Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 13. 6. 2008 23:21

Thal
♥------

MUZI A HOSPODA

Ahojte! Rada bych se zeptala, jestli vam vadi, ze pritel hodi do hospody a nekdy to vypada, ze je tam radeji nez s vami? Jestli chodi, tak jak casto? A chodite s nim nebo radeji chodi sam? Dekuji za odpovedi smile

Není tady

#2 13. 6. 2008 23:30

Maya.82
Host

Re: MUZI A HOSPODA

Tak já chodím s tím svojim. Nemá důvod mě nechávat doma. smile

#3 13. 6. 2008 23:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Neccheš to dať radšej na Psychologickú? Nevidím súvis so sexom....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 13. 6. 2008 23:36

Maya.82
Host

Neboj ony to moderátorky přesunou.

#5 14. 6. 2008 7:29

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jé...tak s tím mám bohatté zkušenosti...:-(( muj BM tam byl víc než doma  ale na druhou stranu stíhal vše co měl -  především svoje povinnosti...stavěli jsme barák...no a pak si k tomu přidal i milenku...a bylo vymalováno - osobně -: aby chodil denne/obden a mě nechávala doma samotnou potažmo s dítetem...jo kdeže lonské sněhy jsou....
dnes je to jiné, nemám trvalý vztah, a dnes se umím bavit dobře sama :-)))
mysslím si že bych dnes nedoustila aby muj přítel chodil sám do hospody a když tak by toasi bylo tak že bych to neřešila - je to u duvěře, toleranci atd...bud tito vadí tak chod s ním, nebo ti to nevadí a zarid se sama podle svého volného času   smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#6 14. 6. 2008 7:39

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

s mužským do hospody-v žádným případě.. on má v hospodě svý kamarády,kde probírájí svoje motorky atd.. a já mám svoje kavárničky,kde s holkama probíráme........ no ted už jenom děti.
on chodí téměř pravidelně každou sobotu a mě to v žádným případě nevadí-a že je to už pár let..

Není tady

#7 14. 6. 2008 7:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já bych to viděla jako obyčejný chlapský únik a relax. Nic osobního proti manželce. Alespoň zprvu ne.
V hospodě je společenský život. Člověk tam hodně pokecá, dozví se to, co ve zprávách nenajdeš, dělaj se tam nejlepší kšefty, a nikdo si tam obvykle na nic nehraje. Vyřeší se sposta věcí. Stručně a ručně. Nepotřebují psychologicky únavně rozebírat vztah, a "jestli už to není jako dřív",atd. Potřebují pokecat po chlapsku.

Ženské plkají u kávičky, mužští u piva. Jsou hlučnější, agresivnější, ale tak jsme od přírody nastaveni.
Když přijdou domů, očekávají, že ženská nebude "prudit", a ponechá mu ten jeden den v týdnu pro něj.

Problémem se teprve stává, když chodí do hospody denně, netráví doma čas takřka žádný...leze to do vztahu, do peněz, do jater...

Není tady

#8 14. 6. 2008 8:09

Thal
♥------

A kdyz pracuje treba mimo a je doma jen polovinu tydne? To muzete taky pridat. Jestli je doma porad a zajde si jednou na pivo nebo jestli se vidite min a i presto da prednost kamaradum.

Není tady

#9 14. 6. 2008 9:18

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Thal napsal(a):

A kdyz pracuje treba mimo a je doma jen polovinu tydne? To muzete taky pridat. Jestli je doma porad a zajde si jednou na pivo nebo jestli se vidite min a i presto da prednost kamaradum.

Thal, nemlž, a napiš přesně a konkrétně, jak to s přítelem máš a co Ti vadí!!!
Jinak nemůžeme adekvátně reagovat.

Obecně, chlapi berou hospodu jako odreagování, jako "koukání do ohně" - tím víc, čím víc "volnosti" nemají doma...
Můj přítel do hospody téměř vůbec nechodí, a když, tak spíš do čajovny, velmi zřídka. Někdy jdu s ním, někdy jde sám. Podle toho jak on chce a jak já chci.
Ale, já už jsem se (částečně) naučila, že přítel potřebuje svůj prostor i doma, prostě potřebuje vypnout a zalézt do JESKYNĚ (jak je to napsané v knížce Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše)... tzn. přítel přede mnou nemusí "utíkat" do hospody... (doufám :-)
A nezáleží to ani na tom, jestli půlku týdne pracuje jinde.

Naopak. Půlku týdne pracuje jinde, vydává energii - a když přijde DOMŮ tak si chce ODPOČINOUT. No a když se na něj pověsíš (jenom odhaduju, možná že je to jinak), tak si odpočnout nemůže. Neočekávej, že přijde a hned Ti bude věnovat veškerou svoji pozornost. Nech ho odpočinout. Až načerpá energii, SÁM ZA TEBOU PŘIJDE.
Když mu ten čas na odpočinek nedáš, bude utíkat do hospody. Tam si odpočine. A samozřejmě že tam půjde BEZ TEBE!!!

Upravil(a) Martinka1 (14. 6. 2008 9:18)

Není tady

#10 14. 6. 2008 9:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Thal napsal(a):

Ex býval přes týden pryč, doma jen na víkendy. Do hospody šel sám možná 2x za rok. Jinak jsme chodili všude spolu, nebo si šli sednout se známýma. A když jsem ho někdy posílala, ať na pivko za klukama jde, bylo mu divný, že ho vyhazuju a na just nešel lol
Nevadilo by mi, kdyby šel jednou za čas si pokecat, dát si pivko, ale aby přijel na víkend, já čučela doma a on byl věčně s klukama na pivku, tak to bych ho rychle hnala.

Upravil(a) PPavlaa (14. 6. 2008 9:25)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#11 14. 6. 2008 12:02

Thal
♥------

Marti nevim jestli ti to prislo, tak to napisu sem. Pritel je asi o trochu vic v praci nez doma (4 vecery vzdycky v kuse pryc). Kamarady ma samozrejme doma, tak je chce videt, kdyz prijede. Nekdy je doma na vikend, nekdy v tydnu... V tydnu tu treba moc kamaradu nemam, nemam ani tolik casu, abych porad nekam chodila, protoze studuju. Pak me mrzi, kdyz travim vecery sama a je mi smutno. Kdyz jdeme nekam spolu, ja chci jit treba driv domu a on me odbyde, ze si chce dat jeste 2 piva, ze se mu tam libi.. Taky vznikaji hadky.

Není tady

#12 14. 6. 2008 12:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak se nehádej, jen ho tím nasereš a sebe taky. Najdi jinej způsob, aby mu docvaklo wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#13 14. 6. 2008 13:30

Maya.82
Host

Chceš jít domů dřív tak běž brání ti v tom někdo??

#14 14. 6. 2008 13:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ona přece chce, aby šel s ní :-)

Není tady

#15 14. 6. 2008 14:34

Maya.82
Host

No to je jasný, ale když mu se nechce (a není ožralý jak dobytek) tak by tam mohl zustat. Mi když se nechtělo sedět tak jsem taky šla domu. smile

#16 14. 6. 2008 23:20

destinn
♥♥♥----
Místo: Praha

Mě nevadí, když chodí do hospody, jsem tolerantní v tomhle.

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#17 15. 6. 2008 7:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

hmm destinn ... až bude v hospodě pořád o kamarádům bude dávat přednost před tebou, budeš mluvit jinak. Pak bude tolerance fuč.

Není tady

#18 15. 6. 2008 9:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

hmm destinn ... až bude v hospodě pořád o kamarádům bude dávat přednost před tebou, budeš mluvit jinak. Pak bude tolerance fuč.

tummenupp stolt tummenupp

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#19 15. 6. 2008 9:20

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

destinn napsal(a):

Mě nevadí, když chodí do hospody, jsem tolerantní v tomhle.

Tak to teda bych rozhodně tolerantní nebyla. A je to docela finančně náročný koníček butter .

Není tady

#20 15. 6. 2008 9:21

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nebude...najde si milence, který se jí bude věnovat lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#21 15. 6. 2008 9:29

Opheliaa
♥♥♥♥---

Martinka1 napsal(a):

Thal napsal(a):

Thal, nemlž, a napiš přesně a konkrétně, jak to s přítelem máš a co Ti vadí!!!
Jinak nemůžeme adekvátně reagovat.

Obecně, chlapi berou hospodu jako odreagování, jako "koukání do ohně" - tím víc, čím víc "volnosti" nemají doma...
Můj přítel do hospody téměř vůbec nechodí, a když, tak spíš do čajovny, velmi zřídka. Někdy jdu s ním, někdy jde sám. Podle toho jak on chce a jak já chci.
Ale, já už jsem se (částečně) naučila, že přítel potřebuje svůj prostor i doma, prostě potřebuje vypnout a zalézt do JESKYNĚ (jak je to napsané v knížce Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše)... tzn. přítel přede mnou nemusí "utíkat" do hospody... (doufám :-)
A nezáleží to ani na tom, jestli půlku týdne pracuje jinde.

Naopak. Půlku týdne pracuje jinde, vydává energii - a když přijde DOMŮ tak si chce ODPOČINOUT. No a když se na něj pověsíš (jenom odhaduju, možná že je to jinak), tak si odpočnout nemůže. Neočekávej, že přijde a hned Ti bude věnovat veškerou svoji pozornost. Nech ho odpočinout. Až načerpá energii, SÁM ZA TEBOU PŘIJDE.
Když mu ten čas na odpočinek nedáš, bude utíkat do hospody. Tam si odpočine. A samozřejmě že tam půjde BEZ TEBE!!!

Řekla bych, že NEJEN muži potřebují občas "koukat do ohně" a zalézt si i doma do své "jeskyně" wink
Taky jsem poměrně náročná na svoje soukromí, potřebuju taky někdy čas a prostor jenom pro sebe, kam mi nikdo neleze a kdy mě ostatní nechají nerušeně si dělat, co chci :-)

Ani největší radič všech radičů přes vztahy MUDr. Plzák neušel rozvodu. /z jedné netové diskuse/

Není tady

#22 15. 6. 2008 10:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Kiara napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nebude...najde si milence, který se jí bude věnovat lol lol

No, nevím, jestli milenec vyřeší to, že mám chlapa věčně pryč a když přitáhne domů, zvedá se mi kufr z pivních výparů roll
Milenec je řešení na chvíli - a vlastně když milence, na co si pak držet toho hospodskýho povaleče, že hmm to s ním přece vůbec nemusím být wink

Není tady

#23 15. 6. 2008 12:40

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Sem to chtěla odlehčit..lol...ženský neberte jim tu hospodu ona je pro ně veledůležitá...tam vyřeší všechny nevyřešitelné věci světa ...prostě potřebují ten mužský jenom mužský element aby si navzájem polechtali ego, třeba i tím, že si dají do d*žky...lol . Když jim to začneš vyčítat nebo nedejbože zakazovat, tak najust udělají opak a začnou tě nenávidět.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#24 15. 6. 2008 12:45

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

pomněnko-souhlasím s tebou..
jo a ještě něco-ten můj doma pivo vůbec nepije.. ale do tý hospody si zajde rád... a já teda do tý kavárničky a on mě taky neobviňuje že bych mohla mít milence..lollollol

Není tady

#25 15. 6. 2008 15:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, podľa mňa záleží na tom, kao často chodí, v akom stave sa vracia, ako sa správa... Bývlaý bol v opičke milý, prítulný, veselý a neskonale trpezlivý - keď som potrebovala prebrať s niím niečo vážne a nie veľmi príjemné, opila som ho. Kým šiel sám občas zahrať s trampmi na gitaru, nevadilo mi to, sama som ho občas poslala odreagovať sa(podnikal a dosť makal a stresoval sa), ale keď začal hrať automaty a KAŽDÚ noc bez výnimky trávil preč, hmm nebolo mi všetko jedno. Občas som šla s ním, ale ráno bolo treba vypraviť jeho syna, nakúpiť a celkovo fungovať :-( , tak som si nemohla dovoliť - a ani som netúžila - byť hore celú noc. Bolo to na houno. Treba podľa mňa nájsť zlatú strednú cestu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí