|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nevím, asi proto že srdce miluje a zároveň bolí tak moc, že neslyším rozum a nemám sílu vylízt někam nahoru a podívat se na to z nadhledu ... čas to rozhodne za mně.
Není tady
Tak holky,
a) státnice dopadnou dobře, já jsem v porozchodovém období dopsal disertaci a kupodivu to šlo lépe, když mi nikdo neříkal "To musíš furt sedět u toho počítače???"
b) v kontaktu jsem chtěl taky zůstávat, protože jsem nevěřil zejména tomu, že to myslí doopravdy (nakolik je to běžné a nakolik v tom sehrálo roli datum definitivního oznámení rozchodu, od něhož uplynul právě rok a dva dny - to nevím
)
c) za čas a od znova, to je asi tak jediná možnost, jak "se vrátit" - ono vrátit se není kam (v mém případě) - ta, kterou jsem miloval, která mi nelhala a nepodváděla mne, ta už neexistuje. A tu, co ji vystřídala v tom těle, tu nevím, jestli chci, jestli to chci vůběc vědět.
d) měl jsem dobrou příležitost si uvědomit řadu věcí o sobě a o světě - díky babinetky a babineťáci - čehož si velmi vážím. Stejně tak jsem při probírání své situace a svých pocitů zjistil víc o svých kamarádech a to kamarádství jsme tak posílili.
e) když mě přepadne smutná nostalgie, jakože se to stává čím dál méně často, rozpomenu se na vlastnosti a chování, které mě na ex vadilo (ale ne chování kolem rozchodu), a za chvíli je nostalgie veselá, ve smyslu ano, bylo to krásné, slibné, báječné, ale mělo to skončit, dříve či později.
Není tady
sqaccouš napsal(a):
Já se teď po rozchodu snažím dostat na jiný "lepší" level - stát se "lepším" člověkem, sebevědomějším atd. - no uvidím, kdo to (kromě mě
) ještě ocení...
Na to bacha! Hlavne to musis ocenit ty, jinak zadnej level up nema cenu. Aby sis zase neco nevysnila a pak te nesrazelo, ze to ostatni "nevidi" a "neocenuji"..
Ono jen malokdo ti rekne, ze jsi hezci a lepsi. Dulezitejsi je se tak citit!
Není tady
problém je v tom, že máš pocit, že se musíš zlepšovat. protože máš pocit, že jsi špatná, jinak by se s tebou přece nerozešel. a přitom můžeš bejt úplně super holka, za jakou by jinej dal bůhvíco. ale tak se člověk cejtí asi zákonitě.
Není tady
Ahoj všichni,
po dlouhé době jsem zase tady.napsala jsem bakalářku a připravuju se na zkoušky.docela jsem se sebrala a začalo mi být fajn.když jsem se sebrala, začal se o mně zase zajímat, psal mi sms a na ICQ, pořád za mnou chodí a já si začínala už myslet, že zase přemýšlí o mně jako o holce, která za to stojí...
Ale včera mi přišel říct, že "někoho má" a že je to super vztah, ale milování zatím ne,protože byla doteď panna a že se nevidí skoro vůbec,protože je z brna ,...že po mně pořád touží a nemůže si pomoct, ale nemůže na mně zapomenout....že když mně vidí, myslí jen na milování se mnou........
To je hrozný.
Ale nejhorší je, že já ho mám pořád ráda a toužím po něm a že jsem mu takhle už jednou podlehla, ale to jsem ještě nevěděla, že má jinou.
Nevím, co mám teď dělat. Jeho zájem mi lichotí a také po něm toužím, jenže nechci být jen "odskočiště". Na druhou stranu si říkám, jestli je tak super ta druhá, tak proč za mnou leze?? Kdyby s ní byl šťastnej, tak přece nebude toužit po jiný, kor po svý bejvalý????????????????? Aby za ní jezdil v děšti o půlnoci na kole?
Hlavou mi bězí myšlenky a otázky typu "co když ještě mám šanci?", a nevím, jak se postavit k situaci? Mám ho odmítnout? Získám víc tím, když ho neodmítnu?
Není tady
krotinka napsal(a):
Ahoj všichni,
po dlouhé době jsem zase tady.napsala jsem bakalářku a připravuju se na zkoušky.docela jsem se sebrala a začalo mi být fajn.když jsem se sebrala, začal se o mně zase zajímat, psal mi sms a na ICQ, pořád za mnou chodí a já si začínala už myslet, že zase přemýšlí o mně jako o holce, která za to stojí...
Ale včera mi přišel říct, že "někoho má" a že je to super vztah, ale milování zatím ne,protože byla doteď panna a že se nevidí skoro vůbec,protože je z brna ,...že po mně pořád touží a nemůže si pomoct, ale nemůže na mně zapomenout....že když mně vidí, myslí jen na milování se mnou........
To je hrozný.
Ale nejhorší je, že já ho mám pořád ráda a toužím po něm a že jsem mu takhle už jednou podlehla, ale to jsem ještě nevěděla, že má jinou.
Nevím, co mám teď dělat. Jeho zájem mi lichotí a také po něm toužím, jenže nechci být jen "odskočiště". Na druhou stranu si říkám, jestli je tak super ta druhá, tak proč za mnou leze?? Kdyby s ní byl šťastnej, tak přece nebude toužit po jiný, kor po svý bejvalý????????????????? Aby za ní jezdil v děšti o půlnoci na kole?
Hlavou mi bězí myšlenky a otázky typu "co když ještě mám šanci?", a nevím, jak se postavit k situaci? Mám ho odmítnout? Získám víc tím, když ho neodmítnu?
Krotinko, moc ráda bych se kvůli tobě mýlila, ale mám takový pocit, že chce pouze s.e.x. Kdyby tě chtěl jako svojí přítelkyni, nebude ti vyprávět, jak má super vztah a že se moc ale nevidí, tudíž spolu nespí...Ano, on se snaží, protože ví, co chce - s.e.x. Sám ti to i řekl, že když tě vidí, myslí na milování s tebou...ne na to, jak vám spolu bylo hezky, jak jste měli rádi stejný filmy, stejnou zmrzlinu (to jsou pouze příklady samozřejmě), atd. atd.....dle mého - on mluví o s.e.x.u., ty o vztahu....
Není tady
no krotinko... v tomhle pripade to vypada, ze presne tim odskocistem budes.... muzes s nim spat, a doufat, ze se vrati.. ale bude te to bolet... protoze jednoho dne stejne prijde s tim, ze uz s tebou spat nechce... je to na tobe co s tim udelas...
Není tady
Holky mají pravdu, bude dolézat do té doby, než mu jeho "panna" dá. Jsi snadná kořist a ví na co tě dostat - znám to, měla jsem to stejně jako Ty. Jednoduše mu chybí sex.
Naše příspěvky Tě asi nepovzbudí, ale takhle to prostě vidíme.
Vydrž a odolej!!!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
krotinka napsal(a):
ahoj všichni
nehádejte se tady kvůli mně, jo?? já vím, že to všichni s tím odpuštěním a puštěním myslej vpodstatě dobře. to ale není věc, kterou by si člověk řekl, že ji udělá, řekl by"odpouštím" a bylo mu dobře.to je právě to, že to není konkrétní věc, jde o pocity a city...a těm jen tak neporučíš. já vím, že bych měla pustit a jít dál, ale to bude asi hodně dlouho trvat, než to zpracuju a nebude mně to už bolet. bolí to fest.Pokud jde o mne, nevnímám to jako hádku, je to výměna názorů.
Jen proto, že ho má někdo jiný, nebudu ho ani kamenovat, ani tu vzteky okusovat monitor.
Je na každém, co si myslí, že je správné a co pak tedy žije.
Měřítkem by pro něj mělo být ne to, co si kdo o tom myslí, ale jak je mu v tom dobře - zda je tak šťastný, rozumíš?
A u tebe nejde o nic jiného než o nezvládnuté emoce. Na to existuje hafo technik a nebo pomáhá dobrý psycholog.
Pokud se v tom ale chceš roky babrat, stejně ti nikdo nevysvětlí, že se to dá srovnat za pár sezení
No teda.. Buď se mi to zdá, nebo tady paní chytrá Pandorraa žije asi naprosto bez emocí.. Myslím, že každého, kdo miluje zničí, když ho jeho partner podvede! Je naprosto normální ho nenávidět. Je to lidské. Nejsme kus kamenu, abychom především hlídali a zvládali své emoce. Jasně, nemůžeme se chovat úplně jako zvířata, ale nesouhlasím např. s tím, že někdo, koho miluji není odpověný za mé pocity! Jakto, že ne? Sice jsem nechodila na žádné kurzy, ale tohle mi přijde trošičku na hlavu.. Asi jsem teď zřejmě omámená pocity a emocemi a IQ mi kleslo o 30 čísel, jak říká Pandora, ale nějak to nechápu. Láska je nádherný cit a já si stejně myslím, že žít pro lásku je např. pořád lepší než žít pro práci.. Co je na závislostech tak špatného? Člověk by se měl v životě na něco upnout, mít smysl života! Ale jak tak koukám, tak Pandorraa je závislá sama na sobě.
Krotinko, naprosto tě chápu. Je to zmetek a zasloužil by pořádnou ránu mezi oči! :-D
Není tady
nesouhlasím např. s tím, že někdo, koho miluji není odpověný za mé pocity! Jakto, že ne?
Stejně tak, jako ty nejsi odpovědná za pocity jeho.
Když to vezmeš v opačném gardu - miluje tě někdo, koho v žádném případě nechceš. Trápí se, vzteká nebo smutní a bude se tě snažit přesvědčit, že za jeho negativní pocity neseš odpovědnost. Pravděpodobně řekneš, že je ti ho maximálně líto, ale vyrovnat se s tím musí sám, není-liž pravda?
Není tady
helena napsal(a):
nesouhlasím např. s tím, že někdo, koho miluji není odpověný za mé pocity! Jakto, že ne?
Stejně tak, jako ty nejsi odpovědná za pocity jeho.
Když to vezmeš v opačném gardu - miluje tě někdo, koho v žádném případě nechceš. Trápí se, vzteká nebo smutní a bude se tě snažit přesvědčit, že za jeho negativní pocity neseš odpovědnost. Pravděpodobně řekneš, že je ti ho maximálně líto, ale vyrovnat se s tím musí sám, není-liž pravda?
To je asi na jednu stranu pravda.. Ale třeba když se ti někdo líbí, jak vypadá, tak třeba on může za to, že chodí na solárko, pečuje o sebe, on může za to že vypadá dobře a tudíž ve mě vzbuzuje krásné pocity, a že ho chci. Čili je za to jak je hezkej a jak působí na lidi odpovědnej :-))
Není tady

Niekedy je niekto krásny aj bez solárka a prehnanej starostlivosti(hygiena je o inom...
). Okrem toho - ja sa starám o seba hlavne KVOLI SEBE a svojmu pocitu(a možno, aby som nestrašila malé detičky
). A okrem toho - podľa tovjej logiky by osm mala ako pestovaná žena "dať" každému, kto ma o to požiada, lebo som zodpovedná za to, že sa mu páčim... Platí to aj na iné etniká, prípadne postihnutých, starcov, apod.? Fakt musím obcovať s každým, komu sa pri mne postaví? Alebo ak ostaneme v rovine citov - musím chodiť a byť milá ku každému, kto ma chce? Keď už som taká zodpovedná?
Upravil(a) Selima (13. 5. 2009 13:15)
Není tady
Selima napsal(a):
Niekedy je niekto krásny aj bez solárka a prehnanej starostlivosti(hygiena je o inom...
). Okrem toho - ja sa starám o seba hlavne KVOLI SEBE a svojmu pocitu(a možno, aby som nestrašila malé detičky
). A okrem toho - podľa tovjej logiky by osm mala ako pestovaná žena "dať" každému, kto ma o to požiada, lebo som zodpovedná za to, že sa mu páčim... Platí to aj na iné etniká, prípadne postihnutých, starcov, apod.? Fakt musím obcovať s každým, komu sa pri mne postaví? Alebo ak ostaneme v rovine citov - musím chodiť a byť milá ku každému, kto ma chce? Keď už som taká zodpovedná?
No, toto mi přijde trochu ostréé :-)) Takhle jsem to samozřejmě nemyslela, s tím vyspáním. Mám na mysli city.. Že se do někoho zamiluji, když na mě bude vždy hodný, milý, vyslechne mě, poradí, pohladí.. A nikdo mi pak se přece nemůže divit, že jsem se do něj zamilovala. A to mi chcete říct, že mu nedochází, že když se takhle bude chovat, že se do něj nezamiluju? Že není zodpovědný za své chování a následné moje zamilování? Asi mi to dneska nějak nepálí, ale prostě TO NECHÁPU.
Není tady
on může za to že vypadá dobře a tudíž ve mě vzbuzuje krásné pocity, a že ho chci. Čili je za to jak je hezkej a jak působí na lidi odpovědnej :-))
Prd a vořech - za to, že ho chceš můžou geny, hormony a podobný potvůrky. Za tvé biochemické pochody skutečně nelze nikoho činit odpovědným - snad s výjimkou ošetřujícího lékaře
Když ti zavoní pečenej bůček (nebo růže, abych nebyla tak přízemní
), rovněž v tobě vzbudí libé pocity aniž by za to mohli, natož aby měli odpovědnost.
Krom toho dost těchhle "krasavců" všechny ty solárka atd. absolvuje hlavně kvůli sobě, ne proto, aby ulovili další kočičku. To totiž můžou i bez toho.
Není tady
Nemesis napsal(a):
Selima napsal(a):
No, toto mi přijde trochu ostréé :-)) Takhle jsem to samozřejmě nemyslela, s tím vyspáním. Mám na mysli city.. Že se do někoho zamiluji, když na mě bude vždy hodný, milý, vyslechne mě, poradí, pohladí.. A nikdo mi pak se přece nemůže divit, že jsem se do něj zamilovala. A to mi chcete říct, že mu nedochází, že když se takhle bude chovat, že se do něj nezamiluju? Že není zodpovědný za své chování a následné moje zamilování? Asi mi to dneska nějak nepálí, ale prostě TO NECHÁPU.
Připomíná mi to jednu známou větu z Malého prince: Jsi odpovědný za to, co jsi k sobě připoutal... Podle mě to platí... Jestli to ten pamflet na budoucího chlapa nepochopil? No jistě že ne! Jemu se to totiž nehodí chápat. On se potřebuje s Krotinkou vyspat, než si rozehraje milostnou partii s neposkvrněnou Pannou...
Ble! Zas nedospělý kluk, nic pro život! Krotinko pryč od něj!!!!!
Není tady
Selima napsal(a):
A navíc, být milá k lidem, kteří mě chtějí mi připadá normální. Naopak nechápu holky, co se chovají, že jim patří svět, jak jsou úžasné a nad ně není, bezcitné a nepřátelské k lidem, co je obdivují a chtějí. Já tedy sice s každým, kdo mě chce nesexuju, ale rozhodně milá se snažím být vždycky, protože je to slušnost.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nemesis napsal(a):
Selima napsal(a):
Připomíná mi to jednu známou větu z Malého prince: Jsi odpovědný za to, co jsi k sobě připoutal... Podle mě to platí... Jestli to ten pamflet na budoucího chlapa nepochopil? No jistě že ne! Jemu se to totiž nehodí chápat. On se potřebuje s Krotinkou vyspat, než si rozehraje milostnou partii s neposkvrněnou Pannou...
Ble! Zas nedospělý kluk, nic pro život! Krotinko pryč od něj!!!!!
Jo s tím souhlasím! Krotinka mi přijde, že je hrozně hodná a milá holka a tohle si nezaslouží. Kroinko, i když tě přitahuje, nechod do toho. On si tě pak přestane akorat vážit jako holky.
Není tady

Nemesis napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja som FAKT milá skoro na všetkých ľudí, už z princípu. A hlavne v mladosti sa mi už stalo, že si občas niekto zle vysvetlil moje milé a ústretové správanie. Som zato povinná chodiť s ním a vziať si ho? Aj keď mi nič nehovorí? Aj keď som mu povedala "Kamaráti áno, viac ani omylom"?
Není tady
Selima napsal(a):
Nemesis napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja som FAKT milá skoro na všetkých ľudí, už z princípu. A hlavne v mladosti sa mi už stalo, že si občas niekto zle vysvetlil moje milé a ústretové správanie. Som zato povinná chodiť s ním a vziať si ho? Aj keď mi nič nehovorí? Aj keď som mu povedala "Kamaráti áno, viac ani omylom"?
Nojo, člověk se musí chovat pěkně, ale nemusíš si ho samozřejmě brát! Jen prostě vědět, že se nechovám tak, abych klamala tělem. To je fuk, stejně to nevyřešíme :-D
Není tady

U mňa "pekne sa správať" znamená aj nedávať falošné nádeje a byť úprimná. Slušná, ale úprimná a nevodiť za nos. 
Není tady
Selima napsal(a):
U mňa "pekne sa správať" znamená aj nedávať falošné nádeje a byť úprimná. Slušná, ale úprimná a nevodiť za nos.
Děkuju Seli .. 

Není tady
Selima napsal(a):

Není tady
Ahoj všichni,
víme dobře, jak by se měli chovat dobře ostatní, protože od jejich problému máme potřebný odstup a hlavně málokdy jsme v dané situaci také citově zainteresováni.
Je pro mě moc těžký odolat, ale zatím jsem jeho dalším návrhům odolala... problém je, když se člověk v tu chvíli cítí dobře, protože o něj někdo má zájem (navíc ten zájem je i z mé strany)..........
Není tady
sarach napsal(a):
Strašně se v tom plácám a napadají mě nesmysly. Nejraději bych mu hned napsala, co bylo špatně, že to jde změnit, ale vím, že to nemám dělat.
Poslechni si tuhle muziku a přečti si její slova. Jsem si jistý, že to bez slz nedokážeš. Tak se za ně nestyď. Očišťují duši a dávají sílu k dalšímu kroku dopředu.
http://www.youtube.com/watch?v=A_U6iSAn_fY
Není tady
Nemesis, těžko se diskutuje s někým, kdo uznává jen své vlastní pocity a řídí se momentálními emocemi.
Pokud jde o Malého prince, citát je jistě pravdivý, pokud jsem to já, kdo k sobě někoho připoutal.
Jak je ale vidět, mnohdy stačí jen zajít do solárka a posilovny, trochu makat na vzhledu a už v tom člověk lítá, že?
Takže kdo poutá a kdo SE připoutává?
Také o tom to je 
Není tady