|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý večer, takže je mi 13 let a mám akné.Nutno podotknout, že má matka také.A začali se mi v dost hojném počtu dělat důlky v obličeji a matka má celý obličej důlkovatý.A tak se chci zeptat jestli se to dá nějak ještě vymazat a nebo zmírnit a nebo se s tím už nedá nic dělat....DĚKUJI a budu vděčná za každý komentář a vaše názory a zkušenosti
Není tady
Zajdi ke kožnímu lékaři.
Není tady

Jahůdko, ve 13i asi neexistuje člověk, který by neměl akné, udělej, jak píše TamtaOna, odtud Tě zřejmě pošlou na interní, je to záležitost (akné) vnitřní, ale asi Tě nepotěším, bude mi 53 a akné se mi objevuje také.
Není tady
Akné prý podporuje když člověk jí sladké, kořeněné, slané. Ale určo ke kožaři a kosmetička taky není k zahození. Kdysi na střední měla spolužačka dost těžkou formu akné, chodila na kosmetiku, dělali ji to nějákým přístrojem, už nevím co tenkrát říkala přesně že s ní dělali, ale ona by ti řekla co a jak. Sice se ho nezbavila úplně, ale z velké části ji to pomohlo, pleť měla daleko čistější než před tím.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Akné prý podporuje když člověk jí sladké, kořeněné, slané. Ale určo ke kožaři a kosmetička taky není k zahození. Kdysi na střední měla spolužačka dost těžkou formu akné, chodila na kosmetiku, dělali ji to nějákým přístrojem, už nevím co tenkrát říkala přesně že s ní dělali, ale ona by ti řekla co a jak. Sice se ho nezbavila úplně, ale z velké části ji to pomohlo, pleť měla daleko čistější než před tím.
JJ, dneska hodně umí napravit na kůži laser.
Není tady
s akné bojuju od puberty - asi jako každý
můj problém vyřešila kožní lékařka a taky jsem objevila jídlo, kt. mi akné zhoršovalo. naštěstí díky přípravku z kožního si ho můžu sem tam dopřát
tže jak píše TamtaOna, ke kožnímu

Není tady
Moji dceři dětská lékařka předepisuje občas Zinerit, jde o zevní antibiotika (vodičku k potírání). Nevím, jaké vedlejší účinky a dopad to může mít, ale každopádně jí to velmi pomáhá. Měsíční kůra stojí podle lékarny kolem 140 - 160 Kč, což za "vychytanou" reklamovanou kosmetiku dáš taky.

Není tady
JJ, to je pravda, taky pravidelně užívám ten Zinerit a mám po něm skvělou pleť, ale jsem na něm celkem dost závislá, přestanu ho užívat a za týden je to zase děs
Není tady
jahudko zkus ""křemíkovou bombu"" je to bylinkový čajík v nálevových sáčcích ,prodává se v lékárně. Můj syn (18 let) měl po tvářích hodně akné a vyzkoušeli jsme vše možné vodičky,mastičky,antibiotika.Pomohl až tenhle čaj,pije ho asi 3 měsíce a nemá už téměř žádné akné.
Není tady
Ota napsal(a):
Jahůdko, ve 13i asi neexistuje člověk, který by neměl akné, udělej, jak píše TamtaOna, odtud Tě zřejmě pošlou na interní, je to záležitost (akné) vnitřní, ale asi Tě nepotěším, bude mi 53 a akné se mi objevuje také.
Oto, já se měl ve třinácti krásnou plet . ne každý musí mít akne. Důležité je proti němu bojovat. Za a) správně čistit - poradí ti kožní lékař, prosmluv si s ním o tom a chtej něco účinného, a taky životospráva - pitný režim atd. .. Ale akné rozhodně mít nemusíš. A nenech si to vnutit.
Není tady