Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 19. 6. 2008 18:30

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Re: Kdy jste měli poprvé orgasmus?

já asi tak ve 12 samoobsluha:-))

Není tady

#52 20. 6. 2008 11:14

šamšulka
♥♥-----

Blossom napsal(a):

Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in"  a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.

Přece jenom, když v životě vůbec nezažiješ orgasmus, tak tě to musí štvátva

Není tady

#53 20. 6. 2008 11:33

Alosek
Host

To Blossom:
Já osobně jsem pouze odpověděla na otázku v názvu vlákna lol Jinak mi o  orgasmus v sexu nejde, umím si ho užít na tisíce (no, dobře, tak na stovky vissla ) způsobů a vyvrcholení není podmínkou - je to fajn bonus navíc wink
Já jsem tady tu diskuzi nevnímala jako závod o orgasmy, spíš jako stručné reakce. Pokud to vidíš jinak - jak by asi napsala Majkafa: co ti to zrcadlí? lol lol lol (Majko, promiň, ale vyloženě mi to nahrálo gloria )

To šamšulka:
Jak tě může štvát něco, co jsi v životě nepoznala va ? Sama sobě věnuju orgasmus celkem často, to je fakt, s mužem jsem to zažila jen jednou, ale nemůžu říct, že by mě štvalo, že se mi to od té doby už "nepovedlo" (nebo mému partnerovi) tongue

offtopic Sex může být krásný sám o sobě - a každý pro to má své vlastní individuální podmínky.
Zažila jsem 24 hodinový "maraton" úžasné spontánní vzájemné blízkosti, mazlení a věnování se jeden druhému (vystřídali jsme ložnici, kuchyň, seník, louku...), bez toho, že by měl orgasmus kdokoli z nás - a i po jedenácti letech, kdy už jsme každý jinde a s někým jiným, on se oženil, já mám dítě, se shodujeme na tom, že to byl nejúžasnější sex v našem životě. Jako milenci jsme si prostě neuvěřitelně vyhovovali, jenom v běžném životě jsme se nesešli. Kdyby nás tak slyšeli naši následující milenci a milenky reta

#54 20. 6. 2008 14:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pro Aloska: a co na to partner? Ví to a nevadí mu to? Myslím tím, že přítele zajímá, jestli jsem orgasmus měla a řekl, že kdyby ne, mrzelo by ho to, že mě nedokáže uspokojit.

Upravil(a) Modroočka (20. 6. 2008 14:22)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#55 20. 6. 2008 14:25

petra72
Host

Alosek napsal(a):

Zažila jsem 24 hodinový "maraton" úžasné spontánní vzájemné blízkosti, mazlení a věnování se jeden druhému (vystřídali jsme ložnici, kuchyň, seník, louku...), bez toho, že by měl orgasmus kdokoli z nás ...

Týýýýýjoooo, kecáš !  Já ti snad budu závidět ...  reta pussa  Tohle bych chtěla zažít.... vissla grater grater

#56 20. 6. 2008 14:51

Alosek
Host

Modroočka napsal(a):

Pro Aloska: a co na to partner? Ví to a nevadí mu to? Myslím tím, že přítele zajímá, jestli jsem orgasmus měla a řekl, že kdyby ne, mrzelo by ho to, že mě nedokáže uspokojit.

Zatím všichni posteloví partneři nějak zvlášť neřešili, jestli mám orgasmus. Nemám problém v posteli o sexu mluvit, takže jsem si s nimi hned ujasnila, že na "šmirglování za účelem vyvrcholení" zvědavá nejsem. A v 99% případů jsme si to myslím oba užili. Já si to teda užít umím rodna a myslím, že je to vidět a slyšet, takže si klidně můžou připadat jako borci i bez mého orgasmu.
A já ho klidně při sexu mít můžu, ale s vlastní pomocí a případnou dopomocí partnera. Asi moje chyba, že jsem to ještě nezvládla nikoho naučit. Povedlo se to jenom jednomu a jenom jednou.
Nemám problém udělat se "po tom" sama, když mám chuť. Ale sex může být fakt skvělý i bez orgasmu, jde jen o to, jestli tomu i partner uvěří wink , že není důležité mě "uspokojit", ale udělat spokojenou tummenupp

#57 20. 6. 2008 14:56

Alosek
Host

petra72 napsal(a):

Týýýýýjoooo, kecáš !  Já ti snad budu závidět ...  reta pussa  Tohle bych chtěla zažít.... vissla grater grater

Peti, nekecám, tehdy to bylo nerozvážné mládí, co jde do všeho po hlavě a chce mít ze všeho maximum lol
Úžasné na tom bylo, že jsme to vůbec neplánovali, prostě to přišlo a nikdo nechtěl přestat. Víc endorfinů jsme si do těla asi vyplavit nemohli smile Ale ty následky lol lol lol
V domově důchodců budu mít krásné vzpomínky na oslavu mých plnoletin tummenupp, jojo stolt

Nic není ztraceno, třeba ještě zažiješ něco mnohem hezčího pussa

#58 20. 6. 2008 16:52

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Nikdy jsem ho nemela.

42!

Není tady

#59 20. 6. 2008 17:10

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Alosek napsal(a):

Zažila jsem 24 hodinový "maraton" úžasné spontánní vzájemné blízkosti, mazlení a věnování se jeden druhému (vystřídali jsme ložnici, kuchyň, seník, louku...), bez toho, že by měl orgasmus kdokoli z nás

Ty jo, to už by mě fakt nebavilo, taková šichta. A to jsi druhý den chodila jak kachnička , žes ani nožky k sobě nemohla dát, ne?lol
Já tak chodím, když na jaře začnu jezdit na kole.

...Se sedlem, podotýkám...gloria

Není tady

#60 20. 6. 2008 17:25

Alosek
Host

Damila napsal(a):

Ty jo, to už by mě fakt nebavilo, taková šichta. A to jsi druhý den chodila jak kachnička , žes ani nožky k sobě nemohla dát, ne?lol...

Mimojiné... lol lol lol Ale já jsem psala, že to bylo nejenom o sexu, ale taky o mazlení, hlazení, škrabkání, rozmazlování, masírování a tááák. rodna

#61 20. 6. 2008 17:40

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

šamšulka napsal(a):

Blossom napsal(a):

Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in"  a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.

Přece jenom, když v životě vůbec nezažiješ orgasmus, tak tě to musí štvátva

Tema mě zaujalo. Nemám dostatek času dočíst všecko, ale tohle citované možná stačí... takže:
Orgazmus jako cíl, ideál, tabu... mi nevyhovuje. Možná jsem ta šťastná, že je součástí (přirozenou) mého života jako třeba jídlo či umytí rukou...
tak mě vždy zarazí, že ho kdosi "nemá, nezná, nemůže docílit...",...
abych tedy odpověděla: Myslím, že hodně brzo, v ranné pubertě, když jsme s nejlepší kamarádkou kdesi u řeky "experimentovaly" se svými těly... bylo mi možná 12-13, jí o rok víc, bylo to nečekané a ... příjemné... pak už pořád tak stejně... jako že něco fajn, co jsme dostali darem (jako požitek z jídla, krásný pocit z pohledu na květy, motýly, přírodu...), prostě jako dar, za který je radno být vděčný, no!  rodna

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí