Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 31. 5. 2008 20:42

jindra
♥♥♥♥---

Re: Kdy jste měli poprvé orgasmus?

PPavlaa napsal(a):

já ne va asi jsem šplhala blbým způsobem roll

To já asi taky lol byl o to omylem.
Pamatuju si, že jsem to pak zkusila znova a znova...a vždy jsem měla ten příjemný pocit ( tý době jsem,ale ještě netušila, že je to orgasmus) lollol

Není tady

#27 31. 5. 2008 21:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jindra napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

já ne va asi jsem šplhala blbým způsobem roll

To já asi taky lol byl o to omylem.
Pamatuju si, že jsem to pak zkusila znova a znova...a vždy jsem měla ten příjemný pocit ( tý době jsem,ale ještě netušila, že je to orgasmus) lollol

a proto jsi ve škole měla šplh nejraději big_smile wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 1. 6. 2008 19:51

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

já asi ve 12 nebo tak nejak(samoobsluha)

Není tady

#29 1. 6. 2008 20:08

Maya.82
Host

Tak já sama asi v 6ti. A s chlapem v 16-cti.

#30 1. 6. 2008 21:15

Selene
♥♥♥----

TamtaOna napsal(a):

Včera

Veliký gratulace a záááávidím gloria

Není tady

#31 1. 6. 2008 22:23

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

17-18?nevím..ted ho mám..ale od kdy:)?

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#32 1. 6. 2008 23:00

TamtaOna
♥♥♥♥---

Selene napsal(a):

TamtaOna napsal(a):

Včera

Veliký gratulace a záááávidím gloria

Děkuji roll cool Ale myslím, že závist není na místě. Dříve nebo později to přijde... Nikdy jsem to neřešila ... a bum! smile

Není tady

#33 2. 6. 2008 17:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Asi po pol roku s prvým milencom(t.j. priateľom, s ktorým sme robili TO). Prišlo to nečakane, pre mňa prequapivo a dosť som sa hanbila dumbom za nespútané prejavy. Holt, mládí. 20 a 1/2 roka, zhruba...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 2. 6. 2008 18:55

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

já ho měla taky ke dvacátým narozeninám asi smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#35 2. 6. 2008 19:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Já ve 14, kdy jsem si to poprvé udělal sám lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#36 2. 6. 2008 20:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

V 17 letech se svym manzelem.Od te doby ho mam pri kazdem sexu.Ale bohuzel jen oralne.

Upravil(a) eremuruss (2. 6. 2008 20:30)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#37 3. 6. 2008 11:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jak...bohužel...to je přeci krásný ne??!  tonguetonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#38 3. 6. 2008 15:04

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Ja asi v 17-tich, keď ma pozkávala moja veľká láska... Na to som ale prišla až veľmi neskoro! dumbom ..nie, že to bol orgáč.... vissla .....ale že to bol chlap, ktorého som nemala nechať, kvôli svojej hlúposti! fuckyou

Upravil(a) Emma (3. 6. 2008 16:02)

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#39 3. 6. 2008 15:34

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Já jsem při šplhání měla jen spálený nohy a bohužel orgasmu jsem tím nedosáhla :-) Poprvé asi ve čtrnácti, náhodou :-) S chlapem asi ve 20 (jelikož jsem si dost pozdě chlapa připustila k tělu).

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#40 3. 6. 2008 15:54

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem si to dělala co mi paměť sahá. rozhodně ještě někdy před 3. rokem, před nástupem do MŠ, to jsem musela být ještě batole...smile
A s klukem-kamarádem kolem 12-ti, když jsme si hráli na maminku a tatínka a váleli se po sobě.
A pak z lásky a cíleně při předehře až se svým budoucím mužem někdy v 17-ti letech.
Žádný jiný to tak se mnou neuměl, jako on. :-)

Když se mě na stř. škole kamarádka ptala, jestli už jsem měla orgasmus, řekla jsem jí pravdu, a ona prej, jak jsem to poznala, že to bylo ono. big_smile No, co byste odpověděli? smile
A když jsem řekla, že to prostě poznáš, tak se naštvala, a řekla mi, že jsem prase, že si to dělám. smile
Ona měla chlapů fůru, to já nestihnu ani za několik životů, co stihla ona Ale s žádným neměla orgasmus. Neví dodnes, co to je, sbírala jen skalpy, čárky...smutné.

Není tady

#41 3. 6. 2008 16:00

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Damila, ty si také roztomilé číslo! pussa

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#42 3. 6. 2008 16:47

šamšulka
♥♥-----

Já nevím, jestli to, co jsem měla, se dá nazvat orgasmem. dumbom V určitý okamžik (v ten nejlepší) ze mě vyteče strašně moc vody (ne moč!)... opravdu moc.... líbí se mi to, ale že bych se u toho ocitala v další dimenzi - to se říct nedá... Přišla jsem na to asi před rokem (je mi 21)... Je tohle orgasmus?? va

Není tady

#43 3. 6. 2008 17:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt Tzv. "mokrý" alebo ejakulačný orgazmus u žien. Teoreticky, inak mi to je ťažko posúdiť.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#44 14. 6. 2008 23:35

destinn
♥♥♥----
Místo: Praha

jo, jo, já taky ve školce - z onanie...

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#45 18. 6. 2008 13:01

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Kolem 21, ale takový ten pravý co je při sexu ani jednou.grater

Není tady

#46 18. 6. 2008 21:06

mabos
♥♥-----

Barusja napsal(a):

Kolem 21, ale takový ten pravý co je při sexu ani jednou.grater

Neplač, nejsi první ani poslední, je nás miliarda. smile A co hůř, někteří to za celý život nezažijí. Při mé smůle to budu zrovna já. Tak se usměj, že někdo je na tom třeba hůř než ty. wink

Není tady

#47 19. 6. 2008 10:25

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Mabos, díky za podporu. Už nepláču, potkala jsem fajn chlapa, tak snad se to zlepší. A je pravda, že kolegyně z práce je stejně stará jako já a ten pravý zažila jen 1wink

Není tady

#48 19. 6. 2008 13:01

Blossom
Host

Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in"  a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.

#49 19. 6. 2008 13:11

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in"  a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.

stolttummenuppstolt

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#50 19. 6. 2008 13:59

Barusja
♥♥♥♥♥♥-

to Blosom: máš naprostou pravdu. Tohle úpo*né snažení jsem také zažila. Sex nemusí být pravda jenom o tom jak se kdo udělal a kde má kdo jaký bod..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí