Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 3. 6. 2008 8:01

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

utopenci - kde nechat uležet?

Milé kuchařky a kuchaři. Včera jsem naložila utopence a nemám moc místa v ledničce. Myslíte, že to můžu nechat ve spíži kde je skoro pokojová teplota? Dala jsem na to celofán s gumičkou. Díky moc

Upravil(a) hanina (3. 6. 2008 12:03)

Není tady

#2 3. 6. 2008 10:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: utopenci - kde nechat uležet?

No můžeš, jen jestli přežijou nálet jejich ochutnávačů smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#3 3. 6. 2008 12:04

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Díky moc, tak to jsem ráda. No tam přežijou nálet líp než v ledničce. Já to dala do místnosti za garáž, takže to je i dál ode mě lol

Není tady

#4 3. 6. 2008 12:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

hanina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Díky moc, tak to jsem ráda. No tam přežijou nálet líp než v ledničce. Já to dala do místnosti za garáž, takže to je i dál ode mě lol

lol jen aby nepřišli okolní ochutnávači při cestě z hospůdky domů lol lol

Není tady

#5 3. 6. 2008 12:27

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

hanina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

lol jen aby nepřišli okolní ochutnávači při cestě z hospůdky domů lol lol

Já to tam zamaskovala, takže kolemjdoucí z hospůdky tak daleko určitě nedohlédne lol

Není tady

#6 3. 6. 2008 13:01

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

hanina napsal(a):

Já to tam zamaskovala, takže kolemjdoucí z hospůdky tak daleko určitě nedohlédne lol

Ale ta vůně cibule, octíku tedy přesně láku a pak ty dobře uzené buřtíky ... to nezamaskuješ ani vůní rozkvětlých lip lol

Není tady

#7 3. 6. 2008 15:33

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

hanina napsal(a):

Ale ta vůně cibule, octíku tedy přesně láku a pak ty dobře uzené buřtíky ... to nezamaskuješ ani vůní rozkvětlých lip lol

Myslíš, že to projde i přes ten celofán? lol Včera jsem tady větrala jako blázen, aby nebyla cítit cibule lol Stopy byly řádně zahlazeny lol Nikdo nic nepoznal:reta:

Není tady

#8 3. 6. 2008 16:01

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

hanina napsal(a):

Milé kuchařky a kuchaři. Včera jsem naložila utopence a nemám moc místa v ledničce. Myslíte, že to můžu nechat ve spíži kde je skoro pokojová teplota? Dala jsem na to celofán s gumičkou. Díky moc

Určitě bych je nenechala uležet při pokojové teplotě, protože bych měla obavu,že   se zkazí usch .

Není tady

#9 3. 6. 2008 16:15

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

V tohle vedru bych je za každou cenu nacpala do lednice.

Není tady

#10 3. 6. 2008 16:44

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Tak holky udělám vám v tom binec lol
Já bych je jeden den nechala jen tak a až pak do lednice, přikrývám je dezertním talířkem.
A zítra je jdu asi udělat, teče mi slina .lol

Není tady

#11 3. 6. 2008 16:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Romi, v takovém horku se chceš nechat hospitalizovat na infekčním oddělení? Uvědomuješ si , že si  budeš muset za pobyt zaplatit 60 Kč na den?

Není tady

#12 3. 6. 2008 16:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Holky ten lák je dostatečný konzervační prostředek a pokud nebudou tepla nad 35 nebo 30 tak to pokud to není v 5l láhvi je v pohodě.
Úplně nejlepší je je udělat do litrovky s uni zátkou. Já už je takto mám naložené 14 dnů a nic naopak den ode dne lepší lol Jdu ně ně

Není tady

#13 3. 6. 2008 17:08

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Snad se při nejhorším mé kamarády na mě složíte wink.My je jíme hned ten den lola v 5l flai už je nedělám.
A když tak aspoň bude nějaké kilečko dolů.A v naší oblíbené si pak třeba úúúúplně klidně dám medovník , ale jen půlku.

aprill napsal(a):

Romi, v takovém horku se chceš nechat hospitalizovat na infekčním oddělení? Uvědomuješ si , že si  budeš muset za pobyt zaplatit 60 Kč na den?

Upravil(a) Romča (3. 6. 2008 17:13)

Není tady

#14 3. 6. 2008 20:35

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Hmmm, tak teď jste mě teda vykolejili dumbomlol Nejen že je nemám v lednici, ale mám je v 5 litrovce lol Proč je pětilitrovka špatná?

Není tady

#15 3. 6. 2008 21:00

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

hanina napsal(a):

Hmmm, tak teď jste mě teda vykolejili dumbomlol Nejen že je nemám v lednici, ale mám je v 5 litrovce lol Proč je pětilitrovka špatná?

Ale je dobrá, záleží na počtu ochutnávačů lol lol vissla Klid nezkazí se storstark přinejhorším udělᚠpro babinetky lukulské hody lol lol vissla

Není tady

#16 4. 6. 2008 12:29

hanina
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

hanina napsal(a):

Ale je dobrá, záleží na počtu ochutnávačů lol lol vissla Klid nezkazí se storstark přinejhorším udělᚠpro babinetky lukulské hody lol lol vissla

Jo takle, ono to je myšleno tak, že toho tam je hodně, proto by se to mohlo jako zkazit, jo?
No tak to mě spadl kámen ze srdce. stolt Tohle opravdu nehrozí. Poslední se sní pomalu dřív než ten první lollol

Není tady

#17 5. 6. 2008 7:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

hanina napsal(a):

Pisatel napsal(a):

hanina napsal(a):

Jo takle, ono to je myšleno tak, že toho tam je hodně, proto by se to mohlo jako zkazit, jo?
No tak to mě spadl kámen ze srdce. stolt Tohle opravdu nehrozí. Poslední se sní pomalu dřív než ten první lollol

tummenupp godlike lol

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí