|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky zlatíčka,

tak Renča nám odjela, měla i dopolko příjemnou a miloučkou návštěvu
a co děláíte vy ostatní?
My dneska s
vstávali v 11 hodinek, byli jsme včera na pivku s kamarádama a domů jsme došli kolem 2 ráno a pak ještě povlíkáníčko 

a to bylo hodin jak na kostele, když jsme se uložili ke spánku!!! 

Tak asi proto se nám nechtělo z pelíšku,
uvařil honem čočkovou polévku, potom kafíčko, na nákup malý a nechali jsme tam 1400,- 
a to tam nebylo nic jen jídlo
je to síla !!!
Pak já pověsila prádlo, dala prát další, vyčistili jsme s manžou pračku , pak mi
uvařil večeřinku a šel na 2
a že prý brzo přijde, tak jdu honem upéct bábovku, zítra se tu ukážu až večer, kolem 11 mají přijet kluci z tábora a rovnou jedeme ke tchánům pro Natynku a na svíčkovou 

Reny,
jak jste na tom se zdravíčkem tvým i dětičky? Abychom se u nás mohli sejít u kafíčka a vrátit ti to DVD!!!
Blaničko, copak to s tebou je !!! ať se ti tělíčko dá co nejdříve dokupy a jsi zase jako rybička 

Teď hlásili v tel. novinách, že ta 8 mi letá holčička žije !!!
Tak se tu opatrujte zase nakouknu !!! 

Upravil(a) Kuricka (9. 8. 2008 19:38)
Není tady
Ahojky zlatíčka
Tak jdu až ted ,odpoledne bráška odjel a pak jsme s manžou museli rychle ještě něco dohnat
,pak stávala Kačí , a poté nám odjel tatka na noční
. Ondrášek šel do neděle k BM a tak jsem s KAčí sama doma. Byly jsme konečně venku trochu za barákem na písku
Renča nám odjela¨
. Ale bude se mít zase krásně s Elis a pak s tchánovcema
Raduško , teda vy jste ale čistotný s tím povlíkáním peřin 
Není tady
Jsem tu i já. 
Teda ta Ráďa snad předběhne Péťu v tom povlíkání.

Já jela odpo s Aný na kole, ujely jsme 13 km, Aný pak už ani nemohla, bolela ji i prďka. 
Kačí šla teď spát s taťkou, Aný tu ještě obléká panenku a já mám veget. 
Petí, to u vás brácha pobyl dlouho.
To je dobře.
Není tady
Vit Simí , Raduška je fakt dobrá
Teda Anetka je šikulka , když to s tebou ujela
Mě hrozně honí mlsna
. Už nevím ,co bych ještě snědla 
Není tady
Tak mě honila mlsná poslední 2 dny, vždy když to dostanu.
Dnes je to už lepší. 
Tak začínám řešit, zda ten kočárek - kombinaci co jsme koupili Kačence mám nechat nebo ne. Manža dnes říkal, že by ho prodal a kdyby ještě jednou
bylo, že bysme koupili nový, po Anetce jsme ho už taky nepoužili na Kačku. Jak jsi to vyřešila Petí ty? 
Není tady
Simí , já jsem tu kombinaci už prodala , je to tak měsíc
. Dala jsem si hafo inzerátů na netu a jednoho dne se konečně ozvali přímo z MOstu . Což jsem chtěla , nebot krabici od kočáru jsem už neměla
. Jestli se pustíme do třetího , tak to stejně nebude hned během pár let . Tak jsme říkali , že by jsme koupili jiný 
Není tady
Mě v tom teda Kačí ještě hodně spí, tak bych to prodala až tak najaře, uvidím jak přes zimu. On je moc pěkný a jsem s ním do dnes spokojená. Dáš mi nějaké odkazy kam jsi ten inzerát dala a za kolik ho tak prodat? Já krabici ještě mám, ale to poštovný by bylo asi hodně drahý, lepší je, když je to z jednoho města. U nás se taky uvidí, ale myslím tak za 4 roky, tak nevím. 
Není tady
Hezký večer mamulky
Tak dnes je o něco lépe, dokonce se to dá vydržet i bez prášku
Ségra odvezla tu mladší holčinu sebou domů, ona je hrozně konfliktní a bylo tu zle
mě to mrzí, protože vím že je to chyba ségriny výchovy, ale s tím já nic neudělám
Verunka nám tu ještě zůstala do zítra, tý je 14 tak si dělala s Ajulí nehtíky 
Manžílek je v Temelíně a dnes mi volal, že si chtěl dát v ZÁMECKÉ RESTAURACI nevím v jakém městě k obědu ovar z kolena a když mu ho přinesli nebyl na talíři sám, ale několik červů na něj mávalo
ty další chlapi to samý, tak to vrátili a servírka jim říkala ať si objednaj něco jinýho
no to určitě
No maj tam chlapi veselo 
Kočárek já taky řeším, jestli ještě tu trojku nechat na zimu, nebo ne, Pátík začal chodit dlouho a docela se pere s levou nožkou, tak asi počkám
jinak určitě kočárek prodat a pak koupit novej
SIMI Anetce vyřiď pochvalu za to kolo
, je šikulka, já taky ráda jezdím a Andrejka taky, jen tedˇ nevím jak bych to letos zvládla
Jo Raduška dohání Petrušku v povlíkání
dohání ten absťák ze špitálu co 
Tak dobrou noc všem i těm co se nedostanou a jsou někde hezky s někým milým 
Upravil(a) Blanka LBC (9. 8. 2008 21:46)
Není tady
Simí, tak jestli ti Kačenka v kočárku ještě spinká , nespěchej s tím . Já ho prodala "jen za 2500kč . Ale PC cena byla užčo mnohem nižší než tvůj kočár . Tak až budeš chtít prodat písni, hodím ti odkazy
Já už kočár vůbec nevyužila .
Kačí strašně moc nachodí sama , do golfek jí vlastně dostanu jen v krámě a do autobusu (to musí a sama si i bez keců sedá
) jinak golfky využívám jako nosítko na tašky a kabelku
.
Blani , tak to jsem moc ráda, že ti je už takhle lépe
Teda ,tak je docela troufalý , že se servírka ještě zeptala , jestli si dají něco jiného

Není tady
Ahoj
já dnes skoro celý den prospala
Nemůžu skoro mluvit jak mě bolí v krku, ale
to s dětičkama zvládnul
oni ještě taky nejsou moc OK, tak jsou takový klidný a dost spěj 
Blani, teda fuuuuj
jsem to říkala
o tom ovaru a ten by tam prý udělal pěkný randál!!!
Radu, ty jsi ale souložnice
ale aspoň vím, kdo v těch statistikách povlíká za mě

Tak pá, jdu zase 
Není tady
Reny, tak to si utíkej zase rychle lehnout
. Jsem strašně ráda, že tvůj i tak pěkně hlídá a stará se o to ,aby jsi se uzdravila
Uzdrav se brzy s dětičkama 
Není tady
Tak já ještě uvidím, jak bude chodit spát, až bude Aný ve škole a pak ti napíšu. Náš měl PC 10 tis. Kačí taky jen chodí, zítra teda na výlet kočár beru, nebo to bude přes oběd a to snad po cestě usne a ještě jsou to cca 3
hodky pomalé chuze, tak to bych ji musela asi hodně nosit. 
Reny, tak to hezky odpočívej. 
Blani, to bych jim taky dala, neřádi, v týhle době se snad už toto nestává, ale jak vidím tak jo. 
Jdu také do hajan. Sladké sny všem. 
Není tady
Simí, super, že máš krabici
. POštovný co jsem koukala je okolo 200kč a lidi co to chtěj poslat to dají
Já jdu dnes už asi taky chrnět , jsem nějaká hotová a i oči mě bolej
Všem přeji dobrou noc a sladké sny 
Není tady
Hezké ránko,
tak já s Aný vstávala teď.
To nevím jak to dopadne se školou.
Budeme si muset udělat zkušební režim. 
Dnes mám vařeno, v poledne nám jede vláček, bereme i Simonku, tak bude Aný na výletě veseleji. 
Venku je docela hezky, tak snad nezmokneme. 
Hezký den všem. 
Petí, tak to 200 Kč za poštu není moc. Stejně si myslím, že ho za víc jak 3tis neprodám, to by si pak mohli lidi koupit raději nový že.
Není tady
Krásné ranko zlatíčka

tak já už jsem vzhůru, ale
ještě chrupká, už mám za sebou i sprchu, dala jsem si jogurtek a na 10 hod půjdu
vzbudit, aby se dal do kupy, nasnídal a pojedeme pro dětičky!!! 
a na svíčkovou hurá !!!
Reny, tak to se
trošku srovnal??? Že?
A koukejte se dát do kupy, ať jste zase všichni jako rybičky 
Simčo, pěkně si užijte výlet !!!! 
No jasně Petí, jsme strašně čistotní a proto se stále povlíká 
teda teď nééé
přijela teta 
Jo, jak jsem šla včera péct bábovku, tak jsem zjistila, že nemáme doma jediné vejce, tak z toho sešlo
a já na ni měla takovou chuť, tak si vejce přivezeme od tchánů dneska doufám a upeču ji odpolko 
Není tady
Ahojky
u nás se opět marodí a tentokrát u i
Přemýšlím, že si zajedu na pohotovost, protože je to asi na atb
nemůžu polykat, ani kašlat, smrkat mi nejde, no hrůza 
Skoro celou noc prokašlala i Ája a v Rá´dovi to taky chrčí
Teplotu, ale nemáme nikdo...
Radu, tys mě naladila s bábovkou, takovou hodně nadýchanou bych si dala, tu bych s hltem čaje i polkla
Simčo, hezky si užijte výlet
Snad taky ještě někam vyrazíme, vždyť mi ještě nikde nebyli 
Není tady
Krásnou neděli všem
. DObré ránko přát nebudu , nebo to jsem prospala
do ted
Simí , já být tebou zkusím nejdřív tak 3500 -4000kč , tvůj kočár je fakt super
Hezky si užijte výlet
Raduško , jen si nemysli , my co odjel bráška , jsme už zase taky čistotný
. Hezky se napapejte u tchánů a užijte si to setkání s dětičkama
Reny, já myslím, že jste ATB měli Aje dát
. KAčí měla teploty také jen chvíli ,ale zato se rychle vyléčila
Tak se nechte u dr zaději zkontrolovat všichni
. A už se brzy uzdravte .
Já dělala bábovkuv pátek večer a ted manža dojídá poslední kousky 
Není tady
Hezký den
Tak já musím souhlasit s Petruškou, ABT brání i nakažení ostatních, možná by jste nebyli nemocní všichni
já si říkám: raději jednou ATB než aby se to vracelo a byly děti nemocný často, ale je to na každém, někdo ATB vůbec neužívá. Samozřejmě že zbytečný léky jsou sajrajt do těla
Hlavně ať se z toho brzy dostanete a neodrazí se to jinde, mám v blízkém okolí umrtí po angíně
usadilo se ji to už nevím ve kterém orgánu a bylo
prokázala to pak pitva
tím vás nestraším, jen že prostě je angína svinstvo a chřipka taky 
Není tady
Já ještě nemám nic k obědu
. No kdo u nás bude dnes dělat oběd , to nevím
Kačenkce ATB třeba hned v počátku života zachránili život , když bojovalo její tělíčko ze Sepsí (infekcí krevního oběhu) a já po porodu také brala skoro měsíc ATB . Nejsem proti ATB ,ale kdyby je měli mít děti často ,tak pak už bych se bránila 
Není tady
Já bych ty atb taky Áje dala, ale dr řekla jen když bude mít teplotu nad 38 a to ona už neměla... ona to úplně angína nebyla, spíš jen nějaká viroza. Jinak ta atb mám doma - OSPEN 400.
Na pohotovost jsem nejala, byla jsem odrazena kamarádkou. Že prý vypláznu 90,- Kč a stejně se mnou nic neudělají, tak vydržím do zítra a zrovna zajdem na kontrolu s dětma.
Peťo, tak co jsi vymyslela k obědu? Já začala vařit až ve 12 hod.
Ještě teď peču kuře, k tomu bude brambor a cuketa.
Není tady
Tak to jo , Reny, kdy ž to teda nebyla jak řekla tvoje dr angína, asi nebylo až tak potřeba dávat ATB . ALe zítra přece jen zajdi ,jak píšeš i ty k dr i s dětma
Reny, je neděle a manža po snězení bábovky prohlásil , že už hlad nemá
a že nemám vařit
a šel si lehnout po noční . Kačí ta měla ze včerejška polévku a já držím dnes dietu
(jinak ta drahá antikoncepce asi fakt zabírá a já zhubla už 3kg
dr říkal , že mě odvodní a zhubnu ). Což mi vyhovuje
. Večer uvařím něco dobrého a myslím, že se najíme venku,potřebujem i nakoupit . No jo ,jsem ostuda
,že v neděli nevařím

Není tady
Kačenka se ted vyspinkala a ted budem čekat na tatku ,až se taky vzbudí
.
Kačí hned obsadila nočník a pěkně smrdí
Jinak jsem zapomněla napsat, že se Kačí asi sama odstavuje od mlíčka , dnes už si mlíčko nevypila vůbec
Ale bude to v poho ,nebo ona sní hodně sýru ,jogurtu denně 
Není tady
Jéé Petruš a jak se ta antico jmenuje
já chci taky zhubnout 
Není tady
Blani ,jmenuje se Yasminelle a je prý nejdražší antikoncepční pilulka
Čekáme na ONdráška za chvíli by měl přijít od BM
Dětičky hned pak půjdou spinkat
Reny, mám už doma krabici na autosedačku
. Písni mi adresu na mail

Není tady
Tak jsem zde, 
výlet se vydařil.
Cestou jsme potkaly koníčky, kravičky, bejka, docela jsem měla nahnáno, aby neletěl za náma.
V lese jsme se nasvačily babiččinýma řízkama a v 17,45 jsme jely ze Stráže autobusem.
Ten kočárek se pokusím prodat teď před zimou, bavila jsem se o tom i s mami a říkaly jsme, že Kačí bude poo dávat spát do postele a nebo mám ještě golfáč.
Až ho budu mít Petí připravený k prodeji to jest vydrbaný dám ti vědět a napíšeš mi ty odkazy jo. 
Petí kolik ta antiko stojí, jen tak pro zajímavost.
Blani tobě píchá pořád ty injekce? Depoproveru nebo jak se to jmenuje?
Reny, no to jste dopadli teda, hned zítra zajdi k dr. 
Není tady