|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo radu ohledně Nutrilonu a kakání , můj malej ho papá každý 3 hodiny po 100ml a pak má tuhou stolici a nemůže to vykakat ,pomáhám mu teploměrem , ale dneska jsem se ptala doktorky a ta mi řekla že to nemám dělat
malej má nemocný srdíčko tak ho nemůže nechat plakat
máte někdo radu ? jinak malej pije ještě fenyklový čajík a vypije tak 150 ml a někdy i více.
Není tady
Nám se asi stalo něco podobnýho, když jsme dali nevhodný Nutrilon. Chtěla jsem si trochu "ulevit" na noc a tak jsem koupila noční Nutrilon od 1. měsíce a bylo to hodně špatně. Pomohlo když jsme okamžitě vysadili a začali dávat Nutrilon Comfort, ten je na koliku a bolení bříška. Ale spravovalo se to hodně dlouho.
Jinak na ulevení není teploměr dobrý, protože je pevný a může poranit konečník. Lepší jsou rektální trubičky, ty jsou pružné, ale zase se musí dávat pozor, aby ji mimiko zadečkem "nevcuclo", takže celou dobu držet. Moje doktorka nedoporučovala ani to a poradila mi glycerinové čípky, seženou se v každé lékárně. Dávala jsem jen půlku čípku a hodně zastrčit do zadečku. Efekt je zaručen, funguje to vždycky nejpozději do 4 hodin.
Není tady
no zkusím vyměnit UV a pak zkusím ty čípky , kdyby vás napadlo ještě něco poraďte jsem fakt zoufalá, jinak malému je jedem měsíc
Není tady
no tak opravdu zkusím změnu a nevíte co je ještě za dobrou UV ? nechci malýmu dávat nějakou která by ho dost nezasytila ,protože to je celkem velikej jedlík 
Není tady
Maminko, nás trápil uplně stejný problém..nedoporučuje se pomáhat mimču vykadit..ale my jsme to tak praktikovai tři měsíce..Ani změna UV nepomohla.. Pak ze dne na den z toho sešlo a o návyku nebo něco jiného nemůže být řeč.
Já bych ti samozřejmě doporučila změnu UV, taky se hlásím K Nutrilonu comfort, moc nám pomohl..Malá ho pila až do roku, ted jsme přešli na levněší Hami a taky dobrý.. Tak držím palce, at to brzy přejde..
Jo a jinak se taky přikláním spíš k rektální trubičce.
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady
Tak jsme dneska s malým skoro elý den cvičili bříško a výsledek byl malilinkátý bobeček v plínce tak doufám ,že když budeme každý den pořádně cvičit a dávat fenyklový čajík že to pomůže jako dneska. Vždycky se malej zapřel nožičkami o mé břicho a tlačil a půl hodině snažení , se to vyplatilo , i když toho nebylo moc. Tak ani nebudeme měnit UV , vypadá to , že si to tělo na to už zvyká. Ale jinak děkuji za radyy 
Není tady