|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tiffany, nevíš, co je lovecká vášeň. Taky vydržím sedět večer u vody, dokud je vidět. Je to balzám na nervy, klid, pohoda, onehdy přiletěl pár divokých kachen, jindy lítají netopýři. Teda chodím ryby dřív krmit, než chytat, ale i tak chodím moc ráda, je to mnohem lepší, než sedět u televize.
Není tady
ito, já se to fakt snažim pochopit, ale moc mi to nejde. To víš, když máme doma ještě naše dva prcky, tak mi prostě přijde, že ty ryby mají přednost před vším. A s dětma tam můžu být jen omezenou dobu, spíš jen chvíli, malá tam lítá jak čert a spadla by do vody coby dup a náš prvňáček tam také moc dlouho nevydrží. Někdy si myslim, že je jak malý děcko, co to chce a chce a chce...
.
Není tady
Ale oni jsou opravdu jako malé děti. Už dávno se nesnažím mu jeho úžasné nápady rozmlouvat. Nech ho, ať si ráno přivstane, že víc berou. Vy si poležíte a pak máte celý den pro sebe. Můj muž také chodil na ryby, když byly děti malé, neuměl to s nimi a chtěl mít klid.
Není tady

Dámy, pokud nevíte, že správný chlap je až do smrti hravej, tak ještě neznáte chlapy 
Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopí 
Není tady

KALIK napsal(a):
Dámy, pokud nevíte, že správný chlap je až do smrti hravej, tak ještě neznáte chlapy
Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopí
jo, ono se teďka líným chlapům říká hravej

Není tady
To jsem se musela zasmát s tim rannim vstáváním, manžílek spíš raději pěkně poleží a až pak jde, jo, vyjímečně se stane, že si přivstane, ale to už musí být. No, musíme prostě rozumně najít nějaký kompromis, tak doufám, že se nám to podaří.
Kalíku, no jasně, tohle chápu, ale nemusí to být pořád
.
Ale abych ho pořád jen nepomlouvala, musim ocenit, že rád vaří, takže v tomhle je zase oporou
. (samozřejmě, že ne každý den, máme to tak na půl)
Není tady

Jessiko, když ženská chlapa utahá, je línej. To je definice lenosti 
Není tady
KALIK napsal(a):
Jak který ...jak který.... já jsem taky býk a často jen tak mlčím.... a pokud jsem na něco tázána odpovídám často dlouze a výstižně: hmmmmmm
KALIK napsal(a):
Se Klubko nečil, dyk ti pivo nikdo nebere
Já si taky v létě rád zajdu na terásku, když je pěkně, slunko svítí, ženský chodí okolo skoro nahý
Dám si svoje dvě dvě plnotučný dospělý a je fajn. Do hospody jako takové nechodím moc rád, páč je tam většinou děsnej hluk a hlavně zakouřeno, což jaksi není moje gusto. Třeba včera jsem byl v kavárně a dal jsem si nefalšovanou čokoládu a k tomu tvarohový dortíček s lesními plody a bylo mi taky fajn
A v tom je ten rozdil, muj m. by si treba nikdy cokoladu a dortik nedal, to je naproste sci-fi
Není tady
KALIK napsal(a):
A proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním
.
Není tady
Re: hospoda: já mám svýho muže fakt ráda a chápu, že pouze s mojí společností si nevystačí 24/7 (já s jeho koneckonců taky ne). Takže jsem moc ráda, když přijedou kamarádi a jdou spolu na terásku na pivko, nebo zaplavat, nebo ven, prostě cokoli co můžou dělat jako tlupa chlapů a probírat u toho svoje věci. Já si mezitím s holkama dám kafe, pokecáme, pořešíme menstruační bolesti, kabelky, práci, šéfy a tak. Chápu to jake jeho i můj relax a moc si přeju, aby na to měl čas kdykoli to potřebuje (reálně se to děje tak jednou měsíčně).
Kdyby ale dlouhodobě upřednostňoval sezení v hospodě před rodinným životem, měla bych pocit že jsem pořád sama atd, tak by to byl problém, který je třeba řešit. Představit si to ale moc nedokážu, u nás to je spíš naopak - manža by byl se mnou doma a mě se chce někde trajdat (samotné).
Takže: hospoda není ani špatná, ani dobrá - záleží na tom, jak se používá. Nechci a nebudu s manžou chodit všude: často ale spolu jít můžeme. Chce to trochu nezávislosti a zdravého rozumu....na obou stranách 
Není tady
no nevím je to asi fakt o tom že každý má ty hranice někde jinde.někomu vadí blbé jedno pivo a některé nevadí když si vypije každý den pivo a každý týden si zajde do hospody ne na 3 kousky ale rovnou na 6 a více.
a podle toho by se lidé měli hledat kdo jak má ty hranice posunuté.
Není tady

aprill napsal(a):
A proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním
.
A umíš u toho celý ten čas mlčet a jen zírat do vody? Některé ženy neumí mlčet a furt musí utužovat sociální vztahy 
Ivana*M napsal(a):
A v tom je ten rozdil, muj m. by si treba nikdy cokoladu a dortik nedal, to je naproste sci-fi
No, já mám sladký rád, čokoládu taky a čas od času si prostě dopřeju 
Jestli je někdo z Plzně, tak doporučuju Cross Cafe u hlavní pošty. Tam ta čokoláda je fakt čokoláda 
Není tady
Ronja napsal(a):
Takže: hospoda není ani špatná, ani dobrá - záleží na tom, jak se používá.

Není tady

KALIK napsal(a):
A umíš u toho celý ten čas mlčet a jen zírat do vody? Některé ženy neumí mlčet a furt musí utužovat sociální vztahy
Některé utužují i ty sexuální
, což ale na druhou stranu může být zajímavým zpestřením nudných okamžiků čekání na to, až ryba zabere

Není tady

No jo, ale musí u toho mlčet! 
Není tady
KALIK napsal(a):
aprill napsal(a):
.
Ivana*M napsal(a):
No, já mám sladký rád, čokoládu taky a čas od času si prostě dopřeju
Jestli je někdo z Plzně, tak doporučuju Cross Cafe u hlavní pošty. Tam ta čokoláda je fakt čokoláda
To víš, že bych si užila mlčení.
Není tady

KALIK napsal(a):
No jo, ale musí u toho mlčet!
Ani kričať sa nedá?
Ja viem, prečo nechodím na ryby...
Není tady

aprill napsal(a):
KALIK napsal(a):
Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopíA proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním
.
já si teda představuju, jak sedím s drahou polovičkou půl dne na rybách, mlčím a v hlavě mi šrotí, co všechno budu muset doma udělat v noci, páč ten půl den se nějak nahradit musí

Není tady
K té hospodě, tohle mi naprosto nevadí...přítel chodí tak 2x týdně a to z toho důvodu, že má trénink a pak se všichni vyprahlí odsunou kousek od hřiště a probírají co a jak na zápas a kdoví co u toho ještě stihnout probrat
Občas se mu podaří jít i večer pracovně. Nemám s tím problém a já to dělám taky.
Nechodíme domů ani v náladě, ani zlití, to už se fakt musí něco slavit 

Není tady

Jessika napsal(a):
já si teda představuju, jak sedím s drahou polovičkou půl dne na rybách, mlčím a v hlavě mi šrotí, co všechno budu muset doma udělat v noci, páč ten půl den se nějak nahradit musí
![]()
Tak to máš problém. Neumíš si užít volna 
Není tady
Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
KALIK napsal(a):
Proč chodí na ryby? Protože na rybách se sedí u vody, potichu, klidně, člověk může v pohodě vypnout a na nic nemyslet, jen vnímat. To je přesně to, co ženský nikdy nepochopíA proč by nepochopily? Chápu, že někdo tráví čas na rybách a dovedu si přestavit, že tam sedím s ním
.
![]()
Fakt nemuzete vypustit pul dne, aniz by se musel nahrazovat praci v noci ? To je snad prehnane.
Není tady

Jessika napsal(a):
aprill napsal(a):
KALIK napsal(a):
.
![]()
My na ty ryby jezdíme třeba i na celý víkend. Ale musí to být dopředu naplánované, abych si to užila a právě takhle blbě nepřemýšlela. A když si to nemůžu dovolit, tak prostě nejedu.
Pro mě je víkend na rybách super
Můžu spát celý den a nikdo mi nic nevyčítá 
Není tady

A co když ti zabere?
Není tady

Já byl včera v hospodě s jednou Babinetkou... kopla do sebe 4 kousky, že jsem nestačil zírat

Není tady