|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PPavlaa napsal(a):
já ne
asi jsem šplhala blbým způsobem
To já asi taky
byl o to omylem.
Pamatuju si, že jsem to pak zkusila znova a znova...a vždy jsem měla ten příjemný pocit ( tý době jsem,ale ještě netušila, že je to orgasmus) 

Není tady
jindra napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já ne
asi jsem šplhala blbým způsobem
To já asi taky
byl o to omylem.
Pamatuju si, že jsem to pak zkusila znova a znova...a vždy jsem měla ten příjemný pocit ( tý době jsem,ale ještě netušila, že je to orgasmus)
a proto jsi ve škole měla šplh nejraději

Není tady

já asi ve 12 nebo tak nejak(samoobsluha)
Není tady
Tak já sama asi v 6ti. A s chlapem v 16-cti.
TamtaOna napsal(a):
Včera
Veliký gratulace a záááávidím 
Není tady
Selene napsal(a):
TamtaOna napsal(a):
Včera
Veliký gratulace a záááávidím
Děkuji
Ale myslím, že závist není na místě. Dříve nebo později to přijde... Nikdy jsem to neřešila ... a bum! 
Není tady

Asi po pol roku s prvým milencom(t.j. priateľom, s ktorým sme robili TO). Prišlo to nečakane, pre mňa prequapivo a dosť som sa hanbila
za nespútané prejavy. Holt, mládí. 20 a 1/2 roka, zhruba...
Není tady

Já ve 14, kdy jsem si to poprvé udělal sám

Není tady
V 17 letech se svym manzelem.Od te doby ho mam pri kazdem sexu.Ale bohuzel jen oralne.
Upravil(a) eremuruss (2. 6. 2008 20:30)
Není tady
jak...bohužel...to je přeci krásný ne??! 

Není tady
Ja asi v 17-tich, keď ma pozkávala moja veľká láska... Na to som ale prišla až veľmi neskoro!
..nie, že to bol orgáč....
.....ale že to bol chlap, ktorého som nemala nechať, kvôli svojej hlúposti! 
Upravil(a) Emma (3. 6. 2008 16:02)

Není tady

Já jsem při šplhání měla jen spálený nohy a bohužel orgasmu jsem tím nedosáhla :-) Poprvé asi ve čtrnácti, náhodou :-) S chlapem asi ve 20 (jelikož jsem si dost pozdě chlapa připustila k tělu).

Není tady

Já jsem si to dělala co mi paměť sahá. rozhodně ještě někdy před 3. rokem, před nástupem do MŠ, to jsem musela být ještě batole...
A s klukem-kamarádem kolem 12-ti, když jsme si hráli na maminku a tatínka a váleli se po sobě.
A pak z lásky a cíleně při předehře až se svým budoucím mužem někdy v 17-ti letech.
Žádný jiný to tak se mnou neuměl, jako on. :-)
Když se mě na stř. škole kamarádka ptala, jestli už jsem měla orgasmus, řekla jsem jí pravdu, a ona prej, jak jsem to poznala, že to bylo ono.
No, co byste odpověděli? 
A když jsem řekla, že to prostě poznáš, tak se naštvala, a řekla mi, že jsem prase, že si to dělám. 
Ona měla chlapů fůru, to já nestihnu ani za několik životů, co stihla ona Ale s žádným neměla orgasmus. Neví dodnes, co to je, sbírala jen skalpy, čárky...smutné.
Není tady
Damila, ty si také roztomilé číslo! 

Není tady
Já nevím, jestli to, co jsem měla, se dá nazvat orgasmem.
V určitý okamžik (v ten nejlepší) ze mě vyteče strašně moc vody (ne moč!)... opravdu moc.... líbí se mi to, ale že bych se u toho ocitala v další dimenzi - to se říct nedá... Přišla jsem na to asi před rokem (je mi 21)... Je tohle orgasmus?? 
Není tady

Tzv. "mokrý" alebo ejakulačný orgazmus u žien. Teoreticky, inak mi to je ťažko posúdiť.
Není tady
jo, jo, já taky ve školce - z onanie...
Není tady
Kolem 21, ale takový ten pravý co je při sexu ani jednou.
Není tady
Barusja napsal(a):
Kolem 21, ale takový ten pravý co je při sexu ani jednou.
Neplač, nejsi první ani poslední, je nás miliarda.
A co hůř, někteří to za celý život nezažijí. Při mé smůle to budu zrovna já. Tak se usměj, že někdo je na tom třeba hůř než ty. 
Není tady
Ahoj Mabos, díky za podporu. Už nepláču, potkala jsem fajn chlapa, tak snad se to zlepší. A je pravda, že kolegyně z práce je stejně stará jako já a ten pravý zažila jen 1
Není tady
Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in" a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.
Blossom napsal(a):
Holky (a kluci), čtu to tady atak mi připadá, že to řada lidí bere ne jako radost, ale jako ÚKOL.
Ve smyslu "už jsem ho měla, fajn, odfajkováno, jsem in" a nebo "ještě pořád nic, sakra, jsem normální"? Já si myslím, že by se to mělo brát spontánněji, ne tak křečovitě. Za sebe můžu říct, že "s " i "bez" je to pro mě velmi příjemná a povznášející činnost a jestli to tentokrát bylo nebo ne, moc neřeším, líbí se mi to tak i tak.
Dokonce mě v jednom vztahu štvalo, že partner se úpo*ně snažil aby to přišlo, měl sice ty nejlepší úmysly, ale netušil, že právě tou křečovitou snahou dojít až do kýženého cíle ničil právě to radostné, hravé, spontánní prožívání, které si jinak vždycky užívám..
Já bych řekla, že zásadní otázka je, jestli se vám to s partnerem líbí nebo ne. Jestli to mělo či nemělo "předpisový průběh", na to se vykašlete.

Není tady
to Blosom: máš naprostou pravdu. Tohle úpo*né snažení jsem také zažila. Sex nemusí být pravda jenom o tom jak se kdo udělal a kde má kdo jaký bod..
Není tady