29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A PÍŠEME NANOVO
Není tady
Jdu vás zlatíčka zatím pozdravit, byli jsme ráno na nákupu, aby nám tu děti neumřeli hlady s tchýní a mi nanosil do obyváku prádlo na žehlení a jdu si k tomu sednout a pokusit se to zpracovat.
Není tady
Raduško, napsala jsem ti i email, tak snad když budeš mít notes v nemocnici, budeš moct studovat košíky doufám že ti pc někdo půjčí
opatruj se nám ty se pěkně honíš
Není tady
Tak manžílek mi padl za vlast hned po Kačence a oba spí , já ted byla pověsit prádlo tchánovo /zase tu byl / . Venku to schne jak v sušičce, fouká hodně vítr ,ale je teplo... Až se ti dva vyspí , půjdem asi na autosalon ...
Raduško , doufám, že jsem tě ještě stihla, než se uložíš do nemocnice . At to tam už ted jde jak po másle a jsi už doma po všem a zdravá
držíme palečky a posílám pusinky
Není tady
Tak já jsem ruličkovala. Mám udělaný 3. košíček, tak už jen jeden a dokoupím na to ozdoby a bude se rozdávat učitelkám.
Dopol jsem šla na flor, vydržela jsem tam jen 1 zápas, neboť Kačí že chce spinkat. tak jsme jely dom. manža zůstal s Aný.
Kačenka te´d od 12,30 spí a já dělám na zítra karboše. Chceme jet na celý den za kopec ke kámošce a odpo ještě půjdeme s mami do bazénu a samo i s holkama, Aný už se těší.
U nás děsně prší, Kačí se pod střechou venku, slyším v chůvě, jak to tam buší, ale naštěstí jí to nebudí.
Už jsem dle tebe Blani zvládla udělat ruličky bílé, někdy ten konec je barevný. Jak zakončujete? Já pořád stejně. Přilepím tu kolmou k vodorovný a ustřihnu.
Vymýšlela jsem to dělat jinak, ale nejde mi to. Vy to máte ale jinak zakončený. Jak děláš Petí ucho?
Raduško, drž se.
Není tady
Tak mám kompletně vše vyžehlíno, tak můžou špinit
Blani, bohužel notes nemáme ani nikdo z okolí, tak mám smůlu.... a u sestřiček se nechci dlouho zdržovat, aby náhodou nepřišel dr. to by se mu asi nelíbilo
Teď se se mnou v nemocnici dít nebude, nevím, proč tam musím být už celý týden, ale to se nedá nic dělat, takže v pátek 13.6. převoz do Hradce a až v pondělí 16.6. enteroskopie a pak se uvidí, tak vám pak hned písnu, jakmile budu vědět nějaké výsledky a doufám, že budou pozitivní !!!
Tak si jdu sbalit tašku, vaří ještě br. kaši a řízky a salátek okurkový s rajčátkama a večer se ještě objevím, do nem. pojedu někdy po 20 hodince.
Není tady
Tak zlatíčka páááááááááá
za chvilku pomalinku pojedem a vůůůbec se mi nechce, ale je vidět, že ještě nejsem v pořádku, dnes jsem více méně spíše seděla nebo stála a mám nožku pěkně fialovou a nateklou a bolí..... takže si ráda půjdu hajnout zpět, nemohla bych takhle fungovat s Natynkou a Jířou, přeci jen Naty dá zabrat a pořád někde cestuje !!!
Takže se vám zase ozvu z nemocnice, Marcelko, jedna knížka ta nejtenčí přečtená a 2 si vezu zpět do nemocnice, ty nejtlustší !!! A zmrzlinka byla opravdu výborná !!!!!
Tak se mi tu opatrujte, nestonejte a snad už to bude brzo za mnou a budu moci být s rodinkou a s vámi!!!
Není tady
Tak já mám veget. Všichni šli . Tatínek odpo sekal ruční sekačkou a nějak ho to zmohlo. usnul u fotbalu.
Já dodělala ty košíčky všechny. Babi mi na ně uháčkuje kytičky, tak až to bude hotové a zabelené, tak vyfotím, bude to vypadat lépe než je to teď.
Jdu šmejdit na net, nic v telce nedávají.
Radunko, opatruj se, už si ale asi v nemocnici, hezky si tam čti a načerpávej energii.
Není tady
ahojky holky ...
tak už jsme tu také..
Po obědě ,když malá usnula jela jsem s manžou do Intersparu ..potřebovli jsme vody na pití a prášek na praní mi došel.. manža si tam koupil pěkné botky k moři do vody
Když se malá vyspala..manža ji vzal ven a já jsem se pustila do úklidu..všude byl vidět samý prach..jak se ted´více větrá a máme okna přímo do ulice
Venku občas zapršelo,ale hned svítilo sluníčko,tak to uschlo a mohli být zase venku
Malá se dnes 2x počůrala do gatí..tak bylo zle
no asi měla svůj den
Sousedka nad námi,jak se včera trávila je už doma a vypadá v pohodě ..venku se culila nebo je pod nějakýma práškama ,aby zase neblbla
Zítra jsem doma .. do práce jdu až v úterý na ranní
nechali jsme si dnešní oběd na zítra..tak budu mít préééé
Raduško.. zlatíčko..už asi hajáš v nemocniční postýlce
..ale to nevadí..moc tu na tebe budeme myslet ..jako doposud
,aby ti to tam už uteklo ,byla si úplně v pořádku a byla si zpět doma u tvých
Holky ..vy jste takové šikulky s těma košíčkama .. mě se to zdá hrozně náročné
.. také bych něco dělala
Blanička..je má moc pěkné s těma mašličkama je to takové veselejší
jdu si vypít kafínko..stejně se tu krčím s tím mým panděrem
Není tady
Tak já do ted natírala ,no co jiného než košíky
.
Manža si rozložil gauč a leží a kouká a kouká. Odpoledne když jsme přijeli , Ondra viděl děti venku , tak jsme ho pustili a Kačí jak ho viděla ,kam jde ,řvala , že chce taky, tak jsem musela jít taky i s ní
Raduško , myslíme na tebe ,ty to víš
Simí, to ucho u koše je jednoduchý , ted jsem pletla s dvěma na jednou i stojícíma . A na jedné straně když jsem ukončovala , nechala jsem je tam stát a pak je nastavila přidala ještě dvě vedle (přilepila) dala k sobě a otáčela okolo jednou ruličkou ,kterou také stále nestavuješ...
Renčo , není to náročné , mě to ze začátku taky vůbec nešlo ,ale když budeš mít trpělivost sama se sebou ,dostaneš se do toho . Já jí teda moc neměla-nemám /tu trpělivost/ ale chut to tvořit ,byla silnější a vyhrála
Kačí ted už vydrží pěkně dlouho nečůrat , už jí asi funguje pěkně ted svěrač . Ze začátku jsme jí dávali do hodiny třeba dvakrát a ted už si sama řekne cca po 1,5 ,když je bez kalhot jen v kalhotkách ,neřekne že chce a sama se vslékne a vyčůrá se . Jen kakání je problém v tom , že když potřebuje kakat , nesedne si a nepočká , chce si sednou co 5 min a to třeba celou hodinu dokud ...
to nepřijde až do zatáčky
Není tady
já jdu asi do hajan..jsem nějak unavená
Petruško..ráno jsem šla s malou do obchodu.. chtěla čůrat,tak jsem ji vyndala plenu a už nechala bez ní.. jenže to byla potom cesta na každé travičce chtěla,,šama ee"
travička ji lechtala do pr.....tak nám cesta zpět místo 15minut trvala asi přes půl hodiny
Už si také sama řekne..to jo ..ale jak se někde zabaví ..zapomene si říci !!!
Odpo když spinkala,najednou se probudila a volala ,,ee" ..pak znovu lehla a usnula
Oni na to přijdou
S košíkama nevím nevím.. jsem levá ale moc vás obdivuji
krásnou dobrou noc
Není tady
dobré ránko zlatíčka..
u nás dnes pod mrakem,sluníčko zatím nikde
Dnes mě malá nechala spát do 7.10 hod to je od ní po delší době výkon
Na oběd máme ještě od včera tak si nějakou práci najdu..asi umyji koupelnu
Musím využít toho ,že do práce jdu zítra
tak šup šup z postýlek
Není tady
Hezké ránko,
za chvíli jedeme na tu návštěvu a pak ještě do bazénu, tak se ukážu až večer.
Petí dík za instrukce.
Kačí má s bobkem doteď problém, je vždy v gatích. Občas když se zabere do hraní, tak si i čůrne, občas se zlobím, ale ona jednou s učůráváním přestane.
Jdu vymyslet co k snídani.
Tak hezký den všem.
Není tady
Dobré ránko všem
Tak jsem v šoku ,nebo Kačenka ještě spí . Dnes přišla s Ondrou do ložnice po 5h ,Ondra že prej potřeboval čůrat a jak šel Kačka ho vyhmátla, ale řekla jsem jim , že vstávat ještě nebudem , je brzy . Kačí jsem udělala mlíčko a všichni jsme v ložnici zalehli a já s Ondrou vstala po půl 8h . Ondrášek je ve školce, manža na ranní a já mám ted ještě volno , když Kačí tak chrní
a to jsme si s Ondrou ráno normálně povídali a jí to nevzbudilo
Beru už bílé , teda tchánovo bílé , které musím vždy namočit přez noc do sava , jak je šedé Vařit nebudu muset , jen dnes večeři ... Včera jsem dělala ty tvarohové knedlíky a byla to mňamka
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=1029
Není tady
Jen pozdravím a jedu do města na RADUŠKU budeme všichni moc myslet a ona se vrátí už opravdu zdravá, jak ji říkal ten primář už na začátku
tentokrát ale bude mít pravdu
tak hodně štěstí
Není tady
Ahojky, tak u nás vstával Pátín v půl deváté, Míša nešel do školky, začal včera kašlat, tak mu dávám stoptussin a zítra snad odjíždíme na týden, akorát já jsem šla ráno do školky domluvit se na ty věci, tak zatím jsem přinesla polobotky, ty tam taky nechal a zbytek snad nějak taky doženeme. Fakt by tam býval nechal i hlavu. Kluci koukají na garfielda, já se za hodinku dám do oběda, dělám bramboráky se zelným salátkem.
Není tady
TAk já se rozhodla zdělat kopr ,co mi přinesl tchán a udělám kulajdu . Tu už jsem léta neměla
a mám na ní zroznou chut
Není tady
Ahojky holky.
Tak koukám, že je nový chat?!
Jak se máte?? Koukám, že košíčky pořád letí!! Jste šikulky, já bych asi neměla trpělivost a také asi bych neměla kdy to dělat. Takže až bude zima nebo až bude hotová zahrádka:supr: Teď čekáme až se začne zelenet, tak jsem ráda, že ta nejhorší práce je za náma. Ještě položit dlažbu a už může být grilovačka:supr:
Na konci měsíce máme maraton na cvičení, tak jsme zvědavá, zda mě rovnou neodvezou:lol: a začátkem prázdnin jdu s kámoškama ke kartáři a pak budeme mít dámskou jízdu, tak se těším! V práci máme teď takový stresy, je to tam děsný, jako od vedení, jinak jako kolektiv tam je fajn:kapitulation: Také jsme byli zase na Balónkovým nebi, to pořádá ten pan doktor, kde jsme byli na umělým. Bylo to moc pěkný a Dandíkovi se tam také moc líbilo!
Ráďo, drž se, moc na tebe myslíme a já se zase za tebou stavím!Už aby jsi měla pokoj. A co jsme to četla, že jsi žehlila?? Teda ty jsi nedáš pokoj, co?!! Zlobíš!
Renčo, tak Danda taky když si hraje, tak se i zapomene a neřekne si. Když ale někam jedeme tak mu dávám plínku,a le jinak je taky celý den bez ní.Ale jak se zabaví, tak je to průšvih;) Předtím jsem četla, že jsi psala, že Verunka bude mít pořád s tím problém, já myslela, že to jako přestane?
Simi, tak si ten den dneska hezky užijte. Pochopila jsme , že máte v plánu výletík S tím bobkem, tak Dandík si řekne, ale nesmí se moc zabavit, jinak to pak trousí všude:lol: A manžel ti usnul u fotbalu, jo?!! No to není možné!! To u nás by se nestalo. To ani já neusnu,a le jak je přestávka, tak je konec:lol:
Péťo, jsem se zasmála s tím kakáním. To je Kačenka šikulka, asi po mamince, tedy myslím jako s těma košíčkama, néé s kakáním, že jsi šikulka:lol: Díky za recept, vypadá to zajímavě, už jsme si ho uložila. Mám tu jahody, tak udělám zmrzku a asi i tyhle knedlíčky!
Sylvi, vy jedete na dovolenou?
Tak jdu poklidit, udělat obýdek a asi pak někam vyrazíme, když nebude pršet. Včera¨u nás pršelo, takže jsme nemohli jít za taťkou na zápas, ale pak přestalo a přišli jsme tam na konec, teda přijeli autem. No a pak jsme se tam s klukama rozseděli a já si dala malé pivko a pak mě došlo, že jsme autem a tak taťka vzal auto domů a přijel na kole. Jsem to ale trdlo:lol:
Tak se mějte moc hezky. Pá,pá
Upravil(a) Mišineček (9. 6. 2008 10:21)
Není tady
Ahojky zahrádkářko Marcelko . To je dost , že se tu taky ukážeš
. Kačenka je šikulka , plenky se zbavila rychleji a víc v pohodě než Ondrášek ,ale je fakt ,že on v jejím věku už plenu neměl dávno , začal dřív ale trvalo to déle
Tak jsem ted udělala tu kulajdu (naposled jsem jí měla snad na škole ) a musím říct ,že je mňamozní
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18111 už se mi chladí talíř s polévkou a hrozně se těším
Jen nevím, jestli jí bude jíst manžel ,nejí koprovku
, no jinak bude mít smůlu
Není tady
Tak chci nahlásit, že Patriček i dnes spinkal bez dudlíka tak to už by bylo dvakrát v noci a dvakrát přez poledne
myslíte že už to zmákne
Není tady
Blani , tak super, doufám, že jsi ten rozkouslý dudlík nevyhodila a kdyby si malý vzpomněl , že ho chce dej mu tento a bude zase klid
. Určitě to zmákne, když to ty vydržíš a nekoupíš jiný
Není tady
ahojky ..malá už spinká, byla už unavená ,byla jsem s ní dopo na písku a je tam hrozné dusno
ani moc nejedla
..ted´opět zlobí s jídlem.. chtěla by jen párky, jogurty a pribiňáky
nic teplého nechce ,jestli je to z toho horka ??
Manža umyl balkon , pověsil prádlo a já ho jen vyndala z pračky
Tak ted´volala ta paní z cestovky..palivový příplatek doplatit..na osobu 1890.-kč
tak to bude dovča
Manža tu ted´přemýšlí, jestli vybírat eura tam, že na tu jeho kartu může ,nebo si je vyměnit tady ..já nevím jestli to tak jde a co je lepší ???
Petruško..tak tvarohové knedle u nás vedou a kulajdu dělám také dost často ..to víš já mám doma ,,všežravce "
Macku..tedy ty si v jednom fofru a ještě budeš.. ty jo ,tak kartářku bych chtěla někdy zkusit také, to jsem zvědavka co se dozvíš..nebudeš se pak bát co bude ???
S tou pulčou to bude mít malá dokud se asi bude nějak ,,vyvíjet" pak už to bude dobré .. ale musí se to hlídat
Blani ..tak to je Patřiček šikula Verča s ním usne,ale třeba celou noc ho nemusí mít,když ho vyplivne .. tak si myslím,že to pak nebude žádný problém ji ho vzít.. asi ho dá čertovi
jdu udělat kafínko..než mi manža usne v křesle
Není tady
Renčo, jestli se v Řecku dá platit manžovo kartou (at si zavolá pro jistotu do banky) bude to určitě lepší . Nebude mít ani nákupku eura ani prodejní cenu ale střed kurzu , což je výhodné Alespon u naší banky to tak je
. Jen bych vybrala něco pro jistotu ,kdyby jste byly v místě ,kde není bankomat ,nebo obchod s terminálem ...
Není tady
díky Petruško za info.. ty jsi chytrolín
kam na to chodíš ???
tak než jsem šla dělat to kafčo..manža si lehl na gauč.. asi ho zmohlo to mytí balkonu
.. a já ted´nevím co budu dělat
je dusno..nic se mi nechce
Není tady
Renčo ,já ti to řeknu a ty tam půjdeš taky
Jdu dát ted spinkat Kačenku , jsem jí to dnes trochu odložila , když ráno tak dlouho spala Ted zrovna vozí panenku na motorce
Není tady