29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
skate taky budu muset koupit, ale mám pocit, že Máťa to tuší a chce se vozit čím dál víc. Do jídla ho nenutím s vyjímkou večeře. To když nechce jíst, tak ho honím s jídlem po zahradě, protože on by nejedl protože má spoustu jiných věcí a večer by se mi budil hlady. Navíc je hubeňourek, tak aby aspoň něco snědl.
Dneska u nás byly mé dvě kámošky - jedna se stejně starým chlapečkem a jedna s dvouletou holčičkou. Občas vyváděli pěkné lumpárny, ale dost se spolu zabavili. A k večeři jsem dělala pro všechny grilovaného kapra a brambor a dětičky se pěkně nacpaly. Seděli na obrubníku u plotu a nechali se milostivě krmit. Bylo to srandovní - seděli tam jak 3 ptáčátka.
Špuntí, Máťu televize taky nebere. Nejlepší je znělka ke kouzelné školce a k večerníčku. Sleduje jenom Pata a Mata a ještě ho baví taková strašná blbost jako je to Sezame, sezame - opakují to v pondělí ráno, jinak nevím, kdy to běží, ale u toho vydrží celou půl hodinku.
Sudi, tak snad nebudeme muset pak kluky seznamovat - Matýsek se nejen rád češe, ale chce po mě i sponky do vlasů a strašně si vybírá co bude mít na sobě. Hlavně boty.
Není tady
Ahoj holky, jdu založit nový chat, tak prosím vydržte a hned mi tam nepište
Není tady
KONČÍM TENTO CHAT, PROSÍM PŘEJDĚTE NA CHAT V POŘADÍ XIV.
Není tady
BerusMon a ty víš, že je to šestá nemoc? My jsme ji měli, ale vyrážka ho nesvědila a byly to takové drobné pupínky. Není to spíš na něco alergie?
Kačá, já tě uklidním, náš Máťa přestal i hlásit, že má "kupu" v plíně. Ale občas se do nočníčku vyčůrá, ale musí to být jeho nápad, vysadit se nenechá.
Není tady
spuntí koukala jsem že ses tu někde ptala na zoo v plzni. Je to tam hezký, pěkně velký, akorát tam nemají slony, žirafy a tak. mají tam hodně ptactva a takovýho toho drobnějšího. ale pěkný. Dino park je prý lepší pro ty větší, že si to tam prolejzají, tam my ještě nebyli A je fakt že to tam je kopcovatý
Jeli jsme z jednoho dost strmýho a bála jsem se abych udržela golfky.
A sím papiňákem.. Já právě ochlazuju! Nebo někdy nechávám až se to samo vypustí..
A ochlazuju tím způsobem, že to strčím pod proudící vodu a až to zasyčí tak je hotovo..
Není tady
Teď ty jména: píšu bez diakritiky, je to rychlejší
Evelínka: jmeno touzi po uspechu, dokazat neco velikeho ci vyznamneho, citlivé, nepokojne se vyznat v sobe i druhych. Evelina, zdanlive krehka i odolna, umi se postavit na vlastni nohy, ale potrebuje hodne lasky. Sam osud je ji naklonen. Doporucuji davat ve znameni berana, byka, vodnare i ryb, ani ve vahach se neciti spatne. Pusobi jupiter, mars, mesic,a opet jupiter
Veronika : jmeno plne inteligence, pohybu, humoru, touhy poznat zivot ve vsech jeho podobach. Prirozene charizma dela Veronikau velice pritazlivou a oblibenou. Je mila, soucitna a rada prenecha kousek ze sveho stesti tem, kdo ho tolik nemaji. Jmeno je vhodne ve vsech znamenich. Vladne slunce, merkur, jupiter.
Kateřina : vetsinou velmi ucenliva,inteligentni a v mnoha znamenich skromna. Najdou se vsak i vyjimky, vychytrale nebo velmi arogantni. Ale vzdy je to poza, ktera se jim nakonec nevyplati. Ty inteligentni Kačenky svou karu zivota opravdu nekam dotahnou. Maji bohuzel karmickou zatez, takze u obou druhu Katerin je slabsi zdravi a k rodinnemu zivotu se dostavaji az kolem 30ti let. Presto u Katerin souhlasim. Vhodna ve lvu, beranu, panne, vodnari, strelci. Provazi mesic, mers, merkur a saturn.
Knížku napsala Camila Karolinss, aby jste věděli kdo vám to vlastně doporučuje
Není tady
Kačenka se mi teď dvakrát za sebou vzbudila astrašně plakala. Vypadá to že jí bolí bříško, protože jsem jí na něj maličko máčkla a bránila se. Taky má asi zvětšenou uzlinku v tříslech, má tam docela bouličku
Mám s tím jít k dr? Nebo co s tím??? Nebo to může samo zmizet? Všimla jsem si toho až teď a tyky jí to bolí, když na to sáhnu chjo.. Snad jí nic nebude kdyz jedem na tu svatbu..
Není tady