Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 12. 7. 2008 15:06

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Re: Mám věřit???

Tercila napsal(a):

Od té doby já bytostně nesouhlasím s tím, že nevěra potřebuje příčinu v chování podváděného partnera...

Vanda taky nic takového neříká. Vnímáš úzce a docházíš k zcestným závěrům.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#127 12. 7. 2008 19:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Axi napsal(a):

Tercila napsal(a):

Od té doby já bytostně nesouhlasím s tím, že nevěra potřebuje příčinu v chování podváděného partnera...

Vanda taky nic takového neříká. Vnímáš úzce a docházíš k zcestným závěrům.

Vanda právě přesně tohle říká a s ní i mnoho dalších, viz: ryba smrdí od hlavy (možná právě proto, že to tak bylo), nebo přesně cituji Vandu:

Jenže: na obou stranách je chyba. V každém dalším vztahu ty tvoje nevyřešené chyby, nebo chybné vzorce, nebo jak to nazvat, můžou způsobit stejné potíže. Není namístě se spíš pokusit přijít na příčinu ze své strany ( a ta příčina není event.přítelkyně, to je následek)? A až potom řešit partnera?

Takže já naprosto souhlasím s příspěvkem Tercily - není vždy nutné hledat chybu tam, kde třeba vůbec není wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#128 12. 7. 2008 19:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jistě, že někdy ty chyby fakt na straně podváděného jsou, ale určitě nebudete trvat na tom, že ty chyby jsou takového rázu, že by nešly řešit v rámci těch dvou - než to řešit jednoho dalším navázáním vztahu... tím vlastně dojde už k takovému poškození vztahu, že to někdy ani nejde dát dohromady. Pak se ten podváděný ptá: za tuhle mou chybu byl takový trest? Mnohdy ten podvedený ani neví, co bylo příčinou toho, že partner byl, nebo je nevěrný - a nevěrník nedokáže to ani rozumně vysvětlit, nebo to ani vysvětlit nechce. Nechtějte tedy prosím nutně ukazovat prstem na toho podvedeného - udělal si chybu, teď se nediv, že se ti stalo, co se ti stalo, potažmo - nepoučil ses ze svých chyb (kterých? o kterých neví, když mu je nikdo neřekl, proč se tak stalo) bude se ti to tak dlouho opakovat, než své chyby odstraníš....ale co když někdo má takovou "chybu", která dotyčnému nejdříve vůbec nevadila, ba co, dokonce ji považoval za roztomilou - a teď ji bude dávat jako příčinu? Jsem toho názoru, že se člověk v povaze zas tak moc nemění - možná že ubere, dělá kompromisy, ale otočit se o 180 stupňu prostě nelze (nebo možná lze, z normálně fungujícího člověka se obrácením stane člověk, který překope celé své já - ale to si pak už myslím - můj názor - že se z něj stane podivín) A tento příspěvěk není ukázkou na konkrétní osoby, je to potřeba brát globálně.

Upravil(a) Zklamaná (12. 7. 2008 19:35)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#129 12. 7. 2008 19:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vando, je to dobrý, modrá je fakt modrá smile)))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#130 12. 7. 2008 19:50

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Jak to napsat, abych se nedotknul. V partnerských a mileneckých vztazích neexistuje dobře/ špatně, nebo dokonce chyba/ nechyba, buď a nebo. A když si už na začátku pro tuhle složitou a nesmírně jemnou věc nastavíš nedostatečný vyjadřovací prostor, dohrabeš se přesně tam, kde jsi. Vyrukuj na tohle neuchopitelné kouzlo s myslí, která se pohybuje v termínech jako věrnost/ nevěra/ chyba/ ryba smrdí od hlavy/ příčina/ následek/ smlouva/ důvěřovat ale prověřovat/ odpustit/ sbalit kufry/ zklamání/ trest... a to kouzlo se ti ztratí. Co je proboha dobře nebo špatně na tom, že někdo někoho miluje nebo nemiluje? Co je dobře nebo špatně na tom, že se někomu s někým chce nebo nechce spát? Co je dobře nebo špatně na Shakespearově sonetu nebo na Chopinově klavírní sonátě? (teda pokud ji někdo nezprasí příliš romantickou interpretací)

Ale v rámci okrajových podmínek, které sis (bez ohledu na realitu) definovala máš samozřejmě 100% pravdu lol

Upravil(a) Axi (12. 7. 2008 19:57)

Není tady

#131 12. 7. 2008 19:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Axi - tohle je na většinu lidí moc  - ZBYTEČNĚ  MOC  složité.... Navrhovala bych každému , kdo se ubírá až takovými myšlenkovými pochody spadnout na chvíli na zem, kde se plive , krká , podvádí, pr**í atp.... Porozhlédnout se a pak prchnout zpět k sonetům...

Není tady

#132 12. 7. 2008 20:02

Axi
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Axi - tohle je na většinu lidí moc  - ZBYTEČNĚ  MOC  složité.... Navrhovala bych každému , kdo se ubírá až takovými myšlenkovými pochody spadnout na chvíli na zem, kde se plive , krká , podvádí, pr**í atp.... Porozhlédnout se a pak prchnout zpět k sonetům...

Tak vite co, pro dnesek si teda nas...e. lolpussa

Není tady

#133 12. 7. 2008 20:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

zuzi,
BI, proč nemluvíš jen za sebe? Mluvčích za ty ostatní je tu už dost, ne?

Pokud jde o mne, co říká Axi je naprosto srozumitelné. A vůbec se mi nechce padat na zem.
Myslím si, že na ni stojím dost pevně a nic z toho, o čem tu mluvíš, ve svém blízkém okolí nevidím.
Je to zase chyméra posuzovatelů. Každý člověk má tu schopnost posunovat své vlastní hranice.

Není tady

#134 12. 7. 2008 20:13

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi, vem už prosím ve své velkodušnosti na vědomí, že je to můj názor - pokud ty to máš jinak, opačně, o 180 stupňů obráceně a žije se ti fajn a tvé manželce také  ( už ví, že ji podvádíš?), je to pro tebe a pro ni v pořádku. Mě by takovýto život neseděl, v tomhle bych žít nechtěla a podle toho bych si život zařídila. Co je na tom špatně, nebo dobře? je to můj život, já si ho žiju, nepotřebuji ho mít nalinkovaný od někoho, který sic může být v jádru dobrý člověk, ale nesedí mi? Nesedí mi v tom bodě, že on něvěru podporuje, já ne. Jde teď o maličkost - byl bys tak tolerantní i vůči své manželce a sbírce paroží v předsíní? Mmch - kde jsem ? Nikomu neupírám aby miloval toho, koho chce, nikomu neupírám, aby byl s tím, s kým chce být - ale proč bych měla já v sobě hledat nějakou chybu, která tam není, proč bych já měla žít ve svazku, který pro mě není to pravé ořechové - a pokud si myslím, že to pravé a ořechové je, tak udělám pro to maximum.
Ano, Pandorroo - sic sis předsevzala, že nebudeš na mě reagovat, což je od tebe moc hezké, ale zprostředkovaně stejně zarýváš - udělám ti radost - modrá je pro mě modrá lol Nemusíš mi prosím vysvětlovat, že modrá má plno odstínů - stačí se mi podívat na paletu, ale v určitých věcech prostě to mám takhle a prosím, ber to tak, děkuji za tvou bezbřehou laskavost wink Já ti také neberu tvou vizi v tom, že se těšíš, až budeš žít v nějaké komunitě, kde bude každý s každým (něco jako pralidé v jeskyni) - ale není nemožné takovou komunitu vytvořit - dej se do práce. Zklamu tě, tím směrem se svět neubírá, byť si to mnozí stoupenci přejí...stále je na světě plno (a mnohem víc lidí), kteří vidí budoucnout jinak, než ty a tobě podobně smýšlející...promiň, že ti beru iluze (asi každá čteme jiné knihy - je to naše volba) Ale určitě je v silách člověka žít tak, jak si představuje - tudíž, pokud nechceš žít v materiálním světě, žij tak, jak se ti líbí - určitě nejsi sama, nejsem tu od toho, abych ti to vymlouvala, nebo tě z takového žití odrazovala. Každému, co jeho jest. Ale nesnaž se poukazovat na to, že jiní , kteří tak žít nechtějí, jsou něco méně - podle čeho tak usuzuješ? Podletoho, že mají jiné názory? va

Není tady

#135 12. 7. 2008 20:15

Alosek
Host

Axi napsal(a):

...Co je proboha dobře nebo špatně na tom, že někdo někoho miluje nebo nemiluje? Co je dobře nebo špatně na tom, že se někomu s někým chce nebo nechce spát?...

Axi, viz debata na vedlejším vlákně - jak co, jak pro koho, jak v čem, jakým způsobem, s kým, kolikrát, proč... tongue
Jenom pak ty následky po definicích, za něž někteří definující nechtějí přebírat zodpovědnost, a diví se, že ono to nefunguje podle jejich definovaných představ - to je prů.ser... wink lol

Upravil(a) Alosek (12. 7. 2008 20:17)

#136 12. 7. 2008 20:23

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dobře, budu to konkretizovat- pro MĚ je to zbytečně složité....
Možná že chimérami bych trpěla, kdybych musela takhle složitě  vysvětlovat a   čekat až to ostatní plebs pochopí.....
  U nás se nosilo vždycky pojmenovat i abstraktní a neuchopitelné věci srozumitelně a jednoduše, z toho vycházím- prostě bubák je bubák a kachna je kachna....
Ale sorry , pokud jsem zmínila neprůhlednost informace pro víc lidí než pro sebe.. Oni to radši nenapíšou , aby nebyli za blbce...big_smilewink
Jdu s udělat té mé rodince večeři a učesat kocoury- to je srozumitelné pro ně i pro mě...stoltstolt

Není tady

#137 12. 7. 2008 20:25

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

zuzi,
BI, proč nemluvíš jen za sebe? Mluvčích za ty ostatní je tu už dost, ne?

Pokud jde o mne, co říká Axi je naprosto srozumitelné. A vůbec se mi nechce padat na zem.
Myslím si, že na ni stojím dost pevně a nic z toho, o čem tu mluvíš, ve svém blízkém okolí nevidím.
Je to zase chyméra posuzovatelů. Každý člověk má tu schopnost posunovat své vlastní hranice.

tak například v tomhle Zuzi mluvila i za mě - a třeba mluvila i za jiné, jenže někteří nemají touhu se s někým stále dohadovat a diskutovat - přečtou si to, v hlavě si řeknou - ano, tak to cítím i já, nebo ne, takhleto necítím, mě je bližší názor druhého... možná vtom je ten rozdíl, že někdo umí přijmout názor druhého, někdo ho přijmout nedokáže, byť o tom stále "jen" mluví. Božínku, vždyť žijte, jak chcete, dělejtevše pro to, aby jste se dostali nasprávnou cestu , kde budete odměněni tím, že můžete přestoupit do jiné - vyšší dimenza, do jiného , věčného žití...já vím, že tací lidé jsou a existují, kteří mají tuto vizi - ale zkuste také pochopit, že jsou i tací lidé na světě, kteří toto posuzují zcela v jiných normách a žijí život tady a teď, byť se to jiným zdá, že jsou přízemní...

Není tady

#138 12. 7. 2008 20:28

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

přesně cituji Vandu:
Jenže: na obou stranách je chyba. V každém dalším vztahu ty tvoje nevyřešené chyby, nebo chybné vzorce, nebo jak to nazvat, můžou způsobit stejné potíže. Není namístě se spíš pokusit přijít na příčinu ze své strany ( a ta příčina není event.přítelkyně, to je následek)? A až potom řešit partnera?

Tak asi naposledy vysvětlím můj pohled: Lenčin vztah pravděpodobně skřípal a vrzal. Lenka si (možná) myslela, že to napraví svatba a stav manželský, její manžel to(možná) řešil přítelkyní.Já si myslím, že jediná možná cesta bylo a je pokusit se zjistit a odhalit příčiny toho vrzotu a skřípotu. A to nejprve tak, že se pokusím odhalit, čím jsem k tomu přispěla já, a pokusit se to ze svého chování odstranit. Když se začnu chovat v určitých situacích jinak, bude jiná i odezva, reakce partnera, a celý vztah se může začít měnit k lepšímu. Výsledek je samozřejmě nejistý.

Prosím, obejdu se bez přednášky, že povaha či osobnost měnit nelze. Už jsem to vysvětlovala (a taky napsala, že s tím souhlasím) například v příspěvku 117, ale zřejmě nečteš....takže je zbytečné pokoušet se znovu.

Upravil(a) Vanda (12. 7. 2008 20:34)

#139 12. 7. 2008 20:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná, není múj problém, že se tě má slova natolik dotýkají, že si to bereš osobně. Že to, co dělíš ty sama, podsouváš mně. Můj názor je pro tebe natolik nepřijatelný, že sis z toho hned vytvořila mindrák méněcennosti.
S tím já ovšem nic nenadělám.
Nejsi pro mne natolik důležitá, abych kvůli tobě vymýšlela konspirace a pokud ti budu chtít něco sdělit, jako třebas teď, udělám to přímo: Jsi, jak už řekl Axi, v zajetí svého chápání světa. Nedokážeš rozlišit, co je vtip, co je ironie, co je obecný názor, co je vůbec názor. O těch mých tedy lautr nic nevíš, protože neděláš nic jiného, než z komára velblouda, do svého zarputilého odmítání projektuješ své obavy a okamžité útoky na svou obranu.
Dost smutné.
Tvé fikce ti nemá cenu vymlouvat, protože z pár pochytaných útrýků jsi tu z Axiho udělala sukničkáře a ze mne komunitního pomatence. Nu užij si to, nepochopila jsi vůbec nic, takže si mysli, co chceš.

Nu a zklamu tě, tím směrem se bohužel svět ubírá. Říkám bohužel, protože mně stejně jako tobě by se nejvíc líbil párový věrný vztah.  Na rozdíl od tebe jen nevykřikuji, že jedině takhle je to správně a jakokoliv jinak je to nemravné a tfuj tfuj.
Každopádně trend je a bude takový, že se budeš muset komunity naučit nejen tolerovat, což lidem žijícím v nich bude stejně fuk, ale především respektovat. V budoucnu si prostě lidé vyberou, jak chtějí žít a nikdo, ani ty ani já, ani církev, ani stát, jim do toho nebude kecat.

Není tady

#140 12. 7. 2008 20:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

přesně cituji Vandu:

Tak asi naposledy vysvětlím můj pohled: Lenčin vztah pravděpodobně skřípal a vrzal. Lenka si (možná) myslela, že to napraví svatba a stav manželský, její manžel to(možná) řešil přítelkyní.Já si myslím, že jediná možná cesta bylo a je pokusit se zjistit a odhalit příčiny toho vrzotu a skřípotu. A to nejprve tak, že se pokusím odhalit, čím jsem k tomu přispěla já, a pokusit se to ze svého chování odstranit. Když se začnu chovat v určitých situacích jinak, bude jiná i odezva, reakce partnera, a celý vztah se může začít měnit k lepšímu. Výsledek je samozřejmě nejistý.

Prosím, obejdu se bez přednášky, že povaha či osobnost měnit nelze. Už jsem to vysvětlovala, (a taky npsala, že s tím souhlasím) například v příspěvku 117, ale zřejmě nečteš....takže je zbytečné pokoušet se znovu.

Vandi, takže i pro tebe znova - už jsme od Lenky postoupili trochu dále a dostali jsem se opět někam jinam - do všeobecnosti. Tam  plně souhlasím s Tercilou, když píše:

nesouhlasím s tím, že nevěra potřebuje příčinu v chování podváděného partnera...

no a že se to opět dostalo k přeměňování k obrazu svému druhého člověka, to už je diskuze...

Není tady

#141 12. 7. 2008 20:34

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo ještě maličkost  mě napadla než chytím ty zacuckované chlupáče-  včera ( nebo předevčírem?) jsem prolézala diskuze, jen tak - našla jsem nádherný dort s Patem a Matem na vršku , co spáchala  tuším Berry.
Chvíli jsem uvažovala, že její piplání s dortíkem má větší užitnou hodnotu, než čas strávený neplodným vysvětlováním opačných postojů v takovéhle diskuzi ... Asi si také udělám marcipán a začnu modelovat.... Kluk bude mít v srpnu narozeniny- třeba to do té doby stihnu....
Aje zajímavé, že tam po sobě holky nevyjíždí- ač jedna dělá z piškotového těsta a druhá z třeného.... Výsledek je zas dort. Pro někoho přeslazený, pro někoho nedochucený....big_smilebig_smilewink

Není tady

#142 12. 7. 2008 20:34

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Alosek napsal(a):

Axi napsal(a):

...Co je proboha dobře nebo špatně na tom, že někdo někoho miluje nebo nemiluje? Co je dobře nebo špatně na tom, že se někomu s někým chce nebo nechce spát?...

Axi, viz debata na vedlejším vlákně - jak co, jak pro koho, jak v čem, jakým způsobem, s kým, kolikrát, proč... tongue
Jenom pak ty následky po definicích, za něž někteří definující nechtějí přebírat zodpovědnost, a diví se, že ono to nefunguje podle jejich definovaných představ - to je prů.ser... wink lol

Ano, to je ta druhá rovina. A věř mi, že ji beru vážně.

Není tady

#143 12. 7. 2008 20:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Oni to radši nenapíšou , aby nebyli za blbce...big_smilewink

Hmmm...chudáci malý, viď.... Chápu, že je třeba je ochránit.  - jen nevím, před čím, máme svobodu slova.
Jsi fakt moc statečná holka, že se biješ za ty, co nechtějí být za blbce stolt

Není tady

#144 12. 7. 2008 20:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pro MĚ  je jednodušší přiznat, že něčemu nerozumím, než se tvářit, že rozumím  lautr všemu.... Radostně se učím celý život. Že mi tu tam něco neleze do hlavy, joj, pravda  s tím se blbě smiřuje... gratergrater

Není tady

#145 12. 7. 2008 20:44

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

Vandi, takže i pro tebe znova - už jsme od Lenky postoupili trochu dále a dostali jsem se opět někam jinam - do všeobecnosti. Tam  plně souhlasím s Tercilou, když píše:

nesouhlasím s tím, že nevěra potřebuje příčinu v chování podváděného partnera...

no a že se to opět dostalo k přeměňování k obrazu svému druhého člověka, to už je diskuze...

Od "příčin" nevěry bychom se dalším zevšeobecňováním mohli dostat například k pokusu o definici nevěry, a tudíž opravdu končím, čas strávím užitečněji.
Tvoje věta o přeměňování druhého člověka k obrazu svému svědčí o naprostém nepochopení z tvojí strany, nebo povrchním čtení....další důvod končit s diskusí.
Měj se hezky, BI a pěkný zbytek víkendu. smile

#146 12. 7. 2008 20:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Pro MĚ  je jednodušší přiznat, že něčemu nerozumím, než se tvářit, že rozumím  lautr všemu....

No tak to by snad v našem věku už neměl být žádný problém.
Taky nerozumím tomu, že se někdo potřebuje schovávat se svým názorem za druhého a klidně to přiznám stolt

Jo a jaké to máš kočičáky? Potřebovala bych asi ženicha pro naši holku.

Není tady

#147 12. 7. 2008 20:55

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná, není múj problém, že se tě má slova natolik dotýkají, že si to bereš osobně. Že to, co dělíš ty sama, podsouváš mně. Můj názor je pro tebe natolik nepřijatelný, že sis z toho hned vytvořila mindrák méněcennosti.
S tím já ovšem nic nenadělám.
Nejsi pro mne natolik důležitá, abych kvůli tobě vymýšlela konspirace a pokud ti budu chtít něco sdělit, jako třebas teď, udělám to přímo: Jsi, jak už řekl Axi, v zajetí svého chápání světa. Nedokážeš rozlišit, co je vtip, co je ironie, co je obecný názor, co je vůbec názor. O těch mých tedy lautr nic nevíš, protože neděláš nic jiného, než z komára velblouda, do svého zarputilého odmítání projektuješ své obavy a okamžité útoky na svou obranu.
Dost smutné.
Tvé fikce ti nemá cenu vymlouvat, protože z pár pochytaných útrýků jsi tu z Axiho udělala sukničkáře a ze mne komunitního pomatence. Nu užij si to, nepochopila jsi vůbec nic, takže si mysli, co chceš.

Nu a zklamu tě, tím směrem se bohužel svět ubírá. Říkám bohužel, protože mně stejně jako tobě by se nejvíc líbil párový věrný vztah.  Na rozdíl od tebe jen nevykřikuji, že jedině takhle je to správně a jakokoliv jinak je to nemravné a tfuj tfuj.
Každopádně trend je a bude takový, že se budeš muset komunity naučit nejen tolerovat, což lidem žijícím v nich bude stejně fuk, ale především respektovat. V budoucnu si prostě lidé vyberou, jak chtějí žít a nikdo, ani ty ani já, ani církev, ani stát, jim do toho nebude kecat.

V tom případě nerozumím tobě, že se má slova dotýkají tebe natolik, že máš potřebu uštěpačně reagovat. Mindrák méněcennosti z tebe nemám, ale snažíš se tu méněcennost do některých nalít - občas svými neuváženými příspěvky. Do jakého svého zarputilého odmítání projektuju své obavy - z čeho?? Čeho odmítání? Do odmítání tvých představ o životě? Ano - v tom případě máš pravdu - budu tohle vnímání žití odmítat, neboť mi nic neříká. Já jsem v zajetí svého chápání světa, ovšem ty také, o rozlišování vtipu, ironie, obecných názorů a vlastních názorů - to by bylo na dlouhou debatu, neboť už jsem se přesvědčila, že umíš také nastartovat na první šlápnutí - že bychom nebyly až tak odlišné? Dokonce bych řekla, že v některých věcech jsme až hodně stejné - já si to dokázala přiznat, ale ty to neuděláš, ty chceš být jinde a uděláš pro to vše, viď?
Moje fikce - tvé fikce - každý má nějaké fikce. Já tzomu říkám vize. A že Axi sukničkář je a ještě se tím vychloubá, v pohodě - jeto jeho život. Třeba to dělá chytře a inteligentně...třeba si jednou namele hu*u (ale s tím se nám asi už nepochlubí tongue) Ano, rozdíl v nás je - já podporuju věrný párový vztah - tobě by se jen líbil, já ríkám, že je to správné - ty tomu dáváš benevolenci - a přitom v jádru bys v takovém vztahu nežila. Udělala by si něco, co by ten vztah zase vrátilo zpět do věrného párového. A ještě jeden rozdíl u nás je - já se snažím v tom páru žít, proto mám takové názory, jak mám, ty žiješ sama, proto máš takové názory, jak máš. A že z tebe dělám komunitního pomatence? Kdes to četla? Takhle ses pojmenovala sama - sice jsem vpůvodním příspěvku chtěla tyto lidi "pojmenovat" ale udělalas to za mě, díky wink MMNch - kde vidíš u mě tu netoleranci, že někdo chce žít v nějaké komunitě - vždyť už tu různé komunity jsou - já jsem malý člověk, abych za církev, za stát a za jiné lidi do toho kecala. Ale jednu věc si mohu také vybrat - jestli budu takovéto komunity podporovat ze svého materiálního světa. Některé mohu podpořit - jiné ne - a bude to má volba cool

Není tady

#148 12. 7. 2008 21:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

V tom případě nerozumím tobě, že se má slova dotýkají tebe natolik, že máš potřebu uštěpačně reagovat.

Jak říká Vanda: škoda pro tebe písmenek, seš úplně mimo.
Užij si to.

Není tady

#149 12. 7. 2008 21:27

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Ad Zklamaná:

Těžce, opravdu těžce urážíš lidi a kamarády kolem Pandorry + nesmyslně a lživě jsi nazvala Axiho sukničkářem.

Kdyby to bylo v mých kompetencích, z placu máš BAN.

Už dlouho mě nikdo tak nenaštval, jako TY.

A bacha, ať nepoznáš minimálně jednu z těch čarodějek na svých zádech butter To není výhrůžka. To je fakt. butter

Upravil(a) Taisha (12. 7. 2008 21:31)

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#150 12. 7. 2008 21:32

majkafa
Host

Sukničkářem? vavava
Tai, nepřizpůsobuj si věci, jak se tobě hodí, prosím.

Zklamaná uráží? Jen toho, kdo pocit uraženosti má. Nic víc. Nic míň. Ty ho máš? Proč? va

Upravil(a) majkafa (12. 7. 2008 21:32)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí