Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 18. 6. 2008 16:11

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: MUZI A HOSPODA

Tiffany, nevíš, co je lovecká vášeň. Taky vydržím sedět večer u vody, dokud je vidět. Je to balzám na nervy, klid, pohoda, onehdy přiletěl pár divokých kachen, jindy lítají netopýři.  Teda chodím ryby dřív krmit, než chytat, ale i tak chodím moc ráda, je to mnohem lepší, než sedět u televize.

Není tady

#77 18. 6. 2008 16:22

Tiffany
♥♥♥♥♥--

ito, já se to fakt snažim pochopit, ale moc mi to nejde. To víš, když máme doma ještě naše dva prcky, tak mi prostě přijde, že ty ryby mají přednost před vším. A s dětma tam můžu být jen omezenou dobu, spíš jen chvíli, malá tam lítá jak čert a spadla by do vody coby dup a náš prvňáček tam také moc dlouho nevydrží. Někdy si myslim, že je jak malý děcko, co to chce a chce a chce... smile .

Není tady

#78 18. 6. 2008 16:28

ita
♥♥♥♥♥♥-

Ale oni jsou opravdu jako malé děti. Už dávno se nesnažím mu jeho úžasné nápady rozmlouvat. Nech ho, ať si ráno přivstane, že víc berou. Vy si poležíte a pak máte celý den pro sebe. Můj muž také chodil na ryby, když byly děti malé, neuměl to s nimi a chtěl mít klid.

Není tady

#79 18. 6. 2008 16:36

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Dámy, pokud nevíte, že správný chlap je až do smrti hravej, tak ještě neznáte chlapy smile

Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopí big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#80 18. 6. 2008 16:37

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

Dámy, pokud nevíte, že správný chlap je až do smrti hravej, tak ještě neznáte chlapy smile

Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopí big_smile

jo, ono se teďka líným chlapům říká hravej tongue smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#81 18. 6. 2008 16:44

Tiffany
♥♥♥♥♥--

To jsem se musela zasmát s tim rannim vstáváním, manžílek spíš raději pěkně poleží a až pak jde, jo, vyjímečně se stane, že si přivstane, ale to už musí být. No, musíme prostě rozumně najít nějaký kompromis, tak doufám, že se nám to podaří.
      Kalíku, no jasně, tohle chápu, ale nemusí to být pořád smile .
Ale abych ho pořád jen nepomlouvala, musim ocenit, že rád vaří, takže v tomhle je zase oporou wink . (samozřejmě, že ne každý den, máme to tak na půl)

Není tady

#82 18. 6. 2008 16:47

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jessiko, když ženská chlapa utahá, je línej. To je definice lenosti big_smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#83 18. 6. 2008 17:04

Somaia
Host

KALIK napsal(a):

Jak který ...jak který.... já jsem taky býk a často jen tak mlčím.... a pokud jsem na něco  tázána odpovídám často   dlouze  a výstižně: hmmmmmm

#84 18. 6. 2008 18:40

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

KALIK napsal(a):

Se Klubko nečil, dyk ti pivo nikdo nebere big_smile Já si taky v létě rád zajdu na terásku, když je pěkně, slunko svítí, ženský chodí okolo skoro nahý big_smile Dám si svoje dvě dvě plnotučný dospělý a je fajn. Do hospody jako takové nechodím moc rád, páč je tam většinou děsnej hluk a hlavně zakouřeno, což jaksi není moje gusto. Třeba včera jsem byl v kavárně a dal jsem si nefalšovanou čokoládu a k tomu tvarohový dortíček s lesními plody a bylo mi taky fajn big_smile

A v tom je ten rozdil, muj m. by si treba nikdy cokoladu a dortik nedal, to je naproste sci-fi

Není tady

#85 18. 6. 2008 18:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

KALIK napsal(a):

A proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním tummenupp .

Není tady

#86 18. 6. 2008 19:11

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Re: hospoda: já mám svýho muže fakt ráda a chápu, že pouze s mojí společností si nevystačí 24/7 (já s jeho koneckonců taky ne). Takže jsem moc ráda, když přijedou kamarádi a jdou spolu na terásku na pivko, nebo zaplavat, nebo ven, prostě cokoli co můžou dělat jako tlupa chlapů a probírat u toho svoje věci. Já si mezitím s holkama dám kafe, pokecáme, pořešíme menstruační bolesti, kabelky, práci, šéfy a tak. Chápu to jake jeho i můj relax a moc si přeju, aby na to měl čas kdykoli to potřebuje (reálně se to děje tak jednou měsíčně).
Kdyby ale dlouhodobě upřednostňoval sezení v hospodě před rodinným životem, měla bych pocit že jsem pořád sama atd, tak by to byl problém, který je třeba řešit. Představit si to ale moc nedokážu, u nás to je spíš naopak - manža by byl se mnou doma a mě se chce někde trajdat (samotné).

Takže: hospoda není ani špatná, ani dobrá - záleží na tom, jak se používá. Nechci a nebudu s manžou chodit všude: často ale spolu jít můžeme. Chce to trochu nezávislosti a zdravého rozumu....na obou stranách smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#87 18. 6. 2008 21:19

monisek84
♥♥♥----

no nevím je to asi fakt o tom že každý má ty hranice někde jinde.někomu vadí blbé jedno pivo a některé nevadí když si vypije každý den pivo a každý týden si zajde do hospody ne na 3 kousky ale rovnou na 6 a více.sad a podle toho by se lidé měli hledat kdo jak má ty hranice posunuté.

Není tady

#88 19. 6. 2008 7:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

A proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním tummenupp .

A umíš u toho celý ten čas mlčet a jen zírat do vody? Některé ženy neumí mlčet a furt musí utužovat sociální vztahy big_smile

Ivana*M napsal(a):

A v tom je ten rozdil, muj m. by si treba nikdy cokoladu a dortik nedal, to je naproste sci-fi

No, já mám sladký rád, čokoládu taky a čas od času si prostě dopřeju smile

Jestli je někdo z Plzně, tak doporučuju Cross Cafe u hlavní pošty. Tam ta čokoláda je fakt čokoláda smile

Není tady

#89 19. 6. 2008 7:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Ronja napsal(a):

Takže: hospoda není ani špatná, ani dobrá - záleží na tom, jak se používá.

lollollol
stolt

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#90 19. 6. 2008 7:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

A umíš u toho celý ten čas mlčet a jen zírat do vody? Některé ženy neumí mlčet a furt musí utužovat sociální vztahy big_smile

Některé utužují i ty sexuální big_smile, což ale na druhou stranu může být zajímavým zpestřením nudných okamžiků čekání na to, až ryba zabere lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#91 19. 6. 2008 7:38

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, ale musí u toho mlčet! big_smile

Není tady

#92 19. 6. 2008 7:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

KALIK napsal(a):

aprill napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

No, já mám sladký rád, čokoládu taky a čas od času si prostě dopřeju smile

Jestli je někdo z Plzně, tak doporučuju Cross Cafe u hlavní pošty. Tam ta čokoláda je fakt čokoláda smile

To víš, že bych si  užila  mlčení.

Není tady

#93 19. 6. 2008 8:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

KALIK napsal(a):

No jo, ale musí u toho mlčet! big_smile

Ani kričať sa nedá? grater Ja viem, prečo nechodím na ryby...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#94 19. 6. 2008 9:18

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

KALIK napsal(a):

já si teda představuju, jak sedím s drahou polovičkou půl dne na rybách, mlčím a v hlavě mi šrotí, co všechno budu muset doma udělat v noci, páč ten půl den se nějak nahradit musí neutral tongue

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#95 19. 6. 2008 10:27

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

K té hospodě, tohle mi naprosto nevadí...přítel chodí tak 2x týdně a to z toho důvodu, že má trénink a pak se všichni vyprahlí odsunou kousek od hřiště a probírají co a jak na zápas a kdoví co u toho ještě stihnout probrat smile Občas se mu podaří jít i večer pracovně. Nemám s tím problém a já to dělám taky. smile Nechodíme domů ani v náladě, ani zlití, to už se fakt musí něco slavit smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#96 19. 6. 2008 11:20

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

já si teda představuju, jak sedím s drahou polovičkou půl dne na rybách, mlčím a v hlavě mi šrotí, co všechno budu muset doma udělat v noci, páč ten půl den se nějak nahradit musí neutral tongue

Tak to máš problém. Neumíš si užít volna wink

Není tady

#97 19. 6. 2008 18:21

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jessika napsal(a):

aprill napsal(a):

KALIK napsal(a):

Fakt nemuzete vypustit pul dne, aniz by se musel nahrazovat praci v noci ?  To je snad prehnane.

Není tady

#98 19. 6. 2008 22:30

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Jessika napsal(a):

aprill napsal(a):

KALIK napsal(a):

My na ty ryby jezdíme třeba i na celý víkend. Ale musí to být dopředu naplánované, abych si to užila a právě takhle blbě nepřemýšlela. A když si to nemůžu dovolit, tak prostě nejedu.
Pro mě je víkend na rybách super tummenupp  Můžu spát celý den a nikdo mi nic nevyčítá lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#99 20. 6. 2008 7:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

A co když ti zabere?

Není tady

#100 20. 6. 2008 7:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Já byl včera v hospodě s jednou Babinetkou... kopla do sebe 4 kousky, že jsem nestačil zírat big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí