Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 6. 2008 9:53

Imaginary
♥♥-----

Koloskopie

Ahoj,
byly jste na tomto vyšetření? Chci se zeptat, jestli je možné tímto zjistit, že mám narušenou mikrofloru ve střevě...
Už 2 roky mám kvasinkový výtok /2 roky v kuse/, na gyndě mi to nikdy nevyléčili a to jsem 2x měnila lékaře...
Pokud to nebude ve střevě, pak už nevím...jsem zoufalá

Není tady

#2 8. 6. 2008 10:04

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Koloskopie

Já byla kdysi jen na vyšetření střev, nyní mi to lékař také nabízí, ale já bych řekla, ale prohlédně se střevo, zda nejsou někde nádory a výrůstky, v případě nutnosti odeberou vzorek.
Výtok máš z dělohy, či konečníku? Konečník by asi na gyndě neřešili ...
Myslím, že by to chtělo dobrou imunologii také a pak se od něčeho odrazit. Brala jsi hodně ATB a na jaké potíže?

http://www.nemcb.cz/cz/page/76/Koloskop … detail=405

Není tady

#3 8. 6. 2008 10:48

Imaginary
♥♥-----

Když jsem se byla na koloskopii objednat, o výtokách jsem jim řekla - slíbili, že se na to podívají...Jo výtoky mám vaginální...
Na imunologii jdu ve čtvrtek...
Jo ATB jsem měla asi před rokem dvoje najednou...měla jsem stresové období, kdy se mi oslabila imunita. Před čtvrt rokem jsem měla mononukleozu, což je asi dostatečný důkaz toho, že imunitu v pořádku nemám. Testy na EBV už mám negativní, ale sedimentace pořád zvýšená - ani se nedivim...
Doufám, že se na té imunologii pohne něco kupředu......

Není tady

#4 8. 6. 2008 20:39

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak to máš rozhozenou imunitu, doufám, že ta mononuklepza byl jediný infekt.....já jsem netrefila ještě schopného imunologa, většinou tomu, co dělají, ani nerozumí. A ten stres jasně nepřidá. Tak přeji úspěch v léčbě !

Není tady

#5 8. 6. 2008 21:12

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Jak tě napadlo zrovna toto vyšetření? Nevím, zda ti tím zrovna zjistí narušenou mikrofloru ve střevě, já bych řekla NE!...
Já bych nato dobrovolně nešla a že jsem leta měla zjevné krvácení, ani ne okultní! Po prvém zážitku jsem řekla, raději umřu, než to ještě jednou absolvovat! A o rok protáhla nařízený termín kontroly na totéž. Druhý pokus...jiné místo, snesitelné, ale už mám tip, kde tě klidně uspí.Ted mne ta hrůza čeká až za 5 let...pak napiš, jak se ti to líbilo....
Asi tak, mononukleozu mám za sebou, s Aneri máme stejnou diagnozu, a jestli jsi měla i EBv, tak patříš k nám a ne na kolono.

Není tady

#6 9. 6. 2008 18:07

Imaginary
♥♥-----

Já na koloskopii jdu hlavně kvůli tomu, že v rodině z obou stran máme karcinom tlustého střeva. A na tu mikrofloru jsem se zeptala jen tak  mimochodem...a doufám, že by tam mohli něco najít. podstoupím to v částečné narkoze, takže jestli se mi bude líbit nebo ne, vědět nebudu...
Patřím k vám, to znamená co?
Mimochodem, je mi 18...a myslím si, že je to docela brzký věk na takovéto problémy sad
Jinak děkuju za reakce...jde mi hlavně o ty výtoky, které se zdají být nevyléčitelné...čekám, až mi někdo navrhne nějakou komplexnější léčbu než vaginální globule sad

Není tady

#7 9. 6. 2008 19:35

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, můžeš mít dispozice k rakovině, ale musím tě rychle vyvézt z omylu, že ti někdo něco nabídne k léčbě !!! Děvče zlaté, tvé zdraví naprosto nikoho nezajímá a lékaře už, asi jak sama vidíš, už vůbec ne ! Těm jde jen o body a 30,- korun. O své tělo se musíš starat sama !
Takže být tebou, začnu u imunologa, infekční, všechny stěry, výtěry, odběry/krev,moč/ a musíte přijít na to, CO způsobuje tvé problémy!
Obvodní by ti měl udělat krevní obraz, pak CRP, ale to v případě některých infekcí se nemění, to také lékaři neví ! Pak játra/pokud máš infekce, budeš mít víc, jako 5,5/  a ledviny, to asi tak pro začátek .
Pokud myslela Musím,že patříš mezi nás - t.j. mezi lidi, ktří se s nějakou infekcí setkali a díky nezájmu lékařů  a neléčení  mají trvalé potíže.

Není tady

#8 10. 7. 2008 19:58

Imaginary
♥♥-----

Tak zítra jdu na koloskopii, mám za sebou 3 litry projímadla...nic moc...tak snad alespoň něco toto vyšetření vyřeší nebo osvětlí...

Není tady

#9 16. 12. 2024 9:43

elonnmusk
♥------

Imaginary napsal(a):

Tak zítra jdu na koloskopii, mám za sebou 3 litry projímadla...nic moc...tak snad alespoň něco toto vyšetření vyřeší nebo osvětlí... capybara clicker

Vypití 3 litrů projímadla předepisuje lékař nebo je užíváte sami?

Není tady

#10 16. 12. 2024 11:48

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Příspěvek je z roku 2008...

Před vyšetřením pacient dostane od lékaře a sestry přesný návod, jak se má na vyšetření připravit.

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#11 22. 2. 2025 4:23

rickrode
♥------

Ragdoll Hit is available to play online for free on various platforms, including Poki, Miniplay, and the official Ragdoll Hit website. These platforms offer seamless gameplay experiences without the need for downloads, allowing players to jump straight into the action.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí