29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ty, Mayo, pro začátek možná zkus nehodnotit sousedku slovy "hloupá" a podobně. Třeba máš i pravdu, jenže nakonec se tím budeš štvát jen ty sama asi (pokud teda nemáš odvahu jí to jít vyřvat přímo do tváře, to já bych neměla
A ještě mě napadlo - s tou lopatkou....víš, před deseti lety bych to udělala jako ty - nafoukla bych se a asi bych babě něco řekla. Dneska vím, že bych se sice vnitřně naštvala, když by mě peskovala, ale řekla bych jí něco jako "jé, to se omlouvám, já to chtěla udělat hned ráno, dneska jsem už neměla lopatku...doufám, že se moc nezlobíte, taky nemám ráda nepořádek, chápu vás"....a myslela bych si možná něco o pr.deli a až bych vychladla, tak bych i uznala, že jsem si vážně měla uklidit hned. To jen tak - jak se člověk mění. Je fakt, že takhle se mi líp vychází s lidma.
Upravil(a) Eva36 (10. 6. 2008 22:36)
Není tady
Víš kdyby aspon byla ochotna přijit a něco říct, ale napsat anonym do schranky to umí každy. A pak se dovědět od jiné sousedky, že to psala ona. S celým barákem vycházím dobře a tam kde jsem bydlela jsem vycházela taky suprově jen s ni to nejde.
Ak si ju "seřvala", tak ten anonym chápem. Ako staršia osoba asi nemá takú potrebu priamej konfrontácie ako ty.
Není tady
Mayo, už to, že píšeš "hloupá sousedka", je od tebe docela oprsklost. Z čeho tak usuzuješ? Z toho, že si "dovolila" tě požádat o tak běžnou věc, abys po sobě uklidila? Z toho, že je to (asi) starší paní, tudíž má už mozkovou kapacitu omezenou věkem? Z toho, že tvoje odsekávání reagovala anonymem, místo aby si to s tebou přišla vyříkat z očí do očí? Že neví, že nemáš lopatku?
Holčičko, takových lidí ještě potkáš, co po tobě budou chtít něco, co ti nepůjde pod nosánek, akorát že před některými z nich budeš muset sklapnout a bez keců vykonat, víš. Kdybys jí řekla to, cos tu napsala ("maluju ráno tam jezdím a večer odjíždím do toho balím chodím do práce a starám se o rodinu "), spíš, než anonymu by ses možná dočkala kafe s buchtou, pochopení a možná i pomoci. A jak píše Eva - dobrej soused je k nezaplacení.
Není tady
Jenže ona ten anonym psala jako první ani mě neviděla a pak začla vyskakovat. Takže popořadě jo tak jak to má být. Takže jsem ji nemohla nic vysvětlit ani nic říctkdyž dojedu sotva rano uklizet a už tam ten anonym mam.
Upravil(a) Maya.82 (11. 6. 2008 12:17)
Maya.82 napsal(a):
....Můj rok narození je ještě nižší 85....
82 > 85 ???
Není tady
No já jsem sousedku seřvala a od te doby mám taky klid.
Jenže ona ten anonym psala jako první...Takže popořadě jo tak jak to má být.
Tak to popořadě napiš. V tom aby se vyznalo.
Jestli tomu dobře rozumím, ona napsala anonym, že jsi neuklidila, začla si vyskakovat, že je u vás po 22 hodině hluk - a tys jí seřvala, aby věděla, kde je její místo...
Není tady
Jessika napsal(a):
Maya.82 napsal(a):
....Můj rok narození je ještě nižší 85....
82 > 85 ???
Co??? Tom číslo co tam mám neznamená rok narození. Mělo tam být něco jinýho a co jako nikdo není neomylný.
helena napsal(a):
No já jsem sousedku seřvala a od te doby mám taky klid.
Jenže ona ten anonym psala jako první...Takže popořadě jo tak jak to má být.
Tak to popořadě napiš. V tom aby se http://www.sirmi.ic.cz/prase/31.gif vyznalo.
Jestli tomu dobře rozumím, ona napsala anonym, že jsi neuklidila, začla si vyskakovat, že je u vás po 22 hodině hluk - a tys jí seřvala, aby věděla, kde je její místo...
No asi tak až na ten konec kdy se jí asi 4x snažil člověk slušně vysvětlit, že u nás kravál být nemůže nebot jsme zrovna přišli a to se za nami sotva zavřeli dveře. Seřvala jsem ji na po páte kdy přiběhla o půl jedenácté(se asi zrovna vzbudila jinak by snad mohla dojít dřív), že je u nás rachot, že hažem psovi balon cž mě vytočilo protože pes ležel a my jsme v klidku už nějakou dobu sexovali. Samozřejmně potichu.
Ona je otázka, co je potichu pro tebe a pro ni a co je k ní všechno slyšet. O půl jedenácté už má být v baráku klid. Nenaštvalo tě spíš to, že vám dělala kazišuka?
Není tady
No tak ja by osm si hlavne takú príjemnú činnosť asi nenechala kaziť, už vôbec nie od protivnej susedky, a všetko by som riešila, až sa to bude MNE hodiť. Anonym je nepríjemný, ale vcelku ich treba hádzať za hlavu.
Není tady
Ne nevadilo mi, že dělala kazišuka, ale že si stěžuje na něco co neni pravda. Pes chrapal, postel nam nevrže, neduní, žádné zvukové projevy. Ale hlavně, že jsme podle ní hazeli psovi balon. A to, že ji vadí, že tu vubec chodíme o tom ani nemluvím. Bohužel jsou tu staré parkety a vržou.
Jáj, tak staré parkety boli problém aj u nás... Vytrhať, urobiť z nich ohníček a bude kľud.
Není tady
No já si chci místo nich nechat udělat plovoučku.
No super, tak jeden problém by bol tým pádom vyriešený ...
Není tady
Maya.82 napsal(a):
Ty jo,když máš plovoučku tak je všechno slyšet stokrát víc,no počkej jak sousedka za tebou fůrt bude chodit že slyší jak dejcháte,šoupete nohama a nevím co všechno
.
Není tady
To bude ještě horší.
JJ přesně jak napsala Tajgr.
Maya.82 napsal(a):
Upravil(a) Romča (11. 6. 2008 18:31)
Není tady
A co by jste doporučili místo plovoučky?? Koberce nechceme, chceme něco co se dá zamest a přetřít něco takovýho.
Jestli je to panelák, tak dlažbu moc nedoporučuju - to bys koukala, jaký rachot udělá spadlá lžička od kafe a jak po ní cvakají psí drápy. Lino tlumí zvuky víc.
Není tady
Na původní parkety se nainstaluje tlumící prvek, který slouží zároveň na vyrovnání nerovností a "usadí" novou krytinu a pak plovoucí podlaha.
Ta moje "milá" sousedka (co na mně zavolala policajty kvůli luxování...) nikdy nepřišla , že děláme rámus pohybem po bytě.
Dlažbu mám v kuchyni, předsíni a sociálním zařízení, taky v pohodě. Bydlím ve standardním paneláku cca 40 starým...
Není tady
jj přesný. takovou prima suprovou máme taky. já už taky nevím co s ní..dopisy z družstva už nás ani nebaví číst dokonce i paní na družstvu ne...vlastně jsem se s ní viděla v celku jednou a to mi bohatě stačilo..jsem nekonfliktní člověk ochotnej..slušnej,ale ona je na mě vážně moc! Před tímto bydlení jsem bydlela v menším paneláčku, kde mi sousedy tvořili převážně duchodci, takže jsem zvyklá nedělat rámus atd...dokonce se se mnou loučili se slzou v oku, pač pro mě nebyl problém pomáhat jim s nakupy apod. Ale tahle ženská!!!!Při našem prvním seznámením mi udělal neuvěřitelnou ostudu..teda mě..jak se to vezme...kolegyne si myslela,že v baráku bydlí psychopat..no ale k věci. sedím si v obývaku s kolegyni čerstvě nastehovaná a přesně 22:06 zvonek..za dveřmi silně histerická ženská, že se prý máme utišit atd..byla velmi hrubá a vulgární behem těch pár minut jsem jí musela 2x požádat,aby mi přestala tykat, že si to nepřeju a taky jsem jí sdělila aby se se mnou bavila slušně! tím sem jí asi vytočila tak začala mlátit dveřmi jak je chtěla rychle zabouchnout..no nic tím sem to považovala za vyřízené. páč jsem jí hještě řekla, že si teda nejsem vědoma, že děláme rámus,ale budíž utišíme se. televize hrála sotva slysitelne..spíse jako kulisa. po 23:00 další zvonek a zase sousedka tentokrát si zavolala policajty...to mě teda pobavilo..zase dostala histericky zachvat! zase jsem ji musela i před policajtama prosit at mi prestane tykat (není o moc starsí nez já, ale vypadam velmi mlade), policajtu sem se zeptala zda slyseli nejaky ramus, kvuli kteremu by museli být voláni, tak říkali, že ne..natož si paní začali vymejšlet veci co se tam deli jeste v dobe kdy ja tam vubec nezila..ze prej pes..(není pravda) zkrátka už nevěla na co jiného by si mohla stezovat..policjati mi prisli jejím hereckým výkonem pobaveni. tak se rozloucili a odjeli...ale od té doby nám chodí neustálé stížnosti z družstva..ona si tam volá a vymejslí si hovadiny !!!ja už nevim co s ní...takova slípka..ale treba aby vytřela chodbu to ne..na to je asi moc velká princezna...a nehlede na to, že mi jí taky v byte slysíme..porad ríka, že má malé díte, ale to co slysíme my je hrozny...díte dnne a to nekecam denne histericky rve 3-4 hodiny..denne! a nikdy by me nenapadlo u ní zvonit a stezovat si..prece jenom vim o tom, že bydlím v paneláku...decko me celou dovolenou budilo v 6 hodin rano tím, že zacalo histericky rvát..no a pak slysíte ji jak rve pro zmenu ona na nej at uz drzí hubu apod...komedie zkrátka..a co s ní mám delat? nechci hrát její hru s nejakym stezovaním...ale budeli to pokracovat asi dostanu vředy!
Není tady
File, jestli jí skřet řve, tak se nediv, že je histerická. Je pod tebou nebo nad tebou ?
Ten hluk by se třeba mohl nést od někoho jiného a ty se necháš, tak se jde vyřádit na tobě.
Není tady