6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Siriusi, pojď na skype, prosím
Není tady
Nastydla jsem na slavnostech a je mi hodně blbě a nakazila jsem svojeho kocoura a on je tu teď nešťastný a kašle a pořád jen spí
Není tady
Aaaaaaa,naše peršanka která je domácí a nechodí ven má blechy ,pomoooooooooooooc !
Není tady
Skuhry, skuhry, skuhry! Já blbec jsem se v pátek dívala ns vého exe v TV (Uvolněte se prosím) a pak jsem si zkazila celý víkend přemýšlením o našem bývalém manželství. Zabijte mě!
Není tady
Neprošla jsem STK, grrr, to zase bude ježdění na opravu a zase zpět, grr
Není tady
Klubko napsal(a):
Neprošla jsem STK, grrr, to zase bude ježdění na opravu a zase zpět, grr
Klubko, stačí být mladá prsatá blondýna a můžeš jezdit v novém bouráku
(teď si nevzpomenu, v jakém to bylo vlákně, ale bylo to tam na kordy ...)
Není tady
tak já si taky postěžuji, na přítele, ktery se stara vic o svoje zavodní auto nez o me a nasi malou dceru, ktery me stve tim, ze chce velikou svatbu, na kterou nemame, nez aby mel maloíu, tak radsi zadnou.... jejich rodina jsou normalni vesnicani, kterym zalezi co si kdo mysli:( mam toho dost.... musi pozvat vsechn pribuzne, kamarady a zname.... ale radsi by se mel snazit, abych do toho vubec sla, a aby to po te svatbe vypadalo lepe nez ted....
Kdybych mela prebytecnych sto tisic, klidne takovou svatbu mit budu,ale ty nemame:(
Není tady
jo a jeste - jsem nevyspala, moje dcera v noci nechce ted spat a knuci a ja beham davat dudlik furt a pakj sem jak mrtvolka:( a co mi vadi je ten humus pocasi venku:(
Není tady
Jess, blondýna jsem, prsa mám malá. A Felicie zatím stačí. Já ani nemůžu mít luxusní auto, bylo by mi líto, že je od psa stále jako prase. Beru auto, jako věc co mi slouží.
Za mnou jela taková paní s Mercedesem. Tak 40cet, hezká, štíhá, nový meďour. Jela na přihlášení. Taky se po ní chlapi koukali a začali to komnetovat.... Třeba to byla úspěšná právnička. Ale to už nikdo nevidí
Není tady
Ivana napsal(a):
Skuhry, skuhry, skuhry! Já blbec jsem se v pátek dívala ns vého exe v TV (Uvolněte se prosím) a pak jsem si zkazila celý víkend přemýšlením o našem bývalém manželství. Zabijte mě!
je to hezkej chlap, líbil se mi
Není tady
Kukačka napsal(a):
Myslíš Pavlíka? Ten druhý měl příjemný mírný projev a vypadal sympaticky.
Kukačka napsal(a):
Ivana napsal(a):
Viď? A to byl ještě hezčí, když neměl vousy! Tak už te´d vidíš, proč se mi po něm pořád tak moc stýská?
Není tady
Já si taky potřebuju zaskuhrat, nikdo mi nerozumí, nikdo si na mě nevzpomene sám od sebe, vrším špatné rozhodnutí na špatné rozhodnutí, mám na přítele blbý otázky, kterých vzápětí po vyslovení lituju, prostě dneska vidím všecko přes pořádně tmavej filtr
Není tady
Kukačka napsal(a):
Ivano, cítím s tebou.
Není to určitě jednoduché, ale jestli má svoji Péťu a mimčo, už je to jen snění a jen bolí.
Už to zvládám o moc líp než dřív, ale občas to na mě ještě padne. Tento víkend byl fakt hnusnej!
Není tady
Ivana napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Ivana napsal(a):
Viď? A to byl ještě hezčí, když neměl vousy! Tak už te´d vidíš, proč se mi po něm pořád tak moc stýská?
Ivano, chapu to. Chytry, inteligentni, dost dobre vypadajici na svuj vek. Mit vedle sebe nekoho takoveho, tak si sakra, davam majzla. Nedovolila bych si jemu ten sex odpirat z uz vubec ne mit pred nim nejake depky. Samotny fakt, ze ho mam vedle sebe, by pro me bylo tou nejvetsi motivaci jit porad kupredu a neustale makat na sobe.
Není tady
Mně se taky líbí!! :-)
Ale je to jako se ženskejma. Atraktivního chlapa (či prostě jakéhokoli) nemá smysl hlídat a podřídit svůj život hlavně tomu, aby měl dostatek sexu, aby nevěděl, že nemáš depky apod.
Měl tě rád takovou, jaká jsi byla. A pak už třeba ne. Změnil se on nebo ty nebo okolnosti...Užila jsi si kus života s ním a jistě tě čeká spousta štastných chvil s jiným báječným chlapem.
Osobně bych ani tak nemakal na sobě jako spíš pro sebe - tím myslím na seberozvíjení kvůli sobě samém, než kvůli partnerovi. Pokud zázrak lásky existuje (jako že samozřejmě existuje), tak partner tě má rád jen tak, prostě tě má rád se vším všudy. I s drobnými nedostatky, mouchami či masařkami. Přesto či právě proto.
Nicméně pro pocit "ztráty" mám pochopení.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Mně se taky líbí!! :-)
Ale je to jako se ženskejma. Atraktivního chlapa (či prostě jakéhokoli) nemá smysl hlídat a podřídit svůj život hlavně tomu, aby měl dostatek sexu, aby nevěděl, že nemáš depky apod.
Měl tě rád takovou, jaká jsi byla. A pak už třeba ne. Změnil se on nebo ty nebo okolnosti...Užila jsi si kus života s ním a jistě tě čeká spousta štastných chvil s jiným báječným chlapem.
Osobně bych ani tak nemakal na sobě jako spíš pro sebe - tím myslím na seberozvíjení kvůli sobě samém, než kvůli partnerovi. Pokud zázrak lásky existuje (jako že samozřejmě existuje), tak partner tě má rád jen tak, prostě tě má rád se vším všudy. I s drobnými nedostatky, mouchami či masařkami. Přesto či právě proto.
Nicméně pro pocit "ztráty" mám pochopení.
Jiste mas pravdu, predsedo. Z vypraveni Ivany mam ale pocit, ze proste takoveho tahouna k sobe potrebovala.
Není tady
Po dlouhé době jsem měla potřebu naklepat pár písmen a než jsem téma dočetla a popřemýšlela, zapojila se do tématu druhá strana a další strana a holky se rozhodly- patrně- že budou prát to prádlo soukromě.
Opuštěné hnízdo se zcela vyhnízdilo. A já skuhrám, že jsem si ani nepísla. Ale je moc dobře, že to vzalo tento obrat, že matka s dcerou snad najdou společnou řeč a vše si bez asistence Babi vyjasní.
Nechtěla bych nedorozumění s kýmkoliv řešit takto veřejně.
Omlouvám se, že ruším vaše vlny, vůbec netuším, o čem si povídáte, jen jsem potřebovala trochu skuhrat.
Není tady
Skuhry skuhry, tady prší a prší už třetí týden a já jsem sama doma a v noci se bojím (přízemní domek, za poslední rok tříkrát vykradený) a v televizi nic není a DVD mi na počítači nejede a v baráku není jediná česká knížka a já nemám mozek na to si ještě po večerech číst v cizích jazycích, a po práci není kam jít, protože bydlím na takové samotě, že bych se domů dostávala dvě hodiny, a stejnak se všici furt dívají na fotbal... achjóóóó
Není tady
Tak si najdi nějaké e-knihy v češtině, nebo třeba ti někdo nějakou dobrou e-knihu pošle, co ráda čteš?
Není tady
Safra, safra finanční krize není zažehnána, blázni z FEDu ji naopak prohloubí, kdy pak příjde k nám a kdy se naplno projeví....hlavně, aby byla práce a občas penízky na radosti. God destroy FED!
Jaké radosti
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Jaké radosti
...i když mám i jiné radosti, především se jedná o knihy.
P.S. vše nejlepší k tvému svátku