6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Terka taky vypije tak půl litru denně plus 2x 15Oml mlíka a něco ve stravě, take tak stěí jeden litr denně. Ale teď co se učí pít z normálního hrnečku, tak vypije víc, hrozně jí to toti baví.
Není tady
Mě je zase poslední dobou večer nějak divno , těko, take ani na nic chu nemám. A asi půjdu spát. Tady to stejně kadý den ije fotbalem
Není tady
Kačí, jak u jsem psala, Máa je taky stranej mamánek. Vpodstatě to samé, co popisuje.
Dneska byl teda celý den u babičky a prý byl naprosto vzorný a i kdy jsme přijeli domů, tak byl moc hodný. el dobrovolně domů, čůral do záchodku, el dobrovolně do vany i z vany a to teda se poslední dobou moc nestávalo. Mohlo by mu to vydret.
Není tady
Ivule, úplně se mi udělalo patně, jen jsem si to auto představila.
Máa pije taky málo, vypije tak max. toho 1/2 litru, ale sní dost ovoce a polévky.
Není tady
Týjo, Ivulko, to jsou oky.
Hele a nechce si udělat jetě jeden test? Třeba byl kazový a teď budou //
Káčátko, odpočívej a dej si něco opravdu dobrého aby Ti nebylo zle z toho e nepapá
A mamánkovství je u nás také v oblibě
Není tady
Leni, je to dost náročný občas, jetě kdy jsme těhu viď? Já si vdycky říkám, vyfrknu a přijde mana z práce a ono prd Stejně chce pořád mámu
Objednala jsem Terce větí skluzavku. Malou máme půjčenou a u je na ní profík, tak jsem koupila větí. Tu co máte vy Sudinko, Smoby. Jetě Adámka baví?
Není tady
To já papám puntí. Vdy u mám 5 kilo nahoře a pupkins taky pěknej
Není tady
Tak se pěkně vyhajej.
Já jdu také, posledních pár dnů jsem ponocovala a potřebuji to dohnat. Tedy jetě skočím do vany a něco trochu posbírám.
Tak se mějte hezky.
A zítra ádné úrazy ani skoro úrazy.
Není tady
Moňo a zítra na vás budem myslet a to hned a malá o tom ani neví.
Dezy, to odebrání dudu závidím, já dám Lenku jen do postýlky a první co se ozve je dudlí, a na písku obchází kočárky a číhá kde je volný dudlík. Dneska dokonce jednomu chlapečkovi ( cca 7 měs.) vytáhla dudlík přímo z pusy a chtěla dudlat natěstí jsme jí včas zabránili
Veru s těma kolkama je to bohuel normální. Spousta maminek co nemá hlídání a chodí do práce tam děti dávají nemocné. A ty vyrové nemoci jsou často nakalivé ne se prokáí, take je to hned
Není tady
Holky a musíte děti na skluzavce hlídat nebo tam lezou a klouou se samy? Taky o ní přemýlím,polete odkaz prosím
Není tady
ahojky..tak my s nočníkem opravdu bojujeme, ráno jsme jí zkouela dát, říkám Natálko pojď udělat ee na nočník a ona e jo a sedala si na něho oblečená, tak jsem jí začala dávat kalhoty dole a začala utíkat pryč a prý u nechce..take jsem to vzdala a při večerním koupání jsem to zkusila znovu zase bez úspěchu tak jsem to zkusila na záchod ale taky nic, tak jsem jí dala do vany ona si hrála a já la čůrat a ona se na mě podívala a já říkám maminka dělá ee do záchodu to by Natálka u měla taky dělat a ona udělala čtyři obří bobky do vany
Lucinko myslíme na Vás a jste brzo OK!!!!!!!!!!!!!
Dezynko tak to má Davídek ikovné andelíčky stráníky..13schodů to u je něco
puntíku, snad to bude jen nějaká vyráka..s tou spálou to je blbé
Kačátko a je brzo líp a nevolnosti přejdou, Natálka je taky maminkáč první třídy, ale spokojí se natěstí i s tatínkem
Ivulko u té silnice je to nebezpečné, mě se Natálka taky mockrát kroutila z ruky ven a směřovala si to na silnici, natěstí jsem byla vdycky silnějí a nevykroutila se, ale je to hrůza...
Myslíme na Karolínku
Není tady
Babuko - Natálka je tedy opravdická ikulka..klobouk dolů
na tu mení dětskou skluzavku od smoby Natálka vyleze sama, ale na dětském hřiti nééé....
holky máte ikovné dětičky kdy u pijí z hrnku já jsem se pokusila malou přeučit na takovou tu flaku do Jupíka, obsah vypila babička a malé jsem tam dala vodu a potom i čaj, jak je zvyklá, nejdřív řvala a vztekala se, ale potom to zkusila a my jí tleskali, tak se jí to líbilo, první den v pohodě, jene dalí dny byla ukňouraná, vypila straně maličko a zrovna byly ty vedra tak jsem jí dala zpátky flaku a z hrnku se jí líbí kdy pije, ale ona sama si ho nechytne a nenahne k puse, kdy jí ho dám tak se napije a má z toho děsnou srandu
Není tady
Jo holky,jetě aby jste se zasmály,musím vám napsat,co dneska vyrobil ná borec.Volám s manelem a samozřejmě mu musí říct Matýsek ahoj a tak.Půjčím mu mobil,pak to zavěsil,já mobil poloila a lo se uklízet.To bylo asi 9 hodin ráno.Začínám s úklidem vdycky v lonici,ale kdy přestanu Máu slyet kde je,jdu se podívat,co kde vyvádí.Nala jsem ho na záchodě,jak sklopuje prkýnko a tváří se provinile.Já na něj,co tu dělá a on mě ukazoval hračku v ruce a e prý bác.Tak já na něj,e je hodný,e tam tu hračku nehodil a vzala jsem ho za ruku,zavřeli na záchod a li společně uklízet.Byl zlatej,asi za hodinu jsme měli vechno uklizený a e půjdem ven.Kdy u jsme byli připravený,hledám mobil,abych venku věděla kolik je hodin no a co myslíte.Nemohla jsem ho najít.Tak jsem se zkusila vyzvonit z druhého mobilu a ono mě to řeklo,e jsem nedostupná.To mě bylo divný,vdy jsem ho vybitý neměla a pak mě to docvaklo.....On do toho hajzlíku sice hračku nehodil,ale v té druhé ruce měl předtím můj mobil.Hned jsem běela na záchod,ale samozřejmě jsem u mezi tím na malé byla,nekoukla se a nejspí jsem ho hezky spláchla do kanalizace.Take mám mobil doslova,,V HAJZLU,,.No nejsou ti nai miláčci zlatíčka?
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Holky a musíte děti na skluzavce hlídat nebo tam lezou a klouou se samy? Taky o ní přemýlím,polete odkaz prosím
Luci, Bambula na hřiti leze na skluzavku sám (i na ty co mají jenom rovný ebřík a ne schůdky), ale musím ho u toho hlídat, jinak bych asi umřela strachem, e spadne (zatím teda ani nezaváhal a i kdy mi připadalo, e se tím svým stylem musí ze ebříku zřítit, tak to ustál).
Není tady
jitka2 napsal(a):
ahojky..tak my s nočníkem opravdu bojujeme, ráno jsme jí zkouela dát, říkám Natálko pojď udělat ee na nočník a ona e jo a sedala si na něho oblečená, tak jsem jí začala dávat kalhoty dole a začala utíkat pryč a prý u nechce..take jsem to vzdala a při večerním koupání jsem to zkusila znovu zase bez úspěchu tak jsem to zkusila na záchod ale taky nic, tak jsem jí dala do vany ona si hrála a já la čůrat a ona se na mě podívala a já říkám maminka dělá ee do záchodu to by Natálka u měla taky dělat a ona udělala čtyři obří bobky do vany
Jé tak to my jsme dneska měli malý úspěch. Před koupáním jak jsem malého v koupelně svlíkla a sundala mu plenku, tak najednou začal nahlas volat e-e-e-e a utíkal do obýváku, tam si sedl na nočník a během pár sekund hlásil "ikovný" a fakt tam měl načuráno. To bylo poprvé a asi na dlouho i naposled
Není tady
Ivule napsal(a):
Jo holky,jetě aby jste se zasmály,musím vám napsat,co dneska vyrobil ná borec.Volám s manelem a samozřejmě mu musí říct Matýsek ahoj a tak.Půjčím mu mobil,pak to zavěsil,já mobil poloila a lo se uklízet.To bylo asi 9 hodin ráno.Začínám s úklidem vdycky v lonici,ale kdy přestanu Máu slyet kde je,jdu se podívat,co kde vyvádí.Nala jsem ho na záchodě,jak sklopuje prkýnko a tváří se provinile.Já na něj,co tu dělá a on mě ukazoval hračku v ruce a e prý bác.Tak já na něj,e je hodný,e tam tu hračku nehodil a vzala jsem ho za ruku,zavřeli na záchod a li společně uklízet.Byl zlatej,asi za hodinu jsme měli vechno uklizený a e půjdem ven.Kdy u jsme byli připravený,hledám mobil,abych venku věděla kolik je hodin no a co myslíte.Nemohla jsem ho najít.Tak jsem se zkusila vyzvonit z druhého mobilu a ono mě to řeklo,e jsem nedostupná.To mě bylo divný,vdy jsem ho vybitý neměla a pak mě to docvaklo.....On do toho hajzlíku sice hračku nehodil,ale v té druhé ruce měl předtím můj mobil.Hned jsem běela na záchod,ale samozřejmě jsem u mezi tím na malé byla,nekoukla se a nejspí jsem ho hezky spláchla do kanalizace.Take mám mobil doslova,,V HAJZLU,,.No nejsou ti nai miláčci zlatíčka?
Ivulko promiň, ale chechtám se tu a mám slzy v očích. Ono nic tak nepotěí jak netěstí druhého. Matýsek je poklad
Není tady
Holky, teď budu jako Dezy, nestíhám číst, tak čau.
Né, ve 20 hodin volala tchýně, a manel dojede pro jahody. Jel a v půl 9. Přivezl takové 2 přenosky a plastovou misku, jsem z toho uplně hotová. Vůbec jsem na to nebyla připravená, navíc mám v kuchyni vypnutý mrazák (teď jede naplno) Kdybych to věděla, tahala bych ze Sudinky recept na výbornou marmeládu. Takle to vechno namyju do mrazáku a nechám pár na jídlo. Do druhého dne to nechávat vechno nechci, dost bych jich musela vyhodit.
No take, doufám, e se nic váného nestalo a e jste vichni relativně v pohodě.
Není tady
Ivulko tak něco podobného se stalo mojí známé ta měla mobil v kapse u kalhot la na malou zapoměla na to a z té kapsy jí vypadl taky přímo do hajz....... jo a taky ho spláchla ne to zjistila
Piio tak to je Bastík tedy ikula..to vám závidím, my ani uk leda do vany
Haninko..s těma jahodama my to jetě chvilku povídej denně mám kýbl jahod, u jsem dělala vecny moné i nemoné jídla z jahod, marmelády máme tuny /jen doufám e se nezkazí - jahodová je choulostivá/ a kdy vidím jahodu chce se my zvracet..a Natálka ta je bezedná..sní kadý den plný talíř jahod
Upravil(a) jitka2 (11. 6. 2008 23:09)
Není tady
Jdu se podívat, jestli mě někdo politoval a aspoň vidím, e v tom nejedu sama. Jen mě mrzí, e to jsou asi poslední, v sobotu jedeme do pindlu, take v pátek u jahody nepřijímám Mrzí mě ta marmeláda. A taky jsem chtěla zkusit nanuk, ale to zítra určitě zkusím. Kamarádka přivezla v pondělí na sraz a byla to mňamka. Tatra, jahody a cukr. Ona má teda na nanuk takové ty formičky, take jsme to měli jako origo i s dřívkem
tak jdu zase omývat
Jo a manel si hned udělal jahody s mlíkem a já mu říkám "já jich pár omyju a pak si dám taky" jene jsem občas nějakou snědla, kdy se mě nezdála, take pak jsem na jahody vůbec chu neměla, take jsem si la do ledničky pro pekáček Manel na mě "cóóó, ty jde jíst párek?" Uvědomila jsem si, e je i hodně hodin, tak jsem snědla balíček plátkového sýra
Upravil(a) hanina (11. 6. 2008 23:37)
Není tady
Dobré ránko!!!! take Natálka dneska vstávala o půl esté ráno přenesla jsem ji k nám a u nezabrala , ale aspoň to není o půl páté
jo holky a Natálka dneska přejela na motorce odráedle celý pokojíček dopředu a krásně se drela řidítek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je to moje sluníčko milované
jen potřebuju poradit co s tím nočníkem, ona my na něho prostě nechce vůbec sednout, co s tím, holky poraďte, zkouela jsem i veliký záchod na ten se nechá vysadit, ale stejně chce hned dolů, mám pocit, e ona to ee jetě vůbec nechápe..
Haninko, ´tak já včera kolem jedenácté snědla celý balíček oplatek
Není tady
Ahojky - teda Hani - já jsem po víkendu přila říct, e ijeme a e zdravím a u mi to jako zůstane, jo??? Počkej! to ti vrátím!
Jío tak já ti s tím nočníkem poradím, jo? A tady budou psát holky, jaké mají úspěchy s nočníkem (a to teda můu říct, e včera Davídek vykáknul pidi bobeček do nočníku a večer se takovým způsobem pokadil do vany, e si to nedovede představit - take můu tvrdit, e u do plen nekadí ) tak to přečti, nereaguj a hlavně se tím nenervuj. Téměř vechny moje kamarádky měly děti min. do dvou let s plenama. Take se na to na měsíc vykali a za měsíc to zkus a kdy to nepůjde během pár dní, tak se na to zase vykali. Ono to pak půjde během jednoho týdne. Nám to taky nejde a snaím se jenom proto, e má za dva měsíce přijít dalí a kdy to nepůjde, tak to nepůjde. Spousta dětí v roce a pů udělá tepre první krok a Naty jezdí na motorce!!!
Není tady
Lucko dřív jsem Davídkovi pomáhala, ale pak jsem řekla, e kdy někam nevyleze, tak se prostě nesklouzne - nemůu ho tahat celý odpoledne nahoru a dolu. Take jenom jistím a je pravda, e ten ná horolezec vyleze vude a já mám ílený nervy, tak nevím co je lepí - jestli se nervovat, nebo s pupkem ho celý odpoledne vysazovat. Ale i tak ho tahám dost
Není tady