|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mikeš napsal(a):
Já byl včera v hospodě s jednou Babinetkou... kopla do sebe 4 kousky, že jsem nestačil zírat
![]()
Už zase dráždíš hada bosou nohou? Že si nedáš pokoj chlape a na hubu zámek ..
ale komu není rady, sám do jámy spadne

Upravil(a) Somaia (20. 6. 2008 7:46)

Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Neeeee, byla tam s náma (resp. na poslední pivko dorazila) paní Mikešová
.... to nebylo žádný rande...

Není tady
Mikeš napsal(a):
Somaia napsal(a):
![]()
![]()
Neeeee, byla tam s náma (resp. na poslední pivko dorazila) paní Mikešová
.... to nebylo žádný rande...
![]()
![]()
odvolávám své katastrofické předpovědi a beru z5

Upravil(a) Somaia (20. 6. 2008 7:55)

aaa, Mikeš toužil po trojce 
Není tady

KALIK napsal(a):
aaa, Mikeš toužil po trojce
Zase vedle - podobnost s mým posledním příspěvkem na Sexuologické je opravdu čistě náhodná

Není tady
ty...Mikeši...teda ty si nadáš...pokoj???
???
.)
Není tady
Lidi, tady je vidět, že co máme doma ,toho si nevážíme a chceme jiné. Já jsem aktivní člověk,ale bývalý byl ještě aktivnější. Jenže on v práci seděl a měl klid, rýsoval. Já jsem lítala od klientů, telefony, průchozí kancl, řev, komunikace a ačkoliv jsem dost ukecaná, tak doma jsem si ráda sedla a byla zticha.
Každý víkend akce. Batoh,kolo, spát třeba na sněhu pod stanem a pak na běžkách zase dál atd. V létě kolo, přechod Tater. V pátek rovnou z práce na vlak, v sobotu vystoupit v Popradu, přeběhnout kus a pak zase na vlak a v jednu ráno v pondělí doma. Vstávat v šest. Copak o to, já to miluji aktivní pohyb.Ale když jsem už týden spala max 4 hodiny denně, a o víkendu další sprot, tak to bylo moc. Můžu vám říci, že takový mlčící víkend na rybách, kde si přečtu knížku, pes chrní ve stínu,....báááájo.
Není tady
no jo copak Klubíčko...Ty jsi prsotě živel a zažila jsi...snad skoro všechno 

BI
tak takto vypadá aktivní žena ..?
Není tady
No Adro, už mi taky síly docházejí, takže musím zvolnit:)
Není tady
Nic proti hospodám nemám, pokud je člověk nenavštěvuje moc často. Ale přítel je v nich poslední dobou každý den. Když jsem se nenápadně pokusila upozornit, že jsem tady taky (např. "Koupila jsem tan nový film na DVD, který jsi chtěl vidět a víno. Nezůstaneme dneska doma a ..
..??"), tak jediná odpověď, které se mi dostalo bylo, že on to slíbil a já mu přece nebudu diktovat, kam a kdy může chodit
Nechápu. No a poslední kapka byla dneska. Koupila jsem lístky do divadla. Všechno bylo super, ale jen do té doby, než jsme po divadle zaparkovali před domem. Já jsem byla šťastná, že už je všechno OK, to podivné období pominulo a že si užijeme pěkný zbytek večera, ale omyl. Když vystoupil z auta, stručně mi oznámil, že jde za kamarády ven 
Není tady
Ladie napsal(a):
Nic proti hospodám nemám, pokud je člověk nenavštěvuje moc často. Ale přítel je v nich poslední dobou každý den. Když jsem se nenápadně pokusila upozornit, že jsem tady taky (např. "Koupila jsem tan nový film na DVD, který jsi chtěl vidět a víno. Nezůstaneme dneska doma a ..
..??"), tak jediná odpověď, které se mi dostalo bylo, že on to slíbil a já mu přece nebudu diktovat, kam a kdy může chodit
Nechápu. No a poslední kapka byla dneska. Koupila jsem lístky do divadla. Všechno bylo super, ale jen do té doby, než jsme po divadle zaparkovali před domem. Já jsem byla šťastná, že už je všechno OK, to podivné období pominulo a že si užijeme pěkný zbytek večera, ale omyl. Když vystoupil z auta, stručně mi oznámil, že jde za kamarády ven
To je opravdu podezřelý... pokud teda předtím do hospody nechodil, nebo jen občas, a teď je tam každý den... tak se zřejmě něco děje.
Není tady
milenka - v horším případě milenec 
Není tady

S milencem si aspoň neudělá děti 
Není tady
Ne, milenka to 100% nebude - do hospody chodí s kamarády, které taky znám. To by si vymyslel jinou výmluvu
Jen si myslím, že pokud to bude dál pokračovat stejně, toho milence si najdu já 
Není tady
Ladie napsal(a):
Ne, milenka to 100% nebude - do hospody chodí s kamarády, které taky znám. To by si vymyslel jinou výmluvu
Jen si myslím, že pokud to bude dál pokračovat stejně, toho milence si najdu já
Zkus si s ním o tom promluvit, co se děje, proč změnil chování.
Že Tě to trápí...
Není tady
Marti, já jsem to zkoušela. Dva dny se choval konečně jako dřív a pak zase nic. Tak jsem včera zkusila to divadlo. Bylo to super. Shodli jsme se na tom, že už jsme spolu sami dlouho nikde nebyli, že musíme chodit častěji... No a pak mi před domem oznámil, že jde za kolegy do hospody
No a tím mi opět zkazil celý večer.
Už nemám sílu, náladu ani nervy s ním o tom mluvit. Není malé dítě, abych mu všechno musela říkat x krát. Navíc bych už teď na tohle téma nedokázala být objektivní a jednat bez emocí (spíš bez křiku
). Tak jsem mu ráno napsala mejl, kde jsem to polopaticky napsala a odpověď byla typu - jo, beru to, máš pravdu... Jen jsem zvědavá, jestli mu konečně dojde, co jsem tím opravdu myslela a bude s tím chtít něco dělat.
Není tady
Ladie napsal(a):
Marti, já jsem to zkoušela. Dva dny se choval konečně jako dřív a pak zase nic. Tak jsem včera zkusila to divadlo. Bylo to super. Shodli jsme se na tom, že už jsme spolu sami dlouho nikde nebyli, že musíme chodit častěji... No a pak mi před domem oznámil, že jde za kolegy do hospody
No a tím mi opět zkazil celý večer.
Už nemám sílu, náladu ani nervy s ním o tom mluvit. Není malé dítě, abych mu všechno musela říkat x krát. Navíc bych už teď na tohle téma nedokázala být objektivní a jednat bez emocí (spíš bez křiku). Tak jsem mu ráno napsala mejl, kde jsem to polopaticky napsala a odpověď byla typu - jo, beru to, máš pravdu... Jen jsem zvědavá, jestli mu konečně dojde, co jsem tím opravdu myslela a bude s tím chtít něco dělat.
No, a dokážeš si vzpomenout, kdy to začalo? Kdy začal chodit každý den do hospody? Nestalo se v tu dobu něco? Něco neobvyklýho, změna práce, cokoli v rodině... Něco co by s tím mohlo souviset.
Chodí do hospody sám nebo jdeš někdy s ním? Abys měla představu co se tam děje (třeba tam fakt chodí nějaká nová slečna)...
Chce Tě vůbec s sebou, nebo si chce odpočinout?
Nestalo se v tý době něco u Tebe, na co třeba reaguje?
Asi se něco stalo, možná o tom nechce mluvit - pokud se takhle nechoval od začátku. Jako že asi ne.
Možná, že je toho na něj třeba jenom moc (v práci, kdekoliv) a potřebuje si odpočinout a doma mu to nejde (si odpočinout)...
Můj přítel "odpočívá" u počítače, tzn. doma... ale možná to někteří chlapi mají jinak.
Není tady
Pořád se něco mění...
Ale tohle chování odstartovala změna práce=noví kolegové (samí chlapi), kolegové z bývalé práce, kamarádi. Když mu někdo zavolá, jestli nejde na pivo, tak bez ohledu na to, co jsme měli odmluvené (teda pokud to není něco, na co máme už dlouho lístky), řekne že ano. I když ví, že třeba zrovna chystám večeři a mňamky na večer, který jsme si domluvili, jde 
A jestli mě zve sebou? Víš, on zavolá a řekne - právě mi volal ten a ten jestli nepůjdeme na pivo. Půjdeme? Když řeknu, že se mi nechce a mnohem radši bych zůstala doma, jak jsme se včera domluvili.... Tak začne, že já mu nebudu říkat kdy může jít ven a že ON UŽ TO SLÍBIL a jestli chci jít taky, tak ať za nimi přijdu 
Není tady
Ladie napsal(a):
Pořád se něco mění...
Ale tohle chování odstartovala změna práce=noví kolegové (samí chlapi), kolegové z bývalé práce, kamarádi. Když mu někdo zavolá, jestli nejde na pivo, tak bez ohledu na to, co jsme měli odmluvené (teda pokud to není něco, na co máme už dlouho lístky), řekne že ano. I když ví, že třeba zrovna chystám večeři a mňamky na večer, který jsme si domluvili, jde
A jestli mě zve sebou? Víš, on zavolá a řekne - právě mi volal ten a ten jestli nepůjdeme na pivo. Půjdeme? Když řeknu, že se mi nechce a mnohem radši bych zůstala doma, jak jsme se včera domluvili.... Tak začne, že já mu nebudu říkat kdy může jít ven a že ON UŽ TO SLÍBIL a jestli chci jít taky, tak ať za nimi přijdu
No jo, vypadá to, že nemá něco vyřešeného se svou mámou. Protože takhle se chlap nechová k partnerce, ale k mámě... No a protože v dospělém věku si toho už s mámou moc nepořeší (ani o tomhle problému nemusí vědět), tak to teď probíhá skrz Tebe.
Nevím, jestli s tím můžeš moc dělat.
Prostě, pokud chceš být DOMA SAMA, tak řekni že budeš. Pokud chceš být s ním, asi Ti nezbyde nic jinýho, než jít do tý hospody za ním.
Samozřejmě by se mi taky nelíbilo, kdyby slíbil že se mnou bude doma a pravidelně to neplnil...
Asi bych mu řekla, že mu nechceš brát možnost hospody ani vlastního rozhodnutí, ale že očekáváš, že když se spolu napevno domluvíte, že to bude platit. A když není schopen a ochoten to dodržet, ať Ti to neslibuje.
Možná má pocit, že potřebuje víc volnosti...
Kolegové z práce na něj samozřejmě můžou mít vliv... Pokud chce zapadnout do kolektivu, tak zřejmě neřekne - nemůžu jít do hospody, manželka mě nepustí...
Prostě si myslím, že to nemá zpracovaný (původ ve vztahu k mámě).
Na druhé straně, Ty sis ho vybrala a žiješ s ním - tak tam bude zřejmě i něco ze Tvé strany (to bývá vždycky), ale to fakt nevím. Zkus na to přijít sama....
Není tady
Také by se mi to nelíbilo, ale vím, že bych s tím taky nic neudělala - proti argumentu, že mu nebudu plánovat život bych asi protiargument nenašla ..... Takže buď si na to zvyknout nebo fakt ten milenec po případě změna partnera.... no - v tomto případě bych doufala, že ho to snad za čas zas přestane bavit 
Není tady
Snad ho to brzy přejde. Tyhle stavy mívá jednou za čas a ještě nikdy netrvaly víc než týden, dva. Občas si prostě musí dokázat, jaký je veliký, svobodný, nezávislý chlap
Já mu to neberu. Taky nejsem dokonalá. A hlavně nejsem jeho máma, abych ho vychovávala. Ale doufám, že až budeme mít děti, tak si o sobě přestane myslet, že je mu 20 a nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost... 
Není tady
Ladie napsal(a):
Snad ho to brzy přejde. Tyhle stavy mívá jednou za čas a ještě nikdy netrvaly víc než týden, dva. Občas si prostě musí dokázat, jaký je veliký, svobodný, nezávislý chlap
Já mu to neberu. Taky nejsem dokonalá. A hlavně nejsem jeho máma, abych ho vychovávala. Ale doufám, že až budeme mít děti, tak si o sobě přestane myslet, že je mu 20 a nemá vůči nikomu žádnou zodpovědnost...
Ladie, já jsem myslela, že to dělá posledních minimálně půl roku pořád :-)
Když to mívá jednou za čas a nikdy to netrvalo víc než týden, dva - tak je to v pořádku, ne?
Přejde to.
Zřejmě si potřebuje jednou za čas dokázat, že je chlap.
No, až bude mít děti - tak se bude chovat stejně, předpokládám... to bych si zase nemalovala nijak narůžovo. Naopak, mu můžou děti lízt na nervy, tak bude třeba chodit ven častějc? :-)
Není tady
Kdyby to trvalo půl roku, tak má buď nůž v zádech nebo já někoho jiného 
Není tady
Feuria napsal(a):
Proč by za vším musela být milenka nebo milenec??!!
Není tady
Alyssa napsal(a):
Feuria napsal(a):
Proč by za vším musela být milenka nebo milenec??!!
Podle sebe soudím tebe 
Není tady