6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem nasraná na maximum!!! Nějaký kre...mi včera vypustil kolo u auta, věřili byste tomu ????? Fakt nechápu, co jsem komu udělala, normálně jsem stála v řadě, na legálním parkovacím místě a podle mého nejlepšího vědomí a svědomí nikoho neomezovala. Já dostat toho hajzla do ruky, zabiju ho!!!
Není tady
možná byl na.ranej včera on ...
p.s. lit, lit, lit... (to jako že tě hajcám)
Není tady
Hele Jess nevíš o tom něco náhodou ? :-))) ne dělám si srandu, ale fakt, od té doby, co mi to manžel oznámil, marně přemýšlím nad tím, co mohlo koho naštvat a nic mě nenapadá, což je poměrně frustrující. Víš co, kdybych tam třeba někoho zavřela, že by nemohl odjet nebo stála někomu před garáží, tak by to bylo alespoň nějaké vysvětlení, ale já fakt nevím.
Není tady
Je to naprosto anonymní... taky se mi to stalo 2 x za sebou v jednom týdnu, ale na různých místech parkování
... holt vyšla řada na tebe, tak večer zajdi s baterčičkou do jiné ulice
Upravil(a) Jessika (11. 6. 2008 17:04)
Není tady
Fakt ? Tady kolem ?
Do jiné ulice s baterčičkou nepůjdu, tak hluboko fakt neklesnu, jsme jenom tak bezmocně naštvaná. Nějakýmu kreténovi se nelíbí moje auto, nebo má pocit, že na to místo, kde stojím má nějaký nárok nebo co a je to. Ach jo.
Není tady
Byvali zenaty pritel me videl s mym pritelem a zacal se me v praci mstit a navic je neskutecne zlej.nejhorsi je,ze od tohoto tydne s nim pracuju nastalo.Nic jsem si od nej nenechala libit a servala jsem ho taky.
Není tady
U nás se tímhle bavila mládež z hospody táhnoucí. Ti blbci si dokonce nosili vercajk a povolovali matky (strašná sranda). Pak se majitelé domluvili, počkali si na ně... a byl klid. Ale fakt je, že to bylo víceméně na jednom jediném plácku, z kterého vedla je jedna "úniková cesta".
Není tady
skuhry skuhry
nemuzu se zbavit doterneho ctitele v praci.
zamerne ho ignoruju a ani nezdravim.
Nepomaha to, pac mi okamzite pak napise "asi mas hodne prace, ze sis me nevsimla a ani nepozdravila".
No boze.
Není tady
Asi zabiji kolegyni v práci. Sebestředná koza, grrr.
Já nechci mít podřízené a být zodpovědná za jejich práci.
Není tady
Klubko napsal(a):
Asi zabiji kolegyni v práci. Sebestředná koza, grrr.
Já nechci mít podřízené a být zodpovědná za jejich práci.
Vydržať!!!!!
Není tady
baba.jaga napsal(a):
skuhry skuhry
Nepomaha to, pac mi okamzite pak napise "asi mas hodne prace, ze sis me nevsimla a ani nepozdravila".
No boze.
Třeba by mu stačil jen sex?
Upravil(a) baba.jaga (13. 6. 2008 8:58)
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
skuhry skuhry
No boze.Třeba by mu stačil jen sex?
Jenze on me ale vubec, ale vubec nepritahuje.
Navic ten bude urcite submisivni. Fuj
Upravil(a) baba.jaga (13. 6. 2008 8:57)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
skuhry skuhry
No boze.Třeba by mu stačil jen sex?
Navic ten bude urcite submisivni. Fuj
Počkej, ty chceš od chlapa naplácat na holou, svázat a hodit na postel?
Ugo Drago napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Třeba by mu stačil jen sex?Jenze on me ale vubec, ale vubec nepritahuje.
Navic ten bude urcite submisivni. FujPočkej, ty chceš od chlapa naplácat na holou, svázat a hodit na postel?
Kde jsem to napsala? Ne, ja jen chci mit normalni sex s nekym kdo me docela pritahuje. A rozhodne to nemuze byt nekdo, kdo se podbizi a nadbiha jak blbecek. Tim se mi maximalne zhnusil.
A navic jsem si zvykla vybirat a balit chlapy sama
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Navic ten bude urcite submisivni. FujPočkej, ty chceš od chlapa naplácat na holou, svázat a hodit na postel?
Kde jsem to napsala? Ne, ja jen chci mit normalni sex s nekym kdo me docela pritahuje. A rozhodne to nemuze byt nekdo, kdo se podbizi a nadbiha jak blbecek. Tim se mi maximalne zhnusil.
A navic jsem si zvykla vybirat a balit chlapy sama
Ježiš něco podobneho si užívam v praci s kolegou,a když tudle ze sebe dostal větu-ani to snad nenapíšu že by mi něco provedl s mušličkou tak jsem prvně jen zírala,že to snad ani není možne a poslala ho do toalety No FUJ!!!!!
Není tady
jitulak napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Ugo Drago napsal(a):
Počkej, ty chceš od chlapa naplácat na holou, svázat a hodit na postel?
A navic jsem si zvykla vybirat a balit chlapy samaJežiš něco podobneho si užívam v praci s kolegou,a když tudle ze sebe dostal větu-ani to snad nenapíšu že by mi něco provedl s mušličkou tak jsem prvně jen zírala,že to snad ani není možne a poslala ho do toalety No FUJ!!!!!
aha, no ten muj ctitel to vubec nebere sexualne. Naopak. Bere to vsechno zbytecne vazne. Furt me nekam zve a absolutne nerespektuje, ze nemam zajem. Tomu prilis nerozumim. Jak je toto mozne? Kdyz rikam chlapovi dost jasne, ze ho nechci, ze nema cenu se snazit a on pokracuje dal a o to vice se ztrapnuje v mych ocich. No kde je jeho hrdost?
Upravil(a) baba.jaga (13. 6. 2008 10:35)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
aha, no ten muj ctitel to to vubec nebere sexualne. Naopak. Bere to vsechno zbytecne vazne. Furt me nekam zve a absolutne nerespektuje, ze nemam zajem. Tomu prilis nerozumim. Jak je toto mozne? Kdyz rikam chlapovi dost jasne, ze ho nechci, ze nema cenu se snazit a on pokracuje dal a o to vice se ztrapnuje v mych ocich. No kde je jeho hrdost?
Asi mu to neříkáš dost jasně :-)
Prostě má zájem a myslí si, že když vytrvá, že povolíš.
Z Tvého chování mu nedošlo, že fakt nechceš.
Asi na něj musíš být v tom odmítání tvrdší :-)
Vsadím se, že když na něj zařveš dost nahlas nějaká nevybíravá slova, aby Tě nechal být, že to pochopí :-)
Hrdost - tu by spíš ztratil, kdyby přestal v dobývání ženy, u které si stále myslí, že má šanci :-)
... prostě ještě nepochopil, že ho skutečně nechceš.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
aha, no ten muj ctitel to to vubec nebere sexualne. Naopak. Bere to vsechno zbytecne vazne. Furt me nekam zve a absolutne nerespektuje, ze nemam zajem. Tomu prilis nerozumim. Jak je toto mozne? Kdyz rikam chlapovi dost jasne, ze ho nechci, ze nema cenu se snazit a on pokracuje dal a o to vice se ztrapnuje v mych ocich. No kde je jeho hrdost?
Vsadím se, že když na něj zařveš dost nahlas nějaká nevybíravá slova, aby Tě nechal být, že to pochopí :-)
Hrdost - tu by spíš ztratil, kdyby přestal v dobývání ženy, u které si stále myslí, že má šanci :-)
... prostě ještě nepochopil, že ho skutečně nechceš.
Martinko, ja se snazim, sec mi sily staci. Jsem na nej opravdu hnusna! A ver mi, ze to fakt umim.
Mne jen neni jasne, proc kdyz mu to vytrvale vysvetluju uz pul roku, porad se mnou plytva casem. Behem te doby si mohl uz sbalit tucet lepsich, no ne?
Upravil(a) baba.jaga (13. 6. 2008 10:41)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Martinko, ja se snazim, sec mi sily staci. Jsem na nej opravdu hnusna! A ver mi, ze to fakt umim.
Mne jen neni jasne, proc kdyz mu to vytrvale vysvetluju uz pul roku, porad se mnou plytva casem. Behem te doby si mohl uz sbalit tucet lepsich, no ne?
Tak zkus přestat vysvětlovat a začni ignorovat...
Komunikace jenom z jedné strany, to nepůjde, ne? :-)
Možná si právě to "vysvětlování" vykládá tak, že sice říkáš NE, ale myslíš ANO, proč bys s ním trávila tolik času a energie právě vysvětlováním...
... jinak si to nedovedu vysvětlit já :-)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
... prostě ještě nepochopil, že ho skutečně nechceš.Martinko, ja se snazim, sec mi sily staci. Jsem na nej opravdu hnusna! A ver mi, ze to fakt umim.
Někde Martinka psala,že když chlapa honíš,tak utíka a naopak.Jo na tom něco bude
Není tady
Martinka1 napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Mne jen neni jasne, proc kdyz mu to vytrvale vysvetluju uz pul roku, porad se mnou plytva casem. Behem te doby si mohl uz sbalit tucet lepsich, no ne?Tak zkus přestat vysvětlovat a začni ignorovat...
Komunikace jenom z jedné strany, to nepůjde, ne? :-)
Možná si právě to "vysvětlování" vykládá tak, že sice říkáš NE, ale myslíš ANO, proč bys s ním trávila tolik času a energie právě vysvětlováním...
... jinak si to nedovedu vysvětlit já :-)
jojo, mas pravdy, ale tezce se to uskutecnuje, kdyz se vidite v praci, ze. Tam proste komunikovat jakztakz musime.
Ale kdyz jsem na nej byla vyslovene hnusna, tak mi pak ihned psal "jsi na me nejak nastvana?"
Tyvogo
Není tady
No jo :-) Jitulak mi připomněla a přivedla na docela dobrou myšlenku! :-) Díky.
Babojago - zkus začít uhánět Ty jeho!!! Ale chce to hodně přehánět a znepříjemňovat mu život, pak mu to možná dojde, že Tě vlastně nechce :-)
Znáš to, takový to: a kdy si mě vezmeš, kdy už si pořídíme děti, jakto že se mi nevěnuješ, proč bys chodil s kamarádama když můžeš doma se mnou koukat na telenovelu, udělej tohle a tamto (v domácnosti), jsi na řadě s vařením a mytím nádobí, je potřeba ustlat, tohle spravit, proč bys jezdil ke svým rodičům - já Ti nestačím!!!
Dávám tomu měsíc, maximálně dva :-)
Není tady
Vidim to na totalni ale totalni ignor. Proste uplne odbyvat.
jo, to je dobra strategie
Není tady
Tiina napsal(a):
Jsem nasraná na maximum!!! Nějaký kre...mi včera vypustil kolo u auta, věřili byste tomu ????? Fakt nechápu, co jsem komu udělala, normálně jsem stála v řadě, na legálním parkovacím místě a podle mého nejlepšího vědomí a svědomí nikoho neomezovala. Já dostat toho hajzla do ruky, zabiju ho!!!
Tiino, klídek: - Není vůbec jisté, že ti kolo někdo vypustil. - Byl jsem jednou navštívit bývalého kolegu u něho v zaměstnání. Sotva jsem zaparkoval auto, začalo pršet - vrátil jsem se k autu hned jak pršet přestalo - a jedno kolo prázdné. - Pochybuji, že by mě v dešti někdo chtěl zlobit?!
Vyměnil jsem ho za rezervu a prázdné kolo jsem pak ještě zkusmo u benzinky dofouknul (než s ním pojedu do pneuservisu) - a to kolo pak drželo tlak ještě několik měsíců zcela bez problémů...
Mechanik v pneuservisu mi pak řekl, že někdy to umí udělat ventilek - prostě 1x zničeho-nic zazlobí.
Možná to může způsobit právě nějaké ochlazení vzduchu... Kdo ví?!
Pořídil jsem si raději 2 náhradní vnitřky do ventilků, ale už nikdy nebyly třeba.
Upravil(a) Slavek17 (13. 6. 2008 10:59)
Není tady