29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můj partner chodí do hospody každej pátek.. i mě chce s sebou, ale já o to až tak nestojím, oni probírají furt dokola to samý, mě to tolik nebaví jako jeho .. To jsou jeho kamarádi, já mu je neberu, ale taky nutně mu u toho nemusím asistovat
Že jde do hospody jednou týdně je pro mě naprosto vyhovující, jsem ráda, že mám pátky jen sama pro sebe :-) Navíc partner tam jde jen na kolu, dá jednu, dvě a jde domů, takže ani nijak zvlášť neutratí :-) Zato má zase finančně náročné koníčky - prostě nevyberete si, když partner nebude mít tu hospodu, tak zase bude třeba silný kuřák nebo bude na ženský nebo bude na adrenalinový sporty a vy se o něho budete bát, kde se přizabije tentokrát
Upravil(a) Opheliaa (15. 6. 2008 15:42)
Není tady
Sel to řekla hezky :-)
Není tady
Opheliaa napsal(a):
Můj partner chodí do hospody každej pátek.. i mě chce s sebou, ale já o to až tak nestojím, oni probírají furt dokola to samý, mě to tolik nebaví jako jeho
.. To jsou jeho kamarádi, já mu je neberu, ale taky nutně mu u toho nemusím asistovat
Že jde do hospody jednou týdně je pro mě naprosto vyhovující, jsem ráda, že mám pátky jen sama pro sebe :-) Navíc partner tam jde jen na kolu, dá jednu, dvě a jde domů, takže ani nijak zvlášť neutratí :-) Zato má zase finančně náročné koníčky - prostě nevyberete si, když partner nebude mít tu hospodu, tak zase bude třeba silný kuřák nebo bude na ženský nebo bude na adrenalinový sporty a vy se o něho budete bát, kde se přizabije tentokrát
Nevybereme ? ale vybereme Nejsem smrt, abych brala všechno
a na týpky co vysedávají den co den na pivku, mám já prostě alergii
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
Můj partner chodí do hospody každej pátek.. i mě chce s sebou, ale já o to až tak nestojím, oni probírají furt dokola to samý, mě to tolik nebaví jako jeho
.. To jsou jeho kamarádi, já mu je neberu, ale taky nutně mu u toho nemusím asistovat
Nevybereme ? ale vybereme
Nejsem smrt, abych brala všechno
Vybereš - a nevybereš. Nebude mít A, bude mít B - protože "každej má nějakou tu mouchu". Jenom u každýho obsahuje ten jeho individuální soubor vlastností jiný vlastnosti a v jiným poměru, ale vždycky v tom "balíčku" bude něco pro tebe více či méně nevítaného. Chce to jenom najít takovýho, kterej má těch nechtěných vlastností co nejmíň nebo kterej má takový, který tobě osobně až tak nevadí. Ale každej prostě má něco. Tak to je.
Upravil(a) Opheliaa (15. 6. 2008 18:55)
Není tady
Ano, jde o to, aby to byly mouchy, které jsou pro mě osobně ok, co nevadí mě, může vytáčet k nepříčetnosti jinou a naopak.
Mě prostě ten chlast vadí. Asi proto, že k němu má sklony můj otec a nemám na jeho alkoholové eskapády zrovna hezký vzpomínky.
Není tady
Já si skočím na pivko tak jednou týdně... dám si dva, tři kousky a jdu domů... jakmile to začnu prokládat panákama, je zle , viz. "Mlčeti zlato"....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Já si skočím na pivko tak jednou týdně... dám si dva, tři kousky a jdu domů... jakmile to začnu prokládat panákama, je zle
, viz. "Mlčeti zlato"....
jo, mně neva, když je to takhle, jen na to nasávání den co den mám alergii
Není tady
tak můj přítel tráví čas na závodech aut, nebo při opravě závodního auta - tak to tam je furt a máme malé miminko, takze tam s nim netravim tu dobu, a bylo by to o nicem, do hospody nechodi,ale kdyz kamkoli šel(než bylo dite i ted), tak se snazi to udelat tak, abych mohla i ja s kocarem...
Není tady
Můj drahoušek chodí dvakrát týdně. V úterý tomu říká "schůze". Chodí vždy jendo půlnoci, aby ráno mohl fungovat. A mě to většinou moc neva, protože se alespoň můžu v klidu učit na středeční fráninu. Jindy v týdnu nemám šanci.
A druhé kolo probíhá v pátek. To už je větší akcička, kam jsem samozřejmě zvaná. Ale mě to tam dost neba. Takže někdy ani nejdu a nebo jen na chvilku. a pak ho tam nechám a jdu domů.
Ale po každé páteční akci máme " oddělené ložnice" protože to pivko fakt dost smrdí a já se s ním nevyspím
Ale je ochoten od svých "schůzí " opustit, pokud vyslím nějakou akcičku ve formě koncertu, či bowlinku. Hůře už nese , pokud mám nějakou svou akci mimo a on pro mě pak musí jet = nemůže jít na pivo. A to je pak tragédie
Není tady
Pokud klopí každý den pět piv, tak to je hnus. U nás se doma pivko nekupovalo, a táta šel max na zahrádku, když bylo léto. Max 1x za 14 dní, tak nejsem zvyklá.
Moji bývalý chodili, tak v průměru 1x- 2x do týdne. Když to přehnali, rozestlala jsem jim v obýváku a byl pokoj.
Pokud jsme šli spolu a mě se chtělo už jít, šla jsem sama. Netahala jsem ho domů. To mi nevadí. Někdy jsem jen chtěla,aby mne doprovodil přes park,kde byla tma a pak se vrátil.
1x týdně mi to příjde naprosto v pohodě.
Není tady
Asi záleží na povaze. Introverti (chlapi nebo ženský) nepotřebujou chodit do hospody/ na kafe a klábosit. Radši jsou doma s partnerem nebo sami. Na druhou stranu extroverti (já ) to potřebujou. Otázka je, co je moc a co je málo. Každej den, to je asi opravdu moc, ale sólo akce jednou týdně mi připadá úplně v pohodě. Já si ráda zajdu s kamarádkama a partnera tam nezvu, co by tam s náma asi tak dělal
a on vyrazí s klukama, kam se zase necpu já.. Myslím, si, že je to zdraví i pro vztah.
Není tady
Selima napsal(a):
Neccheš to dať radšej na Psychologickú? Nevidím súvis so sexom....
no přece - muž je v hospodě, tak sexík žádnej
Není tady
Můj je asi introvert.....do hospody nechodí vůbec.....raději jde s klukama ven pokecat o autech....občas na pumpu na cígo,ale hospoda mu nic neříká....to spíš já ho tahám do restaurací...nebo chodím sama s kámoškama
Není tady
A za to jsem ráda,,,nesnesla bych vedle sebe chlapa ze kterýho by táhlo denně pivo....nesnáším dech po pivku.....
Není tady
Můj muž taky chodí do hospůdky. Všichni se tam znají, klábosí o všem možném více než ženské. Asi nejde ani o to pivo, jako že si muž chce popovídat s normálními lidmi o čemkoliv (nejčastěji o fotbale, o televizi, o jídle...)
V práci na tlachání není čas i u oběda se zase pracuje. Dřív mě tahal sebou, mně pak z toho kouře a řevu dlouho bolela hlava, tak už nechodím. Oblečení načichlé hospodou dává hned do prádla a je spokojený, že si popovídal.
Není tady
muj pritous take chodi do hospody, musi nekde rozebrat fotbal.. domluvit s klukama tenis.. nebo jen krafat o kravinach jako to delame my pipinky na kave
a jestli chodim s nim? jak kdy.. jak se my zrovna chce.. nekdy jdu na chvili a pak jdu domu,ale neprudim at jde taky a neprudim, ze tam chodi..
Upravil(a) Lenka77 (16. 6. 2008 23:17)
Není tady
Val napsal(a):
....občas na pumpu na cígo...
Tak na pumpě bych toto nedoporučoval
Není tady
Val napsal(a):
A za to jsem ráda,,,nesnesla bych vedle sebe chlapa ze kterýho by táhlo denně pivo....nesnáším dech po pivku.....
... a dech po cígu jo?
Není tady
Ahoj,
můj přítel si zajde na 1,2piva 1-2xtýdně.Spolu si zajdeme v pátek,pokud holky jedou k taťkovi.Když je přítel dřív doma z práce než já a je horko,počká mě před hospodou a sedneme si ven.Ve vedrech bych do hospody nešla.
Horší je dcera(17 let) teď chodí s klukem,který je v hospodě dost často.Jinak je hodný,doma pomáhá.Dcera mi tvrdí,že jí ta hospoda nevadí.Někdy je tam s ním,prý oni jsou tak šťastní.Dcera si dává kofolu a zcela vyjímečně střik nebo jelcina,on pivko.Dcera nikdy takové sklony neměla(proti některým vrstevníkům),stále něco podnikala,ale teď to vypadá ne zrovna dobře.Vždyť v mládí si má člověk užívat a ne strávit život v hospodě.
Není tady
Jinak já osobně chodím ob den třeba na jedno malé do parku. Vezmu psa, vyvenčím, sednu na zahrádku,když je vedro a pán už mě zná a jen volá "Jedno plnotučné, dětské, že slečno?"
Není tady
Klubko napsal(a):
...pán už mě zná a jen volá "Jedno plnotučné, dětské, že slečno?"
Tedy - jedna malá dvanáctka?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Opheliaa napsal(a):
Nevybereme ? ale vybereme
Nejsem smrt, abych brala všechno
Tleskám za rozumný názor. Taky dost dobře nechápu, proč bych se měla smiřovat s alkoholikem nebo děvkařem. V případě adrenalinových sportů jedině pokud bude mít sjednanou vysokou životní pojistku na mé jméno
Není tady
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
...pán už mě zná a jen volá "Jedno plnotučné, dětské, že slečno?"
Tedy - jedna malá dvanáctka?
![]()
![]()
Ano
Není tady