29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kačátko moc děkujeme a těšíme se na fotečky
jinak děkujeme všem za fotečky
Piio je to děs, když pořád někoho hledá, ještě , že máme babičku opravdu kousek a většinu bratránků a sestřenic, takže když se zasteskne, tak k nim prostě vyrazíme
holky tedy čtu tady úspěchy s nočníkama a bez plenek a tedy hluboce smekám
Natálka nočník ani vidět, jednu dobu si jednou za den řekla, že je pokaděná, tak chtěla přebalit, ale teď skončilo i to
na nočník si vůbec nechce sednou, jen občas a to oblečená, ale když ji vysleču tak začne natahovat.....
Babu tak já si na doktorku taky nemůžu stěžovat, ale poplatky tedy platíme, za CRP 100,- i za nepovinné očkování 100,- takže tvoji závidíme
Sudinko velká gratulace bez plenek a hlavně takhle dál
Není tady
Sudinko, tak to je Adámek opravdový šikula
neboj za chvíly bude i šlapat
to se máš potom za ní naběhat
Kačátko, už jsem zkoukla fotečky a super, malá je moc hezká holčička a řekla bych celá maminka a je vidět, že máte krásně upravenou zahradu
můžu se zeptat kolik vás stály schůdky do bazénku a kolik má bazének v průměru...jsem já to baba zvědavá co???
Není tady
no na mluvení to je šikulka, te´d se naučila volat na mě jménem a strašně jí to baví
já jsme nějaká rozhozená tím stěhováním nebo co, pořád se za ní chodím dívat, jestli dýchá, jestli jí není zima..vůbec jsem se od našich nechtěla stěhovat, tady je to pro mě strašně takové cizí nebo co, celý den jsme stejně byli u našich, furt se mi chce brečet a vlastně nevím proč, fakt nevím co se děje
říkám si jestli to nemůže být taky tím, že jsem začala užívat antikoncepci no nevím
Není tady
nojo hlavně jsi byla pořád zvyklá že jste byli s rodinou a ted tam jste sami.. nevím jestli to může to být tou antiko.. no ale já občas taky mám takový stavy,že mě všechno dojímá..zrovna dneska s tím klukem jak se zabil v tom letadle,tak jsem i přesto že jsem ho moc neznala hrozně brečela.. a vůbec mi to příjde co se áda narodil tak jsem taková lítostivější,próstě že některý věci řeším více..neboj brzy se v novém zabydlíš a bude líp!!
Není tady
Ahoj holky
Také všem děkuji za fotky.
A Dr od Babu také závidím. Za CRP platím 100,- , za pigárko 130,-
Za Jítu jsem platila v po 30 Kč, že ukázala Dr tu vyrážku ( která mimochodem nemizí )
Jitu, baráček si brzy zabydlíte a budeš nadšená
A holky, z antikoncepce můžete mít klidně i depky
Není tady
Jituško, to nejsou schůdky. Je to ta nejmenší skluzavka Smoby a dá se dát i do bazénku, takže na ní Teruš řádí i na suchu i na mokru A bazének ani nevím. Změřím zítra a dám vědět joooo? A myslíš maminka? Na té fotce kde jsme spolu se mi taky zdá, ale hooodně lidí říká spíš tatínek
Ale podle fotek když jsem byla malá, bych řekla taky že je mi hooodně podobná, ale někdy v ní vidím opravdu tatínka. Řekla bych že je takový mix
Sudinko, taky mě to mrzí s tím sousedem A velkáááááááááááááááááá gratulace k čůrání a kakání bez plínek
Taky závidíme.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Jituško, to nejsou schůdky. Je to ta nejmenší skluzavka Smoby a dá se dát i do bazénku, takže na ní Teruš řádí i na suchu i na mokru
A bazének ani nevím. Změřím zítra a dám vědět joooo? A myslíš maminka? Na té fotce kde jsme spolu se mi taky zdá, ale hooodně lidí říká spíš tatínek
![]()
Ale podle fotek když jsem byla malá, bych řekla taky že je mi hooodně podobná, ale někdy v ní vidím opravdu tatínka. Řekla bych že je takový mix
Sudinko, taky mě to mrzí s tím sousedemA velkáááááááááááááááááá gratulace k čůrání a kakání bez plínek
Taky závidíme.
no jo to je přece jasné že skluzavka
já jsem , ale
díky za informaci a opravdu se mi Terinka zdá na fotkách na maminku
Není tady
Prý má tu vyrážku ze sluníčka.
Uvidíme. Zatím to nemizí ani po kortikoidové mastičce
A má to už na nožičkách vysoko, kam jí nesvítí sluníčko
Jestli to zítra nezmizí, ve čtvrtek utratím dalších 30 Kč za návštěvu
Hlavně aby to nebyla ta pátá nemoc.
A také se dnes ve školce objevila cedulka že je tam spála
Není tady
Ahoj Jitu, vítáme tě zpátky. Tu náladu můžeš mít z antikoncepce, kamarádka to měla taky a musela jí vysadit.
Já mám testy na cukrovku vpořádku, UTZ byl dneska rychlovka, ale všechno vpořádku. Říkala jsem jí o tom, že jsem se v sobotu necítila dobře a říkala mi, že miminka jsou na ty atmosferické změny dost citlivé a že se nejvíc dětí rodí za bouřky.
Na fotky jsem ještě neměla čas, tak zkouknu asi až zítra. Dneska jsme byli s babičkou a dědou zase na atrakcích ve vedlejší vesnici, takže jsme si krásně užili den. Ale ty dusna a vedra mě nějak zmáhají, takže dobrou.
Není tady
Jo a Babu, s tím očkováním je to zajímavé, donedávna všude tvrdily, že to očkování céčkem vůbec nemá vliv na průběh béčka. Já to tedy neřešila a Jíťa je naočkovaná.
Není tady
Leninko, tak to moc blahopřeji k dobrým testům na cukrovku. A k dobrému UZ.
Není tady
Leninko tak super , že testy na cukr máš v pořádku
no doufám že to mám jen přechodný stav a nebudu muset ant. vysazovat, to by tady mohla přibýt další těhulka
Špuntíku tak alergii na sluníčko má manžel každý rok, z takového toho prvního slunce, ale jen na místech kde mu svítí na kůži, tak nevím jestli to máte to samé...a ta spála to vám tedy nezávidím
Není tady
Jitu díky, alespoň vím,že pokud se to zítra ještě kousek rozleze, není to ze sluníčka, dneska už to měla tedy kousek pod oblečení
Není tady
Haninko a jak vůbec dopadla ta kamarádka v soutěži s hamánkem?
Není tady
Ahojky holky!
Spuntí, jak jste na tom??? Doufám, že je vše ok!
Kačí děkujeme za fotky!
Holky tak mi po dvou měsících napsali, že mi poslali tu pekárnu, tak začnu koukat po receptech
Pěkně se tady zatahuje, tak asi budeme muset dojet koupit pláštěnku, tu ještě nemáme
Není tady
Ahoj holky!!!! tak Natálka dneska vstávala ve 4.30 tak jsem ji přenesla k nám, tak ještě usnula,ale jenom do 5.30 a hotovo...začínám z toho být na mrtvici..chci zpátky svou Natalinku, která spinkala každý den do sedmi-půl osmé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
celé dny nedělám nic jiného než tady létám s hadrou a kýblem, s tom malém bytečku jsem měla úklid za cvhilinku hotový a tady než udělám jedno patro můžu začít znovu, dneska vaříme květáčkový mozeček..Natálka ho má moc ráda, včera spinkala po obědě tři hodiny asi si vynahrazuje to brzké vstávání...
Dezynko, tak to už tu budu asi jediná kdo nemá domácí pekárnu
Špuntíku co vyrážka???
Není tady
Jituš nebudeš jediná, já domácí pekárnu taky ještě nemám, ale nadhodila jsem, že bychom ji mohli dostat jako svatební dar, nebo by mi ji nějaká dobrá duše mohla koupit na podzim k třicátinám
S tím vstáváním ti nezávidím. Nám konečně Bambula začal spát déle, co jsme doma z dovolené tak vstává mezi 7 a 8 hodinou, takže o hodinu až dvě později než předtím.
A s hadrem lítám celý den i po tom našem 3+1. Mrňous stíhá dělat čurbes rychleji než já to zvládám uklízet.
Není tady