29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak už jsem doma a odpočívám
Nožky mě bolí, nikdo mi nepomohl ani maminka moje ne a musela jsem naložit všech 20 krabic na kočár na to i Natynku a hurá směr Kaufland, jela jsem autobusem a tam mi dali hned korunky a šla jsem koupit jiné mlíčko, ale jen 6 litrů a šla jsem s Natynkou pomalu domů.
Reny tohle mělo záruku jen do 14.8.08 a to jsem si všimla až dnes, když jsme rozddělala 3-tí a bylo to to samé, proto ho asi měli levné,ale myslím si, že by ho měli stáhnout z prodeje nebo jen dobytku
Cestou jsme se stavily u kamarádky v DM drogerii, mezitím si malinko sprchlo a zase jsme pokračovaly domů.
Teď baští mlíčko, snědla kousekk bábovky malá a já zbytek a půjde spinkat
Já se snažím s komunikovat přes Skype a nějak mu to nejde
Tak zatím pááá a ještě se ukážu !
Není tady
Ahojky všem
Tak dětičky už spinkají
Odpoledne jsme naložili krabici s autosedačkou a jeli na poštu RENY . Tak jí brzy čekej
Super, že ti i Ajá usnula
.
Raduško , teda to jsem vědomně ani nevěděla , že na tebe tak myslím , no asi jo
Teda ,to s tím mlíkem to je něco a ještě jsi se s tím musela táhnout
Zítra jsem s dětma zase sama doma ,ale měla by přijít zase Majka hlídačka . Ted jdu ještě uvařit na zítra ,at si pak můžem všichni dát
. Budem mít zapečený květák s bramorem ,uzeným a sýrem
Není tady
UŽ JDU NA TO , DNES JSEM KOUKALA JAK JSME UKECANÝ
Není tady