Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 7. 2008 8:57

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Re: Mám věřit???

vera napsal(a):

souhlasím se Zuzi, chtěla bych vědět o koho jde, já bych zavolala.............v tomto věku a bez dětí bych nic nelepila

Ptám se, kdyby Lenka zavolala - komu to prospěje?
Vůbec nikomu.

Tohle řešení dle mého názoru postrádá veškerou sebeúctu k sobě a respekt k partnerovi. Nejde o to, že ON se chová špatně, to je JEHO problém, ale přece se i já nebudu chovat stejně nevhodně jako on...
Na mně přece zůstává rozhodnutí, zda chci žít s tímto člověkem,jakým je, a zda mi to vyhovuje.

Pokud ne, není co řešit...

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#52 10. 7. 2008 12:32

vera
♥♥♥♥♥♥-

komu to prospěje ?

já bych měla více síly TO  n ě j a k  řešit

tak to mám nastavený já

někdo jiny to může mít samozřejmě jinak

.........na začátku společného života ???

Není tady

#53 10. 7. 2008 12:52

kikina17
♥------

test

Není tady

#54 10. 7. 2008 13:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Taky bych zavolala. Prostě bych chtěla vědět.

Není tady

#55 10. 7. 2008 13:21

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vědět v tomto případě je k ničemu. Zeptala bych se přímo muže. Ta třetí mě nezajímá.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#56 10. 7. 2008 13:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tercila napsal(a):

PetrHl: "Brali jste se vůbec z lásky?.........."
Ugo Drago: "To dle mého není o moc lepší recept na delší vztah než braní se z rozumu."

Tak to by se mělo zarámovat; svatá pravda. tummenupp
Nebyla jsem zamilovaná, když jsme se brali a nikdy jsem u manžela nezkoumala, jak moc je zamilovaný on. Uznávala jsem ho pro různé povahové rysy. Po několika letech chození jsme se prostě vzali. Svatbu navrhl on, já jsem se vdávat moc nechtěla big_smile. Jsme spolu 24 let.
Když někde ve výloze "fotografie" vidím fotky rozesmátých šťastných zamilovaných nevěst, mívám za ně (chviličku) normálně trošku strach smile - jaké rozčarování (možná) zažijí, až jim spadnou ty růžové brýle...

Tercilo, ty ale zapomínáš na jednu podstatnou věc: každý to má jinak.
Pokud je někdo neschopný citu, má naprosto prázdnou citovou nádrž a svět pobírá jen tím, co má mezi nohama a na krku, jako napžíklad Ugo (sorry shiden, ale ty máš skutečně hluboký problém a pokud se ke své citovosti co nejdřív nedostaneš, nebudeš skutečně šťastný nikdy) tak mu sňatek z romu MOŽNÁ stačí.
Možná i tobě, která vnímáš především rozumem, s intuicí a city moc nepracuješ.
Nebo to máš tak, že jste s manželem svůj vztah natolik zvládli, že láska prostě přišla. Nikterak bouřlivě, ale o to víc je hlubší.

Ale někomu, kdo je naprosto otevřený, dostatečně citlivý a citový prostě sňatek pouze z rozumu nestačí a potřebuje mít zastoupeno obé:
Partner je spolehlivý čllověk, stojí pevně na zemi + partner je citlivý, do mně zamilovaný, dovede se i vznášet v oblacích.
A tvrdit, že obojí nelze, to skutečně mohou jen ti, co si sami sobě něco takového ať už z jekéhokoliv důvodu zakázali. Protože ono to není zas až tak velké umění.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#57 10. 7. 2008 13:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lenko,
vzala sis muže, který na tebe nemá.
Spíš než šmírovat jeho mobil, ptala bych se sama sebe, proč jsem si vzala právně někoho, kdo má ze mě mindrák a proč to tak chci.

Není tady

#58 10. 7. 2008 13:55

Judy
♥♥-----

Lenko, musíš si hlavně zopovědět otázku, co tím získáš, když na ono číslo zavoláš. Ať telefonát dopadne jakkoliv, jen to podnítí tvé představy a bude to bolet o to víc. Fantazie je pěkná mrcha, to mi věř. A navíc tím utrpí tvá sebeúcta a stejně nic nevyřešíš. Jen se budeš dál trápit. Ale souhlasím s tím, že donekonečna se kolem horké kaše chodit nedá. Řešila bych to přímo s partnerem i když to asi bude složité. Buď se tebou chce být nebo ne, ale jste na to dva.

Není tady

#59 10. 7. 2008 13:59

shiden
Host

Pandorraa napsal(a):

Tercila napsal(a):

PetrHl: "Brali jste se vůbec z lásky?.........."
Ugo Drago: "To dle mého není o moc lepší recept na delší vztah než braní se z rozumu."

Tak to by se mělo zarámovat; svatá pravda. tummenupp
Nebyla jsem zamilovaná, když jsme se brali a nikdy jsem u manžela nezkoumala, jak moc je zamilovaný on. Uznávala jsem ho pro různé povahové rysy. Po několika letech chození jsme se prostě vzali. Svatbu navrhl on, já jsem se vdávat moc nechtěla big_smile. Jsme spolu 24 let.
Když někde ve výloze "fotografie" vidím fotky rozesmátých šťastných zamilovaných nevěst, mívám za ně (chviličku) normálně trošku strach smile - jaké rozčarování (možná) zažijí, až jim spadnou ty růžové brýle...

Tercilo, ty ale zapomínáš na jednu podstatnou věc: každý to má jinak.
Pokud je někdo neschopný citu, má naprosto prázdnou citovou nádrž a svět pobírá jen tím, co má mezi nohama a na krku, jako napžíklad Ugo (sorry shiden, ale ty máš skutečně hluboký problém a pokud se ke své citovosti co nejdřív nedostaneš, nebudeš skutečně šťastný nikdy) tak mu sňatek z romu MOŽNÁ stačí.
Možná i tobě, která vnímáš především rozumem, s intuicí a city moc nepracuješ.
Nebo to máš tak, že jste s manželem svůj vztah natolik zvládli, že láska prostě přišla. Nikterak bouřlivě, ale o to víc je hlubší.

Ale někomu, kdo je naprosto otevřený, dostatečně citlivý a citový prostě sňatek pouze z rozumu nestačí a potřebuje mít zastoupeno obé:
Partner je spolehlivý čllověk, stojí pevně na zemi + partner je citlivý, do mně zamilovaný, dovede se i vznášet v oblacích.
A tvrdit, že obojí nelze, to skutečně mohou jen ti, co si sami sobě něco takového ať už z jekéhokoliv důvodu zakázali. Protože ono to není zas až tak velké umění.

Jste v některém směru neuvěřitelně natvrdlá a domýšlivá osoba, neodpustím si k vašemu výplodu komentář, může te si nad ním pak popřemýšlet, nechám vám hodně času - zbytek vašeho života big_smile :
1. předně si znovu přečtěte svoji poznámku: každý to má jinak, vytiskněte si to a každý večer si to přečtěte a snažte se tím řídit a ne pořád statečně ignorovat jinakost druhých,
2. já jsem nepsal o sobě (jak bych ostatně já mohl?), ale o zkušenostech z okolí, některé páry se vzali z rozumu a jsou spolu i po desetiletí, jiné ne a už spolu dávno nejsou, mrkněte se také do historie, jak se lidé brali a taky jim to mnohdy dobře fungovalo. Popřete to, nějakým důkazem, že tomu tak není? Pokud nějaký seženete. Já osobně bych do tohoto svazku nešel.
3. kde berete tu odvahu tvrdit, že člověk, který se bere z rozumu není jinak člověk citlivý? Předložete důkaz. Hm, jako skoro vždy ovšem nepředložíte nikdy nic.
4. Bylo někdy dokázáno, že člověk se stane lepším pokud bude používat více citů než rozumu nebo naopak?? Podejte důkaz. Jenže vy opět žádný nemáte.
5. Nic o mě nevíte, nikdy jsme se neviděli a nevíte ani jak žiji a ani to zda vás celou dobu netahám za nos. Ale odvaha mě podsouvat něco vám nechybí.
6. Kdo tvrdil, že obojí nelze?

P.S. Pro vás platí  přísloví o tom, že cesta do pekel je dlážděna dobrými (vašemi) úmysly. Zbavte se toho mesiášství už jednou pro vždy, zbytečně to kazí vaše jinak dobré názory. Howg.

#60 10. 7. 2008 14:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

smile reta

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#61 10. 7. 2008 14:15

Alosek
Host

Shidene,
můj názor poté, co jsem si přečetla tvůj předchozí příspěvek - jsi mimo, úplně.
Tvé připomínky nevím, čeho se týkají, ale Pandořiných vět ne, vůbec jsi nepochopil, co a o čem píše.
To, co jsi napsal ty, já v jejích slovech vůbec nevidím. Ale vlastně - každý to máme úplně jinak, že?

Souhlasím s tím, že až se přestaneš bát se otevřít a do svého sexuálního života jednou zkusíš naplno dát i city, budeš zírat - v dobrém.

A, majkafo, promiň, beru ti tvé výsostné právo, ale tady to přímo řve - co ti to shidene zrcadlí reta ?
Protože mně osobně jsi v těchto větách na sebe prozradil celkem hodně - určitě víc, než v soukromých zprávách.

#62 10. 7. 2008 14:34

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Koukám, že dost z těch "životem oflákaných" by na místě Lenky chtělo  postupovat podobně , jak já.. to mě těší, že rázné řešení není proti mysli....
Taisha- směšuješ víc věcí dohromady, dle mého.
Napsala jsi :
Vůbec nikomu.

Tohle řešení dle mého názoru postrádá veškerou sebeúctu k sobě a respekt k partnerovi. Nejde o to, že ON se chová špatně, to je JEHO problém, ale přece se i já nebudu chovat stejně nevhodně jako on...
Na mně přece zůstává rozhodnutí, zda chci žít s tímto člověkem,jakým je, a zda mi to vyhovuje.

A) prospěje to Lence ( i když ne možná tak aby se nad zjištěním mohla vesele smát) , pokud se k tomu odhodlá- bude vědět na čem je i když už teď to tuší....mad

B) netuším proč bych si měla dělat hlavu , zda ztratím úctu před chlapem, který mě 3 týdny po svatbě nazývá krávou.....
C) pokud se on chová špatně NENÍ TO JEN JEHO PROBLÉM!!!!! On tím chováním dělá problémy  jí, Lence- pokud tedy ona chce řešit svou situaci, musí ji vyřešit s ním. Pokud on hraje mrtvého brouka před "krávou"- není lepší cesty než obnovit vlastní sebeúctu zjištěním podstatných faktů- tyhhle fakty pak tomu trubci omlátit o nos a odejít středem......
Vůbec nemám na mysli hysterickou scénu s lítáním věcných darů ze svatby a srdceryvné telefonáty  manželově smskové důvěrnici.. Prostě  jen neztratit zbytky své sebeúcty setrváváním v bludu, že bez vyčištění vzduchu bude někdy líp....
Respekt k někomu, kdo je srab  v chování k dlouhodobé partnerce  opravdu postrádám.....

Není tady

#63 10. 7. 2008 14:47

shiden
Host

Alosek napsal(a):

Shidene,
můj názor poté, co jsem si přečetla tvůj předchozí příspěvek - jsi mimo, úplně.
Tvé připomínky nevím, čeho se týkají, ale Pandořiných vět ne, vůbec jsi nepochopil, co a o čem píše.
To, co jsi napsal ty, já v jejích slovech vůbec nevidím. Ale vlastně - každý to máme úplně jinak, že?

Souhlasím s tím, že až se přestaneš bát se otevřít a do svého sexuálního života jednou zkusíš naplno dát i city, budeš zírat - v dobrém.

A, majkafo, promiň, beru ti tvé výsostné právo, ale tady to přímo řve - co ti to shidene zrcadlí reta ?
Protože mně osobně jsi v těchto větách na sebe prozradil celkem hodně - určitě víc, než v soukromých zprávách.

Tvůj názor je irelevantní, mylný a překroucený - podobně tak jako to předvedla Pandorra, ale je mi to fuck.
P.S. Neznáš mě, nic o mě nevíš a přesto soudíš. Mě to nezrcadlí nic, jen vaše omyly, a to na co si hrajete big_smile

Jediné, co mě štve, že odhalila můj původní nick už úplně všem. No co se dá už dělat asi si myslela, že jsem se přejmenoval jen zbůhdarma.

#64 10. 7. 2008 14:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

božínku Ugoušku to je pech vid big_smilebig_smile:

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#65 10. 7. 2008 14:57

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já si taky myslím, že je jaksi kontraproduktivní řešit něco s manželem, když on evidentně nic řešit nechce a ještě ke všemu Lence nadává. Nevidím nic špatného na tom, když lenka na to číslo zavolá, aspoň se dozví, kdo je na druhém konci drátu. Od toho může odvíjet své další konání. Když se bude jen dožadovat vysvětlení od manžela a ten jí žádné neposkytne, tak co má asi tak dělat? Má dělat jakože nic a žít si dál s písní na rtech?

Není tady

#66 10. 7. 2008 14:57

shiden
Host

adra napsal(a):

božínku Ugoušku to je pech vid big_smilebig_smile:

Mě to jako sranda vůbec nepříjde, ale pokud je libo, tak si tu srandu dále dělej.

#67 10. 7. 2008 15:06

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Koukám, že dost z těch "životem oflákaných" by na místě Lenky chtělo  postupovat podobně , jak já.. to mě těší, že rázné řešení není proti mysli....
Taisha- směšuješ víc věcí dohromady, dle mého.
Napsala jsi :
Vůbec nikomu.

A) prospěje to Lence ( i když ne možná tak aby se nad zjištěním mohla vesele smát) , pokud se k tomu odhodlá- bude vědět na čem je i když už teď to tuší....mad

B) netuším proč bych si měla dělat hlavu , zda ztratím úctu před chlapem, který mě 3 týdny po svatbě nazývá krávou.....
C) pokud se on chová špatně NENÍ TO JEN JEHO PROBLÉM!!!!! On tím chováním dělá problémy  jí, Lence- pokud tedy ona chce řešit svou situaci, musí ji vyřešit s ním. Pokud on hraje mrtvého brouka před "krávou"- není lepší cesty než obnovit vlastní sebeúctu zjištěním podstatných faktů- tyhhle fakty pak tomu trubci omlátit o nos a odejít středem......
Vůbec nemám na mysli hysterickou scénu s lítáním věcných darů ze svatby a srdceryvné telefonáty  manželově smskové důvěrnici.. Prostě  jen neztratit zbytky své sebeúcty setrváváním v bludu, že bez vyčištění vzduchu bude někdy líp....
Respekt k někomu, kdo je srab  v chování k dlouhodobé partnerce  opravdu postrádám.....

no nenapsala bych to líp, taky nevidím duvod nechat si kálet na hlavu, zjistila bych po zkušenosti co se dá / o úctě k podvádějícímu nemluvě, navíc k někomu kdo mi říká krávo - to je jako mít úctu k někomu kdo mě okradl a pomlouvá a urazil/ a postavila bych  se k tomu. Dneska bych si dala pár facek že jsem kdysi taky nepátrala a nechala to zajít daleko a zkazila si minimálně dva roky života se lhářem, kterýmu jsem překážela ve štěstí. Jen co jsem ho za štěstím poslala ulevilo se mi strašně a nemusela jsem ze sebe dál dělat blázna...

dum spiro spero

Není tady

#68 10. 7. 2008 15:08

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shiden napsal(a):

Jste v některém směru neuvěřitelně natvrdlá a domýšlivá osoba, neodpustím si k vašemu výplodu komentář, může te si nad ním pak popřemýšlet, nechám vám hodně času - zbytek vašeho života big_smile :
1. předně si znovu přečtěte svoji poznámku: každý to má jinak, vytiskněte si to a každý večer si to přečtěte a snažte se tím řídit a ne pořád statečně ignorovat jinakost druhých,
2. já jsem nepsal o sobě (jak bych ostatně já mohl?), ale o zkušenostech z okolí, některé páry se vzali z rozumu a jsou spolu i po desetiletí, jiné ne a už spolu dávno nejsou, mrkněte se také do historie, jak se lidé brali a taky jim to mnohdy dobře fungovalo. Popřete to, nějakým důkazem, že tomu tak není? Pokud nějaký seženete. Já osobně bych do tohoto svazku nešel.
3. kde berete tu odvahu tvrdit, že člověk, který se bere z rozumu není jinak člověk citlivý? Předložete důkaz. Hm, jako skoro vždy ovšem nepředložíte nikdy nic.
4. Bylo někdy dokázáno, že člověk se stane lepším pokud bude používat více citů než rozumu nebo naopak?? Podejte důkaz. Jenže vy opět žádný nemáte.
5. Nic o mě nevíte, nikdy jsme se neviděli a nevíte ani jak žiji a ani to zda vás celou dobu netahám za nos. Ale odvaha mě podsouvat něco vám nechybí.
6. Kdo tvrdil, že obojí nelze?

P.S. Pro vás platí  přísloví o tom, že cesta do pekel je dlážděna dobrými (vašemi) úmysly. Zbavte se toho mesiášství už jednou pro vždy, zbytečně to kazí vaše jinak dobré názory. Howg.

Drahý Ugo, pochopitelně, že jsem neuvěřitelně natvrdlá a domýšlivá osoba a to přímo úměrně tvé vlastní domýšlivosti a natvrdlosti.
Co budu dělat do konce svého života, po tom ti však vůbec nic není.

1. nejspíš jsem objevila tvojí vlastní "jinakost", měl bys mi poděkovat. Já ji respektuji, ty ne, skáčeš teď dost vysoko.
2. neřekla jsem nic o tom, že lidem, kteří se brali z rozumu, to nefunguje. To jen ty vidíš rudě a nečteš co píšu, ale to, co jsi schopen v tom stavu číst.
3. neřekla jsem nic o tom, že člověk vstupující do manželství z rozumu, není citlivý. Vídíš snad ještě ruději?
4. neřekla jsem ani nic o tom, že je někdo lepší, je-li citlivější nebo rozumější. Opět tvoje "rudá" interpertace.
5. není pravda, že o tobě nic nevím. Napsal jsi tu o sobě celkem dost, i tvá šaráda s nickem něco vypovídá.
Vztekáš se naprosto zbytečně, pokud píšeš na veřejné forúm, musíš počátat s tím, že o sobě i leccos prozradíš.
Tak jako my všichni, tak jako já. Každý máme z těch informací schopnost vytáhnout jen určitou část. Já možná jen určitější, než jaká by se ti líbila.
6. poznal ses v tom? Má věta byla pouze OBECNÁ.

P.S. Pro tebe  platí, že celkem lehce ztrácíš okázalý odstup, který tu projevuješ celkem ironickým vykáním a poznámkami.  Máš-li ale pocit ohrožení, chytáš na první našlápnutí a z jedné adresné věty vůči tobě, jsi na sebe vztáhl obsah celého příspěvku. To máš pak ale chlapče honičku a je to tvoje hloupost nikoliv moje mesiášství, co tě teď zvedá ze židle. Sorry.
Pokud totiž řeknu, že jsi neschopný citu a máš prázdnou citovou nádrž, neznamená to, že říkám, že v sobě žádný cit nemáš. Jen se k němu nedokážeš dostat. Jako třeba člověk, kterému právě vyvraždili rodinu a on aby to přežil, své city naproto umrtví. Máš pravdu v tom, že nevím, co se ti KONKRETNĚ stalo, ale že se stalo by neviděl jen slepý.
Tím, že si tu na mne budeš vyskakovat, tím to nejspíš nespravíš. A ty si vyskakuješ už dost dlouho, nechtěj po mně ale, abych to teď hledala. Natolik mi je to fuk, že tu potřebu nemám. Ne já, ale ty s tím máš problém.
Tak to řeš a nebo se ovládej, ju? Stačí se zdržet komentářů, já si zase směrem k tobě ušetřím natvrdle domýšlivé rozbory, OK?

A pokud to všechno nepobíráš ode mne, zkus si vytisknout to, co ti napsala Alosek a opravdu a BI ti přeji, abys nad tím nemusel rozjímat až do konce života.

Není tady

#69 10. 7. 2008 15:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shiden napsal(a):

Jediné, co mě štve, že odhalila můj původní nick už úplně všem. No co se dá už dělat asi si myslela, že jsem se přejmenoval jen zbůhdarma.

Možná bys si z toho mohl vzít ponaučení, že jsi tak moc čitelný, že změna nicku tě nezachrání. Podobbnosti těch příspěvků si skutečně nelze nevšimnout. Člověk by musel být naproto slepý, aby mu to nedošlo. Na to nemusím být čaeodějnice ani psycholog a věřím, že nejsem sama, kdo si všiml.
Zkus tu být prostě sám za sebe a pak tě nebude nic štvát.

Není tady

#70 10. 7. 2008 15:14

Alosek
Host

Shidene,
mně bylo hned od začátku jasné, kdo je Ugo, a nikdo mi to nemusel říct, ani napsat. A nepochybně nejenom já mám úžasné pozorovací a rozpoznávací schopnosti, třebaže ses tak výborně maskoval... Zejména tématy, do kterých se zapojuješ, a stylem příspěvků ses zcela znenápadnil... roll

A to, že ti napíšu svůj názor, neznamená, že tě soudím. Pokud ty to tak vidíš, je to problém tvůj, ne můj. Ty si připadáš souzený.

Napsat, že o tobě nic nevím - no, prozradil jsi toho tady na sebe hodně, a to ne tím, co a o čem píšeš, ale jakým způsobem na koho reaguješ - a taky tím, co se dá vidět za tvými řádky.
Nemám potřebu si na něco hrát, nepotřebuju tvůj souhlas s mými názory. Můžeš si z nich vzít něco dobrého pro sebe - ale ty je a priori bereš jako útoky. To je taky tvoje věc a leccos to o tobě říká stolt

#71 10. 7. 2008 15:20

shiden
Host

Aleno, mě tvoje připomínky teď opravdu nezajímají, není důležité, co si o mě myslíš ty nebo Pandorraa. Prostě se mýlíte a já vám to nechci a ani nebudu vyvracet.

Upravil(a) shiden (10. 7. 2008 15:21)

#72 10. 7. 2008 15:27

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

shiden napsal(a):

Aleno, mě tvoje připomínky teď opravdu nezajímají, není důležité, co si o mě myslíš ty nebo Pandorraa

Myslím, že to, co si o tobě my dvě myslíme, by tě docela potěšilo - nejspíš mohu mluvit i za Aloska, řeknu.li, že tě vnímáme jako svým způsobem nešťastného muže, který dělá co umí. Svou citlivost neprojevuješ, protože ji vnímáš jako slabost, ohrožení.
Na můj text jsi vyjel dost vypovídajícím způsobem a časem, až příjdeš na to, že ses vlastně prozradil sám, budeš na sebe mít asi ještě větší vztek. Ale zbytečně, všichni děláme, co právě umíme a ty bys se za to neměl stydět. A pokud to takhle vnímáš, měl bys se to naučit dělat jinak.

Ve skutečnosti právě proto, že obě máme otevřené vnímání, máme o tobě lepší mínění, než ty sám.
A to zcela chápu, že se v určitém stádiu neodpouští.
Tak už mlčím stolt

Není tady

#73 10. 7. 2008 15:31

Alosek
Host

shiden napsal(a):

Aleno, mě tvoje připomínky teď opravdu nezajímají, není důležité, co si o mě myslíš ty nebo Pandorraa. Prostě se mýlíte a já vám to nechci a ani nebudu vyvracet.

OK, tvůj nezájem respektuju - ale potom na internet vůbec nepřispívej a do debat se nezapojuj.
Mám tě od této chvíle na babinetu taky nazývat tvým jménem?
Pro mě jsi právě překročil mou hranici slušného chování - nerespektuješ můj nick. Já na internetu ze zásady nepoužívám jména těch, kdo sem píšou, třebaže je znám. A to ani v případě, že je z nicku jméno jasné, jako např. u majkafy.
Zachoval ses naprosto stejně, jako osoba, která rozeslala tvou fotku na babinetu. Bohužel jsi to použil proti někomu, kdo s tvými problémy nemá nic společného.
Děkuju, mám v souvislosti s tvou osobou ještě jasněji.

#74 10. 7. 2008 15:33

Alosek
Host

Pandorraa napsal(a):

Myslím, že to, co si o tobě my dvě myslíme, by tě docela potěšilo - nejspíš mohu mluvit i za Aloska, řeknu.li, že tě vnímáme jako svým způsobem nešťastného muže, který dělá co umí. Svou citlivost neprojevuješ, protože ji vnímáš jako slabost, ohrožení.
Na můj text jsi vyjel dost vypovídajícím způsobem a časem, až příjdeš na to, že ses vlastně prozradil sám, budeš na sebe mít asi ještě větší vztek. Ale zbytečně, všichni děláme, co právě umíme a ty bys se za to neměl stydět. A pokud to takhle vnímáš, měl bys se to naučit dělat jinak.

Ve skutečnosti právě proto, že obě máme otevřené vnímání, máme o tobě lepší mínění, než ty sám.
A to zcela chápu, že se v určitém stádiu neodpouští.
Tak už mlčím stolt

Pod toto se podepisuji, promluvila jsi i za mě, Pan.

#75 10. 7. 2008 15:34

shiden
Host

Alosek napsal(a):

shiden napsal(a):

OK, tvůj nezájem respektuju - ale potom na internet vůbec nepřispívej a do debat se nezapojuj.
Mám tě od této chvíle na babinetu taky nazývat tvým jménem?
Pro mě jsi právě překročil mou hranici slušného chování - nerespektuješ můj nick. Já na internetu ze zásady nepoužívám jména těch, kdo sem píšou, třebaže je znám. A to ani v případě, že je z nicku jméno jasné, jako např. u majkafy.
Zachoval ses naprosto stejně, jako osoba, která rozeslala tvou fotku na babinetu. Bohužel jsi to použil proti někomu, kdo s tvými problémy nemá nic společného.
Děkuju, mám v souvislosti s tvou osobou ještě jasněji.

jak si to napsala jinde mě: je to tvůj problém.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí