se a blabla - ale jakmile dotyčná příteli odpustí (popř.se přítel omluví) a je zas klid ... tak najednou - je to směšné a bude to dokola a zase bla, bla.... Ladie byla naštvaná a napsala to - potřebovala se vypsat....hold - teď je to o.k. tak může být ráda... asi by bylo lepší, kdyby se neomluvil - nic neuznal - chodil do hospy a tady by se řešil další rozchod, protože tohle si přeci nemůže nechat žádná líbit. No - asi jsem mimo... ale je fakt, že kdo chce kam - blá blá ... a taky asi platí - podle sebe - soudím tebe.
Ladie - přeji ti - ať to zasejc nějakou dobu vydrží - všude je něco a není každej den posvícení - stejně tak jak nemá cenu se dlouho rochnit ve stresu a trápení.
Některé holce je jedno zda její chodí po hospodách a chodí třeba s ním a některé to vadí - je na zvážení každého ... co snese.

Jo, jsi fakt mimo. Co tady píšeš jsou úplný kraviny, jestli ses blbě vychrápala, tak mě to mrzí, ale co my s tím. Všechny omluvy jsou na pěkný ho :-), když chlap pije.
Vůbec nevíš o čem meleš, můj otec pije - pil. Omluv, slz a slibů jsem od něj zažila spoustu. Vůbec nezáleží na tom, co chlap nakráká, naslibuje, když nic nezmění a chlastá dál.
A že je chvíli klid ? Pche, ale to co přijde pak opravdu stojí za to. Když jsi to nezažila, tak buď ticho, vůbec nevíš o čem je řeč. A kecy typu všude je něco, jsou v téhle chvíli, kdy chlap pije úplně mimo, stejně jako ty.

Není tady

#150 27. 6. 2008 18:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

aprill napsal(a):

Ladie napsal(a):

¨No - já s tím nesouhlasím... zatím je to tak, že tu odpovědnost nemá a chová se občas tak, jak Ladie píše ... znám pár takových a po narození děcka pro ně hospoda existovat přestala. I muži se mění a i muži mají své dny... neřeknu, pokud by se tu psalo o alkoholikovi a hospodském povaleči....
Také mám období - kdy bych pořád rajzovala po discotékách a z toho půl roku rok nikam chodit nemusím. Naštěstí mi to partner toleruje  a nenapadá ho hned něco o mé nezodpovědnosti. Zatím ji mám sama za sebe ... nikoli za dítě a už vůbec né za partnera. Vše je to na domluvě ... pravdou je, že pokud mi to vadí a jemu je to fuk. Tak je to na pováženou.... ale nevidím to jako konec světa, když to tak není imrvére.

roll znám dost takových, které ani narození několika dětí nezměnilo, dál vysedávají v putice a dál chlastají ... a manželky se můžou zbláznit, nezmění na tom nic. Ony samy s dětmi doma, on s kamarády v hospodě usch

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí