29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte! Rada bych se zeptala, jestli vam vadi, ze pritel hodi do hospody a nekdy to vypada, ze je tam radeji nez s vami? Jestli chodi, tak jak casto? A chodite s nim nebo radeji chodi sam? Dekuji za odpovedi
Není tady
Tak já chodím s tím svojim. Nemá důvod mě nechávat doma.
Neccheš to dať radšej na Psychologickú? Nevidím súvis so sexom....
Není tady
Neboj ony to moderátorky přesunou.
jé...tak s tím mám bohatté zkušenosti...:-(( muj BM tam byl víc než doma ale na druhou stranu stíhal vše co měl - především svoje povinnosti...stavěli jsme barák...no a pak si k tomu přidal i milenku...a bylo vymalováno - osobně -: aby chodil denne/obden a mě nechávala doma samotnou potažmo s dítetem...jo kdeže lonské sněhy jsou....
dnes je to jiné, nemám trvalý vztah, a dnes se umím bavit dobře sama :-)))
mysslím si že bych dnes nedoustila aby muj přítel chodil sám do hospody a když tak by toasi bylo tak že bych to neřešila - je to u duvěře, toleranci atd...bud tito vadí tak chod s ním, nebo ti to nevadí a zarid se sama podle svého volného času
Není tady
s mužským do hospody-v žádným případě.. on má v hospodě svý kamarády,kde probírájí svoje motorky atd.. a já mám svoje kavárničky,kde s holkama probíráme........ no ted už jenom děti.
on chodí téměř pravidelně každou sobotu a mě to v žádným případě nevadí-a že je to už pár let..
Není tady
Já bych to viděla jako obyčejný chlapský únik a relax. Nic osobního proti manželce. Alespoň zprvu ne.
V hospodě je společenský život. Člověk tam hodně pokecá, dozví se to, co ve zprávách nenajdeš, dělaj se tam nejlepší kšefty, a nikdo si tam obvykle na nic nehraje. Vyřeší se sposta věcí. Stručně a ručně. Nepotřebují psychologicky únavně rozebírat vztah, a "jestli už to není jako dřív",atd. Potřebují pokecat po chlapsku.
Ženské plkají u kávičky, mužští u piva. Jsou hlučnější, agresivnější, ale tak jsme od přírody nastaveni.
Když přijdou domů, očekávají, že ženská nebude "prudit", a ponechá mu ten jeden den v týdnu pro něj.
Problémem se teprve stává, když chodí do hospody denně, netráví doma čas takřka žádný...leze to do vztahu, do peněz, do jater...
Není tady
A kdyz pracuje treba mimo a je doma jen polovinu tydne? To muzete taky pridat. Jestli je doma porad a zajde si jednou na pivo nebo jestli se vidite min a i presto da prednost kamaradum.
Není tady
Thal napsal(a):
A kdyz pracuje treba mimo a je doma jen polovinu tydne? To muzete taky pridat. Jestli je doma porad a zajde si jednou na pivo nebo jestli se vidite min a i presto da prednost kamaradum.
Thal, nemlž, a napiš přesně a konkrétně, jak to s přítelem máš a co Ti vadí!!!
Jinak nemůžeme adekvátně reagovat.
Obecně, chlapi berou hospodu jako odreagování, jako "koukání do ohně" - tím víc, čím víc "volnosti" nemají doma...
Můj přítel do hospody téměř vůbec nechodí, a když, tak spíš do čajovny, velmi zřídka. Někdy jdu s ním, někdy jde sám. Podle toho jak on chce a jak já chci.
Ale, já už jsem se (částečně) naučila, že přítel potřebuje svůj prostor i doma, prostě potřebuje vypnout a zalézt do JESKYNĚ (jak je to napsané v knížce Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše)... tzn. přítel přede mnou nemusí "utíkat" do hospody... (doufám :-)
A nezáleží to ani na tom, jestli půlku týdne pracuje jinde.
Naopak. Půlku týdne pracuje jinde, vydává energii - a když přijde DOMŮ tak si chce ODPOČINOUT. No a když se na něj pověsíš (jenom odhaduju, možná že je to jinak), tak si odpočnout nemůže. Neočekávej, že přijde a hned Ti bude věnovat veškerou svoji pozornost. Nech ho odpočinout. Až načerpá energii, SÁM ZA TEBOU PŘIJDE.
Když mu ten čas na odpočinek nedáš, bude utíkat do hospody. Tam si odpočine. A samozřejmě že tam půjde BEZ TEBE!!!
Upravil(a) Martinka1 (14. 6. 2008 9:18)
Není tady
Thal napsal(a):
Ex býval přes týden pryč, doma jen na víkendy. Do hospody šel sám možná 2x za rok. Jinak jsme chodili všude spolu, nebo si šli sednout se známýma. A když jsem ho někdy posílala, ať na pivko za klukama jde, bylo mu divný, že ho vyhazuju a na just nešel
Nevadilo by mi, kdyby šel jednou za čas si pokecat, dát si pivko, ale aby přijel na víkend, já čučela doma a on byl věčně s klukama na pivku, tak to bych ho rychle hnala.
Upravil(a) PPavlaa (14. 6. 2008 9:25)
Není tady
Marti nevim jestli ti to prislo, tak to napisu sem. Pritel je asi o trochu vic v praci nez doma (4 vecery vzdycky v kuse pryc). Kamarady ma samozrejme doma, tak je chce videt, kdyz prijede. Nekdy je doma na vikend, nekdy v tydnu... V tydnu tu treba moc kamaradu nemam, nemam ani tolik casu, abych porad nekam chodila, protoze studuju. Pak me mrzi, kdyz travim vecery sama a je mi smutno. Kdyz jdeme nekam spolu, ja chci jit treba driv domu a on me odbyde, ze si chce dat jeste 2 piva, ze se mu tam libi.. Taky vznikaji hadky.
Není tady
Tak se nehádej, jen ho tím nasereš a sebe taky. Najdi jinej způsob, aby mu docvaklo
Není tady
Chceš jít domů dřív tak běž brání ti v tom někdo??
Ona přece chce, aby šel s ní :-)
Není tady
No to je jasný, ale když mu se nechce (a není ožralý jak dobytek) tak by tam mohl zustat. Mi když se nechtělo sedět tak jsem taky šla domu.
Mě nevadí, když chodí do hospody, jsem tolerantní v tomhle.
Není tady
hmm destinn ... až bude v hospodě pořád o kamarádům bude dávat přednost před tebou, budeš mluvit jinak. Pak bude tolerance fuč.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
hmm destinn ... až bude v hospodě pořád o kamarádům bude dávat přednost před tebou, budeš mluvit jinak. Pak bude tolerance fuč.
Není tady
destinn napsal(a):
Mě nevadí, když chodí do hospody, jsem tolerantní v tomhle.
Tak to teda bych rozhodně tolerantní nebyla. A je to docela finančně náročný koníček .
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
Nebude...najde si milence, který se jí bude věnovat
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Thal napsal(a):
Thal, nemlž, a napiš přesně a konkrétně, jak to s přítelem máš a co Ti vadí!!!
Jinak nemůžeme adekvátně reagovat.
Obecně, chlapi berou hospodu jako odreagování, jako "koukání do ohně" - tím víc, čím víc "volnosti" nemají doma...
Můj přítel do hospody téměř vůbec nechodí, a když, tak spíš do čajovny, velmi zřídka. Někdy jdu s ním, někdy jde sám. Podle toho jak on chce a jak já chci.
Ale, já už jsem se (částečně) naučila, že přítel potřebuje svůj prostor i doma, prostě potřebuje vypnout a zalézt do JESKYNĚ (jak je to napsané v knížce Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše)... tzn. přítel přede mnou nemusí "utíkat" do hospody... (doufám :-)
A nezáleží to ani na tom, jestli půlku týdne pracuje jinde.
Naopak. Půlku týdne pracuje jinde, vydává energii - a když přijde DOMŮ tak si chce ODPOČINOUT. No a když se na něj pověsíš (jenom odhaduju, možná že je to jinak), tak si odpočnout nemůže. Neočekávej, že přijde a hned Ti bude věnovat veškerou svoji pozornost. Nech ho odpočinout. Až načerpá energii, SÁM ZA TEBOU PŘIJDE.
Když mu ten čas na odpočinek nedáš, bude utíkat do hospody. Tam si odpočine. A samozřejmě že tam půjde BEZ TEBE!!!
Řekla bych, že NEJEN muži potřebují občas "koukat do ohně" a zalézt si i doma do své "jeskyně"
Taky jsem poměrně náročná na svoje soukromí, potřebuju taky někdy čas a prostor jenom pro sebe, kam mi nikdo neleze a kdy mě ostatní nechají nerušeně si dělat, co chci :-)
Není tady
pomněnka napsal(a):
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
![]()
![]()
Nebude...najde si milence, který se jí bude věnovat
![]()
No, nevím, jestli milenec vyřeší to, že mám chlapa věčně pryč a když přitáhne domů, zvedá se mi kufr z pivních výparů
Milenec je řešení na chvíli - a vlastně když milence, na co si pak držet toho hospodskýho povaleče, že to s ním přece vůbec nemusím být
Není tady
Sem to chtěla odlehčit.....ženský neberte jim tu hospodu ona je pro ně veledůležitá...tam vyřeší všechny nevyřešitelné věci světa ...prostě potřebují ten mužský jenom mužský element aby si navzájem polechtali ego, třeba i tím, že si dají do d*žky...
. Když jim to začneš vyčítat nebo nedejbože zakazovat, tak najust udělají opak a začnou tě nenávidět.
Není tady
No, podľa mňa záleží na tom, kao často chodí, v akom stave sa vracia, ako sa správa... Bývlaý bol v opičke milý, prítulný, veselý a neskonale trpezlivý - keď som potrebovala prebrať s niím niečo vážne a nie veľmi príjemné, opila som ho. Kým šiel sám občas zahrať s trampmi na gitaru, nevadilo mi to, sama som ho občas poslala odreagovať sa(podnikal a dosť makal a stresoval sa), ale keď začal hrať automaty a KAŽDÚ noc bez výnimky trávil preč, nebolo mi všetko jedno. Občas som šla s ním, ale ráno bolo treba vypraviť jeho syna, nakúpiť a celkovo fungovať :-( , tak som si nemohla dovoliť - a ani som netúžila - byť hore celú noc. Bolo to na houno. Treba podľa mňa nájsť zlatú strednú cestu.
Není tady