|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Simí , to jste se měli , že jste se tak hezky měli na výletě
To stím prodejem na podzim , přesně to jsem ti chtěla dnes napsat, nebo jsem si na to vzpomněla
. Ono ted jdou na prodej hodně golfky a na podzim už mamži začnou shánět hluboký kočárky s velkými koly i kvůli sněhu
Za antikoncepci jsem dala na tři měsíce teda tři platíčka skoro 900kč
do ted jsem měla za 470kč ted jednou tolik ,ale budu jednou tolik hubená

Není tady
Hm, tak já mám za 230 Kč.
Snad nění nějak špatná. 
No tak uvidíme, zda ho prodáme. Až bude hotový dám ti vědět. 
Není tady
Jé , Simí ,tak to máš levnou
. Určitě ta tvá není špatná , jen u mě chtěl dr zkusit ,jestli mi pomůže na ty moje věčný otoky a pak to moje bolení hlavy . A tím že nejsem tolik oteklá , snižuje se mi i váha . Ale myslím , že za tu váhu může i moje nová práce 
Není tady
né , nepřibrala , jen jsem se držela kolem 60ti kg při 164cm . Ale o to nešlo ,váhu mám prej dobrou (já si to nemyslím
) ale jsem stále oteklá , jak jsem už psala ......
Není tady
No jo pohyb je nejlepší dieta, ale třeba ti i ta antiko pomůže .
Jak pak se má asi naše Renatka? 
Není tady

Ahojky holky.
Omlouvám se, ale nestihnu vás přečíst.
Byli jsme na výletě v Jihlavě v Zoo a cestou zpět jsme se stavili na Veselém Kopci a u mamky v práci. Jsem hotová, celý den mě bolí hlava, asi z páteře a je mi zle, tak jsem si vzala Ibalgin a je pokoj, tak snad to bude dobrý. jsme unavená, tak si půjdeme lehnout.
Zatím pá,pá a krásnou dobrou noc. Fotečky jsme stáhli a jsou na rajčátkách. Nevím jak by se tam dalo dát video,a le to asi nejde, že?!! Dandík tam totiž jezdil sám na elektronické motorce, tak byla sranda a moc se mu to líbilo, jen to řízení a sledování provozu mu moc nejde:lol:
Tak pá a dobrou
Není tady
Marcelko máte krásný fotečky, krásná rodinka, Danýsek je fakt celý tatínek. 
Hezky si odpočiň. 
Není tady
Marcelko , ahojky ... tak jsem se ted zakoukala do vašich foteček a jsou všechny tak pěkný
. Danísek je prostě malý koblížek
. Jak hezky jezdil
atd
To taky nevím, jak se má Renatka ,ale asi určitě dobře ,jak jinak u tchýně a u Elis 
Není tady
jdu se umýt a
. sedím tu u PC a je to děsný žrout času.
Tak dobrou a sladké sny všem.

Není tady
Simonko , krásně se s celou rodinkou vyspinkejte
Já mám dnes zřejmě volný PC . Manža si koupil do obýváku nový Dvdíčko (starší mají děti v pokoji)a už kouká
Jo a včera se nám rozbil friták
a tak jsme dnes koukali po novém a já objevila super fritézu ,ale stojí skoro 6000tis ,ale dělá se tam jen ze lžíce tuku a to je super
Zkusím najít odkaz 
Upravil(a) Petruse (10. 8. 2008 21:18)
Není tady
Holky, koukám, že potřebujeme založit nový chat
Jdu se jen zahlásit, dám si na krk tvaroh a mažu 
Zatím pa pa a Peťo tobě jdu ještě napsat SZ 
Není tady
tak jsem tu fritézu našla a protože jsme byl v Okej elektru tak tam byla pěkně předražená .... http://74.125.39.104/search?q=cache:8Fn … &gl=cz
Reny, díky
a at je ti ráno už mnohem lépe , no celé vaší rodince

Není tady
Peťo, friťák na lžíci oleje??? my jsme dostali k vánocům jen takový mini - na 1 porci hranolek, já moc smažené nemusím, tak jen pro 
No, to jsem vám taky zapoměla napsat
si v pátek koupil novou TV, LCD, úhlopříčka 102 cm. No televize jako kráva veliká, že prý až se rozvedem, tak aby měl na co koukat 
Jé, tak
mi tu kouká přes rameno a zlobí se, že prej jakej Albert 
Není tady
Reny, no fakt ,já tomu taky nevěřila ,ale píšou to tak a bratránek co dělá v tom elektru mě to i potvrdil
. Ted už má ráda hranolky i Kačí a toto by bylo super
Tak to tvůj s tou telkou vymyslel dobře
. Jem mu jen připomen , že jste manželé , takže jestli nemáte předmanželskou smlouvu o tom kdy kdo co koupí a co je jeho ..... je to tudíš i tvůj majetek
takže ty mu pak můžeš schválit ,jestli mu tu krá.. telku velkou necháš

Není tady
Peti on je
fakt
kdybys slyšela jak tu vyvádí kvůli tomu Albertovi
jestli prej to vaši chlapi věděj, jak tu o nich tak píšeme!!! No nic, ale jestli k rozvodu dojde tak vím, že to bude dost drsný
tahanice nejen o majetek, ale hlavně o děti... možná i proto se mi do toho nechce, ale když čtu o Novie, tak mi dává trochu odvahy 
Holky pá a hezké sny!
Není tady
Vždyt albert je znak pro toho smajlíka
a né pro tvého manžu
. U vás to bude určo dobré , vždyt jsi psala , jak se ted o vás staral . On má holt dny ,kdy chce být sám v hospodě
No ale zaplat pánbůh , že ten můj nikam nechodí
Jestě jsi mi nepísla adresu 
Není tady
Petí, už jí tam máš! On se vzbudil Ráďa, tak jsem ho uspávala 
A já už jdu také, dobrou noc!
Není tady
Krásné ranko zlatíčka 

kdepak všechny jste??? 
Včera mi psala Sylvinka tak všechny moc pozdravuje a myslím, že psala, že teď ve st jde na kontrolu se Sylvinkou 
Nám
ve 4 ráno odjel do Německa, vzal si noťase s sebou, tak uvidíme, jaké budeme mít spojení !!!
Chtěla jsem s malou na chatu, ale jelikož mám stále tetu, tak budeme doma ! Je tu stejně binec, tak se po chvilkách musím snažit poklízet.... včera mě moc bolela nožka a tak jsem jen odpočívala ! 
Marcelko, fotí jsou nádherné, nejvíce se mi líbí jak s Dandou sekáte trávu, to musím ukázat
, aby mohla Naty s ním také sekat trávu 

A koukej se z toho boleníčka dostat !!!!
Reny, jak jste dopadli u dr.??? 
Není tady
Ahojky, tak už jsem doma z uklidu
a dnes se mi šíleně točí hlava , měla jsem co dělat, abych sebou někde třeba na schodech nešvihla
Jdu k obědu jen rychle udělat tvarohové knedlíky
s jahodovou omáčkou 
Není tady
Ahoj
tak jsme stále nemocní
obě děti mají atb a sirupy
já dostala nějaké pastilky na tlumení kašle a na zklidnění krku. Takže ještě tak týden si poležíme v postýlce. Teda já bych se ráda vyležela, ale
chce jít mermomocí do práce, kvůli penězům 
Běžím si rychle
dokud Ráďa spinká. Tak pá 
Petí se sedačkou díky!!!! 
Není tady
No vidíš , Raduš, tak oba miláčkové mají ATB
. Tak hlavně at se brzy uzdravý a ty at jsi také brzy OK
Zrovna sedačku balím , lepím a lepím izolepu a myslím, že se tam ve finále nedostanete
Nechceš jí teda poslat na tebe ,když budeš s dětma doma
. No jdu to ted psát .myslím adresu , tak mi stejně nestihneš odepsat , ted asi spinkáš , když spinká Radeček 
Není tady
Tak si představte holky, v sobotu jsme koupili v Kauflandu 2 balení tj. 20 ks mlíka Naty na pití a ono je všechno zkažené
a ještě to má i záruku, tak to tam musím jít nejpozději do čt reklamovat, ale nechala jsem auto
nechtělo se mi jet s ním ráno ve 4 hodinky a halvně jsem ho na nic tento týden nepotřebovala a už je to tady, tak musím naložit mlíka do kočárku a vydat se s Natálkou na druhý konec Pardubic reklamovat, to bude zážitek.
Tak zatím pááá má mi přijít návštěva, tak jdu ještě chvilku poklízet, dokud malá
a mohla bych přemluvit návštěvu, aby nás tam alespoň hodila, to by bylo moooc fajn, pomohlo by mi to !!! 
Není tady
Jé taky koukám!!! Hezky jsme se vyspali, usnula i Ája.
Radu, to mlíko už tam jednou zkažený měli (tuším, že mělo záruku do 18.10.08), pak napiš jak jsi pochodila...
My na tu oslavu v Hypernově koupili veku, a až druhý den doma jsem koukala, že je celá zelená, fuj 
Není tady