Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 1. 6. 2008 20:18

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Mám věřit???

Ahojte všichni,
vlastně ani nevím jak začítsad.
Mé první manželství skončilo úmrtím mého 2 měs.dítěte a proto, že můj manžel začal hrát automaty a v opilosti mě i nejednou napadl.
Po té jsem si po 2 letech našla přítele. Úplný opak. Milý, pozorný, sympatický, milování s ním úžasné. Jen mi vadilo to jeho věčné sms-kování. Přišla jsem na to, že to bylo bohužel se ženskýma. Po vyříkání se mi svěřil, že dlouho (asi do 20 let) seděl jen doma a ženský pro něj byly tabu. Potom se začal seznamovat na internetu a měl jich najednou i 5 a chodil od jedné k druhé. Vlastně i já jsem byla "jedna z nich". Jenže zjistil, že by se chtěl usadit a to se mnou. Začali jsme spolu bydlet a žít, ale mu ten minulý život asi chyběl, občas si psal dál a nejednou se i sešel. Jestli s něma spal, nevím. Tvrdil, že ne. Potom se vše uklidnilo, chtěl mít nevšední zážitky, tak jsem mu umožnila milování se se mnou i s mojí kamarádkou, se kterou jsem občas udržovala intimní poměr. On o tom věděl a vlastně mě v tom podporoval a chtěl, a si najdu přítelkyni. Z části jsem to dělala pro něj a z části kvůli sobě. Vztah byl jinak úžasný, moc jsme si ve všem rozumněli. Po 3 letech jsem mu opět přišla na nevěru. Opět bylo omlouvání, že se prostě neudržel, jen si dopisoval a ona ho pozvala k sobě a otevřela mu jen v ručníku (chabá výmluva...sad).
Nějak jsme si to vyříkali a já mu dala další šanci. Požádal mě následně o ruku a po roce a něco jsme se vzali. Na svatební cestě se nám zadařilo a já čekala vytoužené miminko. Měla jsem strašný strach, aby vše dobře dopadlo, po mém předchozím těhotenství. Proto ani ta chu na sex nebyla v těhotenství nijak valná, ale spíš až ke konci. Navíc jsem měsíc před porodem ležela v nemocnici. Manžel za mnou chodil každý den a byl i u porodu, kdy se nám narodila nádherná dcerka. Teď, po třech měsících po porodu jsem zjistila, že se přes RANDE na internetu seznámil s vdanou ženou a stýkají se. Našla jsem u něj v mobilu sms, že je taky moc ráda, že se mohli vidět aspoň takovou malou chviličku a že ho taky miluje.
Řekl mi, že to špatně chápu, že si potřeboval s někým popovídat a sní se hezky povídalo. Tak se párkrát viděli, ale nic spolu nikdy neměli, že nechtěli nikomu ublížit. Jednou se už rozešli, ale ona se zase ozvala. Ale že mi přísahá, že s ní nic neměl.
Nevím, co dělat, myslím si, že kdyby byli jen kamarádi, tak si nepíší takové sms. Jsem z toho strašně zklamaná, že mi tohle mohl udělat, když jsem ležela v porodnici a vlastně nevím, co dělat dál. Tento měsíc máme 1.výročí svatby a 3 měs.miminko. Já mám jen strašný strach mu zase uvěřit. Myslím si, že to ta jeho nízká sebedůvěra ho takhle kouší a on si musí dokazovat, že na to má. Přitom se pořád snažím mu říkat, jak mu to sluší a jak je šikovný atd . (on mi to bohužel neříká-ikdyž by to taky člověk občas potřeboval slyšet:().
Ale je to strašný, protože to není poprvé a já nevím, jestli věřit, že byli jen kamarádi a hlavně nevím co dál a jestli to zase neudělá znovu. Tvrdí, že nás strašně miluje chce zůstat jen s námi. Nejraději bych byla, kdyby navštívil nějakého psychologa. On mi na to řekl, že on psychologa nepotřebuje, že by mu stejně všechno neřekl, že by jen slyšel, že je děvkař.
Lidičky, prosím poraďte mi, asi je to zmateně napsaný, ale jsem teď uvnitř úplně rozervaná a strašně těžko se to píše.
Děkuju, že jsem se mohla aspoň trošku vypovídat a uvítám, když mi někdo napíše a zkusí poradit.

Není tady

 

#2 1. 6. 2008 20:32

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Re: Mám věřit???

Teď mi od něj přišla sms:

Ahoj miláčku, moc se za všechno omlouvám. Za to co se stalo a za své chování. Vím, že mám asi problém, jen ho asi ještě neumím popsat. Co ale taky vím je, že vás moc miluju a mrzí mě, že svým nezodpovědným chováním  dávám nᚠvztah, který jinak funguje, v sázku. Vím však, že můžu být dobrým manželem i otcem. Budu bojovat o to, abych zpátky získal tvou lásku a důvěru. Vím, že to půjde těžko a už to asi nikdy nebude jako předtím,a le budu se snažit. Moc vás miluju...


Co mám dělat, mám strašný strach mu zase věřit.....

Není tady

 

#3 1. 6. 2008 21:15

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Mám věřit???

Natálko, holčičko zlatá.... neutral Názorů se Ti tady sejde.. A asi Ti málokdo poradí, co konkrétně dělat.
Dala bych mu šanci kvůli té malé, ale ta šance by byla rozhodně poslední. Určitě bych s ním podebatovala o tom, jak si představuji společné soužití. Na mě jsou ty jeho eskapády, které jsi tady popsala, příliš silné kafe. Nebyla bych přesvědčená, že když má takový zájem si pořád s někým jiným psát zprávy tohoto znění, že má ten opravdový zájem o mě.
Ale někdo jiný Ti tu třeba napíše, že každý člověk si může svobodně dělat, co chce...
Za sebe říkám, že se mi zdá, že ten kluk je na jiné vlně než Ty. Má zřejmě rozevlátou povahu. Nic víc, nic míň, je prostě "jinde".

Není tady

 

#4 1. 6. 2008 21:51

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Re: Mám věřit???

Tercilko, děkuju ti strašně moc, ani nevíš, jak hezky jsi to napsala... Já vím, ta malá za nic nemůže a zaslouží si oba rodiče. Teď mi napsal, že k tomu psychologovi půjde, že se sám v sobě potřebuje vyznat. Tak uvidím, jestli pro to opravdu začne něco dělat, tak mu asi zkusím dát ještě jednu šanci. Ale ve skrytu duše se bojím, že to může přijít znovu.....

Není tady

 

#5 1. 6. 2008 22:13

Nabuko
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 25. 4. 2007
Příspěvky: 712

Re: Mám věřit???

Natálko, moc držím pěsti, a to vaše rodinka ustojí. Nevím, jestli se Tvůj muž dokáže změnit. Ale za tu snahu to asi stojí.

Dneska jsem hrozně naměkko - co bych dala za svou sms od svého manžela, s kterým budeme za 14 dní rozvedeni. sad

Není tady

 

#6 1. 6. 2008 23:32

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Re: Mám věřit???

Nabuko, vím, co to je. I já jsem rozvedená. Záleží na tom, jestli šastně či nešastně. Pokud ti ubližoval, trápil tě, tak buď ráda, že to budeš mít za sebou a přeju ti, aby jsi našla toho pravého a navěky;) a uvidíš, že potom vše uvidíš jinak. A taky je pravdivé jedno rčení, že čas všechno zahojí a to je pravda.
Drž se holka, držím pěstičky, a vše zvládneš.

Není tady

 

#7 2. 6. 2008 12:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Mám věřit???

Ja by osm ho asi čo najviac zapojila do starostlivosti o miminko, vymyslela spolčoné aktivity,  chcela, bay mi pomáhal... a nepátrala by osm, čo robí v tom čase, ktorý netrávi  snami, ak by inak fungoval ako dobrý ptec a manžel. Naozaj ktovie, ako sa veci majú - a pre mňa by boli podstatné konkrétne činy, o ktorých viem - t.j. jeho správanie voči NÁM.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#8 2. 6. 2008 16:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Mám věřit???

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#9 2. 6. 2008 19:10

majkafa
Host

Re: Mám věřit???

Natálko, nerozumím. Je snad sexuální vztah tvého muže s jinými ženami něco jiného než tvůj sexuální vztah s jinou ženou? Je snad pro každý z nich jiné měřítko? va

 

#10 2. 6. 2008 19:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Mám věřit???

majkafa napsal(a):

Natálko, nerozumím. Je snad sexuální vztah tvého muže s jinými ženami něco jiného než tvůj sexuální vztah s jinou ženou? Je snad pro každý z nich jiné měřítko? va

No to by mě taky zajímalo va


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#11 2. 6. 2008 19:57

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Re: Mám věřit???

Co se týče mé bisexuality. Ze začátku vztahu jsem mu řekla, že jsem měla nějakou zkušenost s kamarádkou. On se toho chytnul a sám chtěl, abych si přes inzerát sehnala kamarádku a měla s ní poměr a potom mu o tom vykládala. Dokonce jsem kvůli němu jednou i kamarádku přivedla k nám a společně jsme se pomilovali. Potom jsem mu ale řekla, že už to nikdy nechci opakovat, protože mi nebylo moc dobře koukat na něj, jak se mazlí a miluje i s ní. Mu se to ale samozřejmě moc líbilo, jako asi každému chlapovi butter. Kamarádka nakonec stejně odjela mimo republiku, takže vztah s ní skončil. Ale on nebyl proti, abych se s ní scházela. Ba naopak jsem viděla, že ho vzrušuje, když mu vykládám, jak jsme se milovaly.
Možná mě odsuzujete, já jsem si užívala, tak proč né on. Ale já to spíš dělala kvůli němu a on vždy o všem věděl. hmm grater

Upravil(a) Natalka08 (2. 6. 2008 19:58)

Není tady

 

#12 2. 6. 2008 20:00

Ugo Drago
Host

Re: Mám věřit???

Zřejmě dle mého existují jen dvě možnosti:
- buď si zvykneš a zůstaneš s ním (budeš si moci spát i s kamarádkou - což nemusí být k zahození),
- nebo si nezvykneš a odejdeš.

 

#13 2. 6. 2008 20:02

Ugo Drago
Host

Re: Mám věřit???

Pandorraa napsal(a):

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

 

#14 2. 6. 2008 20:11

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Mám věřit???

Ugo Drago napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

lolloltummenupp


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 

#15 2. 6. 2008 21:43

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 8. 2006
Příspěvky: 1732

Re: Mám věřit???

Ale to je přesně ono Natálko. Tys to dělala spíš kvůli němu....jak sama píšeš, i když ti to nebylo vždy příjemné.
Myslím si, že zrovna v téhle věci bys měla být trochu "sobecká". Pokud mi to není příjemné, dělat to nebudu.

A neboj, neodsuju tě. Na to nemá nikdo právo, protože každému se líbí v sexu (a nejen v tom) něco jiného. S mým přítelem jsme na začátku vztahu taky mluvili o tom, že bychom přibrali nějakou slečnu. Všechno se ale rozplynulo v moment, kdy jsme se do sebe zamilovali. Vadilo by mi to, a jak se on sám přiznal, jemu taky. Kdyby jsme se nemilovali nebo měli jiné povahy, bylo by to o něčem jiném wink

Není tady

 

#16 2. 6. 2008 21:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Mám věřit???

Ugo Drago napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

Ale ja myslím, že až na výnimky bohovia s volmi nespali, ani s nimi nevstupovali do partnerského vzahu. hmm


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#17 3. 6. 2008 7:37

majkafa
Host

Re: Mám věřit???

Natalka08 napsal(a):

Možná mě odsuzujete, já jsem si užívala, tak proč né on. Ale já to spíš dělala kvůli němu a on vždy o všem věděl. hmm grater

Kvůli němu? Když cokoliv děláme kvůli jiným a ne kvůli sobě, je to nejkratší cesta do pekel. Docela brzy tě to k bráně pekelné přivedlo.
Tak teď s tím udělej něco KVŮLI SOBĚ.

 

#18 3. 6. 2008 9:11

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Mám věřit???

Ugo Drago napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

Proč ti to není jasné pane?
Zamedituj si nad tím podpisem.
A hoooodně dlouho, třeba ho konečně správně pochopíš stolt


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#19 3. 6. 2008 9:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Mám věřit???

Natalka08 napsal(a):

Co se týče mé bisexuality. Ze začátku vztahu jsem mu řekla, že jsem měla nějakou zkušenost s kamarádkou. On se toho chytnul a sám chtěl, abych si přes inzerát sehnala kamarádku a měla s ní poměr a potom mu o tom vykládala. Dokonce jsem kvůli němu jednou i kamarádku přivedla k nám a společně jsme se pomilovali. Potom jsem mu ale řekla, že už to nikdy nechci opakovat, protože mi nebylo moc dobře koukat na něj, jak se mazlí a miluje i s ní. Mu se to ale samozřejmě moc líbilo, jako asi každému chlapovi butter. Kamarádka nakonec stejně odjela mimo republiku, takže vztah s ní skončil. Ale on nebyl proti, abych se s ní scházela. Ba naopak jsem viděla, že ho vzrušuje, když mu vykládám, jak jsme se milovaly.
Možná mě odsuzujete, já jsem si užívala, tak proč né on. Ale já to spíš dělala kvůli němu a on vždy o všem věděl. hmm grater

Také si myslím, že tady není nikdo, kdo by měl sebemenší právo tě odsuzovat.
Z tvé odpovědi se DOMNÍVÁM, že ty zaměňuješ sexuální přitažlivost a praktiky se vztahy jako takovými.
Sex a láska jsou dvě naprosto odlišné kategorie.
Osobně si myslím, že přítelovy choutky s jeho vztahem k tobě nemají celkem nic společného.
Jak ten vztah bude silný, to nezáleží ani tak na sexuálniích hrátkách, ale především na tom, jak ty se naučíš konat sama kvůli sobě a nikoliv kvůli němu.
Myslím si, že srovnat si věci v hlavě a najít vlastní identitu nepotřebuje jen on, ale i ty. BI.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#20 3. 6. 2008 12:39

Natalka08
♥♥♥----
Registrovaný: 1. 6. 2008
Příspěvky: 148

Re: Mám věřit???

Pandorro, moc děkuju za tvá slova. Já vím, že milování s holkou mi není nepříjemné, ale nevyhledávám to a prostě mi stačí vztah ve dvou. Jen se obávám, že u něj to tak není. Vím, že mě miluje, ale nevím, jestli prostě nepotřebuje občas změnu. A to já si nejsem jistá, že to budu tolerovat. Prostě se o něj nechci dělit. Myslíte, že jsem přehnaně žárlivá?? Já si ho nechci zavřít do klícky, jen prostě nechci, aby mě podváděl.... Snad mě někdo z vás pochopí....

Není tady

 

#21 3. 6. 2008 13:57

skřítek54
♥♥-----
Registrovaný: 27. 5. 2008
Příspěvky: 76

Re: Mám věřit???

natalko08,myslím, že se budeš muset rozmyslet, protože je pravděpodobné, že tvůj partner bude podobné věci dělat dále,a přitom tě může velice milovat. Myslím, že by bylo dobré, kdybyste si sedli a pořádně se domluvili, kam až jsi ochotná se svými mantinely jít,co jsi ochotná tolerovat, co ne, co jsi ochotná dělat a co už ne a samozřejmě to stejné by měl říct i on. No a pak už jde jen o to, abyste to oba dva dodrželi. Pokud ne, tak je otázka, jestli má smysl ve vztahu pokračovat. Držím ti moc palce,at se ti to podaří

Není tady

 

#22 3. 6. 2008 14:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Mám věřit???

Natalko, na tom, co píšeš, není nic k nepochopení.
A i ty jistě chápeš, že to tvoje "nechci se o něj dělit" je mámět na práci na sobě, kterou stejně jednou budeš muset udělat. Člověk není věc, je to živá bytost a patří jen sám sobě. Nemůžeš se o něj dělit. A je pochopitelné, že to zatím nepřijímáš.
Skřítek ti napsala jasný "návod", jak se se situací vyrovnat.
Taky vám držím palce oběma.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#23 3. 6. 2008 14:56

Ugo Drago
Host

Re: Mám věřit???

Selima napsal(a):

Ugo Drago napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Natalko, jen jedno potřebuji upřesnit: ty sama máš/jsi měla bisexuální vztah s kamarádkou a trápíš se přítelovým esemeskováním a nevěrami? Proč vlastně? Já tomu opravdu nerozumím, vysvětlíš mi to?

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

Ale ja myslím, že až na výnimky bohovia s volmi nespali, ani s nimi nevstupovali do partnerského vzahu. hmm

Slečno a co Zeus?

 

#24 3. 6. 2008 15:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 21. 4. 2008
Příspěvky: 3596
Web

Re: Mám věřit???

Natálka- myslím, že v tvé současné situaci musíš myslet na sebe ale ještě víc na Vaši malou holčičku. Alespoň do té doby než Ti začne pubertálně mlátit dveřmi, mᚠodpovědnost i za její život.
Můžeš u toho milovat i nenávidět chlapa, mít přítelkyni, ale zatím na dost dlouhou dobu musíš brát ohled i na dcerku. To co bude nejlepší pro Vás dvě bych na Tvém místě brala. Jestli Vás má rád- tj snaží se být  tátou, dala bych mu šanci to dokazovat.  Když uvidíš , že to s ním nepůjde, půjdeš dál bez něho.

Není tady

 

#25 3. 6. 2008 15:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Mám věřit???

Ugo Drago napsal(a):

Selima napsal(a):

Ugo Drago napsal(a):

Proč se ptáte paní? Podívejte se do svého podpisu big_smile

Ale ja myslím, že až na výnimky bohovia s volmi nespali, ani s nimi nevstupovali do partnerského vzahu. hmm

Slečno a co Zeus?

Navyše, on nespal s volom....

Upravil(a) Selima (3. 6. 2008 15:17)


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů