Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 6. 6. 2008 10:56

Mariska
♥♥♥----
Registrovaný: 24. 4. 2006
Příspěvky: 131

Re: Protivná sousedka

Marisko, i s rodiči se dá jednat - záleží na přístupu. Když na sousedy vlítneš a začneš vřískta, aby si ty parchanty laskavě usměrnili, setkᚠse s podstatně jinou odezvou, než když se při setkání u schránek sousedce zmíníš, jestli by nešlo... Bydlím na jednom místě skoro 30 let, téměř všichni se známe a rodiče dnešních dětí pamatujeme jako mimina. Když dělaly dětičky binec po baráku, pod okny či páchaly nějaké nepravosti, vždycky se našel někdo, kdo je srovnal a při nejbližší příležitosti "prásknul" rodičům a šlo to.


Ale rozdíl je v tom, že já nic řešit nechci...vadí mi to, ale nemám potřebu chodit si stěžovat...jenom upozorňuji, že všichni svým způsobem nějak žijeme a vydáváme zvuky, které jiným můžou vadit a jiní je zase ani nevnímají...takže a si každý zamete před vlastním prahem a holt se musíme spolu naučit žít....godlike
a pak jsou věci, které uznám, že jsou odstranitelné domluvou a věci, které selským rozumem uznám jako neodstranitelné, tak to nehrotím... já beru za bernou minci noční klid od 22 h do 6h a to je pro mě svaté...pokud by mě někdo obtěžoval v této době a bylo opravdu neúnosné, šla bych domlouvat, ale přes den si každý může vyluzovat zvuky, jaké "chce"....pro příklad, léta jsem poslouchala sousedku, která se učila hrát na housle, bylo to, jako by mi hrála přímo v pokoji...začátky byly hrozné, pak už mouchy vychytala a bylo to poslouchatelné, ale kdo má chu poslouchat čtyři hodiny v kuse furt tu samou skladbu...???? a můžu snad jít kazit chu a nadšení dítka, které tomu věnuje veškerý čas a mládí, když to může být budou Pagannini???, ale přitom hraje, jak když kočku tahaj za ocas:D

Není tady

 

#52 6. 6. 2008 14:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Protivná sousedka

Klubko napsal(a):

Jako majitelka pátého psa různých plemen musím říci, že to rpostě jde. Jenže! Od mala vychovávat k samostatnosti. Neměla jsem jedni problém. Další je dobrý si zjistit, než si ho koupit o jak vzrušivé plemeno jde. Hlídač, atd. Já mám psa Akita inu. Hlídač.Ale není to typ psa, který prostě šílí za každým. Stěhovala jsem se s ním už 3x za těch pět let co mu je. A vždy asi do týdne zvykl na otevirání dvěří, bouchání na chodbě atd. V noci spí. Hodně mě potěšila i rekce sousedů, kteří se třeba po 14ti dnech ptali zda ještě toho psa máme.
Často jsem nalezla i počůrané schody od jiných majitelů psů a šla jsem to raději umýt za ně,abych prostě nebyla v podezření. Ano je to o toleranci.
Pokud vím, že nademnou bydlí matka s dvěma malými dětmi, těžko budou sedět s rukama za zády celý den.Že dupou,fajn. Problém je, že když jsem celý den v práci, tak mi je to fuk. na druhou starnu šílím když je matka vyustí ven a celý den si jich nevšimne a oni ječí ze dvora, mamííí pití atd. A ona na ně ječí z okna. To nemůžou zazvonit a dojít si pro šávu?
Pokud někdo pere v 21:00 tak mi to taky neva, chápu, že to dříve nestihl.
Úklid vůbec nekomentuji. Když našlapu v zimě, tak si patro setřu, samotné mě vadí, že si nadělám do bytu já. Hlasitá hudba je někdy problém,ale do těch 22:00 bych to neřešila vůbec.
Pokud věším prádlo na balkon, nebo zalívám kytky vždy kouknu pod sebe co tam mají pověšeného. Chápu sousedku dole,když si vypere nové krásné záclony a já jí to poliji hnojivem, že bude naštvaná. To vykouknutí nedá tolik práce. Na druhou stranu šílím, že soused nademnou mi hází vajgy na balkon. Ale stačilo jemné upozornění, zda si tam nemůže dát popleník, že mi to vadí v mých muškátech a dobrý. Bez problémů.

Prudiči jsou všude. V minulém bytě jsme měla přes chodbu dvě alkoholičky. Hrůza. Smrad, děs. Pravidlěně pokusy o sebevraždu. Vždy když jsem byla vytočená, tak jsem si říkala, že to je prostě problém, bůhví jak k tomu přišli a dopadli.

Staří lidé jsou prostě celý den doma. Chtějí klid, špatně spí. Já když příjdu z práce, lehnu a usnu i na reprobedeně, jak jsem utahaná.
Jen v poslední době mě taky vzbudil souložící soused. Není to závist, přeji mu to,ale asi mu řeknu ,že až na to příště skočí, fajn,ale a si zavře balkonové dveře a až bude po všem, tak je zase otevřesmile V klidu, slušně a neřeším.

Klubi, nemám až také bohaté skúsenosti, ale nejaké mám... je to čiastočne lotéria. Moja skoro neštekajúca fena jazvečíka mala 9 šteniat, 6 sa dožilo dospelosti, z toho skoro každý pes bol iný... Kolegyňa "vyfasovala" štekavca, ktorý im rozhrýzol koberček v chodbe, obrubu dverí, telefón(zrejme sa ho snažil zdvihnú, keď zvonil roll ), a štekal a zavýjal tak, že to tiež bolo pomaly na smrtiacu injekciu. Kolegynin muž bol zootechnik, s kamošom sa snažil psa cviči, psík inak inteligentný - ale zo smútku zavýjajúci.
Ostatní psi - až na jednu fenu, ktorá prakticky ostala úplne necvičená - nemali s tým problém. Kokršpanielku som mala skoro nemú, keď po 3 mesiacoch u nás prvý raz štekla, skoro som zonfakrtovala(o.i. mala hrubý hlas vežkého, nasrdeného psa). Niečo sa dá výcvikom zmierni, ale ak pes dostáva záchvat prakticky pri každom zvonení telefónu dumbom , tak s tým veža neurobíš. A potvrdzujem, že psi z útulku sú menej predvídatežní, preto odporúčam chodi ich chvížu venči, aby človek spoznal povahu, prípadne získal dôveru a trochu sa zblížil wink .


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#53 6. 6. 2008 15:08

Amriana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2008
Příspěvky: 3063

Re: Protivná sousedka

Ono hodně záleží na situaci ... Třeba ve starým baráku sousedi pod náma měli psa- hyenu jen se hnuli už vyváděl ... my to moc neřešili.Až do doby, kdy malej celou noc horečkoval ..fakty 40-tky a usnul někdy kolem půl páté ráno a no a v sedm spustil ten čokl ...A tak jak mám zvířata ráda ... zastřelila bych ho ... vzbudil mi nemocný dítě ... Nikdy jsem nedělala scény se sousedy , ale tentokrát jsem si to po příchodu sousedky šla vyříkat ...Prostě stačilo, aby pejska nechali v jiné místnosti, ne přímo pod naší ložnicí a slyšet nebyl ...je to vše podle mě o způsobu komunikace ...

Upravil(a) Amriana (6. 6. 2008 15:11)


Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

 

#54 6. 6. 2008 15:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 18. 9. 2007
Příspěvky: 7441

Re: Protivná sousedka

Tak Seli. O psech z útulku je dobré taky něco vědět a počítat s tím, že tam komplikace nastatnou a skutečně zvážit, zda toho psa vzít.
Já měla jednoho z útulku,ale něž jsem si ho vzala, tak jsem ho tak 2 měsíce opečovávala jenom tam a socializovala na sebe. Nejhorší právě jsou ti hodně vděční lidí, kteří si ho vezmou,ale za měsíc vrátí a pes koluje jako kolotoč.
Ale to jsme u jiného tématu offtopic


"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

 

#55 6. 6. 2008 18:29

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

Lidi já jsem už psala, že MUJ PES BALON NEMÁ TAKŽE ZA NIM NEMَE LÍTAT!!!!!!

 

#56 6. 6. 2008 19:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Protivná sousedka

Maya.82 napsal(a):

Lidi já jsem už psala, že MUJ PES BALON NEMÁ TAKŽE ZA NIM NEMَE LÍTAT!!!!!!

Pochop, že pes může běhat za hračkou a sousedka nevidí přes zeď a  myslí si, že běhá za balonem butter .

Není tady

 

#57 6. 6. 2008 22:25

holka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 16. 5. 2006
Příspěvky: 479

Re: Protivná sousedka

Až teď, když bydlíme v paneláku kde je hodně důchodců jsem poznala o čem mluvíte. Největší stěžovatelka důchodkyně zatím dala pokoj, po tom, co nás jednou obvinila neprávem. Jí např vadilo, že jsme v neděli vrtli vrtačkou do vzduchu (zkouška vrtáku). Jinak bohužel slušností se tu člověk ničeho nedobere, leda lézt jim do prd..., nosit buchtičky, nabízet se s nákupem apod. To nehodlám dělat. Např naše sousedka celý den kýchá způsobem, že si myslíte že za dveřmi vraždí malého ratlíka, nebo dusí prase. Někdy mi z toho natahuje, ale taky si nestěžuju.
A k pejskařům - mám psy ráda, ale fakt mi nepřipadá roztomilý když nějakej pes celý den vyje a vůbec mi ho není líto, spíš mám chu mu šlápnout na krk. Když se ten pes nedá vychovat, tak nemá v paneláku co dělat.

Není tady

 

#58 6. 6. 2008 23:08

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

aprill napsal(a):

Maya.82 napsal(a):

Lidi já jsem už psala, že MUJ PES BALON NEMÁ TAKŽE ZA NIM NEMَE LÍTAT!!!!!!

Pochop, že pes může běhat za hračkou a sousedka nevidí přes zeď a  myslí si, že běhá za balonem butter .

O.k, ale muj pes má jen tři velké těžké kosti se , kterýma si hraje a jelikož jsou velké a těžké tak se na večer schovavají a zustava ji jen mala kostička a s tou si moc kutalet asi nebude a ani za ni běhat tu jen v leže kouše. TAKŽE NEMÁ ŽÁDNOU HRAČKU NA NOC S KTEROU BY SI MIMO KOUSANI MOHLA HRAT. Takže sousedka trochu vymýšli.

 

#59 6. 6. 2008 23:35

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars
Registrovaný: 29. 1. 2008
Příspěvky: 1287

Re: Protivná sousedka

To se pak může stěžovat uplně na všechno,nevadí ji že třeba v noci splachujete záchod nebo že smrkáte,kejcháte a prdíte???Kdo chce psa bít tak hůl najde vždy.


http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

 

#60 6. 6. 2008 23:43

Amriana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 18. 1. 2008
Příspěvky: 3063

Re: Protivná sousedka

Tajgr napsal(a):

To se pak může stěžovat uplně na všechno,nevadí ji že třeba v noci splachujete záchod nebo že smrkáte,kejcháte a prdíte???Kdo chce psa bít tak hůl najde vždy.

lol sousedka mýho bráchy si stěžovala, že švagrová si  v noci větrá lol to už jsem fakty považovala za šikanu ....


Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

 

#61 7. 6. 2008 10:40

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars
Registrovaný: 29. 1. 2008
Příspěvky: 1287

Re: Protivná sousedka

Takové lidi jen poslouchají a přímo čekají na to kde co u sousedů šustne aby se mohli honem stěžovat,neříkám fakt nějakej hluk ale takové běžné zvuky a pak se na ně stěžovat dumbom ?To bych takového stěžovatele hooodně rychle poslala do prd..ele!


http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

 

#62 7. 6. 2008 12:31

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Protivná sousedka

Tak stěžovatele určitě lze poslat do pr...., smile ale na druhou stranu děvčata, přiznejme si bez obalu, že ono několikeré skočení psa v noci z postele na zem v době, kdy následující den máte jít ke zkoušce nebo vás čeká něco důležitého v práci, taky není zrovna to, po čem bychom toužily, že jo... Záleží na tom, zda má pes 8 kilo nebo 35 big_smile.

Nikdy jsem neměla problémy se sousedy, naopak, pořád si říkám, že jsem měla asi štěstí (ale my jsme taky velice tichá rodina) big_smile, ovšem jsem dávno srovnaná s tím, že kdyby můj pes ustavičně štěkal nebo vyl, musel by skutečně v rámci dobrých sousedských vztahů z domu, to se nedá svítit. Zrovna nedávno si mi postěžovala kolegyně z práce, že taky trpí tím, že jejich horní sousedi mají dva pudly, kteří se pochopitelně asi prohánějí po bytě  - prostě jí to vadí (mám dokonce dojem, že se musí žádat o souhlas sousedů, když chceme mít v bytě psy, nebo ne? Záleží asi na domovní smlouvě) a já osobně si myslím, že majitelé psů by s tím skutečně měli něco udělat.

Bydlíme celá desetiletí pod početnou rodinou tmavší pleti, zažili jsme si hoooodně rambajzu, taky jsem tam párkrát ve tři ráno zvonila, zda by ten magneák přece jen neztlumili... O věčně politých peřinách či prádle na balkóně ani nemluvím. Ale nějak jsme se časem dohodli a vcelku je už klid. Takže myslím, že snesu hodně, ale každý, kdo se cítí ukřivděn sousedským stěžováním, by si měl sáhnout především na svůj vlastní nos. wink Jedna mladá kočka u nás v práci se strašně čertí na svou sousedku, že si dovolila jí říct, aby už konečně uklidila společnou chodbu, ale když jsme mluvily déle, vyšlo najevo, že fakt tu chodbu neumývá, nechává to na svém manželovi, který prý ovšem pořád nemá čas... takže....jsou povahy různé wink.

Jak říkám, záleží, Mayo, na tom, zda Tvůj pes má těch 8 nebo 35 kilo big_smile....
Každopádně bych ale volila slušnou domluvu, než nějaké naschvály či posílání do pr...smile

Není tady

 

#63 7. 6. 2008 12:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Protivná sousedka

Maya: "TAKŽE NEMÁ ŽÁDNOU HRAČKU NA NOC S KTEROU BY SI MIMO KOUSANI MOHLA HRAT."

Jinak teda nevím, co to máte za divočáka big_smile, nᚠpes teď po poledni např. od noci ještě pořád chrápe big_smile big_smile - holt klidný šlechtic big_smile. Jinak teda k posteli uléhá zároveň se mnou smile.
Jo, ve vedlejším vchodě o dvě patra výš mají hajzlíka krysaříka big_smile, který ve dne často vyje - ale on vyje tak srandovně, že se vždycky musím chechtat  big_smile - absolutně mi to nevadí, bavím se tím, jenže horší je to asi pro ty blízké sousedy. Mně stačí přidat hlasitost céda, ale jim... ani nevím, jestli to "řešili". Uvědomuji si až teď, že už jsem toho psa dýl neslyšela...

Mayo, zkus si sousedku získat na svoji stranu, určitě to půjde. Znᚠto, s úsměvem jde všechno líp. smile Ona by taky mohla vyvolat nějaké řízení, na jehož základě byste psa opravdu museli dát pryč, což by byla škoda, že jo, nebo bys byla věčně na MÚ u pořádkové komise.

Upravil(a) Tercila (7. 6. 2008 12:47)

Není tady

 

#64 7. 6. 2008 12:59

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

Tak můj pes má 25 kilo. Ale jde o to, že i když souložime pes leží na místě tak ona tu vběhně, že psovi hažem balon. Jinak pokud se stane, že pes za noc sleze s postele maximálně dvakrát a to ani to ne a to je maximum, který se nestává často.

 

#65 7. 6. 2008 13:02

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

Jinak Terci já si myslím, že by ti nikdo neřešil. Stížnost jedné sousedky. Pro mě není problém obejít celý barák a nechat si podepsat papír, že můj pes nikoho neobtěžuje jen ji. Vzit ho sebou a oni už si o ni udělají obrázek. (Tak to vyřešila známá)

 

#66 7. 6. 2008 16:03

Rozmarýna
♥♥-----
Registrovaný: 27. 4. 2007
Příspěvky: 88

Re: Protivná sousedka

Já jsem si doběhla na sousedku před 14 dny. Už čtvrtý víkend byl jejich pracovním a nikde žádná zmíňka, kdy už tomu bude konec. To se těšíte na víken, ale je tam jak na staveništi. Bušení, přibíjení vrtání, bourání příček apod. Když mě vrtačka v panelu vytáhla už po sedmé ráno v neděli ( v sobotu to bylo totéž), tak jsem se šla zeptat kdypak skončí rekonstrukce jejich bytu (pochopitelně jsem měla patřičně nepříjemný výraz). Ona zase měla výraz, který dával najevo, že se diví, proč mi to vadí. 
To není slyšet, radio, televize ani spolubydlící. Chápu, že některé úpravy je třeba udělat, ale proč si buď nevezme dovolenou, nebo to neposune alespoň na 10 dopoledne. A taky je docela užitečné, když takové rozsáhlé úpravy někdo oznámí předem na nástěnku s omluvným textem. Alespoň dopředu víte s čím máte počítat a můžete vzít zavčas ,,roha"
Jejich psa i psy ostatních sousedů (byly časy,kdy tam bylo i 12 psů na 12 bytů), už nechávám bez povšimnutí.  Vyspání po noční směně řeším naprosto spolehlivými silikonovými špunty do uší a mám svůj svět. Asi si postavím roubenku na hřebenu Beskyd:)
Ano, asi jsem nesnášenlivá. Ale kde je ta hranice mezi naší nesnášenlivostí a bezohlednosti druhých?

Není tady

 

#67 7. 6. 2008 16:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Protivná sousedka

Maya.82 : Jinak Terci já si myslím, že by ti nikdo neřešil. Stížnost jedné sousedky. Pro mě není problém obejít celý barák a nechat si podepsat papír, že můj pes nikoho neobtěžuje jen ji. Vzit ho sebou a oni už si o ni udělají obrázek. (Tak to vyřešila známá)

I kdepak Mayo, znám paní, která dostala "danajský dar" od svých kolegyň, totiž jakéhosi malého ubohého nelezenečka, big_smile ze kterého se vyklubal celkem slušně velký (mně při výšce 173 cm nad pás) kříženec honicího psa a nějakého buldoka a štěká teda pořádně. A ona je věčně před  komisí... Možná psa nemůže hned tak někdo "odebrat", ale potahat po úřadech Tě může. A nemyslím si, že by nějaká úřednice byla zvědavá na nějakého psa, jestli vypadá mírumilovně nebo ne. smile

Není tady

 

#68 7. 6. 2008 19:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Protivná sousedka

Maya.82 napsal(a):

Jinak Terci já si myslím, že by ti nikdo neřešil. Stížnost jedné sousedky. Pro mě není problém obejít celý barák a nechat si podepsat papír, že můj pes nikoho neobtěžuje jen ji. Vzit ho sebou a oni už si o ni udělají obrázek. (Tak to vyřešila známá)

Jen aby jsi nebyla zklamaná .

Není tady

 

#69 7. 6. 2008 19:06

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars
Registrovaný: 29. 1. 2008
Příspěvky: 1287

Re: Protivná sousedka

Rozmarýna napsal(a):

Já jsem si doběhla na sousedku před 14 dny. Už čtvrtý víkend byl jejich pracovním a nikde žádná zmíňka, kdy už tomu bude konec. To se těšíte na víken, ale je tam jak na staveništi. Bušení, přibíjení vrtání, bourání příček apod. Když mě vrtačka v panelu vytáhla už po sedmé ráno v neděli ( v sobotu to bylo totéž), tak jsem se šla zeptat kdypak skončí rekonstrukce jejich bytu (pochopitelně jsem měla patřičně nepříjemný výraz). Ona zase měla výraz, který dával najevo, že se diví, proč mi to vadí. 
To není slyšet, radio, televize ani spolubydlící. Chápu, že některé úpravy je třeba udělat, ale proč si buď nevezme dovolenou, nebo to neposune alespoň na 10 dopoledne. A taky je docela užitečné, když takové rozsáhlé úpravy někdo oznámí předem na nástěnku s omluvným textem. Alespoň dopředu víte s čím máte počítat a můžete vzít zavčas ,,roha"
Jejich psa i psy ostatních sousedů (byly časy,kdy tam bylo i 12 psů na 12 bytů), už nechávám bez povšimnutí.  Vyspání po noční směně řeším naprosto spolehlivými silikonovými špunty do uší a mám svůj svět. Asi si postavím roubenku na hřebenu Beskyd:)
Ano, asi jsem nesnášenlivá. Ale kde je ta hranice mezi naší nesnášenlivostí a bezohlednosti druhých?

Nejsem si jistá,nemá náhodou v neděli být klid uplně?Myslím nevrtat,nesekat atd.


http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

 

#70 7. 6. 2008 21:37

Eva36
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 4794

Re: Protivná sousedka

Maya.82: Tak namísto čertění se ses měla spíš zastydět, že jste si po sobě neuklidili ten binec. Sousedku to naštvalo, to se nedivím. A že už pak třeba slyšela nějaký lítání (a je jedno, jestli to byl vᚠpes nebo sousedovic dítko), tak se nedivím, že obvinila vaše zvíře... no... ty sis začla. Já teda bych si po sobě uklidila rovnou, ale kdyby mi to třeba "nevyšlo" a sousedka si stěžovala, tak bych se jí omluvila a hned bych to šla udělat... Neříkám nechat si od sousedů líbit nějaké šikanování, ale když sama zpočátku neuklidíš... Si představ, že ty uklízíš týden co týden, pak se ti tam nastěhujou nějací noví a hned neuklidí, hned jim začne lítat po bytě pes...taky se naprdneš. Zkus se do ní vcítit trochu. I teď bych za ní třeba došla a řekla jí něco jako "Promiňte, že jsme neuklidili, nestihla jsem, zapomněla jsem...mrzí mě to, že to způsobilo hned ze začátku špatný vztahy... byla bych ráda, kdybyste moji omluvu přijala..." Třeba by se vztahy vyčistily. A třeba by jí pak nevadila ani čubinka. Za zkoušku nic nedáš, ale musíš to tak taky cítit, být upřímná. A jestli bude sousedka prudit i tak, tak se asi nedá dělat nic jinýho, než se přestěhovat. Ovšem na "vola" můžeš narazit zas a zas... (A že já mám psy ráda, ale když s ním bývalí sousedi vyběhli párkrát za den na deset minut vyvenčit a pes pak vyl v bytě, kdykoli byl sám....to bych je vraždila....když mám psa, tak chodím venčit pořádně, tj. aspoň jednou na minimálně hodinu, nechat ho vylítat, vyblbnout, věnovat se mu a pak několikrát na těch deset minut...)

Mariska: Obávám se, že tvého psa-debila už nepřevychováš. Jednou ho někdo asi opustil, vyhodil, on zůstal sám...teď když odejdeš, bojí se toho samého a vyje a vyje ... mᚠholt úděl majitele pejska z útulku ... mám pochopení, v rodině (tj. v jednom domě) máme psů několik a vždycky jsme měli, držím ti palce a přeju tolerantní sousedy. Nebo vlastní samostatné  bydlení smile

Není tady

 

#71 8. 6. 2008 11:53

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

Tak to pozor. Nezačla jsem si, ale když tam ani pomalu nebydlim a nemam doma ani blbou lopatku tak to nemužu uklidit ne. To jen pro vysvětlení pro ty co ......... no to je jedno-.
Včera jsme přišlin zase domu potichu v klidu zase problem. Ale už se nedivím protože madam nas sleduje z okna kdy jdeme domu a pak prudi. Ted už ji vadí, že chodíme. Tak jsem se rozhodla, že ted na tom bytáku budu dřiv ja. Buzerovat se nenecham.

 

#72 8. 6. 2008 11:54

Maya.82
Host

Re: Protivná sousedka

EVA36 a co já vím tak ta slepice než jsem začla nadavat ta tam neuklízela 5 měsícu takže prrrrr.

 

#73 8. 6. 2008 11:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Protivná sousedka

Maya.82 napsal(a):

Tak to pozor. Nezačla jsem si, ale když tam ani pomalu nebydlim a nemam doma ani blbou lopatku tak to nemužu uklidit ne. To jen pro vysvětlení pro ty co ......... no to je jedno-.
Včera jsme přišlin zase domu potichu v klidu zase problem. Ale už se nedivím protože madam nas sleduje z okna kdy jdeme domu a pak prudi. Ted už ji vadí, že chodíme. Tak jsem se rozhodla, že ted na tom bytáku budu dřiv ja. Buzerovat se nenecham.

To,že nemᚠdoma lopatku tě neopravňuje nechávat za sebou nepořádak, není snad tak  složité zaklepat na sousedy a lopatku si půjčit!

Není tady

 

#74 8. 6. 2008 13:02

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars
Registrovaný: 29. 1. 2008
Příspěvky: 1287

Re: Protivná sousedka

Uklidit sis po sobě měla,to je fakt ale buzerovat se bych se nenechala,ted' sousedka nebude dělat nic jiného než poslouchat kdy si prdneš a ji se z toho bude houpat lustr dumbom .


http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

 

#75 8. 6. 2008 13:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Protivná sousedka

Tajgr napsal(a):

Uklidit sis po sobě měla,to je fakt ale buzerovat se bych se nenechala,ted' sousedka nebude dělat nic jiného než poslouchat kdy si prdneš a ji se z toho bude houpat lustr dumbom .

Buzerovat ? Pokud se od začátku někdo chová arogantně, asi pochopení moc čekat nemůže vissla


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů