Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 14. 6. 2008 16:08

sarach
♥♥♥----

Re: Nevím, co si myslet...

Nedoma napsal(a):

Jestli si můžu dovolit, tak co znám ze svého okolí, muži o žádné chození po špičkách nestojí. Jasně, někdy chceme "zírat do ohně" a to je skutečně lepší nás nechat. A jak podat věci tak, abychom si to nevyložili jinak? Co třeba to říct jasně a na rovinu? Příklad: "Co kdybychom jeli letos na Korfu?" je možná lepší než "Představ si, tak jak jsem dneska potkala Evu, tak mi říkala, že Petra byla se svým přítelem, víš, to je ten co dělá v bance na náměstí s Josefem, no tak že loni byli na Korfu a ÚŽASNĚ SI TO UŽILI" smile

Každý názor vítán smile Máš pravdu, ale jsou případy, kdy to přímo moc nejde, ale každopádně je to lepší říct narovinu.

Není tady

#52 14. 6. 2008 16:15

sarach
♥♥♥----

Tak gratulace si nezasloužím... Ten pokojík pro mne chtěl ještě předělat, domluvili jsme se(ve středu), že mu pomůžu. ¨Volala jsem mu  dnes asi v jednu, ale nezvedal to, tak jsem napsala sms jestli nechce pomoct s přestavbou, připadlo mi slušné to nabídnout, zeptat se, když už to zařizuje kvůli mně. Neodpovídá. Tak to jsem to úplně dopackala....

Není tady

#53 14. 6. 2008 19:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nešil, že hned neodpoví ještě nic neznamená, klíííd wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 14. 6. 2008 19:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

sarach napsal(a):

Tak gratulace si nezasloužím... Ten pokojík pro mne chtěl ještě předělat, domluvili jsme se(ve středu), že mu pomůžu. ¨Volala jsem mu  dnes asi v jednu, ale nezvedal to, tak jsem napsala sms jestli nechce pomoct s přestavbou, připadlo mi slušné to nabídnout, zeptat se, když už to zařizuje kvůli mně. Neodpovídá. Tak to jsem to úplně dopackala....

sarach, kliiiid. Nic jsi nezpackala, jen uz mu ted nepis a ani nevolej, dokud se neozve sam.
Drz se. smile

Není tady

#55 14. 6. 2008 19:18

sarach
♥♥♥----

Držím, ale ještě neodpověděl...

Není tady

#56 14. 6. 2008 19:19

sarach
♥♥♥----

Děkuji všem za podporu smile

Není tady

#57 14. 6. 2008 19:28

sandra
♥♥♥♥♥♥-

sarach napsal(a):

Děkuji všem za podporu smile

sarach, zkus se necim zamestnat......abys porad jen nekoukala na mobil. Vim je to tezky, ale zkus zavolat treba kamosce a jdete do kina, nebo na kafe, nebo nakupovat....... wink

Není tady

#58 14. 6. 2008 20:58

sarach
♥♥♥----

Tak jsem to dokopala Mám chuť jít k němu, zabalit si věci a nevidět ho. Přišla sms, že zítra by byla pomoc fajn.Volala jsem zpátky, že zítra mohu až k večeru a ujistila se, jestli jeho nabídka bydlení platí.Platí. Potom jsem se zeptala, jestli se mohu teď stavit. Zeptal se, jestli je to nutné, že to necháme na zítra. Zvorala jsem t a navíc mne nechce....

Není tady

#59 14. 6. 2008 21:17

sarach
♥♥♥----

Prostě mě nechce, je třeba si to uvědomit...

Není tady

#60 14. 6. 2008 21:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Prosím tě nešil, jak jsi přišla na to, že tě nechce ? Proč když napíše sms, hned voláš zpátky ? Proč ho nenecháš, ať se snaží on ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#61 14. 6. 2008 21:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sarach napsal(a):

Prostě mě nechce, je třeba si to uvědomit...

Teda ty máš depku jako kráva. Nech toho, neřekl, že tě nechce. Nech ho prostě v klidu, jak ti radily holky, nevnucuj se ... a halvně nešil prosím tě, vidíš to hned všechno černě dumbom

Není tady

#62 15. 6. 2008 0:03

sarach
♥♥♥----

Máě pravdu,mám depku, teď to na mne nějak dolehlo.Ale začíná to být lepší. Hlavní je pořád něco dělat.

Není tady

#63 15. 6. 2008 0:09

sandra
♥♥♥♥♥♥-

sarach napsal(a):

Máě pravdu,mám depku, teď to na mne nějak dolehlo.Ale začíná to být lepší. Hlavní je pořád něco dělat.

Sarach, proc jsi k nemu chtela jit uz dneska?

Není tady

#64 15. 6. 2008 0:33

clavel
♥♥♥♥♥--

holka fakt to nehrot... vim ze je to tezky, fakt to vim, z vlastni zkusenosti...  ale kdyz to budes hrotit, akorat od nej uslysis veci, ktery ted slyset nechces... jakmile zenska na chlapa zatlaci, on si vybere tu jednodussi moznost, a to ze je konec... zatim je nejistej, tak ho nech... kdyz rekne zitra, tak to nech na zitra...i kdyz je to blby, nech ho, at to ted "jede" podle nej... jinak ho zatlacis do kouta, a on utece.... jestli ho chces, musis mu dat cas... ja chapu, ze je to tezky.... uplne to samy jsem zazivala pred mesicem, a reknu ti, taky jsem to srala... neumela jsem to se neozvat apod... ale akorat jsem zjistila, ze tim ho odpuzuju... myslela jsem, ze tim, ze s ozvu, tak to bude lepsi, protoze me bude mit porad v mysli...ale ve chvili, kdy jsem se prestala zajimat, tak mu to docvaklo.. takovou me nezna, co se deje, ze nesedim doma, a necekam na nej.. kdyz se nahodou ozve, tak najednou nemam cas, treba cely tyden... dokud jsem byla s nim, da se rict, ze jsem doma opravdu sedela, a cekala na nej... ale pak jsem si uvedomila, ze je to spatne, a jaka jsem "blbka"...

Není tady

#65 15. 6. 2008 8:46

sarach
♥♥♥----

sandra napsal(a):

sarach napsal(a):

Zjistila jsem, že když jsem v té depce, zablokuje se mi "rozumné" uvažování a jednám jako "pošuk". Prostě jsem ho chtěla asi vidět, popravdě nevím. Řekla jsem, že to necháme na jindy.Potom ještě psal, že děkuje za pochopení, že je moc unavený a jde si brzy lehnout (ráno přestavoval a zbytek dne byl na srazu aut).

Není tady

#66 15. 6. 2008 8:58

sarach
♥♥♥----

clavel napsal(a):

holka fakt to nehrot... vim ze je to tezky, fakt to vim, z vlastni zkusenosti...  ale kdyz to budes hrotit, akorat od nej uslysis veci, ktery ted slyset nechces... jakmile zenska na chlapa zatlaci, on si vybere tu jednodussi moznost, a to ze je konec... zatim je nejistej, tak ho nech... kdyz rekne zitra, tak to nech na zitra...i kdyz je to blby, nech ho, at to ted "jede" podle nej... jinak ho zatlacis do kouta, a on utece.... jestli ho chces, musis mu dat cas... ja chapu, ze je to tezky.... uplne to samy jsem zazivala pred mesicem, a reknu ti, taky jsem to srala... neumela jsem to se neozvat apod... ale akorat jsem zjistila, ze tim ho odpuzuju... myslela jsem, ze tim, ze s ozvu, tak to bude lepsi, protoze me bude mit porad v mysli...ale ve chvili, kdy jsem se prestala zajimat, tak mu to docvaklo.. takovou me nezna, co se deje, ze nesedim doma, a necekam na nej.. kdyz se nahodou ozve, tak najednou nemam cas, treba cely tyden... dokud jsem byla s nim, da se rict, ze jsem doma opravdu sedela, a cekala na nej... ale pak jsem si uvedomila, ze je to spatne, a jaka jsem "blbka"...

Díky clavel, nebyli jsme v kontaktu od středy. Teď jsem se ozvala proto, že jsem mu nabídla slíbenou pomoc s přestavbou pokoje. A také jsem upřesnila, že pomocz mu můžu až dnes večer, protože přes den nemám čas.
A co on, píše Ti víc, nebo se mu stýská?

Není tady

#67 15. 6. 2008 9:01

clavel
♥♥♥♥♥--

sarach napsal(a):

sandra napsal(a):

sarach napsal(a):

Zjistila jsem, že když jsem v té depce, zablokuje se mi "rozumné" uvažování a jednám jako "pošuk". Prostě jsem ho chtěla asi vidět, popravdě nevím. Řekla jsem, že to necháme na jindy.Potom ještě psal, že děkuje za pochopení, že je moc unavený a jde si brzy lehnout (ráno přestavoval a zbytek dne byl na srazu aut).

tak rozumne uvazovani se mi blokovalo taky... to je v pohode smile ja treba nemuzu jezdit sama do centra, protoze on tam bydli, a jakmile tam jsem, saham po telefonu big_smile

Není tady

#68 15. 6. 2008 9:04

clavel
♥♥♥♥♥--

sarach napsal(a):

clavel napsal(a):

Díky clavel, nebyli jsme v kontaktu od středy. Teď jsem se ozvala proto, že jsem mu nabídla slíbenou pomoc s přestavbou pokoje. A také jsem upřesnila, že pomocz mu můžu až dnes večer, protože přes den nemám čas.

no, ted jel na tyden pryc, a ma vyplej telefon, na coz me upozornoval, ze chce mit proste klid od prace a od vsech... na tuhle akci jezdi kazdej rok, a i kdyz jsem s nim byla, tak ho vypinal. takze jsem v klidu.. rikal ze zavola, az se vrati...ale jo, on moc nepise, ale spis zavola, a mluvime spolu treba hodinu... a dokud porad opakoval, ze chce cas, tak se neozval vubec, vetsinou ani neodpovedel na smsku, pokud se nejednalo o neco dulezityho....

Není tady

#69 15. 6. 2008 9:11

sarach
♥♥♥----

clavel napsal(a):

sarach napsal(a):

clavel napsal(a):

no, ted jel na tyden pryc, a ma vyplej telefon, na coz me upozornoval, ze chce mit proste klid od prace a od vsech... na tuhle akci jezdi kazdej rok, a i kdyz jsem s nim byla, tak ho vypinal. takze jsem v klidu.. rikal ze zavola, az se vrati...ale jo, on moc nepise, ale spis zavola, a mluvime spolu treba hodinu... a dokud porad opakoval, ze chce cas, tak se neozval vubec, vetsinou ani neodpovedel na smsku, pokud se nejednalo o neco dulezityho....

tak držim palce:D

Není tady

#70 15. 6. 2008 9:12

mfilip
♥♥♥♥---

Prijde mi, ze kdyz uz toto nekdo udela, ze odejde s tim, ze potrebuje cas, ze nechce abyste jej nejakou dobu kontaktovaly, ze si to musi vse rozmyslet ..... muj nazor je, ze casto za tim je nekdo treti. A jen tak mezi nama, tu jistotu, ze vam to neudela zase za par mesicu ci let, pokud se vrati, uz nikdy mit nebudete, protoze tu jistotu, ze se to nestane, jste ztratily. Je to muj nazor, protoze to, co zazivate jsem zazil ve svem vytahu s ex a kdyz vas proste ctu, tak ty signaly jsou zretelne. Rad bych se ve vasem pripade mylil.

Srdce nemá vrásky, bývají v něm pouze jizvy.
Coletteová Gabrielle Sidonie
Život: Pro lásku se jmenovaný odsuzuje k trestu odnětí srdce na doživotí.
Já. Martin. Ne Filip. Ale nevadi, jen mi to už dlouho nikdo neřekl. Jen tak, třeba z lásky.

Není tady

#71 15. 6. 2008 9:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

To je konec s těma chlapama, dokud maj pocit, že je baba uhání, berou roha, jakmile mají pocit, že nemá zájem, uhání oni ji big_smile

Není tady

#72 15. 6. 2008 9:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mfilip napsal(a):

Prijde mi, ze kdyz uz toto nekdo udela, ze odejde s tim, ze potrebuje cas, ze nechce abyste jej nejakou dobu kontaktovaly, ze si to musi vse rozmyslet ..... muj nazor je, ze casto za tim je nekdo treti. A jen tak mezi nama, tu jistotu, ze vam to neudela zase za par mesicu ci let, pokud se vrati, uz nikdy mit nebudete, protoze tu jistotu, ze se to nestane, jste ztratily. Je to muj nazor, protoze to, co zazivate jsem zazil ve svem vytahu s ex a kdyz vas proste ctu, tak ty signaly jsou zretelne. Rad bych se ve vasem pripade mylil.

Ale jdi, on v tom nemusí být hned někdo třetí wink Já taky mívala někdy pocit, že si potřebuju od toho druhýho odpočinout (hlavně, když byl aktivní až až a nedával mi žádnej prostor pro svý známý a zájmy) časem se mi to začalo příčit a děsilo mně pomyšlení, že by to tak bylo pořád.
Nehledej v tom vždycky někoho dalšího wink

Není tady

#73 15. 6. 2008 9:21

sarach
♥♥♥----

mfilip napsal(a):

Nevím,jestli má někoho dalšího, nebo to zkouší. Proč by mě ale bral k sobě. Takhle si tam nemůže nikoho přivést... a když se ho na to zeptám, stejně mi nejspíš neřekne pravdu.

Není tady

#74 15. 6. 2008 9:23

clavel
♥♥♥♥♥--

muze to znit hodne naivne, ale u nej jsem si jista, ze v tom neni nikdo treti.... vim, ze on tyhle stavy proste miva, uz je takovej... mel neco podobnyho, i kdy jsme byli spolu, akorat ze to trvalo tyden... a sama za sebe muzu rict, ze jsem taky obcas potrebovala cas... treba kdyz jsme se hadali apod... ale vydrzela jsem to tyden, 14 dni, a pak jsme se k sobe zacli pozvolna vracet... hold je asi nekdo takova povaha, ze to takhle na chvili utne... ale nekdo to dela proto, ze v tom nekdo treti opravdu je, jenom to neumi priznat...

Není tady

#75 15. 6. 2008 9:24

sarach
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

mfilip napsal(a):

Ale jdi, on v tom nemusí být hned někdo třetí wink Já taky mívala někdy pocit, že si potřebuju od toho druhýho odpočinout (hlavně, když byl aktivní až až a nedával mi žádnej prostor pro svý známý a zájmy) časem se mi to začalo příčit a děsilo mně pomyšlení, že by to tak bylo pořád.
Nehledej v tom vždycky někoho dalšího wink

přesně, spíš jsem ho moc zahltila sebou. Tedy doufám, že ho nezahlcuje nikdo třetí. dumbom A neřekl, že nechce, abych ho kontaktovala. Naopak, během řeči občas prohodí, že spolu budeme chodit na kávu, obědy... Nabídne odvoz...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí