18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
skate taky budu muset koupit, ale mám pocit, e Máa to tuí a chce se vozit čím dál víc. Do jídla ho nenutím s vyjímkou večeře. To kdy nechce jíst, tak ho honím s jídlem po zahradě, protoe on by nejedl protoe má spoustu jiných věcí a večer by se mi budil hlady. Navíc je hubeňourek, tak aby aspoň něco snědl.
Dneska u nás byly mé dvě kámoky - jedna se stejně starým chlapečkem a jedna s dvouletou holčičkou. Občas vyváděli pěkné lumpárny, ale dost se spolu zabavili. A k večeři jsem dělala pro vechny grilovaného kapra a brambor a dětičky se pěkně nacpaly. Seděli na obrubníku u plotu a nechali se milostivě krmit. Bylo to srandovní - seděli tam jak 3 ptáčátka.
puntí, Máu televize taky nebere. Nejlepí je znělka ke kouzelné kolce a k večerníčku. Sleduje jenom Pata a Mata a jetě ho baví taková straná blbost jako je to Sezame, sezame - opakují to v pondělí ráno, jinak nevím, kdy to běí, ale u toho vydrí celou půl hodinku.
Sudi, tak snad nebudeme muset pak kluky seznamovat - Matýsek se nejen rád čee, ale chce po mě i sponky do vlasů a straně si vybírá co bude mít na sobě. Hlavně boty.
Není tady
Ahoj holky, jdu zaloit nový chat, tak prosím vydrte a hned mi tam nepite
Není tady
KONČÍM TENTO CHAT, PROSÍM PŘEJDĚTE NA CHAT V POŘADÍ XIV.
Není tady
BerusMon a ty ví, e je to está nemoc? My jsme ji měli, ale vyráka ho nesvědila a byly to takové drobné pupínky. Není to spí na něco alergie?
Kačá, já tě uklidním, ná Máa přestal i hlásit, e má "kupu" v plíně. Ale občas se do nočníčku vyčůrá, ale musí to být jeho nápad, vysadit se nenechá.
Není tady
spuntí koukala jsem e ses tu někde ptala na zoo v plzni. Je to tam hezký, pěkně velký, akorát tam nemají slony, irafy a tak. mají tam hodně ptactva a takovýho toho drobnějího. ale pěkný. Dino park je prý lepí pro ty větí, e si to tam prolejzají, tam my jetě nebyli A je fakt e to tam je kopcovatý Jeli jsme z jednoho dost strmýho a bála jsem se abych udrela golfky.
A sím papiňákem.. Já právě ochlazuju! Nebo někdy nechávám a se to samo vypustí..
A ochlazuju tím způsobem, e to strčím pod proudící vodu a a to zasyčí tak je hotovo..
Není tady
Teď ty jména: píu bez diakritiky, je to rychlejí
Evelínka: jmeno touzi po uspechu, dokazat neco velikeho ci vyznamneho, citlivé, nepokojne se vyznat v sobe i druhych. Evelina, zdanlive krehka i odolna, umi se postavit na vlastni nohy, ale potrebuje hodne lasky. Sam osud je ji naklonen. Doporucuji davat ve znameni berana, byka, vodnare i ryb, ani ve vahach se neciti spatne. Pusobi jupiter, mars, mesic,a opet jupiter
Veronika : jmeno plne inteligence, pohybu, humoru, touhy poznat zivot ve vsech jeho podobach. Prirozene charizma dela Veronikau velice pritazlivou a oblibenou. Je mila, soucitna a rada prenecha kousek ze sveho stesti tem, kdo ho tolik nemaji. Jmeno je vhodne ve vsech znamenich. Vladne slunce, merkur, jupiter.
Kateřina : vetsinou velmi ucenliva,inteligentni a v mnoha znamenich skromna. Najdou se vsak i vyjimky, vychytrale nebo velmi arogantni. Ale vzdy je to poza, ktera se jim nakonec nevyplati. Ty inteligentni Kačenky svou karu zivota opravdu nekam dotahnou. Maji bohuzel karmickou zatez, takze u obou druhu Katerin je slabsi zdravi a k rodinnemu zivotu se dostavaji az kolem 30ti let. Presto u Katerin souhlasim. Vhodna ve lvu, beranu, panne, vodnari, strelci. Provazi mesic, mers, merkur a saturn.
Kníku napsala Camila Karolinss, aby jste věděli kdo vám to vlastně doporučuje
Není tady
Kačenka se mi teď dvakrát za sebou vzbudila astraně plakala. Vypadá to e jí bolí bříko, protoe jsem jí na něj maličko máčkla a bránila se. Taky má asi zvětenou uzlinku v tříslech, má tam docela bouličku
Mám s tím jít k dr? Nebo co s tím??? Nebo to můe samo zmizet? Vimla jsem si toho a teď a tyky jí to bolí, kdy na to sáhnu chjo.. Snad jí nic nebude kdyz jedem na tu svatbu..
Není tady