29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessiko, já si myslím, že Axi má věci jasné a srovnané, ale tak nějak...exaktně. Že moc nebere v úvahu "jinakost" našeho ženského uvažování a smýšlení, prostě že se s námi moc nemaže.
Ale dotaz byl na Axiho, tímto nechci nijak odpovídat za něj.
No mě dřív přišlo, že Axi snad ani není člověk, vždycky tak nějak z nesvětských andělských výšin většinou trefně poukázal na to, jak se my obyčejní smrtelníci tady povrchně pinožíme a hlavně, ukazoval nám směr, kam se posouvat.
No a v poslední době (alespoň směrem ke mně) se Axi projevuje čím dál častěji jako "normální" chlap, zlidšťuje se
Není tady
Jessika napsal(a):
Tyto glosy mají zřejmě poukázat na povrchnost ženského pokolení
Ne, je to přesně naopak. Ženský princip se mi zdá úžasný. Stejně jako ten mužský. Tohle nemá s pohlavím co dělat.
Není tady
eset napsal(a):
Axi napsal(a):
Ale drahoušku, tak si to tak neber. A ovládej se prosímtě. Šukání, drzý jeko opice, koule - trochu vulgární svět, na takovou morální, mladou sebevědomou dívku, ne?
Drahý Axi, Tvoje slová ma hlboko zasiahli, a týmto uznávam ukrivdenie opici. Ak sa Ti zdá slovo "gule" vulgárne, zrejme Ti vyvolava nejake asociacie, mozem sa len domnievat - mozno varlata alebo pytliky, neviem, v každom pripade veta "nemas na to gule" je metaforicka a ma vyjadrovat ze niekto nema na nieco napr. silu , odvahu, grady atd..... ak Ťa strasi aj slovo sukat, odporucam nepozerat tolko p.or.na. predsa len tej romantiky a nezneho milovania tam tolko nieje a o svadbe na konci ani nehovorim.
Pokud srovnáš někoho s opicí, je zbytečné abys v příspěvku pokračovala. Ale odpouštím ti.
Není tady
Ale drahoušku, tak si to tak neber....
Není tady
Axi napsal(a):
Pokud srovnáš někoho s opicí, je zbytečné abys v příspěvku pokračovala. Ale odpouštím ti.
Axi, copak ty, člověk takové duchovní výše, nevíš, že nemáš komu, kromě sebe, co odpouštět? Pak máme mít nějaké vzory, když i ty se nám takto spouštíš.
majkafa napsal(a):
Axi napsal(a):
Axi, copak ty, člověk takové duchovní výše, nevíš, že nemáš komu, kromě sebe, co odpouštět?
Pak máme mít nějaké vzory, když i ty se nám takto spouštíš.
![]()
A proč asi myslíš, že to píšu?
Upravil(a) Axi (28. 9. 2008 9:18)
Není tady
Majkafo
a ty potřebuješ vzory? Všichni jsme chybující.
Není tady
Zavírám, nové místo k dispozici zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=33003 díky
Není tady