6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dezy napsal(a):
Lucko dřív jsem Davídkovi pomáhala, ale pak jsem řekla, že když někam nevyleze, tak se prostě nesklouzne - nemůžu ho tahat celý odpoledne nahoru a dolu. Takže jenom jistím a je pravda, že ten náš horolezec vyleze všude a já mám šílený nervy, tak nevím co je lepší - jestli se nervovat, nebo s pupkem ho celý odpoledne vysazovat. Ale i tak ho tahám dost
Luci, mám podobný přístup už od chvíle co se na klouzačku a prolízačky začal šplhat, když tam chce ať si tam vyleze a já mu budu stát za zadkem nachystaná chytit ho, kdyby náhodou padal, ale pokud tam nevyleze sám, má smůlu a musí počkat až se to naučí.
Není tady
Dezynko díky, vím, že máš pravdu a já asi moc tlačím na pilu...jednu dobu si krásně nosila plínku že chce přebalit už to jsem považovala za velký úspěch, ale te´d potom stěhování a u našich to přestala dělat ..počkáme a uvidíme
jo a máš pravdu---jezdí na motorce!!!!!!!!!!!!!!!!! mám z toho velkou radost, tak co, že se jí nočník nelíbí že??
Není tady
tak Natálka na takovou menší skuzavku v dětském centrum vyleze sama a sama se sklouzne, ale na dětském hřišti ji tahám, protože tam je všechno pro větší a ona by tam nemohla nic...příští týden se jí konečně snad bude dělat hřišťátko doma, ale protože skluzavka ve velká a dlouhá, tak nevím nevím asi ji budu tahat i doma...
Upravil(a) jitka2 (12. 6. 2008 8:22)
Není tady
jitka2 napsal(a):
Dezynko díky, vím, že máš pravdu a já asi moc tlačím na pilu...jednu dobu si krásně nosila plínku že chce přebalit už to jsem považovala za velký úspěch, ale te´d potom stěhování a u našich to přestala dělat ..počkáme a uvidíme
jo a máš pravdu---jezdí na motorce!!!!!!!!!!!!!!!!! mám z toho velkou radost, tak co, že se jí nočník nelíbí že??
Jituš u nás jsou úspěchy střídavé, občas to vypadá, že už pochopil co po něm chci a žene se na nočník sám a pak zase nějakou dobu před nočníkem vříská a nesedne si na něho ani za nic a vyžaduje plínu. Myslela jsem, že na dovolené od starších odkouká, že se chodí na WC, ale nechalo ho to naprosto v pohodě bez reakce.
S motorkou je moc šikovná.
Není tady
jitka2 napsal(a):
tak Natálka na takovou menší skuzavku v dětském centrum vyleze sama a sama se sklouzne, ale na dětském hřišti ji tahám, protože tam je všechno pro větší a ona by tam nemohla nic...příští týden se jí konečně snad bude dělat hřišťátko doma, ale protože skluzavka ve velká a dlouhá, tak nevím nevím asi ji budu tahat i doma...
Bambula už právě leze sám i na ty vysoké klouzačky pro větší děti - kolikrát kdyby padal tak mi spadne z vrchu na hlavu . Ale na šplhání je fakt šikovný, takže mu to problémy nedělá. Asi z něho bude horolezec
Není tady
Natálka nočník absolutně néééé občas si sedne oblečená a to už je velký úspěch, ale jak ji začnu vyslékat tak pryč...včera se vykakala do vany protože mě viděla čurat a já jí říká musíš taky dělat takové ee na záchodě jak mamka a ona udělala bobany do vany,,tak možná že to i částečně chápe co po ní chci nevím...kdyby jsme tak věděli co se těm capartům honí v makovičkách
Není tady
Piia napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Bambula už právě leze sám i na ty vysoké klouzačky pro větší děti - kolikrát kdyby padal tak mi spadne z vrchu na hlavu . Ale na šplhání je fakt šikovný, takže mu to problémy nedělá. Asi z něho bude horolezec
tak jelikož Natálka ty svoje ručičky zrovna moc nepoužívá tak nějaké šplhání ani náhodou, ale od včerejška se dostane po schodech do mezipatra, dolů samozřejmě neví jak, takže se pokaždé bezhlavě vrhá dole a já mám co dělat abych jí udržela a ona se nezkutálela dolů, asi budeme muset pořídit zábrany na schodiště, ale nevím jestli to už není zbytečné..už vám dětičky chodí ze schodů dolů???
Upravil(a) jitka2 (12. 6. 2008 8:29)
Není tady
Jíťo,malej chodí ze schodů už hodně dlouho,ale je to tím,že je dost šikovnej na takovéhle kousky a navíc bydlíme ve čtvrtém patře a tak má natrénováno.Teď už chodí nahoru i dolů úplně sám,ale není to až tak úplně běžné,tak se nestresuj a pomalinku to zkoušejte,však ono jí to dojde.....my třeba zase skoro nemluvíme.
Není tady
holky já myslela nějakou takovouhle skluzavku http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=4888959&tab=1 není vysoká,tak jeslti by si na ni malá mohla lést sama....bojím se totiž abych zase nekoupila něco na zahradu a nemusela ji stát za zadkem máme malou zahradu,kde se ji nemůže nic stát,takže tam je třeba i chvíli sama...tak co myslíte?
Jinak zábranu máme a bude pořizovat asi ještě jednu nahoru,protože malá má pokojíček hned naproti schodům a bojím se,ikdyž bude větší až v noci vyleze rozespala,tak aby nežuchla ze schodů,jistota je jistota
Není tady
Ahoj holky, Terka natu malou klouzačku už leze a klouže krásně sama, taky dřív jsem jí tahala, tak jsme zkusili objednat větší na zahradu Uvidíme. Luci, já bych se toho nebála.
Jituš, gratulujeme Natálce k ježdění na motorce a z nočníku si nic nedělej. Terka taky nejdřív na něj nechtěla, jen oblečená, pak se to zlomilo ale zatím úspěchy taky nic moc!!! Jen vyjímečně čůrání, ale to spíš jí jde na travičku a kakání jen malý bobík a zbytek udělá do plínky
Jinak jsem se už konečně dovolala a objednala na ten UTZ ve 20. týdnu, tak jdu 3.7., tak jsem zvědavá jestli se nám ukáže co to bude
Není tady
jitka2 napsal(a):
Piia napsal(a):
jitka2 napsal(a):
tak jelikož Natálka ty svoje ručičky zrovna moc nepoužívá tak nějaké šplhání ani náhodou, ale od včerejška se dostane po schodech do mezipatra, dolů samozřejmě neví jak, takže se pokaždé bezhlavě vrhá dole a já mám co dělat abych jí udržela a ona se nezkutálela dolů, asi budeme muset pořídit zábrany na schodiště, ale nevím jestli to už není zbytečné..už vám dětičky chodí ze schodů dolů???
Bambula už chodí nahoru i dolů ze schodů bez problémů celkem dlouho, ale teď na té dovolené jsem byla za zábrany na schodech vděčná. Schody tam měli kluzké lakované a ten náš zbrkloun by se na nich mohl docela dobře pomlátit. Jinak než zamknu byt, tak je Bastík o patro níž a nějaký výtah a to že mamince se šest pater po schodech chodit nechce ho nezajímá.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
holky já myslela nějakou takovouhle skluzavku http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=4888959&tab=1 není vysoká,tak jeslti by si na ni malá mohla lést sama....bojím se totiž abych zase nekoupila něco na zahradu a nemusela ji stát za zadkem máme malou zahradu,kde se ji nemůže nic stát,takže tam je třeba i chvíli sama...tak co myslíte?
Jinak zábranu máme a bude pořizovat asi ještě jednu nahoru,protože malá má pokojíček hned naproti schodům a bojím se,ikdyž bude větší až v noci vyleze rozespala,tak aby nežuchla ze schodů,jistota je jistota
Luci, já myslím, že tuhle zvládne bez dozoru - teda když si zvykne, prvních pár pokusů bych raději byla nablízku, než najde ten správný fígl jak na to.
Není tady
Holky, tady je dneska kosa!!! Byli jsme jen chvilku venku. Normálně jsme měli teplou mikinu a snesla bych ještě bundu
Není tady
Kačula taky vypije max půl litru + mlíko 150 a 150 a jídlo.. a to jí stejně musim připomínat, aby se napila.
Kolikrát vypije jen 250ml. Šťávičky ani čajíky jí nechutnají, jen voda. Dost málo co??
A máme dneska úspěch, už 2x si řekla že chce čůrat! JInak rovnou sedá na nočník..
Taky máme jahody, každý den plnou mísu, zrovna dělám ovocné knedlíky
Fuj teda Ivule, ještě že ho to nezajelo, to je teda děs.. Ještě jak si z toho nic nedělají, potvory malý..
no s tím mobilem bych ho asi zabila... teď to budete mít ucpaný..
Teď šla matka do Lidlu, tak jsem jí Kačuli šoupla sebou, doufam že přijde vcelku...
No jdu rychle něco poklidit..
Není tady
Tady je taky kosa, vypadá to že zas začne pršet, a ato to ráno vypadalo dobře..
Není tady
tak jsem nakonec objednala tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=9994804&tab=8
U nás je tak akorát..malá je venku v bodýčku s dlouhým a svítí i slunko,jen vzduch je takovej chladnej
Není tady
u nás je taky zima.. no ale alespon že vylezlo sluníčko- až se áda vyspí,tak se chystáme do dvora do zoo!!!!
teda ted jsem se totálně přež... dělala jsem kynutý jahodový knedlíky-kdyby jste někdo měl chut,tak jjich tady ještě je jak pro regiment vojáků..
jitu s tím nočníkováním-ty to alespon řešíš a snažíš se a trápíš se tím,ale ta moje kámoška ta jen spoléhá na to že to jednou prostě příjde..tomu říkám přístup.. jinak ber to třeba tak,že adam je od natálky o hodně starší..a to je taky znát!!a např. včera ta mamina na cvičení říkala že ten její kluk na dvou letech úplná paráda s nočníkem tak si říkala že už mají vyhráno a najednou jí to zas začal bojkotovat..
jinak už vím že na nočník posazovat každou půlhodinu-to je úspěch zaručený!!!
Není tady
To je ta nejmenší Luci, tu zvládne úplně vpohodě. Malý stačilo jedno dopoledne aby se na ní naučila sama. Tak jsme jí objednali už střední. Jsem zvědavá! Dneska už volali, že zítra dorazí To byl fofr.
Teruš už taky spí, vstávala ve čtvrt na sedm tak už byla ofňučená.
Není tady
Jinak já se jako malá jahodových knedlíků taky tak přežrala, až jsem zvracela! Od té doby jsem na jahody alergická. Normálně mám vždycky bolesti břicha hrozné! Ale jinak ovocný knedlíky miluju. Nejraději meruňkové. Já dělám tvarohové, ne kynuté. To je mňamka Asi si je budu muset udělat
Není tady
Sudí,já se hlásím na knedlíky..už jedu mnam
Kačí,no dá se dát do tří poloh,tak kdyžtak pak objednáme větší,ale na naší pidi zahrádečku bude i tato veliká...to mě zase jarda dá,co jsme to objednala Minulý týden jsme ji koupili plasotvý domeček a v tom si teda vyhraje
My s nočníkem taky úspěchy nic moc..vlastně nic než moc a jak jsme odchýtavala tu moč,tak byla celý dopoledne bez plíny nahatá a ani jednou neřekla,že čůrá nebo dělá ee..takže jsme utírala louže a sbírala hovn.. po celým bytě Tedka to ještě nehrotím,ale po dove začnu
Není tady
hele adam si taky většinou neřekne,prostě ho hlídám a každou půlhodinu posazuju.. a je to tam!!
holky těhule-budete kupvat nový kočárky pro mimísky,nebo budete mít po starších sourozencích??
Není tady
Terce by se domeček taky mooooc líbil, ale všechny jsou tak drahéééé Jaký jste koupili Luci?!
Není tady
Já využiju kočárky po Teruš. Jsou skoro jako nové. Přijde mi zbytečné kupovat nový, ikdyž bych si teď vybrala asi jiný. Ale to i autosedačku atak., takže niiiiiiiic takového
Není tady
Sudi zrovna je taky dlabu! Dokonce se mi srazilo tentokrát jen pár..
Není tady
My vysazujem každých 45min - 1hod.
Domeček máme taky ale jen ten hadrový. A taky jí to tam baví. a když ne tak ho složím do krabice a zase vytáhnu jindy
Není tady