|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, chtěla bych vás poprosit o radu, líbí se mi kočárky od polské firmy Firkon - máte některá s ním zkušenosti, popř. bych byla ráda za tip, kde ho koupit (osobně). Jsem z Hlučína.
děkuji moc.
Není tady
Ahoj Jaru,tak já tento kočárek mám a moc se mi líbí,zatím mi ještě do něj chybí ta živá osůbka,tak ti pak poreferuju. Mám tento http://www.email.cz/getAttachment?sessi … %3F%E2l%1F
Není tady
A kupovala jsem ho ve Slavičíně,když bys chtěla pošlu Ti na moc příjemnou paní kontakt. Od Hlučína to zase není tak daleko a paní tam má vše pro mimi,my teda od ní odjížděli naložení až pod střechu

Není tady
Narazila jsem - při hledání parametrů pro kočárek - na tenhle článek: http://www.rodina.cz/clanek4544.htm Tam dole paní hodnotí Firkon 7 ...
Není tady
nemůžu hodnotit osobně, ale můj bratr má kočárek Firkon (4-kolku) a sice zatím jen po měsíci a půl užívání, ale hodnotí ho naprosto kladně - jezdí s ním už i do terénu a jsou velice spokojení - kočárek je za super cenu a při tom kvalitou odpovídá (prý) těm dražším...
můj osobní pocit z něj - je hezký, prostorný, ale na můj vkus má obrovská kola (působí jako celek hodně mohutně) a je dost těžký - ale to třeba oni na vesnici naopak ocení 
Není tady

Jaru, a zkusila ses v Hlučíně zeptat v Pauli? když jsem kdysi dávno potřebovala info o kočárcích, paní byla velmi milá a dokonce mi poradila i sklad na Slezské Ostravě. Možná by ti taky řekla něco víc k těm firkonům. Mi se ten kočárek taky líbí a četla jsem na něj velice pozit. kritiku, jen ten s tou korbičkou mi přijde strašně nízko u země. A jinak zajeď do Polska, v kameninových obchodech ti vystaví i záručák.

Není tady
Ahoj Jaru, já si taky koupila Firkon Ivone - je to čtyřkolka, je moc hezký i prostorný, a protože čekám letní mimi chtěla jsem takový aby se mi tam mimčo vešlo i v zimě ( do korby je dost velká). V tý korbě se dají polohovat zadíčka, když mimi větší a už chce koukat ven, pán co je u nás na jihu čech prodává říkal, že zatím žádné reklamace na ně neměl. Kočík mi nepříjde zas tak těžký, dobře houpe, ale jak to bude až s ním vyrazíme nevím, protože mám ještě pár týdnů do porodu.
Není tady
Munalo, tuším, že má celý hluboký něco kolem 18kg - ale jak jsem psala, třeba brácha to viděl jako výhodu, protože na vesnici je ten terén náročnější
já soudím zas podle toho, že bydlím v paneláku a budu kočík denně tahat do schodů
ale jinak je fakt moc hezký - a za tu cenu až k neuvěření kvalitní
dokonce vím, že dělali nějaké testy (tuším v MF Dnes) a tento kočárek kvalitou celkem slušně převálcoval i "značkové" kočárky, které stojí jednou tolik 
Není tady
Leni, já jsem taky z vesnice, proto jsem chtěla právě tenhle do terénu. Jak říkám zatím jsem z něj hotová, ale jaký bude v reálu s mimčem ještě nevím.
Není tady
Holky děkuji moc rady a typy - Saďourku do Pauli se určitě stavím zeptat. O Polsku jsem už přemýšlela, koukala jsem se i na jejich www.stránky, ale bohužel seznam obchodů tam nemají. Jezdíme na burzu do Zabělkova a RAtiboře - tak mrknu tam.
Není tady
jaru napsal(a):
Holky děkuji moc rady a typy - Saďourku do Pauli se určitě stavím zeptat. O Polsku jsem už přemýšlela, koukala jsem se i na jejich www.stránky, ale bohužel seznam obchodů tam nemají. Jezdíme na burzu do Zabělkova a RAtiboře - tak mrknu tam.
Já jsem viděla spoustu kočárků této značky v Polském Těšíně
.
Není tady
jaru napsal(a):
Aprill a viděla jsi je konkrétně v některém obchodě nebo na velké burze ???
V kamenném obchodě u řeky u velké burzy.
Není tady
Mám kočárek Firkon trojkolku už 7 měsíců a jsem velmi spokojená. Když srovnám kočárek který jsem měla dříve tak to je obrovský rozdíl. Jsem velmi spokojená. Je prostorný a naše 7 měsíční Eliška taky. Všem doporučuji. A cena ta mě velice překvapila. Všem maminkám přeji hodně spokojenosti.
Není tady
Ahoj, hodně se mi líbí kočárek FIRKON IVONE, ale zatím se mi na něho nikde nepodařilo narazit
Už jsem dokonce psala do Polska a nejblíže se prý prodává v PL, ale až u Javorníka, což mám docela z ruky
Prosím, nevíte někdo o prodejci blíže Ostravy??? Není problém kočárek objednat na internetu, ale chtěla bych ho nejdříve vidět...
Budu ráda za jakékoliv info, popřípadě i od těch, které zmíněný kočárek mají, jak jsou s ním spokojeny spod....
Moc díky
Upravil(a) Cat858 (31. 7. 2008 19:23)
Není tady
Ahoj Cat, tak já mám Ivone jezdím s ním teprve 14 dní, ale zatím super. Na mimibazaru jsem ho okoukla a protože jsem z jihu tak jsem měla taky problém kočárek vidět na ostro. Na netu jsem našla jedinou prodejnu u nás v kraji a jela se podívat a bylo rozhodnuto, že je to on co chci.
Není tady
Ahoj, díky za vaše rady, nakonec jsme se byli podívat v Poslkém Těšíně a Firkon sehnali a hned taky koupili. :)Tak jen pro ty, co by řešili podobný problém jako já, byly ze S Moravy, tak se dají levně sehnat přímo v bývalé budově hraničního přechodu v Těšíně, byl levnější než na internetu, příjemná paní prodavačka a záruka je 2 roky...
Není tady