Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 23. 6. 2008 11:22

Vanda
Host

Re: PANDOŘINA ŠKOLA 3 podruhé podruhé

Majko, promiň, prosímtě...jaký MY to zvládnem? Hlavně neměj a nenech si vnutit pocit viny....JAK asi jste mu mohli zkazit život? Plno lidem se rodiče rozvedli, nebo jim děti něco mají za zlé, ale srovnat se s tím musí každý sám za sebe. Možná je pro něj pohodlnější přenést na někoho jiného svoje neúspěchy, svádět na vnější okolnosti.....ale to je jeho boj. Můžeš ho láskyplně pochovat, vyslechnout, pohladit, ale nemůžeš řešit za něj.

#102 23. 6. 2008 11:25

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Leni,
tvůj bratr se u tebe nejspíš poprvé setkal s něčím, co nezná - hájila jsi klidně a rozhodně svůj prostor. Jeho problém, že to nezvládl. Pokud pochopí, co se stalo, dostane se dál, pokud ne, dej si pozor, aby tě nestáhl zpět.
Ber to celé jako "rozcvičku" na to, co tě čeká smile

Majko,
však bylo na čase, aby to dostal ven. A také si myslím, že to ještě není všechno. Třeba to bude právě tvůj syn, který tě naučí, že nic není jen takové, jaké ty to chceš mít, protože ti to tak v dětství naprogramovali.
Třeba to budeš ty, která jeho naučí totéž.
Jeden na druihém vidíte to, co ubližuje vám samotným a čím vy ubližujete těm druhým.
Tvůj syn tě nemá právo soudit, aby jednou sám nemusel projít tím, čím jsi prošla ty.
Vzpomeň si na příběh toho chlapce ze sobotní noci..... jemu se přesně tohle stalo.

Tai,
neděkuj, příště tě rovnou sestřelím smile
A dávej na sebe pozor.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#103 23. 6. 2008 11:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lena01 napsal(a):

Reni posílám odkaz na toho Jonáše, snad je to on wink  http://kartarka-lecitel.mysteria.cz/

http://www.joalis.cz/

Není tady

#104 23. 6. 2008 11:33

sisa70
♥♥♥♥♥--

Majko, já coby dospívající puboš zase vyčítala své mamce, že od táty neodešla, zůstala v nefunkčním manželství a já vyrůstala v dusnu. Takže ono si fáákt nevybereš smile

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#105 23. 6. 2008 11:34

Vanda
Host

Pan,
teď budu chvíli za obdivovatelku....jsi opravdu třída. Teď jen aby si to Majka všechno pořádně přečetla, slovo od slova a nad každou větou popřemýšlela. A nejen ona, třeba já zrovna tak.

#106 23. 6. 2008 11:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vando, děkuji.

Není tady

#107 23. 6. 2008 11:49

Lena01
♥♥♥♥♥--

Majko, taky jsem dříve přemýšlela nad tím jak ponese náš syn rozvod... chtěla jsem manželství udržet jen kvůli němu měl v té době 10 let, ale nemělo to cenu...nejvíc mně mrzí, že jsme se s BM neovládali a strašně se před ním hádali,trvalo to asi rok, celou dobu čekal na to až ho vyhodím, chtěl být chudinka, že já ho vyhnala, to že měl milenku se nepřiznal.   Syn mi  poděkoval a řekl mi, že konečně budeme mít klid. Nikdy mi to nevyčetl, tvůj syn nepamatuji se kolik má let musel přeci vědět proč jste se rozvedli a přeci ti nemůže vyčítat, že je to vaše chyba, že jste mu zkazili, život, vždyť celý život má ještě před sebou....prostě se to stává, že se lidé rozvedou,  každé druhé manželstí se rozvádí...

Není tady

#108 23. 6. 2008 11:57

majkafa
Host

Vando, samotnou mě překvapilo, že přes to, že z něj padala tak strašná slova, nebrala jsem si to osobně. Cítila jsem s tím mým synáčkem mužem hluboký soucit. Dokonce jsem chápala, jaký je rozdíl mezi lítostí a soucitem. Přišel za mnou do ložnice, seděl na posteli a měla jsem pocit, že potřebuje vykřičet všechny křivdy světa.
Já to myslela tak, že on si zvládne to, co je jeho, a já zasejc to mé.
Děkuju, že máš o mě starost, zvlášť mi to hřeje srdíčko.

Pan, děkuju. Rozumím tomu, co mi píšeš. Nevnímala jsem jeho bolest jako mé souzení. Jako souzení mě a tatínka i sebe sama. Prostě to "jen" bolí a muselo to ven, aby to nedusilo. Ta kouzelná noc, ten mladík pro mě byl poučením, pohledem z druhé strany a podnětem k přemýšlení.

Leni, v listopadu bude synkovi 20.
On ví, proč a jak to bylo. Mockrát řekl, že nám je teď líp než v tom trýznivém období. Myslím, že se nikdy nevyvztekal, nedostal ze sebe svůj vztek a tak to přišlo teď. Odvrhl tatínka a přesto mu tatínek moc chybí. Musí si to srovnat v hlavě sám a já budu tady, kdyby mě potřeboval. Věřím, že to dokáže, věřím, že jednou ti "mí dva chlapi mého života" k sobě zase najdou cestičku.
Vím, že jsem udělala to, co jsem uměla, mohla. Vím, že jsme všichni udělali to, co jsme uměli. Jinak jsme to prostě neuměli.

Upravil(a) majkafa (23. 6. 2008 12:06)

#109 23. 6. 2008 11:59

Lena01
♥♥♥♥♥--

Pandorraa napsal(a):

Lena01 napsal(a):

Reni posílám odkaz na toho Jonáše, snad je to on wink  http://kartarka-lecitel.mysteria.cz/

http://www.joalis.cz/

Jé Pan díky, takže jinej Jonáš wink

Už teď dopředu vím, že s bráchou to bude maratón...jsme přes barák sousedi... dumbom

Není tady

#110 23. 6. 2008 17:52

RenaBlond
♥♥-----

Já oběma taky díky.Projdu oboje vždycky se něco hodí.Já doma v pohodě-ať to trvá věčně  tummenupp

Upravil(a) RenaBlond (23. 6. 2008 19:14)

Není tady

#111 25. 6. 2008 16:39

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Místo: Hampshire, UK
Web

Ahojte holky, jakpak se máte?

Musím říct, že na mě už škola dopadá. Včera a dneska dopoledne jsem sa v práci rozbrečela zpracováváním zážitků z víkendu. Su já ale případ big_smile
Naštěstí byli všeci fuč, ale jak má člověk pracovat dumbom

Zato odpoledne jsem byla mile překvapená. Zmínila jsem se před kolegou, že bych si zašla na zmrzku a než sem sa vyhrabala od stolu, měla jsem ji na stole tongue

Láska je jako drahokam ukrytý hluboko v srdci
Pravda je ta nejzářivější perla na dně oceánu
http://sirmi.ic.cz/pes/51.gif

Není tady

#112 25. 6. 2008 18:07

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ahojte berusky,

tak sa ozyvam az teraz,skor som akosi nemohla, bola som trochu mimo z celeho vikendu...ale napriek chvilkovej mrzutosti bol vikend s vami ako vzdy uplne super a som strasne rada, ze som sa posunula zasa o kusok dalej.

U nas doma to bola v nedelu klasika, polosrandicky od nasich a tak podobne, a ja som bola aj tak dost unavena, tak som to trochu tazko znasala, ale nastastie som tu mala mojho netopierika a ten to nonsalantne vybavil za mna...nadsene totiz opisal dianie v Cernosiciach a nasi len zizali s otvorenymi ustami. lol kedze o jeho dusevnom zdravi nepochybuju. big_smile
nakoniec teda vsetko dopadlo super..no a teraz som zasa naspat v kolotoci vsednych a menej vsednych dni a tak si trenujem trpezlivost a uz neocakavam nejaky "velky tresk", skor postupne ponaranie sa hlbsie do seba. trochu sa mi ulavilo v poslednych dnoch a tak uz tolko neklovem do toho svojho tiena. smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#113 25. 6. 2008 21:12

Marikaa
♥♥♥♥♥--

Ahoj spolubojovnice,

moc Vám závidim tu školičku, ale prostě nebyl ten srávný čas a doufám, že se ta další 3. v srpnu uskuteční a já vás dohoním na podzimní 4, jen chci říci že to nebylo marné a v úterý jsem úspěšně dokončila svůj poměrně těžce vydřený 1. ročník VŠ reta jsem štastná jak blecha, do toho ještě mnoho pracovních povinností do konce června, ale mrzí mě moc že jsem vás nevidě a nešla zas o kus dál...mám taky mnoho nového i v sobě samé, a doufám že se na podzim uvidíme na školičce.

Mějte se moc krásně

Marča

Není tady

#114 26. 6. 2008 6:59

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Web

Ahoj Mariko,

tož to moc gratuluju tummenupp

Jo a nemáte nekdo fotky ze školičky? wink

Není tady

#115 26. 6. 2008 12:15

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Mari, pripajam sa ku gratulaciam, si sikulka. smile

a fotky by vcelku "bodli"......  Taiiiiiiiiiiiiiiiii! tongue

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#116 26. 6. 2008 15:48

Rei
♥♥♥♥---

faf napsal(a):

no a teraz som zasa naspat v kolotoci vsednych a menej vsednych dni a tak si trenujem trpezlivost a uz neocakavam nejaky "velky tresk", skor postupne ponaranie sa hlbsie do seba. trochu sa mi ulavilo v poslednych dnoch a tak uz tolko neklovem do toho svojho tiena. smile

tummenupp par hjarta

Tai, taky se mileráda podívám, jakej ste měli parádní čarovnej víkend  hjarta já pozorovala a tak trochu "poletovala" při ouplňku na Rožkoši rodna

Upravil(a) Rei (26. 6. 2008 15:50)

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#117 26. 6. 2008 16:47

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Holky, já mám trochu temno,..fotky jsem ještě ani radši nestáhla z foťáku, páč bych u nich jen brečela.. Vyčkejte, večer je teda udělám..

A Majka má taky foto, Majkíííí?

REI - holka, já na tebe docela vzpomínám, jak válčíš? Držím palce! big_smile

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#118 26. 6. 2008 19:50

majkafa
Host

Taky jsem fotky ještě nestáhla z foťáku. Udělám to. Když tak mi pošlete na můj mail svou mailovou adresu, časem něco pošlu.
Sama jsem zvědavá, co tam je. Vím jistě, že spousta fotek dětí ze svatby, bublinek z bublifuků a Aramise, jak je chňape. big_smile

#119 26. 6. 2008 19:58

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Holky, pošlete mi taky své mejly na můj mejl. Prohlídla jsem fotky, je jich jen deset, z toho ta jedna, kde Pan cvičí s Ajkou, je mázlá... Ale aspoň jako vzpomínka... :-)
Škoda, že jsem přece jen nedošla od buřtů pro foťák,.. Bylo by víc radosti :-)

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#120 26. 6. 2008 22:27

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Web

"kde Pan cvičí s Ajkou" - Tai ani nevíš co se mi při čtení této věty vybavilo big_smile

Jáchyme hoď ho do stroje - jak Luděk Sobota naběhne do haly a háže (nevím, zda to byl uklízeč) s ním o zem lol

Není tady

#121 27. 6. 2008 10:39

Lena01
♥♥♥♥♥--

Ahojte  babulky,
týden nám pomalu od školičky uběhl…dodržela jsem to co slíbila a promluvila si s přítelem, jemu samotnému dělalo problém o tom mluvit, protože mu je hanba do jaké situace nás dostal…vylezlo z něj, že část peněz už známému vrátil a nepovažoval za důležité mně o tom informovat dumbom a uvažuje, že celý ten svůj drahý koníček pronajme, no uvidíme…Každopádně ví, že tak jak to fungovalo doteď  tak já už nechci a bude se muset pravidelně finančně podílet. Ani nevíte jak se mi ulevilo…tongue
Mariko gratuluju si hlavička chytrá wink
Aji prosím jestli to půjde tak mi pošli taky tu devu, na youtube jsem si poslechla písničku o které jsi mluvila yamaja asesu-nevím jak se to píše, mladý se popadal za břicho, ale mně se to líbilo, bylo to takové uklinující  stolt
Tai je škoda, že si ten foťák nevzala k ohýnku, ráda bych si připomenula koloucha bo celý večer jsme ho viděla jen z boku tongue

Upravil(a) Lena01 (27. 6. 2008 10:47)

Není tady

#122 28. 6. 2008 14:17

ajka.m
♥♥♥♥♥--
Web

Ahoj Leni,

tak to je paráda, že jsi to už příteli řekla. tummenupp

U mě je to "deja-vu". Měla jsem mít dneska první rande a dvě hodiny mi zavolal, že to musí zrušit, neboť to nestihne. Měl hodně práce, spal jen dvě hodiny. Přesně jako přítel před rokem. Chce se sejít zase příští týden, tak nevím vissla Mám vztek a asi něco ode mne do telefonu uslyší.

Být dneska v práci a šéf na obzoru, oznámila bych mu, že dávám výpověď a letím do Anglie vydělávat na tu Kanadu.

Tož nevím, je to pořád dokola dumbom Jestli mi ta cizina opravdu není souzena big_smile

Není tady

#123 29. 6. 2008 23:22

Lena01
♥♥♥♥♥--

Áji vždyť je to jasný...cizina je ti souzena a teď si vyber angličana anebo kdy si pohneš i ten indián by se našel... big_smile

Není tady

#124 30. 6. 2008 8:20

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Ahoj Áji, já jen takovou maličkost... Nemá smysl porovnávat dva odlišný lidi na základě toho, že něco udělali "stejně"... Nějak mi záležitosti posledních týdnů napověděly, že není dobré hodnotit činy jednoho člověka na základě vlastních zkušeností se člověkem jiným... Nebo jinak: šablony neexistují wink Každý je originál a je potřeba k němu tak přistupovat wink

Držím palečky a opovaž se nejet někam ven wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#125 30. 6. 2008 9:35

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ajka, prosim posles aj mne tu Devu Premal?

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí