27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milé kuchařky a kuchaři. Včera jsem naloila utopence a nemám moc místa v ledničce. Myslíte, e to můu nechat ve spíi kde je skoro pokojová teplota? Dala jsem na to celofán s gumičkou. Díky moc
Upravil(a) hanina (3. 6. 2008 12:03)
Není tady
No můe, jen jestli přeijou nálet jejich ochutnávačů
Není tady
Pisatel napsal(a):
Díky moc, tak to jsem ráda. No tam přeijou nálet líp ne v ledničce. Já to dala do místnosti za gará, take to je i dál ode mě
Není tady
hanina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Díky moc, tak to jsem ráda. No tam přeijou nálet líp ne v ledničce. Já to dala do místnosti za gará, take to je i dál ode mě
jen aby nepřili okolní ochutnávači při cestě z hospůdky domů
Není tady
Pisatel napsal(a):
hanina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
jen aby nepřili okolní ochutnávači při cestě z hospůdky domů
![]()
Já to tam zamaskovala, take kolemjdoucí z hospůdky tak daleko určitě nedohlédne
Není tady
hanina napsal(a):
Ale ta vůně cibule, octíku tedy přesně láku a pak ty dobře uzené buřtíky ... to nezamaskuje ani vůní rozkvětlých lip
Není tady
Pisatel napsal(a):
hanina napsal(a):
Ale ta vůně cibule, octíku tedy přesně láku a pak ty dobře uzené buřtíky ... to nezamaskuje ani vůní rozkvětlých lip
Myslí, e to projde i přes ten celofán? Včera jsem tady větrala jako blázen, aby nebyla cítit cibule
Stopy byly řádně zahlazeny
Nikdo nic nepoznal:reta:
Není tady
hanina napsal(a):
Milé kuchařky a kuchaři. Včera jsem naloila utopence a nemám moc místa v ledničce. Myslíte, e to můu nechat ve spíi kde je skoro pokojová teplota? Dala jsem na to celofán s gumičkou. Díky moc
Určitě bych je nenechala uleet při pokojové teplotě, protoe bych měla obavu,e se zkazí .
Není tady
V tohle vedru bych je za kadou cenu nacpala do lednice.
Není tady
Tak holky udělám vám v tom binec
Já bych je jeden den nechala jen tak a a pak do lednice, přikrývám je dezertním talířkem.
A zítra je jdu asi udělat, teče mi slina .
Není tady
Romi, v takovém horku se chce nechat hospitalizovat na infekčním oddělení? Uvědomuje si , e si bude muset za pobyt zaplatit 60 Kč na den?
Není tady
Holky ten lák je dostatečný konzervační prostředek a pokud nebudou tepla nad 35 nebo 30 tak to pokud to není v 5l láhvi je v pohodě.
Úplně nejlepí je je udělat do litrovky s uni zátkou. Já u je takto mám naloené 14 dnů a nic naopak den ode dne lepí Jdu ně ně
Není tady
Snad se při nejhorím mé kamarády na mě sloíte .My je jíme hned ten den
a v 5l flai u je nedělám.
A kdy tak aspoň bude nějaké kilečko dolů.A v naí oblíbené si pak třeba úúúúplně klidně dám medovník , ale jen půlku.
aprill napsal(a):
Romi, v takovém horku se chce nechat hospitalizovat na infekčním oddělení? Uvědomuje si , e si bude muset za pobyt zaplatit 60 Kč na den?
Upravil(a) Romča (3. 6. 2008 17:13)
Není tady
Hmmm, tak teď jste mě teda vykolejili Nejen e je nemám v lednici, ale mám je v 5 litrovce
Proč je pětilitrovka patná?
Není tady
hanina napsal(a):
Hmmm, tak teď jste mě teda vykolejili
Nejen e je nemám v lednici, ale mám je v 5 litrovce
Ale je dobrá, záleí na počtu ochutnávačů
Klid nezkazí se
přinejhorím udělá pro babinetky lukulské hody
Není tady
Pisatel napsal(a):
hanina napsal(a):
![]()
![]()
Klid nezkazí se
![]()
![]()
Jo takle, ono to je myleno tak, e toho tam je hodně, proto by se to mohlo jako zkazit, jo?
No tak to mě spadl kámen ze srdce. Tohle opravdu nehrozí. Poslední se sní pomalu dřív ne ten první
Není tady
hanina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
hanina napsal(a):
![]()
![]()
Klid nezkazí se
![]()
![]()
Jo takle, ono to je myleno tak, e toho tam je hodně, proto by se to mohlo jako zkazit, jo?
No tak to mě spadl kámen ze srdce.Tohle opravdu nehrozí. Poslední se sní pomalu dřív ne ten první
Není tady