21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co znamená bílkovina v moči? Jsem v 17 týdnu.Doposud to bylo o.k. a najednou to vyletělo. Doufám e to není nic váného.
Není tady
Petulko, pokud to bylo jen jednou, tak se z toho asi závěry nedělají - měla Ti to ale vysvětlit Dr.... jinak se sleduje také tlak a otoky - toto jsou 3 základní ukazatele preeklampsie, ale to, e se Ti něco z toho ukáe, jetě neznamená, e ji má - jen si Dr musí ohlídat, aby se to neopakovalo, nebo nepřidaly dalí příznaky...
Pokud Ti Dr nic neřekla ani Tě na nic neupozornila, asi bych se s tím nestresovala a vyčkala dalí kontroly
Není tady
Já tenkrát s Nelou měla taky jednou bílkovinu v moči.. Myslím, e pokud je to jednou a nepřidají se k tomu dalí věci jako vysoký krevní tlak apod., tak se z toho nic nedělá.
Není tady
Ja mela nedavno taky pri tom beznym testovani (jak dava sestricka do moči papirek) bilkovinu, pak jsem druhy den nesla moč na kultivaci a nasli mi tam nejaky bakterie, tak jsem dostala antibiotika Vcera jsem je dobrala a v pondeli nesu zase moč na kontrolu a modlim se, at uz je to dobry a nemusim zase jist dalsi prasky... Zadny potize nemam, sama bych to vubec nepoznala.
Není tady
tak já měla bílkovinu od 14tt asi na třech poradnách,ale tlak byl spí nízkej,tak to mudr nechal tak a pak u byla moč v pohodě...občas to můe být třeba nachlazením,nebo nějakou nemocí,jak píou holky,kdy se k tomu nepřidávaj jiný nic vánýho... Já na vechny problémy v těhu brala homeopaika a to jsem byla nemocná několikrát...jsou etrný a vdycky zabraly
Není tady
Evajs, taky jsem nad tim premyslela, ze kdyby ted nezabraly ty atb, zkusim homeopatika. Jen o tom nic nevim, jestli to v tehotenstvi nemuze skodit.. Mam ale obvodni doktorku, ktera je homeopatka, tak bych za ni zasla.. Ted me vyplasila gynekolozka temi vysledky, tak jsem proste udelala co mi rekla - zacla jsem jist ty atb. Snazim se hodne pít, aby se to vyplavilo a doufam, ze uz to bude dobry..
Není tady
No,jestli něco v těhotenství nekodí,jsou to právě homeopatika a jejich sloení(narozdíl od chemických antibiotik,která ale samozřejmě taky přímo nekodí)...a jestli má monost konzultovat s homeopatkou,tím líp
Já si ve ordinovala sama,ale atb jsem nebrala přes rok...myslím,e po nich ty homeopatika asi moc fungovat nebudou...navíc kdo ví,jestli by stačily na bakterie,co ti nali v moči...já je brala na kael,chřipku,rýmu a plánuju brát Arnicu před porodem i po...ale to u se asi s odborníkem poradit zajdu
Není tady
No ja som mala bielkovinu v moci skoro stale ale bolo to tym ze som mala silnejsi vaginalny vytok takze sa vzdy nejak dostal do mocu. Pamatam sa ako som sa koli tomu stresovala a nakoniec ma doktorka ukludnila ze to je bezne pokial niesu ine priznaky tak je to ok
Není tady
Bílkovina v moči je zánět močáku léčba antibiotika samo se to nevyléčí já mám kadou zimu 4 záněty po sobě
hrozně na to trpim.musí se hodně pít aspoň 5-6l děnně neofouknout záda,nohy v teple a nekoupat se ve studený vodě bazeny a rybníky..
Není tady
Peulko, bílkovina v moči můe být i třeba po konzumaci větího mnoství penátu - nekecám, fakt ji po penátu druhý den vdycky mám. Ty testovací prouky se dají koupit v lékarně, jmenuje se to Hexa Phan a pak si to můe vyzkouet sama. Taky jsem si uila nervy, kdy se mi to objevilo a pak jsme někde na netu vyčetli, e to můe penát způsobit.
Není tady
peulko já jí měla za těhu v moči několikrát, ke konci furt. Vdycky jsem pak musela druhý den dát moč a posílali jí na nějaký rozbory a ty byly vdycky v pořádku
Není tady