|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
měla bych na vás dotaz ohledně státnice z angličtiny. Jsem teprve úplně na začátku, dnes jsem procházela dálkové studium na vysokých školách, ale došla jsem k závěru, že to bych už asi opravdu nezvládla...nemám totiž žádný vysněný obor, tudíž by mě stejně asi brzy vyrazili. Tak jsem si řekla, že bych mohla alespoň udělat konečně tu státnici nebo FCE. Ale nevím, kde začít a kde najít souhrné info, popř. dobrou jazykovou školu, přípravné kurzy, jaké knížky číst apod. Pokud máte kdokoli co říci k tématu, prosím o rady. Díky moc.
Není tady
Nikdo nic ?? :-(
Není tady
POdívej se po jazykových kurzech ve svém městě, prohledej diskuze, ptej se, navštiv je. Bez tvé aktivity to nepůjde.
Není tady
Děkuju, ale spíš by mě zajímaly zkušenosti někoho, kdo ji dělal. Je mi jasné, že o nic jednoduchého se jednat nebude a budu muset pěkně makat. Kolega mi říkal, že u FCe je samozřejmě mnohem těžší, ale u velké státnice zase chtějí znát historiii atp. Jak dlouho jste se učili ke státnici, jak dlouho a s jakou intenzitou navštěvovali kurzy? Jsem na úrovni upper intermediate. Nepřijde mi, že bych chtěla nějaké složité informace, prostě mi jde o vaše zkušenosti, pro představu, abych si nějakou mohla pro začátek udělat. Ještě jednou předem díky.
Není tady
Tak zkus svoje téma nazvat jinak a jinak formulovat dotaz. Tohle by mě podle tohoto vlákna ani nenapadlo.
Není tady