|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Vážně?! To snad ne! Chci mít mateřskou zase jen tři roky! To si tentokrát nemůžu vybrat?
Není tady
Leni a to vlastně budeš pořád zaměstnanec že jo, když se ti to narodí dřív než budou Matyáškovi 3?
Není tady
vy jste se rozjely nějak nestíhám!!...s nočníkem to budeme zkoušet, ale hrotit to nebudu...
ta skluzavka vypadá dobře, my koupili malé takovou obří co jsou na dětských hřištích takže než na ni vyleze sama to si asi ještě počkám

Sudinko tak já mám ekonomku a taky jsem dělala rukama a fakt mě to bavilo, ale po mateřské se tam asi nebudu moct vrátit na mé místo si majitel /švagr/ vzal maminku a tu určo nevyhodí a je to malá firmička takže pochybuju že bude přijímat víc lidí
takže taky nevím nevím kam po mateřské, taky je to tu samá fabrika, jenže všechno na směny což je dost blbé, při odpolední bych Natynku ani neviděla, třeba zapracuje mažílek a dostane mě k nim na ranní to by bylo super..ale berou taky převážně na směny a na ranní chodí jen pár vyvolených takže si moc velké naděje nedělám
s tou zábranou fakt nevím, Natálka krásně cschody vyleze aledolů jí to nejde a dneska dokonce zbobrovala ze třetího schodu když lezla nahoru...naštěstí se hned oklepala a lezla dál
Není tady
Veru, no právě, jsem pořád zaměstnanec, takže mám nárok na výběr mateřské.
Jitu, dej sem prosím odkaz, jakou klouzačku jste koupili. Já bych taky chtěla když už nějakou, tak pořádnou. Ty smooby mi přijdou dost malé.
Není tady
A jak to budete dělat když budete chodit na ranní?? Kdo vám bude vodit dítě do školky? Babičky? Každý den?
Není tady
Leninko skluzavku máme tuhle http://www.junglegym.cz/skluzavka-zluta-240cm.aspx
když budu chodit na ranní tak jeden týden bude vodit do školky malou manžel ten dělá ranní a odpolední a ten další týden babičky
Není tady
UF uf, zasel jsem kus přečetla.....
Lucko, na klouzačku mi Lenka leze jen ve školce, kde je zábradlíčko a je nízká. Na písku klouzačku nemáme. Odřízli jí že neodpovídá EU a novou nedali.
Máme velkou na velkém pískovišti, ale tam se leze cca do 2m, tak je takový ochoz, který ale není celý ohraničený aby se mohly děti sklouznout dolů např po tyči, takže jsem tam dlouho nebyla, protže tak vysoko nedošáhnu a bojím se aby nespadla, nebo do ní někdo nestrčil. Dneska tam ale asi půjdem, pokud nebude pršet.
SUdi, já na knedlíky přijedu ráda. Hlavně ochutnat kynuté, dělám jen tvarohové nebo bramborové švestkové.
Tedy ty jahody vám docela závidím ( ale samo přeju), tady si je můžu leda koupit v obchodě, ale to není ono 
Není tady
Kačí, já si myslím, že pokud jsi odcházela na mateřskou ze zaměstnání a tam by tě po 3 letech vzali zpátky (tzn. neměla jsi smlouvu na dobu určitou), tak pokud v těchto 3 letech znovu otěhotníš a nastoupíš znovu na mateřskou, tak jsi stále zaměstnanec a ty ti zase další 3 roky drží místo. (vlastně to konkrétní místo pouze rok, ale práci jako takovou 3 roky). A můžeš si tedy vybrat i jakou variantu rodičáku si zvolíš - 2,letou, 3letou nebo 4letou variantu.
Veru, my máme v plánu, že já budu chodit na 6tou a manžel na 8mou, ten odveze děti do školky a školy a já je pak po práci vyzvednu. Ale ty asi řešíš spíš problém, když budete muset oba na 6tou co?
Není tady
Jitu, ta vypadá dobře, můžu se zeptat, kolik stála? A když najdeš kontakt, tak budu ráda.
Není tady
Děkuju Leničko za vysvětlenou. I já si to tak myslela.
Jinak i mě se moc do původního zaměstnání moc vracet nechce ale uvidíme co bude. Trh práce nic moc!!!!!!!!!!!!! A do školky by asi taky vodil manža a já pak vyzvedávala 
Není tady
Káčátko, s mateřskou je to tak, že musíš získat nárok na peněžitou pomoc v mateřství a pak si můžeš vybrat jak dlouhý chceš mít rodičák ( tedy na ten dvouletý je také určitá příjmová hranice pod kterou se nesmíš dostat).
Na peněžitou pomoc v mateřství máš nárok, pokud nastoupíš na mateřskou před třetím rokem prvního dítěte, nebo pak musíš nastoupit do práce a odpracovat určitou dobu.
Sudi, pokud otěhotníš až po třetím roku věku dítěte a nenastoupíš do práce, tak nebudeš mít nárok na tu peněžitou pomoc v mateřství a dostaneš automaticky rodičák na 4 roky 
Není tady
Jitu, to zas až tak nespěchá, ale děkuju. Mates je vzhůru, takže pa, pa.
Není tady
MÁM TO TAK TADY JSME JI KOUPILY: http://www.skluzavky-houpacky.cz/produc … --zluta-6/
Není tady
Tak než jsem to napsala, tak to napsala Leninka, ale už jsem vám v patách, tak snad budu stíhat.
Není tady
akorát jsme se dneska s manželem bavili jak to hrozně utíká, jak malá vyrostla a já jsem podotkla, že už abych se za chvíli scháněla po práci a on..jako po jaké, vždyť půjdeš znovu na mateřskou né???..on si to umí naplánovat co
Upravil(a) jitka2 (12. 6. 2008 13:34)
Není tady
Já jsem měla a mám kočárky na obě holky.
Do školky chodím já, vodím i vyzvedávám ( v dešti, mrazu, vedru), jak to bude až budu chodit do práce to nevím. Snad abych si už teď hledala nějakou práci v místě bydliště, jinak nevím 
Není tady
Tak už taky huláká. Dneska spala jen něco mááálo přes hodinku 
Špuntíku, děkuju za vysvětlenou. 
Není tady
No vidíš Jitu, tak šup na další mateřskou 
Jo a holky, až si otevřete ten obchod s ruční prací, tak dejte vědět, přidám se s háčkováním a vyšíváním 
Není tady
jůůů kačulka od Veru tam má novou fotečku
Špuntíku s tou prací je to blbé, hlavně dneska nikoho nezajímá na kdy musíš dítě zavést a vyzvednout ze školky, tady je školka otevřená do půl čtvrté, ale většinou jsou tam jenom do tří a když si ro dítě přijdeš o půl tak už se škaredě dívají
Není tady