Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 20. 8. 2008 9:06

křepelka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 12. 9. 2006
Příspěvky: 266

Re: dieta u psa

Hani to víš ta vedra jim moc dobře nedělají, ještě že přijde ochlazení. Čiko taky dejchal jak po atletickém výkonu zvl᚝ když přišel z  venčení ale zvládl to, Ale já říkám dokud mu chutná je dobře:-)).Hani zkusím ti poslat jeho fotku at vidíš jaký je to fešák

Není tady

 

#27 21. 8. 2008 14:14

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Registrovaný: 20. 6. 2006
Příspěvky: 3425
Web

Re: dieta u psa

Křepelko, fotku pošli, budu moc ráda. smile


Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

 

#28 21. 8. 2008 14:24

křepelka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 12. 9. 2006
Příspěvky: 266

Re: dieta u psa

Hani nejde mi to poslat. Když pod tvým jménem otevřu mail tak tam není kolonka příloha. Mohla bys mi na mou soukromou zprávu poslat tvůj osobní mail? Já ti ze svého mailu pošlu fotečky toho mýho čertíka. Jinak dneska jsme šli po louce a on se z ničeho nic rozeběhl (jinak chodí jako lenochod) a začal běhat po louce jako divej tak jsem na něj zírala s otevřenou pusou a měla radost. smile. Pozdravuj hafíky

Není tady

 

#29 21. 10. 2008 15:18

Wiki
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 3988

Re: dieta u psa

Jéé , tak to je mi moc líto, že jsou pejskové nemocní...ale je krásné, jak se o ně staráte a pečujete o všechny stránky. .. Co říct, jen a jsou štastní a spokojení, a je nic nebolí.... zbytek už je asi jen naše (lidská) věc.

Já mám taky nemocného pejska(6let), ale nevím co mu je. Je to malý pes a dvakrát bez zjevné příčiny upadl do bezvědomí. Tedy to , co jsem zaregistrovala - byla u toho. Poprvé jsem to přičetla buvolí kosti, kterou žvýkal a měla jsem zato, že se dusil. Když o tom stále přemýšlím - zpětně - tak  zřejmě ne. Prostě spadnul na zem - na bok a byl úplně bezvládný. A asi před 14dny se to zopakovalo, to spal, vykvinul, stavěl se a spadnul - úpně se roztál. Já dodnes cítím (a budu až do smrti) to jeho bezvládné tělíčko, jak mi viselo přes ruku...šílený. Ani nevím , jestli dýchal nebo ne, akce srdeční - nevím nic. Nic produktivního jsem neudělala. Jen jsem s ním  třepala a viděla jak se uvolnil močový měchýř. Asi po 20-30vteřinách se probral. I poprve. Žádný typ křečí, žádné slinění.

Na veterině (mimochodem pes by, asi 20min. po tom záchvatu,l ve vynikající kondici)ho vyšetřili, vzali krev - biochemii, pak nějaký hormon štítné žlázy s tím, že většinou bývá u psů s epilepsií výrazně nižší (nebo vyšší?) a čekám. Nic nezjistili, jen měl 7násobně zvýšené ALT, což by svědčilo o poškození jaterního parenchymu - čerstvě. Myslím, že je to špatná stopa. Nevím. Přesto máme také dietní krmení, i konzervu (stejná), tak mu to míchám a za pár dnů půjdeme zopakovat testy.

Tak takové máme starosti my. Kolegyně v práci má boxera , a ten měl také (asi roční pes) již 2x záchvat epilepsie - ale tento měl učebnicový záchvat, klasické příznaky. U mého psa nebyly ty křeče.

Dost mě to trápí, bojím se, že se to zopakuje a já u toho nebudu.

Není tady

 

#30 21. 10. 2008 22:18

ita
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 31. 8. 2006
Příspěvky: 2003

Re: dieta u psa

Známá měla ovčáka s epilepsií, bral pravidelně léky, zvláštní granule a čas od času skončil na psí klinice po záchvatu. Umřela mu jeho první paní, od té doby měl záchvaty. Pak se v parku utvořila smečka, on ji vedl a nemoc téměř ustoupila. Asi je důležitá psychika. Pak se odstěhovali na chalupu, do nového prostředí, kde neměl dlouhé vycházky a smečku a dlouho to nepřežil.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů