Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 6. 2008 19:35

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Psychowalkman - poraďte

Bo je to v mp3 a já jsem maximalista rodna

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#52 16. 6. 2008 12:47

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Takže: zatím je malá technologická přestávečka, jakmile budu mít vše potřebné, pustím se do výzkumu. Aby to bylo přehlednější, založím nové vlákno "cesty mimo tělo" a budu pravidelně informovat.
O víkendu byla zajímavá cesta, plavil jsem se řekou "jako" delfín, ač jsem delfín nebyl, ale ta lehkost plavání... frčelo to jako motorový člun, ale bez hluku a námahy. Zajímavé byly budovy: něco jako Benátky, ve smyslu město na vodě, ale nebyly to zděné budovy, ovšem konstrukce kovové, něco jako veliký jeřáb a užitná plocha byla u každé dost vysoko. Nevím, jak to dopadlo, protože jsem v jedné z nich hledal WC (byla tam, ale zamčená)a pak jsem musel doopravdy, což mě uvedlo do fyzické reality. big_smile (myslím si, že byla zamčená schválně, abych ten písek nevysypal do pelechu big_smilebig_smilebig_smilebig_smile ) Pěkně to mají vymyšlené ti astrálníci big_smile

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#53 16. 6. 2008 14:48

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já si pouštěla hemi-sync (jen jako mp3),měla jsem vize, že jsem  nějaká Masajka , vysoká, černá jako uhel,  na sobě jen bederní zástěrku a obligátní červený plášť a jsem centrem nějakého kouzelnického obřadu, kolem mě lítaly hodně ošklivé potvory, nakonec jsem bůhvíproč stála na pyramidě a plášť mě obalil jako obří kokon. Spadla jsem do vody a tam jsem se vylíhla jako modrá bytost , která si z pod žeber vyndala bílou zářivou kouli a osvítila černé hlubiny... jak jsem stála v té savaně, cítila jsem žár slunce, svůj pot a prach a pach  zvířat, byla jsem nesmírně silná , viděla jsem své zabahněné bosé nody...byl to zajímavý pocit!

až se bojím, protože poslední dny silně uvažuju o konfrontaci se svými temnými stránkami...tak se bojím, jestli se na mě nějaký šaman nenapojil.

Jo, a ty potvory asi byla nemoc mé babičky- a ta bílá koule asi její duše a já ji propouštěla  sad

Upravil(a) Regina (16. 6. 2008 14:50)

Není tady

#54 10. 7. 2008 11:53

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Díky spřízněné duchně, která mi poskytla mp3 s HemiSyncem a meditačními töny mohu říct jedno: Funguje to i s mp3, účinky jsou znatelné, ale každý nový zážitek vždy přikryje novější. Opravdu ty frakvence pomáhají k usnadnění pro výstup z těla. Nechci se o tom moc šířit veřejně na netu, ale je to velmi zajímavé smile

Není tady

#55 11. 7. 2008 22:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Kazíí - až se budeš zas někde venku motat, mohl by ses prosímtě mrknout na ty čumily, co prý pořádají zájezdy na tu velkolepou podívanou, jakou bude přechod Země přes galaktický rovník? lol Údajně má být ve stratosféře (bo kde to) přímo narváno....třeba se dovíš, co si tak myslej, že uviděj?? vava

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#56 12. 7. 2008 10:53

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

lupina montana napsal(a):

Kazíí - až se budeš zas někde venku motat, mohl by ses prosímtě mrknout na ty čumily, co prý pořádají zájezdy na tu velkolepou podívanou, jakou bude přechod Země přes galaktický rovník? lol Údajně má být ve stratosféře (bo kde to) přímo narváno....třeba se dovíš, co si tak myslej, že uviděj?? vava

no to by mě taky zajímalo!
mě tedy spíš ponejprv to zda tam fakt jsou, protože i já jsem v transmisce viděla ty nekonečné "zástupy" někde těsně nad atmosférou, nachystaný jak v divadle před zvednutím opony.

tak Kaz, poděl se s námi, prosím

Upravil(a) poletucha (12. 7. 2008 10:54)

Není tady

#57 12. 7. 2008 11:27

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kazaline tak to mě taky moc zajímá. Už se těším až založíš to nové vlákno. Ale asi bych nejdřív potřebovala něco pro úplné začátečníky. Ještě se mi to nepovedlo...nebo jo a nevím o tom?

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#58 12. 7. 2008 17:49

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Milé dámy duchny, hlavně Lupi, na tuto otázku nejsem schopen zatím podat žádnou odpověď, a vymýšlet pohádky si nebudu. Je to asi takové srovnání, jako se prcka v mateřské školce zeptat, jaké to tedy na tom gymnáziu je. sad Zatím nejsem schopen přimět vědomí, aby všechny výlety "ukládalo" a "vyvolávalo" zpět ve věrné podobě. Mnohdy pár minut po procitnutí a "návratu" zapomenu... později něcovyplave na povrch.
Ale abych dodržel slib, zakládám nové vlákno s NEJmocnějším prožitkem, který si vědomí uchovalo tak, že si jej dovedu dokonale vybavit. Asi proto, že se jednalo a velmi podstatné setkání. smile

Není tady

#59 13. 7. 2008 20:42

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kazalin napsal(a):

Díky spřízněné duchně, která mi poskytla mp3 s HemiSyncem a meditačními töny mohu říct jedno: Funguje to i s mp3, účinky jsou znatelné, ale každý nový zážitek vždy přikryje novější. Opravdu ty frakvence pomáhají k usnadnění pro výstup z těla. Nechci se o tom moc šířit veřejně na netu, ale je to velmi zajímavé smile

Kazaline, i na základě tvého upozornění jsem si ty mp3  taky pustila, ale mám z toho spíš  bolestivé zážitky.

Sešla jsem se se svými  vntiřními človíčky- vnitřní ženou,  vnitřním dítětem a mým osobním andělem.....Skřítkovi (dítě) najednou úplně zčernala bělma, moje žena Cora ukrutně zestárla a vypadala jako čarodějnice a můj anděl se najednou zamračil, hrozivě se zvětšil a rozprostřel nade mnou ohromná temná křídla- a přitom se vše odehrávalo v mé meditační zahradě,  v důvěrně známém prostředí, kam se nemůžou dostat zlé bytosti.
Druhý den zemřela má milovaná babička, ale ten pocit,  jakoby se poskvrnilo moje  tajemné a nedotknutelné místo, kdy jsem byla ohrožena v samotné dřeni mé bytosti...hrozně to bolelo, a bude hodně dlouho trvat, než se do své zahrady vrátím - než se vrátím sama k sobě.

Dva dny před tím jsem požádala svého anděla, aby se zeptal anděla mé umírající babičky, jestli má  bojovat nebo jestli babičky čas nadešel a pak jsem oba anděly prosila, aby odešla v co nejmenších bolestech, usmířená  a plná lásky. Úplně jasně jsem viděla babičku na jejím nemocničním lůžku, byla obklopená zlatými paprsky , které ji vyzvedly asi 1 m nad postel, hodně jsem  na ni přitom myslela. Pak jsem se zpětně dozvěděla, že měla zástavu, ale vrátili ji. No a pak nastala ta vize, kdy se mí vnitřní přátelé na mě "zlobili" a vyděsili mě, fakt nevím, proč.

Moc se bojíím jít do toho znova....meditace si užívám, ale do hemi sync se bojím jít.

Dlužno dodat, chtěla jsem poznat svou temnou stranu - možná jsem tím dostala požadovanou odpověď. Akorát ji ještě nedokážu dešifrovat, zkusím Oleniče jak šamana.

Není tady

#60 26. 7. 2008 21:56

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ahoj,
přečetla jsem si tuhle diskuzi a jsem tak trochu na rozpacích.

Má smysl kupovat psychowalkmen jako takový nebo ne?
Nejde o mě ( i když přiznávám že by se mi to líbilo big_smile ), ale dceři diagnostikovali ADHD ( dříve lehká mozková disfunkce, má poruchu soustředění a grafomotoriky). Někde jsem četla, že by ji to mohlo pomoci.....

Má vůbec smysl tu mašinku kupovat? Jde jen tedy o hudbu?
A je to vhodné i pro děti?

Nemáte, prosím, nějaký tip na konkrétní hudbu?

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#61 26. 7. 2008 22:44

x256987
Host

spunti, na ADHD se doporučuje EEG-biofeedback, to je něco trochu jiného než psychowalkman, probíhá to formou sezení u odborníka, často lékaře, dítě má elektrody na hlavě a ovládá svým soustředěním dění na obrazovce, posilují se tím ty správné cestičky v mozku. Nepopsala jsem to možná úplně přesně, ale pro základní představu to snad stačí. http://www.eegbiofeedback.cz/cesky/cesky.php

#62 27. 7. 2008 10:56

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Judito, díky.
Ano, četla jsem o tom.
Dokonce jsem našla článek, který jsem umístila na své stránky týkající se ADHD.
BOhužel je u článku také cena, tj. 200-400 Kč za sezení a doporučují jich cca 40 va
Našla jsem i že to někde půjčují domů na týden, tam jsem už zaslala dotaz na podmínky big_smile bylo to za podstatně přijatelnější cenu.

Proto mě napadl ten psychowalkmen, protože se dá sehnat za nějaké 3tisíce (ještě bych zkusila kontaktovat kamaráda v USA,jestli by mi to nekoupil tam) a měla by to napořád a ještě bychom si to mohli půjčovat smile . Je prý velká pravděpodobnost, že se to ukáže i u mladšího sourozence sad . Ta na to naštěstí zatím nevypadá. U té nám stačí podezření na astma sad

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#63 8. 11. 2008 11:54

tichacj
♥------

Ahoj:-)
A můžete sem někdo prosím dát nějaký odkaz :-)
Přímo ke stažení hudby?:-)
Chci si to objednat na netu, kde odvýrobce vyjde cena na 99 dolarů, ale s paypal se musim ještě nejprve seznámit a poradit v bance, poněvadž moje karta toto nepodporuje:-)
InnerPulse     2835 Kč    
Sirius     1485 Kč
Procyon     4020 Kč

Není tady

#64 8. 11. 2008 12:33

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Napiš mi tvůj e-mail do SZ, pošlu ti odkaz ve Wordu, je to dost velké.

Není tady

#65 2. 12. 2010 15:09

vochomurka
♥------

Psychowalkmany na lehkou mozkovou disfunkci a podobne problemy opravdu funguje. je to mnohokrat ozkousene i lekari a jinymi odborniky. Koupit se daji v eshopu nepovolená reklama a spousta dobrych informaci je treba na nepovolená reklama

Upravil(a) Ronja (2. 12. 2010 17:30)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí