29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jitka8 napsal(a):
Ahoj,
můj přítel si zajde na 1,2piva 1-2xtýdně.Spolu si zajdeme v pátek,pokud holky jedou k taťkovi.Když je přítel dřív doma z práce než já a je horko,počká mě před hospodou a sedneme si ven.Ve vedrech bych do hospody nešla.
Horší je dcera(17 let) teď chodí s klukem,který je v hospodě dost často.Jinak je hodný,doma pomáhá.Dcera mi tvrdí,že jí ta hospoda nevadí.Někdy je tam s ním,prý oni jsou tak šťastní.Dcera si dává kofolu a zcela vyjímečně střik nebo jelcina,on pivko.Dcera nikdy takové sklony neměla(proti některým vrstevníkům),stále něco podnikala,ale teď to vypadá ne zrovna dobře.Vždyť v mládí si má člověk užívat a ne strávit život v hospodě.
Nedovedu si představit, že by partner 1-2 x do týdne večer trávil v hospodě s kamarády .
Není tady
Tiina napsal(a):
Obecně záleží na tom, jak často chodí a v jakém stavu se vrací domů :-)).
Jinak můj manžel chodí sám beze mě do hospody tak v průměru 4x do roka na pánskou jízdu.
To mně nakoplo...
Pojďte udělat dámskou jízdu... Zvu vás ke mně na chatu ...oblast Štěchovice
Není tady
aprill napsal(a):
Jitka8 napsal(a):
Ahoj,
můj přítel si zajde na 1,2piva 1-2xtýdně.Spolu si zajdeme v pátek,pokud holky jedou k taťkovi.Když je přítel dřív doma z práce než já a je horko,počká mě před hospodou a sedneme si ven.Ve vedrech bych do hospody nešla.
Horší je dcera(17 let) teď chodí s klukem,který je v hospodě dost často.Jinak je hodný,doma pomáhá.Dcera mi tvrdí,že jí ta hospoda nevadí.Někdy je tam s ním,prý oni jsou tak šťastní.Dcera si dává kofolu a zcela vyjímečně střik nebo jelcina,on pivko.Dcera nikdy takové sklony neměla(proti některým vrstevníkům),stále něco podnikala,ale teď to vypadá ne zrovna dobře.Vždyť v mládí si má člověk užívat a ne strávit život v hospodě.Nedovedu si představit, že by partner 1-2 x do týdne večer trávil v hospodě s kamarády
.
A proč by Ti to tak vadilo?
Není tady
Tiina napsal(a):
Aprill a proč ? To nesmí bez dozoru z domu ?
Jess se ví :-))) Štěchovice jsou i blízko, kdy ?
něco vymyslím - někdy v červenci a udělám den otevřených dveří
vystavím na vlákno
vstupný bude buřtík a osobní pitíčko
p.s.
jen kuřáci budou muset chodit kouřit na vyhrazené místo
Upravil(a) Jessika (17. 6. 2008 17:06)
Není tady
Tiina napsal(a):
Jess se ví :-))) Štěchovice jsou i blízko, kdy ?
To víš, že může bez dozoru ( a taky chodí) , ale 2x týdně do hospody? To je dost divný koníček.
Není tady
Kuřákov poslať do nejakej inej oblasti, najlepšie . Ja by som sa možno pridala, ale to závisí od toho, kde sa v tom čase budem zhruba nachádzať - nemyslím to nejako duchovne, ale čisto geograficky. Špekáčky a pitie nosím so sebou priebežne, takže...
nul problemo.
Není tady
Ten můj chodí do hospody, tak dvakrát do měsíce si pokecat s kámoši, ale moc dlouho se tam nezdrží, naštěstí ani nekouří a nechodí opilý, ani žádný alkohol si nedá, to jde radši s chlapama na fotbal. A když je s kámošema v hospodě nebo na fotbale, tak s ním nechodím, ať si s nima pokecá sám. Občas si jdeme spolu někam sednout sami na nějaký dobrý oběd.
Není tady
I muži mají své dny.
Není tady
aprill napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jess se ví :-))) Štěchovice jsou i blízko, kdy ?To víš, že může bez dozoru ( a taky chodí) , ale 2x týdně do hospody? To je dost divný koníček.
Koníček by to byl.kdyby tam byl každý den. Mě to dvakrát týdně tak hrozný nepřipadá. Ale asi to každý vidí jinak. Mě to neva. Naopak. Mám dva večery v týdnu jen sama pro sebe. A plně mi to vyhovuje
Není tady
PetraP napsal(a):
aprill napsal(a):
Tiina napsal(a):
Jess se ví :-))) Štěchovice jsou i blízko, kdy ?To víš, že může bez dozoru ( a taky chodí) , ale 2x týdně do hospody? To je dost divný koníček.
Koníček by to byl.kdyby tam byl každý den. Mě to dvakrát týdně tak hrozný nepřipadá. Ale asi to každý vidí jinak. Mě to neva. Naopak. Mám dva večery v týdnu jen sama pro sebe. A plně mi to vyhovuje
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já si skočím na pivko tak jednou týdně... dám si dva, tři kousky a jdu domů... jakmile to začnu prokládat panákama, je zle
, viz. "Mlčeti zlato"....
Nejvetsi ceska lez - jdu na jedno. Nejhorsi je, kdyz tam jdu uprimne s tim, ze si dam jedno, dve a pujdu domu.
Uprimne, kdybych se s byvalou pritelkyni nerozesel, tak po minulem tydnu bych asi dostal kopacky... Semtam se proste zadari. Ale je to protivne, ze to leze do penez.
Na druhou stranu, kdybych s ni byl, tak mne to zas tolik netahne ven. Rekl bych, ze 1x, mozna semtam 2x tydne je to v pohode, pokud je to casteji, tak by mohlo byt neco spatne.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hmm destinn ... až bude v hospodě pořád o kamarádům bude dávat přednost před tebou, budeš mluvit jinak. Pak bude tolerance fuč.
Muj m. chodí do hospody celý život, a mně to nevadí, já jsem ráda sama. jediný problém je , že se dosti často vrací pod vlivem, a to už mi vadí, protože je šíleně otravnej.
Není tady
Já chodím do hospody v průměru tak 1x měsíc a myslím si, že to úplně stačí. Popravdě nevím, co bych tam 2x tejdně dělal než se jen vožral Vo čem si tam tak můžou furt povídat. Teda povídat se dá vurt, když je člověk vožralej, to člověk vymyslí ty největší moudra
Není tady
Kaliku, máš naprostou pravdu já - když nějakým omylem zabrousím do místní hospody (většnou proto, že mi došlo kuřivo nebo pro nealko pití) tak skutečně nechápu jak někdo může v hospodě vysedávat od rána do večera, nebo tam chodit každý den
stejné obličeje, stejné stupidní řeči ...
Není tady
Ježiš, ženský a vy občas nejdete na pivko? Já jsem teda asi ožrala. Když je léto, mám ráda zahrádky. Bydlím v centru. Vezmu psa, jdu k řece, tam dám třeba dvě malý a jdu domů.
V zimě spíše na nějaký dobrý vínko. No a neplánované akce se taky občas protáhly s kamarádkami do časného rána.
Ano přišla jsem několikrát ve veselé náladičce. No a co?
Myslím že když to je 1x- 2x týdně, bez opičky, tak pohoda. Většinou jsem si udělala co jsem potřebovala. A myslím že po několikaletém soužití manželů, když mají odrostlé děti jsou i ty manželky rády,ne?
Náš táta do hospody skoro nechodil, max do vinárny na pokec s přáteli. A mámka byla moc ráda za dny volna, kdy si mohla číst a udělat třeba jen studenou véču pro sebe. Mám to teď jako ona.
Pokud je mamina doma s děckem sama a chlap jí nepomůže, hned letí do hospy, tak je asi něco špatně. Každý snad pozná tu správnou míru,ne?
A jinak k těm hospodským kecům. Ano jsou to kecy o fotbale, politice, ženských a hov.ně.
Ale já za sebe musím říci, že mě zase v dámském kolektivu nebaví poslouchat hemzy o tom, kdo jak kojí, kolikrát se jejich bobeček pokakal a zda mají laktační psychozu, co kde mají levného na sebe a který melír si dát na palici.
Takže prostě oba tábory to je 1:1
Není tady
Se Klubko nečil, dyk ti pivo nikdo nebere Já si taky v létě rád zajdu na terásku, když je pěkně, slunko svítí, ženský chodí okolo skoro nahý
Dám si svoje dvě dvě plnotučný dospělý a je fajn. Do hospody jako takové nechodím moc rád, páč je tam většinou děsnej hluk a hlavně zakouřeno, což jaksi není moje gusto. Třeba včera jsem byl v kavárně a dal jsem si nefalšovanou čokoládu a k tomu tvarohový dortíček s lesními plody a bylo mi taky fajn
Není tady
KALIK napsal(a):
Se Klubko nečil, dyk ti pivo nikdo nebere
Já si taky v létě rád zajdu na terásku, když je pěkně, slunko svítí, ženský chodí okolo skoro nahý
Dám si svoje dvě dvě plnotučný dospělý a je fajn. Do hospody jako takové nechodím moc rád, páč je tam většinou děsnej hluk a hlavně zakouřeno, což jaksi není moje gusto. Třeba včera jsem byl v kavárně a dal jsem si nefalšovanou čokoládu a k tomu tvarohový dortíček s lesními plody a bylo mi taky fajn
Pán je labužníček !!!
Není tady
Kaliku, nikdo se nečílí. To byla věta udivení.
Taky mi vadí kouř. Proto ani na pivo do takových "umakartových pajzlů" nechodím. Zahrádky jsou super. A dortíček s čokoládkou schvaluji .Mňááám. Mě to sladké jednou zničí
Není tady
Tak hospoda u nás není nějak na programu...Přítel jde tak 1x za měsíc někdy ani to ne , když jdou chlapi z práce tak jde, ale většinou jde domů s tím, že má doma řízek , že se tomu nedá odolatamě řekne, že se mu tam nechce co si mají furt povídat ...A já jsem v očích kolegů ta semetrika, která ho nepouští a přítel podpantoflák
Ale on má jinou zálibu u které si dají s kamarády spíš vínko a jsou na pohodu, takže tak
Není tady
Ráček napsal(a):
Tak hospoda u nás není nějak na programu...Přítel jde tak 1x za měsíc někdy ani to ne , když jdou chlapi z práce tak jde, ale většinou jde domů s tím, že má doma řízek , že se tomu nedá odolatamě řekne, že se mu tam nechce co si mají furt povídat ...A já jsem v očích kolegů ta semetrika, která ho nepouští a přítel podpantoflák
Ale on má jinou zálibu u které si dají s kamarády spíš vínko a jsou na pohodu, takže tak
Kašli na lidi, hlavně, že vy jste v pohodě.
Beztak jen tiše závidí ..... ten řízeček.....
Není tady
Tiina napsal(a):
... Jess ok :-)), špekáček a pití není problém.
Ok, těším se.
A neboj, kliky neomotávám hadrem napuštěným Savem
Není tady
Copak hospoda, tam se většinou chodí tak akorát o víkendu na chalupě a to už je přece jen o něčem jiném, tyhle vesnické hospůdky s teraskou, to mi vůbec nevadí. A tak jednou až dvakrát za měsíc vyrazí ven s kamarády, takže pohoda.
Co mě teda poslední dobou dost ničí jsou jeho ryby, já už začínám být jen na to slovo alergická. Co přijedeme na chalupu, tak už na něm vidim, jak je nervozní, že už by byl u místního rybníčku na rybách. Jasně, že tam můžeme za nim, ale mě tohle fakt nebere. Tak já se teď usilovně snažím najít tu správnou míru, aby to nevadilo ani mě a ani jemu. (kdyby bylo na něm, tak je tam snad pořád
.
Upravil(a) Tiffany (18. 6. 2008 16:16)
Není tady