|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
kači ten skejt je super- áda se na něm rád vozí,když jdeme se sousedkou tak jí na to hned vleze..
s těma ouškama to neporadím..ale doufám že to nic nebude.. (mi naštěstí červíky nemáme..)
tak studuju jízdní řád na to pondělí,jestli vyrazíme s holkama do těch radvánovic.. no jeli bychom v půl10 a domů ve12..takže to vidím čistej čas něco přes hodinu..to by jim mohlo stačit.. protože pak to jede až za další dvě hodky a to nee..ještě aby nám vyšlo počásko..
Není tady
Káčátko neboj, když dítě dostane ATB, tak čtvrtý den co je bere už není infekční 
Skate jsem měla na Jítu taky, ale dělal mi ho manžel 
Nabízím ho levně
, nebo vyfotím aby Vám ho mohli manžílci vyrobit 
Sudi, není to moc, vzhledem k tomu že jsi to měla nové a je to v podstatě nenošené.
JInak u nás to vypadá, že se z toho Lenka snad vyspala 
Odpo nic nebylo.
Tak snad jí jen něco z pylů šimralo v nose 
Není tady
Jééé tak to kdybych věděla dřív Špuntí, ale nevadí, mám ho za 400,- což mi přijde dobrý. No snad aspoň na ten skejt bude chtít, když nechce do žádnýho kočáru 
Jinak děkuju za uklidnění s těma ouškama
A super že Lenička je ok 
Není tady
Káčátko, to je dobrá cena, hlavně aby šel na Váš kočárek.
Jíta na něm až tak moc být nechtěla, ale ona se od roku ani moc nevozila v kočárku.
Když ale viděla jiné děti jak na tom jedou, tak chtěla také
, vydrželo jí to jen na pár metrů a zase raději běhala.
Není tady
no spunti kdyby jsi viděla co áda dneska snědl.. prd prd cililink.. fakt skoro vůbec nic.. už mě to štve,ale rozhodně ho do jídla nutit nebud.. prostě bud máš hlad nebo máš smůlu.. nevím jak to děláte vy.. ale mě honění okolo stolu a ukecávání nebaví-to praktikujou tchánovci.. a zrovna jsem někde četla,že se děti nemají do jídla nutit,aby k němu neměli odpor..
Není tady
No to je právě přesně naše Teruš, od té doby co chodí, tak chce jen běhat a žádný vození. No uvidíme. Na kočárek jde, hned jsme ho tam namontovali 
Sudi, moje mamka taky Teruš honí aby něco snědla i já mám někdy tendence to dělat, ale taky to nedělám. Když nechceš, tvůj problém. Ty budeš mít hlad. Nebo prostě až bude mít hlad, řekne si sama! Já mám problémy se svačinama - dopo i odpo. A to Teruš nesnídá, jen ráno vypije mlíko. Ale zase pak jí krásně oběd a večeři 
Není tady
Sudi, ono není dobré nutit, já jsem Jítě dávala co jsem jí na očích viděla, protože byla hubená a když nechtěla (a nechce) někdy jíst, tak jí slíbím pomalu modré z nebe že jí dám když sní alespoň kousek.
Ale je pravda, že jsou dny, kdy opravdu zírám co spořádá. ROzhodně víc než já.
Lenka je baculka, takže to mám v klidu. Když nechce, tak nachce, však ona za chvilku příjde 
Jako dneska, dopoledne nechtěla nechtěla a jen se probudila, spucla ty dva malé příkrmy od 4. měsíce ( co jsem milostivě dostala na BUlovce) div si ještě nechtěla kousnout do mě 
Možná to bylo i počasím když nepapal ani Adámek.
Není tady
hmmmmmmmmmm škoda že to počasí nepůsobí na mě
:lol:teda co se týče jídla, protože dneska-naštěstí když spal se mi udělalo zle.. strašně slabo,musela sem si lehnout a dát nohy hore.už sem chtěla volat alešovi,at rychle přijede domů,bylo to fakt takový divný..
Není tady
Sudi? Že by jste pracovali na miminku a ani o tom nevite? 
Není tady
No sudi vidíš vidíš i internet Tě chce mít vdanou 
Není tady
spunt napsal(a):
tam sedí moje máti ne?? 

hlavně já vůbec nevím kam jsem ten oblek dala..tak nic,tak až ho najdu tak to tam hodím.. 
Není tady
HOlky a ještě se zeptám jak jste na tom s pohádkama, s TV, s večerníčkama.
U nás je pravda že když jsme doma, ovládá DVD Jíta, vybírá si jakou pohádku pustit, ale Lenku to nebere, kolikrát se ani u TV nezastaví, maximálně když je tam nějaké mimčo, tak se zastaví kouká a ukazuje ručičkou a volá mimi miminko mimi
Ani když chce Jíta pustit krtečka tak se nezahledí ani na pár minut.
Maximálně když jim dovolím sváču v obýváku, tak způsobně sedí u stolu jako Jíta a jí a kouká jakoby na TV
Není tady
Sudi, že bys měla mamku všade? 
Není tady
Já odcházím
já už se loučím......
Mějte se hezky jdu do vany a do hajan.
Není tady
Terka zbožňuje včelí medvídky, tam se hodně zpívá, jinak jí taky nic moc nebere. Jen kouzelná školka - znělka, večerníček znělka a reklamy kde se zpívá nebo tancuje 
Sudi, taky mě hned napadlo
, ta tvá slabost 
Jdu taky do hajan, páááááááááááááááááá
Není tady
no v kouzelný školce je tenhle týden michal- to je ádi idol.. vždycky se strašně tlemí.. a já rostu..
jo víte co áda ted dělá-když si fénuju vlasy,trhám obočí, češu se atd.. tak příjde a "áda áda" a chce taky.. to bude nějakej metrosexuál 
Není tady
sudina napsal(a):
to určitě nee!!
holky ted jsem se kvůli prodeji toho obleku zaregistrovala na tom webu beremese.cz a ted mi od nich přišel mail....... vítejte svatebčanko... ježiš.. to tý pravý

Není tady

tak holky loučím se s vámi,vše zabaleno,nachystáno a ráno frčíme směr Praha a odpoledne směr Turecká Antalye
myslete na nás 
Není tady
Veru napsal(a):
A taky jak už vám dětičky jí? My to teda máme pořád rozházené okolo. Vidličkou už umí napichovat, to jí jde asi líp než lžící
Jinak taky jí už většinou to co máme my, jen jí to třeba dřív uberu a nám ochutím až pak. My stejně ale moc nesolíme.
:
Bambula jí většinou sám lžičkou, jenom když je hodně ospalý, tak se nechá krmit. Jde už mu to celkem dobře, hlavně polévky a omáčky už většinou zvládá bez toho aby to bylo jinde než v misce a v puse a teda pár menších flíčků na bryndáčku. Čím hustší jídlo nebo nakrájené maso a brambor, tím víc je toho kolem misky, s vidličkou ještě nekamarádí a tak to honí lžičkou.
Většinou jí to co my, ale občas má hotovku ze skleničky, nebo když máme smažené, tak mu uvařím něco jiného.
Není tady
sudina napsal(a):
no spunti kdyby jsi viděla co áda dneska snědl.. prd prd cililink.. fakt skoro vůbec nic.. už mě to štve,ale rozhodně ho do jídla nutit nebud.. prostě bud máš hlad nebo máš smůlu.. nevím jak to děláte vy.. ale mě honění okolo stolu a ukecávání nebaví-to praktikujou tchánovci.. a zrovna jsem někde četla,že se děti nemají do jídla nutit,aby k němu neměli odpor..
Sudi, já taky Bambulu s jídlem nehoním a nic mu nenutím. On je i bez toho docela puclík. Jídlo dostává v jídelní židličce a když řekne, že nechce, tak mu to zkusím sama podat do pusinky a 2x se zeptám, jestli to opravdu nechce, když řekne "ne" a neotevře pusu, tak jídlo dám pryč a nechám ho do příštího jídla nenajezeného. Babička zkoušela, nutit ho k jídlu, ale to jsem hned zatrhla. 
Není tady
sudina napsal(a):
spunt napsal(a):
tam sedí moje máti ne??
hlavně já vůbec nevím kam jsem ten oblek dala..tak nic,tak až ho najdu tak to tam hodím..
Sudi, koukala jsem do celého bazarku a nikde jsem tam novou nabídku chlapeckého obleku nenašla, uložilo se ti to? Dneska beremese docela blblo.
Není tady
spunt napsal(a):
HOlky a ještě se zeptám jak jste na tom s pohádkama, s TV, s večerníčkama.
U nás je pravda že když jsme doma, ovládá DVD Jíta, vybírá si jakou pohádku pustit, ale Lenku to nebere, kolikrát se ani u TV nezastaví, maximálně když je tam nějaké mimčo, tak se zastaví kouká a ukazuje ručičkou a volá mimi miminko mimi
Ani když chce Jíta pustit krtečka tak se nezahledí ani na pár minut.
Maximálně když jim dovolím sváču v obýváku, tak způsobně sedí u stolu jako Jíta a jí a kouká jakoby na TV
Špunti tak Bambula kouká na kouzelnou školku pokud je tam Michal s Františkem, ale jenom na ty dva, pohádky co tam pouští ho nezajímají a pak ještě na kabelovce na Sezamkovou ulici, tam jsou takové ztřeštěné plyšové obludky tak to se mu líbí jinak ho celkem nic na koukání nebere, ale strašně rád poslouchá písničky a tancuje u nich.
Není tady