|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, hezký víkend. No to nám to začíná. Hned po ránu a už bulím. Mfilipe, netvrd mi, že byla ideální. Takoví lidé neexistujou. Pokud si to tady čte, nepletu-li se byl to tvůj případ, tak je pěkná mrcha, což je ještě takový slabounký výraz.
Nedomo a new age mě fakt rozesmál :-) asi napíšu knihu :-). Můj ex přítel není intelektuál. Ty si představuji jinak. A bydleli jsme spolu 4 roky na jednom privátě z toho 2-3 roky v jednom pokoji. Nedá se to těžko určit. Začli jsme spolu...tajně, pak oddtajněně a nevíme ani jeden ani druhý, kdy to vlastně začlo. Prostě nás to tak bezprostředně svedlo dohromady. Jeho rodiče jsem viděla na promocích, protože on pochází z jednoho nejvýchodnějšího města na Slovensku, a sám tam jezdí 2x za rok. Tudíž ani nebyla příležitost. Navíc jeho vztahy s rodiči nejsou tak úplně ... to pravé ořechové, takže tak. A co jsem tady včera napsala. Nechtějte po mě, abych se vypisovala z toho, proč ho mám ráda. Nebo měla jsem. Jo změnilo se to od začátku. Ukrývali jsme se před ostatními, vymýšleli výmluvy, proč s nima nepůjdeme na macochu. Nespali jsme celé noci, smáli jsme se a pořád jsme s měli co říct. Zatímco poslední dobou jsme byli podráždění, vystresovaní, naštavní, ani ne tak jeden na druhého. Ale já a diplomka, státnice, on práce, dojíždění, moje přiblblá nová spolubydlící. Nevím. Bylo to jiné... Když nad tím ted přemýšlím. Ale po pár letech se přece vytratí, alespn částečně, to krásné ze začátku. Ten ošal nevydrží věčně.
Jenom kdy to už přejde. Já nevím co mám dělat - jj učit se, učit se, učit se...
Jinak státnice mám ve čtvrtek - v pondělí jedu podepsat smlouvu do prahy - a budu tady tak do úterka, středy. Pokud se domluvíte oba dva :-) S jedním by to bylo takové mehr peinlich, ráda někam zajdu. Budu se tady vyskytovat ale i nadále. Mám tady spoustu supr lidiček.
Upravil(a) barka07 (31. 5. 2008 11:10)
Není tady
barka07 napsal(a):
Ahoj, hezký víkend. No to nám to začíná. Hned po ránu a už bulím. Mfilipe, netvrd mi, že byla ideální. Takoví lidé neexistujou. Pokud si to tady čte, nepletu-li se byl to tvůj případ, tak je pěkná mrcha, což je ještě takový slabounký výraz.
Nedomo a new age mě fakt rozesmál :-) asi napíšu knihu :-). Můj ex přítel není intelektuál. Ty si představuji jinak. A bydleli jsme spolu 4 roky na jednom privátě z toho 2-3 roky v jednom pokoji. Nedá se to těžko určit. Začli jsme spolu...tajně, pak oddtajněně a nevíme ani jeden ani druhý, kdy to vlastně začlo. Prostě nás to tak bezprostředně svedlo dohromady. Jeho rodiče jsem viděla na promocích, protože on pochází z jednoho nejvýchodnějšího města na Slovensku, a sám tam jezdí 2x za rok. Tudíž ani nebyla příležitost. Navíc jeho vztahy s rodiči nejsou tak úplně ... to pravé ořechové, takže tak. A co jsem tady včera napsala. Nechtějte po mě, abych se vypisovala z toho, proč ho mám ráda. Nebo měla jsem. Jo změnilo se to od začátku. Ukrývali jsme se před ostatními, vymýšleli výmluvy, proč s nima nepůjdeme na macochu. Nespali jsme celé noci, smáli jsme se a pořád jsme s měli co říct. Zatímco poslední dobou jsme byli podráždění, vystresovaní, naštavní, ani ne tak jeden na druhého. Ale já a diplomka, státnice, on práce, dojíždění, moje přiblblá nová spolubydlící. Nevím. Bylo to jiné... Když nad tím ted přemýšlím. Ale po pár letech se přece vytratí, alespn částečně, to krásné ze začátku. Ten ošal nevydrží věčně.
Jenom kdy to už přejde. Já nevím co mám dělat - jj učit se, učit se, učit se...
Jinak státnice mám ve čtvrtek - v pondělí jedu podepsat smlouvu do prahy - a budu tady tak do úterka, středy. Pokud se domluvíte oba dva :-) S jedním by to bylo takové mehr peinlich, ráda někam zajdu. Budu se tady vyskytovat ale i nadále. Mám tady spoustu supr lidiček.
My na tebe budeme 2, um es ein bisschen weniger peinlich zu machen
Nebo taky nebudem, možná se s tebou už nikdy nesetkáme, v tom je ten život napínavej. Tak se hezky v Praze usmívej, ať si to tam ještě nerozmyslí. Žes ho měla (máš) ráda, to nemusíš vysvětlovat ani omlouvat. To může být piha na nose nebo barva hlasu nebo cokoliv jinýho, co člověka zaujme. Mně se ona napřed vlastně moc nelíbila. Ale od začátku jsem miloval její oči. No a za nima byla ona celá, tak jsem pak začal milovat i ji celou. Horší je, jak píšeš Ale po pár letech se přece vytratí, alespoň částečně, to krásné ze začátku. Jsem taky rád, že to bylo u vás podobné, a není to zlomyslnost, to jen mám pocit, že to nebylo u nás jenom mnou. Ale že to tak vyvane, že? To je škoda. Jenže proč já, Nedoma nebo mfilip máme ty holky tak rádi pořád, dokonce i když nám utekly? Zatímco on tě měl naservírovanou na stříbrným podnose a najednou je páneček désintéressé... Proč se to děje? To je záhada, který mi nikdo ještě nevysvětlil. Ona toho kluka znala už rok předtím. Já se jí ptal, jestli už na něj koukala dřív. Ne. Proč? Nelíbil se mi. Aha, tak proč se do něj najednou zbláznila? Protože jí hoch vyznal lásku. A to ji okouzlilo. Třeba někdo vyznal lásku i tvýmu východňárovi. Ale spíš je utahanej z nový práce. I když, těžko říct, jak to je, já s ním po nocích nebývám.
Není tady
Šmankote barko, to je hrozný čtení.
Co je to za člověka???
Ale je dobře, že už vidíš jeho nedostatky...
Není tady
To je těžko, ony zase měly naservírované vás. Možná v tom je ta chyba. Přestali se snažit. Jo, já s ním taky po večerech nebývám. Je to smutné. Je to nepředvídatelné. Ale pokud to člověk nějak myslí, přece nebude dělat okolky jenom proto aby zvýšil svou nedostupnost. To nejde uhlídat.
Ale jednou možná za měsíc, rok, pět let, najdeme někoho. A když ho uvidíme, bude nám všem jasné, že právě na toto jsme čekali. A ti předtím nám za to nestáli. Prosím, že se to jednou stane.
Je mi hrozně smutno.
Není tady
ty nedostatky jsem viděla i před tím... ale tolerovala jsem to...
Není tady
barka07 napsal(a):
Je mi hrozně smutno.
Vydrž to, mně bylo takhle ráno. Najednou jsem byl bez ní jak bez ruky. Pak jsem se s tím pral přes dopoledne, už je to lepší. Ještě ke všemu přestávám kouřit, tak to je všechno dohromady těžkej náklad. Ale dělám svou práci, a to mi pomáhá.
Nám 3 chlapům asi utekly, že nás měly moc jisté, v tom jsi se nejspíš trefila. On o tebe taky neměl strach? Respektive, je dokonce možný, že se s tebou občas mohl lehce nudit?
Jo, a napadlo mě, že v tom u něj vůbec nemusí být ženská. Třeba něco, co chlapa může velmi trápit a přitom se o tom se svou ženskou stydí mluvit. Například peníze. Nebo nějaká zdravotní věc. Apod.
Upravil(a) tenonen (31. 5. 2008 15:01)
Není tady
Nevím, že začátku jo, pak už ani ne, ale zase žárlil. Dokonce i ted když tady přijel s tím deštníkem :-D udělal menší scénu. Přespal tady u mě totiž kamarád - a on na něj měl ale už dlouho namířeno. Jenže úúúplně zbytečně. Něco ve smyslu, asi tě vůbec neznám, no mi nic neříkej, já tady nebyl... Podotýkám, že se oba hodně dobře znají a mě to spíš uráželo.
Není tady
A k té nudě. Nevím, myslím si že ne. Nemám pocit, že bychom se spolu nudili. Věřil mi a věděl, že bych se za jeho zády s někým jiným nestýkala. Sem tam měl nějakou žárlivou scénu, to ale spíš vyjímečně a v mezích. To já byla podezíravější :-). myslím si ted s odstupem, že kdyby do té prahy neodjel, byli bychom ted tady a spolu. Jenže tam odjel a to stěhování se někde jinde, jen my dva v novém prostředí mu přijde asi tak zavazující jako svatba či dítě, a na to se necítí. Můj názor. Jeho problém.
Není tady
barka07 napsal(a):
A k té nudě. Nevím, myslím si že ne. Nemám pocit, že bychom se spolu nudili. Věřil mi a věděl, že bych se za jeho zády s někým jiným nestýkala. Sem tam měl nějakou žárlivou scénu, to ale spíš vyjímečně a v mezích. To já byla podezíravější :-). myslím si ted s odstupem, že kdyby do té prahy neodjel, byli bychom ted tady a spolu. Jenže tam odjel a to stěhování se někde jinde, jen my dva v novém prostředí mu přijde asi tak zavazující jako svatba či dítě, a na to se necítí. Můj názor. Jeho problém.
Když se se mnou v prosinci rozešla, poslala pak úpěnlivou sms, že to neznamená, že bychom se už neměli vídat (ale přesně to z jejího popudu o týden později nastalo, protože ji to "příliš bolelo", když mě viděla), že jsem pro ni nejdůležitější člověk (to už taky za pár týdnů nebyla pravda). Já jsem jí odepsal jsi volná. A ona hned odpověděla přesně o to mi šlo. Takže u tvýho přítele to mohlo být podobné. Dostal se do víru velkoměsta, nové prostředí, nová práce, noví lidé, a najednou si uvědomil, co ho všechno ještě do 30 může potkat, a že by chtěl být pro všechny případy volný. Ale pak to znamená, že to z jeho strany opravdová, velká láska nebyla. Ta by ten náraz vydržela. Já si dobře vzpomínám, jak mi bylo 24. Byl jsem už ženatý a měl jsem v cizině (Španělsko) prázdninovou romanci. Dodnes na tu holku vzpomínám, byla skvělá, ale věděl jsem, že mám doma tu jednu a chci zůstat s ní. Tvůj přítel si asi uvědomil, že tohle neví.
Upravil(a) tenonen (31. 5. 2008 15:38)
Není tady
Prázdninovou romanci, když jsi měl doma "tu pravou"? taky nic moc. No jo, máš pravdu, ale stejně mi toto zjištění situaci 2x nezjednodušuje. A tak si říkám, mám mu zavolat? no NEMAM, vím to. Ale chtěla bych s nim sakra mluvit. Zase by me ale asi nastval tím, jak by nic moc nerekl. Hlavene by nerekl to co chci slyšet. Je to pořád to samé dokola. Jsem zoufalec.
Není tady
barka07 napsal(a):
Prázdninovou romanci, když jsi měl doma "tu pravou"? taky nic moc. No jo, máš pravdu, ale stejně mi toto zjištění situaci 2x nezjednodušuje. A tak si říkám, mám mu zavolat? no NEMAM, vím to. Ale chtěla bych s nim sakra mluvit. Zase by me ale asi nastval tím, jak by nic moc nerekl. Hlavene by nerekl to co chci slyšet. Je to pořád to samé dokola. Jsem zoufalec.
My jsme ještě neměli děcko. Ale to je nepodstatný. Ona mě půl rok předtím strašně zklamala. Já byl na VŠ, ona už zaměstnaná, ale já jsem si na sebe vydělával, byl jsem finančně soběstačný. Připravoval jsem se na akci celostátního, pak i mezinárodního významu, musel jsem tomu dát hodně času, a ona mě u toho vůbec nepodpořila, házela mi klacky pod nohy, vyvolávala hádky a napětí, asi, že jsme měli stejný obor . Nic nepomohlo, že jsem tam potom uspěl a v dalších letech jsme z toho měli oba peníze. Byl jsem frustrovaný a vážně jsem uvažoval o rozchodu. Jak píšu níž, neudělal jsem to, protože jsem ji měl přece jen hodně rád. K tomu odskoku a uvažování o rozvodu ještě přispělo, že těsně před tím Španělskem jsem jako VŠ musel na měsíc do kasáren v záp. Čechách. Všichni kluci měli v půlce měsíce návštěvy, přijely tam jejich holky, ale moje manželka zůstala sedět v Brně. Později na moji výčitku odpověděla, že nevěděla, že bych byl rád, kdyby mě bývala navštívila... Už jsem tady psal, že jsem se s ní rozvedl kvůli jejímu sobectví, nechci to dál rozmazávat, je to promlčená historie.
Jestli mu máš zavolat nebo ne, to ti neporadím. Rád bych, ale vím VELMI DOBŘE, jak je pro tebe těžký odolat té touze a tomu smutku po něm.
Já se se svou bývalou kočičkou skoro každý den v duchu nějak loučím. Ona bude ještě dlouho nespokojená, dlouho bude ještě říkat, že "hledá". Proč bych měl být u toho a být původce a současně terč její nespokojenosti? Kdyby mě měla dostatečně ráda, neodešla by. Ona odešla.
Ty jsi mladá holka, v podstatě v jejím věku, zrovna měníš zásadně celý životní styl, vstupuješ do nové životní etapy, přestěhuješ se, poznáš nové lidi - v tvojí situaci bych VŮBEC neuvažoval o tom, že bych se ho měl nějak doprošovat. Máš ideální podmínky na to, abys rychle zapomněla na bolest ze zklamání a začala něco novýho. Pokud se on vzpamatuje, prosím. Ale to musí sám. Jinak bude později ještě tvrdit, žes ho tenkrát po těch svých státnicích neměla přemlouvat a že jste se mohli rozejít už hned tehdy (tj. teď). Když mu zavoláš, nic zásadního se nestane. Ale impulz k případnému novému začátku by měl dát on, jinak by to bylo všechno postavené na vodě.
Upravil(a) tenonen (31. 5. 2008 17:44)
Není tady
Napiste lidicky nekdo, ze je uz lip, at mam trosku optimismu. Jen vas ctu, nemam chut nic psat.
Není tady
mfilip napsal(a):
Napiste lidicky nekdo, ze je uz lip, at mam trosku optimismu. Jen vas ctu, nemam chut nic psat.
Marti bude líp
ale i mě je dnes nějak mizerně
a to jsem byla v praci!!!! Ještě jsem nečetla jak travíte víkend
No ale jak koukam,tak to žadna slava nebude -sakra prace 
Není tady
Pláču, ne nepláču řvu!!!!

Pláču po přečtení dvou příspěvků od tenonena od mé poslední návštěvy.Na víc psaní se teď nezmůžu.
A taky mě k pláči dohnal tento víkend.
Není tady
Krásné ráno, zlatíčka 
jak tak koukám, tak jsme zřejmě všichni ve stejném rozpoložení 
tenonen: to připrovnání ke koncentračním táborům bylo sice drsné, ale naprosto sedí. Dokud budeme čekat na to, že jí/jemu to v hlavě sepne a přijde, že se chce vrátit, neposuneme se ani o krůček dál. Zakonzervujeme se ve stavu, kdy se budeme pořád trápit, pořád jen čekat. To smíření prostě jednou musí přijít a přijde...jinak nás to všechny zabije.
barka07: Nevolat, nepsat!!! Vím, jak je to strašně těžké, ale pokud jen z maličkaté části ještě pořád chceš, aby se vrátil, nedělej to. "Vysvětlovacími" hovory a SMS stejně nevyřešíte nic. Jak říká tenonen, k návratu musí zavelet on, ne Ty. Nedělej stejnou chybu, jakou tady udělala většina z nás. Všichni jsme věděli, že nulový kontakt je to nejlepší nejen pro nás (protože pak nám bylo ještě hůř), ale i pro možnou obnovu vztahu. A i přesto jsme to skoro všichni dělali. K té žárlivosti - nehledej za ní nic jiného než mužskou ješitnost. On odešel, žije svůj život, ale je pro něj těžké připustit si, že bys svůj vlastní život mohla začít žít i Ty. ostatně moje zkušenost z minulého týdne je naprostou ukázkou chlapské ješitnosti. Ex mě řeší i po 4 měsících! Sám se už dávno tahá s nějakou servírkou, ale když viděl mně vystupovat z cizího auta, spustil neskutečnou scénu......
Vydrž to, nekomunikuuj. Bude to ještě dlouho bolet, ale ta bolest postupně slábne....
mfilip: Když tady čtu Tvoje příspěvky, mám pocit, že jsi na tom jako já ještě před měsícem. Rozumově jsem si říkala, že to vnitřně musím ukončit, ale podvědomě jsem se tomu bránila. Pomohla mi až terapie....
dixi: Copak se stalo? Předpokládám, že to má souvislost s víkendovým setkáním s Ex, viď.....
O sobě teď raději ani psát nebudu, nemám na to sílu....myslela jsem, že už je líp, ale není. Držte se, trosečníci, myslím na vás 
Není tady
Hm, tak taky spatny i u ostatnich.
Terulko: jakou terapii, ktera ti pomohla, mas na mysli ?
Není tady
mfilip napsal(a):
No, možná se tady dělíme na 2 poloviny. První chce za každou cenu číst optimistické zprávy, druhá radši syrovou realitu. Mně osobně rozhodně pomáhá ta realita. Srovnám to sám se sebou a vyvodím resumé. Jestli někomu helfne něčí štěstí, je to jeho věc. Mně to vyloženě nepomůže, jenom je to opět reálná zpráva, že někdo má nový vztah nebo je mu líp a já to srovnávám sám se sebou. Tož tolik o tom optimismu.
Mně včera zavolala Tracy. Trvalo to 55 minut, takže chuderka bude muset další týden zůstat o chlebu a vodě
Mám vám vyřídit pozdravy. Mně osobně primárně potěšila skutečnost, že je pořád naživu. Ale podle jejího vyprávění málem nebyla. Opakující se kontakty "jejího" chlapa ji přivedly do stavu, ve kterém už přestala být schopná ČEHOKOLIV a musela vyhledat lékaře. Dostala diagnózu, dostala léky, dostala upravený denní režim, musí se hlídat, přestat se s ním jakkoliv stýkat, dávat na sebe pozor a dávat sama sebe do kupy. Nepředstavujte si, že mně do telefonu smrtelně chroptěla
Je veselá a živá, tak jak ji znám, ale ten stav oslabení je vážný a legrace skončila. On dostal ultimátum do včerejší půlnoci a pokud nezměnil svůj postoj k Tracy o 180 stupňů, byl požádán, aby přestal s jakýmikoliv kontakty. Ona se těší na léto, na všechno, ale prostě pohár přetekl a ona po půl roce zjistila, že je taky jenom obyčejný člověk a psychický teror nevydrží věčně.
Trochu mě překvapuje, že se zde rozlévá tolik beznaděje. Já ji nemám a Tracy taky ne. Oba míváme těžký chvíle, ale oba asi víme, že je to jako vytáhnout těžkou káru do kopce. Prostě musíme zatnout zuby a táhnout. Já se chystám pomalu, velmi pomalu, ale jistě k zásadnímu přehodnocení celé své kauzy ve směru svého definitivního osvobození. Celou neděli jsem si o tom vykládal se svou mámou. Až když jsem sám sebe slyšel mluvit nahlas, pochopil jsem, jak neskutečně potupnou roli čekajícího hodného blbečka jsem dobrovolně přijal. To musí skončit.
Lidi, už jsem to včera zkoušel, je voda na koupání, vlezte do ní, uplavte 500m a uvidíte, že vaše problémy se zmenší.
Upravil(a) tenonen (2. 6. 2008 10:07)
Není tady
Hola hej, tak sláva, už můžu něco napsat. Víkend byl náročnej, protože po čtvrtečním ohňostroji jsem šel spat někdy o půl čtvrté, vstával o půl sedmé
No a v sobotu to nebylo o moc lepší... Na jednu stranu je dost zábavy, na stranu druhou se tam furt promenujou muchlající se páry, no co už, taky jsem potkal dvě dvojice v plné palbě partnerského konfliktu, tak zase tohle mi teď zcela jistě nehrozí
.
Každopádně voda v pryglu je fajn, sice do ní lezu tak pět minut, ale nakonec se zadaří
. Bohužel se mi ráno zdálo o NÍ, takže začátek dne byl jakejsi ušmudlanej, už se to naštěstí spravuje.
Není tady
Tracy drž se holka. Ty to určitě zvládneš
Myslím na tebe 
A jinak lidi mě je fajn 
Upravil(a) Zuzu (2. 6. 2008 11:30)
Není tady
Vy se máte 
Já se chci mít taky fajn!
Tak si to vychutnávejte, přeju vám to ze srdce 

Není tady
dixina napsal(a):
Pláču, ne nepláču řvu!!!!
Pláču po přečtení dvou příspěvků od tenonena od mé poslední návštěvy.Na víc psaní se teď nezmůžu.
A taky mě k pláči dohnal tento víkend.
Co se stalo? Měli jste mít nějaké setkání, ne? To setkání bylo, nebylo? Nebo řveš z jeho výsledku? Už je na čase, abychom se na ty lidi vyflákli, když oni kašlou na nás, a zařídili si hezký léto.
Není tady
Mnojono jenomže já už si nepamatuju, jak se zařizuje hezký léto bez ní

Není tady
Nedoma napsal(a):
![]()
My jsme stejně nebyli celý 2 prázdninový měsíce pořád spolu, vy snad jo?
A navíc: obzvlášť v létě pozoruju všude kolem, že zajímavých žen a dívek je nějak víc, než po zbytek roku...
Není tady

tenonen napsal(a):
Ty se začínáš stávat mluvčím mého vědomí, a možná i podvědomí
Dneska jsem měl s kolegy z práce "výjezdní zasedání" v hospůdce u Novomlýnských nádrží. Už jen to, že jsem vypadl z prostředí, poznamenaného tím nešťastným vztahem, bylo osvobozující. Počasí jak v Itálii, jídélko, pitíčko, nádhera. U kafíčka došlo při pokecu na všelicos a taky na mě a "mou" holku. Jedna spolupracovnice mi tam řekla, že to vidí trochu jinak, než já. A totiž, že ta dívka mě tak trochu využívala a využívá. Teď už sedím zase v Brně u kompu, ale musím na ta slova stále myslet. Je velmi nepříjemná představa, že by na tom názoru mohlo být něco pravdy. Ale pokud bych připustil, že ano, všechny její akce od rozchodu až do dnešního rána (kdy mi zase zavolala, abych jí přes jednoho kolegu cosi pomohl vyřídit) by do sebe začaly zapadat jako kolečka Staroměstského orloje. Lidi, to je tak bolavý, když připustím, že její nynější (ale velmi sporadický) kontakt se mnou by mohl být motivován - ať už částečně nebo převážně - jen jejím praktickým prospěchem, že se s tím neumím vyrovnat. Já na ni pořád myslím v kategorii citů a když šlo o ni, nikdy jsem nijak zvlášť nepřepočítával peníze ani nekoukal na hodinky. A teď se objevila tato možnost, která má nápadné rysy pravděpodobnosti. Jestli by TOHLE měla být ta PRAVDA, pak už bych mohl vydedukovat i její nynější postoj a v podstatě i předpovědět její další záměry: udržovat přátelský kontakt, neříkat ani jasné ano ani jasné ne, nechávat trochu tajemna, ale nenechat na sebe na druhé straně zapomenout. Ještě by se mi mohl hodit, říká si možná. Na pomoc v praktických věcech stoprocentně, a v partnerství - tam možná uvažuje no, když všechno ostatní selže a nikdo jiný po ruce nebude, tak konec konců tak nemožný zase nebyl...
Jsem zvědavý, co mé úvaze říkají pánové Nedoma a mfilip, ale i dixi, jitulak, a vubec všichni, kterým vrtají hlavou záměry jejich (bývalých) miláčků. Nedala by se moje hypotetická úvaha o "mé" holce aplikovat i na vaše trýznitele/trýznitelky?
Samozřejmě bych byl zvědavý i na názor od Dunaje, Selimo![]()
Do pr.... Jestli zjistím, že to je takhle, asi se naštvu. A to je něco, co by mi mohlo pomoct
Ja nemám krištáľovú guľu a aj keby osm mala, asi by som s ňou nevedela zaobchádzať. Ťažko mi vyjadrovať sa k cudziemu človeku, jeho správaniu a motívom - ale tá možnosť tu samozrejme je a je reálna. Ibaže to je fakt ťažko posúdiť - z nej zrejme pravdu nedostaneš a nikto iný ti ju povedať nevie. Sleduj pozornejšie timing a systém jej kontaktov a možno sám prídeš na to, ako to je.
Není tady
tenonen napsal(a):
Nedoma napsal(a):
![]()
My jsme stejně nebyli celý 2 prázdninový měsíce pořád spolu, vy snad jo?
A navíc: obzvlášť v létě pozoruju všude kolem, že zajímavých žen a dívek je nějak víc, než po zbytek roku...
No v podstatě byli, na dovolené samozřejmě a pak normálně jako po zbytek roku. Ze zdravotních důvodů nemohla na takový ty festiválky a tak, co jsem jezdíval před ní a bez ní se mi nechtělo. Ani teď už se mi tam tak nějak moc nechce. Prostě jsem si zvykl na to, že jsme spolu, a i když jsme nebydleli spolu, tak jsme se viděli skoro denně. Nechce se mi nic vymýšlet, nejde mi to hergot fix.
Jinak spousta dívek a žen kolem samozřejmě je... 
Upravil(a) Nedoma (2. 6. 2008 12:56)
Není tady