Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 30. 5. 2008 8:57

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Re: jak dál 2. - od zuzu

Zuzu napsal(a):

tenonen napsal(a):

Jo, a chtěl jsem pogratulovat Zuzu, že "její" vlákno nás tak zaujalo, až nám Tina musela založit nové pokračování (děkujeme!). A jak ti je, Zuzu? Už jsi se dostala z toho nejhoršího? Asi ještě nic moc, že? Já si vždycky říkám, že jsi světice a že nemám právo si stěžovat, když jsem neprožil ani desetinu toho, co ty...

Já děkuji Vám, že to vlákno je tak dlouhé a za opravdu fajn lidi, které jsem tu poznala. Jinak abych řekla pravdu tak od minulé soboty je mi opravdu skvěle jak mi už dlouho nebylo a doufám, že mi to vydrží. V neděli jsem viděla na živo přítelkyni mého ex. Já vím, že to bude znít asi hloupě, ale když jsem viděla tu normální mlaďoučkou obyčejnou holčičku tak se mi udělalo z ničeho nic o hodně líp.
Už se moc těším až Vás uvidím na živo hjarta

Tak to jsou samé dobré zprávy tummenupp
storstark

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#27 30. 5. 2008 8:59

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Zuzu jsem moc rada,že je Ti líp a držím palečky at je to už jen a jen lepší pussa

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#28 30. 5. 2008 9:02

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Blahopřeji Zuzu. Taky jsem viděl, a přestal jsem se považovat za ztroskotanou nulu tummenupp.

Tenonen: No jo, to s tím druhým pokusem jsem měl začátkem týdne. To mě shodilo sad. Jenomže teď jsem si vzpomněl, jak byla uplakaná grater, když jsme se viděli naposled, že je jí to líto a blabla. No, měl jsem se zeptat, jestli taky plakala a bylo jí to líto, když mě podváděla s ním tongue. Asi těžko že.
  Druhý pokus tím nevylučuju, ale rezervaci nemá, a kdybychyby nastalo, že půjdu do něčeho novýho a ona po třech týdnech...   ...tak se holt uvidí, proč bych si nemohl pro změnu vybírat já vissla? Ta nová záležitost po třech týdnech nebude třeba tak intenzivní, na druhou stranu, kdyby byla, tak má holt ex smůlu. C'est la vie. Nemůžu se do smrti ohlížet na někoho, komu jsem za druhou šanci nestál já ("ne, stejně by to za chvíli bylo zase ve stejných kolejích" usch).

Všem přeju koňskou dávku optimismu a nesedět doma (sami)! hjarta

Upravil(a) Nedoma (30. 5. 2008 9:03)

Není tady

#29 30. 5. 2008 9:07

jitulak
Zablokovaný
Web

Nedoma napsal(a):

Blahopřeji Zuzu. Taky jsem viděl, a přestal jsem se považovat za ztroskotanou nulu tummenupp.

Tenonen: No jo, to s tím druhým pokusem jsem měl začátkem týdne. To mě shodilo sad. Jenomže teď jsem si vzpomněl, jak byla uplakaná grater, když jsme se viděli naposled, že je jí to líto a blabla. No, měl jsem se zeptat, jestli taky plakala a bylo jí to líto, když mě podváděla s ním tongue. Asi těžko že.
  Druhý pokus tím nevylučuju, ale rezervaci nemá, a kdybychyby nastalo, že půjdu do něčeho novýho a ona po třech týdnech...   ...tak se holt uvidí, proč bych si nemohl pro změnu vybírat já vissla? Ta nová záležitost po třech týdnech nebude třeba tak intenzivní, na druhou stranu, kdyby byla, tak má holt ex smůlu. C'est la vie. Nemůžu se do smrti ohlížet na někoho, komu jsem za druhou šanci nestál já ("ne, stejně by to za chvíli bylo zase ve stejných kolejích" usch).

Všem přeju koňskou dávku optimismu a nesedět doma (sami)! hjarta

Nedoma taky skvěly!!!!!!Je tady s nami optimismus a to je strašně fajn.Jen pozor -je před nami víkend vissla Dnes jsem se probudila a cítila jsem to uplně stejně.Už by to nešlo,nedal nam druhou šanci,nechtěl a možna až bude chtít,tak už bude pozdě.Jsi šikulka pussa

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#30 30. 5. 2008 9:30

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj pr.delenky moje,
tak, včera jsem si psala s ex. Začal on, jak prý se mám, celkem jsme si za den poslali cca 15sms, které mj. obsahovaly stručné shrnutí toho, jak se který z nás  v současné době má  (já napsala, že se mám samozřejmě fajn a že vše funguje, tak jak má atd. - jak jinak, že lol), dále obsahovaly stručnou rekapitulaci toho, kde jsme udělali fatální chybu, která pokud by se nestala, tak jsme možná dnes někde úplně jinde anebo naopak dááávno nikde - jenže to jsou ta kdyby! Komunikovali jsme na úrovni inteligentních, dospělých lidí a celkem jsem byla v pohodě. Ovšem poté mi přišlo následující-cituji: "Nechtěla by ses pomilovat?" - tak to mi tedy vyjely bulvy va .
Jenže co na to Dixinka? Myslíte, že jsem ho poslala do háje? NE, neposlala. Hezky to se mnou zacloumalo a zaflirtovala jsem si a klidně jsem si začala představovat, jak se milujeme a jak by to bylo fajn a...........!
Přátelé,ovšem pozor, i  přes ty náááádherné představy jsem ODOLALA a odepsala jsem mu, že tu myšlenku necháme hezky rozplytnout.Poté se omluvil a tím naše konverzace skončila.
Jenže ráno v 6:00 hod. další sms, jestli bych s ním šla v sobotu na kafe. Asi umřu! dumbom

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#31 30. 5. 2008 9:38

jitulak
Zablokovaný
Web

dixina napsal(a):

Ahoj pr.delenky moje,
tak, včera jsem si psala s ex. Začal on, jak prý se mám, celkem jsme si za den poslali cca 15sms, které mj. obsahovaly stručné shrnutí toho, jak se který z nás  v současné době má  (já napsala, že se mám samozřejmě fajn a že vše funguje, tak jak má atd. - jak jinak, že lol), dále obsahovaly stručnou rekapitulaci toho, kde jsme udělali fatální chybu, která pokud by se nestala, tak jsme možná dnes někde úplně jinde anebo naopak dááávno nikde - jenže to jsou ta kdyby! Komunikovali jsme na úrovni inteligentních, dospělých lidí a celkem jsem byla v pohodě. Ovšem poté mi přišlo následující-cituji: "Nechtěla by ses pomilovat?" - tak to mi tedy vyjely bulvy va .
Jenže co na to Dixinka? Myslíte, že jsem ho poslala do háje? NE, neposlala. Hezky to se mnou zacloumalo a zaflirtovala jsem si a klidně jsem si začala představovat, jak se milujeme a jak by to bylo fajn a...........!
Přátelé,ovšem pozor, i  přes ty náááádherné představy jsem ODOLALA a odepsala jsem mu, že tu myšlenku necháme hezky rozplytnout.Poté se omluvil a tím naše konverzace skončila.
Jenže ráno v 6:00 hod. další sms, jestli bych s ním šla v sobotu na kafe. Asi umřu! dumbom

Smankote co budeš dělat??? va va Ale na to kafčo by jsi jít mohla nebo ne?

Není tady

#32 30. 5. 2008 9:48

dixina
♥♥♥♥♥♥-

No to kafčo asi absolvuju, jenže mám bobánky, že nezůstanem jen u kafíčka....!
To víš i se mnou ty hormony po třech měsících sexuální absence taky trochu cvičí lol
No děj se vůle boží!
Jen vím jediné, dát dohromady to nechce, o tom jsem přesvědčená, jen mu asi chybím jako člověk a pravděpodobně
mu hučí v .... gloria a vzhledem k tomu, že nikoho nemá, tak jsem první na řadě!
No uvidím zítra v jakém budu rozmaru a dle toho se rozhodnu.

Není tady

#33 30. 5. 2008 9:50

mfilip
♥♥♥♥---

dixina napsal(a):

Ahoj pr.delenky moje,

Tezko radit, bylo by fajn zjistit, jak hluboko to mysli vazne, kdybys rekla, ze mas cas az pristi tyden, na druhou stranu, co kdyz neco promarnis ? ALe pokud to mysli vazne a uprimne, tak ho nejake oddaleni neodradi, jenze co pak ? Vrati se jiny clovek ? Vrati se stejny ? Stejne otazky, na ktere nikdo nezna odpoved. Ja jsem to setkani s ex oddalil o 2hod a pak po tydnu rekla, ze by se tehdy asi vratila ? Ale co je na tom pravdy ? To uz nikdy nezjistim.

Srdce nemá vrásky, bývají v něm pouze jizvy.
Coletteová Gabrielle Sidonie
Život: Pro lásku se jmenovaný odsuzuje k trestu odnětí srdce na doživotí.
Já. Martin. Ne Filip. Ale nevadi, jen mi to už dlouho nikdo neřekl. Jen tak, třeba z lásky.

Není tady

#34 30. 5. 2008 9:57

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Ne Martínku,
už to konkretně s ním mám 3x za sebou - ty návraty a nikdy se nevrátil "jiný člověk".
Ne nad návratem ani neuvažuji, už ani nechci, ale užírá mě zvědavost, jak se má on.A co má v plánu atp.

Není tady

#35 30. 5. 2008 10:02

Nedoma
♥♥♥♥♥--

mfilip napsal(a):

Tezko radit, bylo by fajn zjistit, jak hluboko to mysli vazne, kdybys rekla, ze mas cas az pristi tyden, na druhou stranu, co kdyz neco promarnis ? ALe pokud to mysli vazne a uprimne, tak ho nejake oddaleni neodradi, jenze co pak ? Vrati se jiny clovek ? Vrati se stejny ? Stejne otazky, na ktere nikdo nezna odpoved. Ja jsem to setkani s ex oddalil o 2hod a pak po tydnu rekla, ze by se tehdy asi vratila ? Ale co je na tom pravdy ? To uz nikdy nezjistim.

Z mého pohledu obecně, pokud někdo odejde ze vztahu a pak se chce vrátit (asi) a za dvě hodiny ho to přejde, tak fuckyou, pardon.

Není tady

#36 30. 5. 2008 10:07

jitulak
Zablokovaný
Web

dixina napsal(a):

To víš i se mnou ty hormony po třech měsících sexuální absence taky trochu cvičí lol
No děj se vůle boží!
Jen vím jediné, dát dohromady to nechce, o tom jsem přesvědčená, jen mu asi chybím jako člověk a pravděpodobně
mu hučí v .... gloria a vzhledem k tomu, že nikoho nemá, tak jsem první na řadě!

O těch hormonech mi něco po pul roce říkej lol lol Ja bych to pozvaní na to kafčo přijala,zjistíš jak se ma,jak je na tom on.A nech tomu volny pruběh.Popovídat si můžete a třeba až sním budeš sedět tvaří v tvař,zjistíš,že tam už třeba nic není.A bud Ti to pomuže,nebo Tě to hodí zpatky.Tak ne,že tady budeš zase v pondělí v toaletě lol A taky se muže stat,že on Ty dozvuky už zítra mít nebude va stolt S tím vším Dixinko počítej a zachovej si chladnou hlavičku vissla

Není tady

#37 30. 5. 2008 10:13

dixina
♥♥♥♥♥♥-

jitulak napsal(a):

dixina napsal(a):

No děj se vůle boží!

O těch hormonech mi něco po pul roce říkej lol lol Ja bych to pozvaní na to kafčo přijala,zjistíš jak se ma,jak je na tom on.A nech tomu volny pruběh.Popovídat si můžete a třeba až sním budeš sedět tvaří v tvař,zjistíš,že tam už třeba nic není.A bud Ti to pomuže,nebo Tě to hodí zpatky.Tak ne,že tady budeš zase v pondělí v toaletě lol A taky se muže stat,že on Ty dozvuky už zítra mít nebude va stolt S tím vším Dixinko počítej a zachovej si chladnou hlavičku vissla

Díky jitu, v pondělí podám dostatečné info. par

Není tady

#38 30. 5. 2008 10:17

jitulak
Zablokovaný
Web

dixina napsal(a):

jitulak napsal(a):

dixina napsal(a):

No děj se vůle boží!

Díky jitu, v pondělí podám dostatečné info. par

Drž se špionko lol doufam,že to budou jen same dobre zpravy.Jako by jsi to už včera tušila???!!!Že se něco děje.Jak Ty to dělaš?? lol vissla

Není tady

#39 30. 5. 2008 10:58

mfilip
♥♥♥♥---

Ja mam ted zasadu, ze radsi nic nevedet. Kdyz bych vedel, tak by mne to trapilo a predstavy by pracovaly. Ale ja mozna nejsem tak daleko jako ty. Proto by mne dixi plany do budoucna nezajimaly a nechtel bych je vedet.

Já. Martin. Ne Filip. Ale nevadi, jen mi to už dlouho nikdo neřekl. Jen tak, třeba z lásky.

Není tady

#40 30. 5. 2008 11:07

dixina
♥♥♥♥♥♥-

mfilip napsal(a):

Ja mam ted zasadu, ze radsi nic nevedet. Kdyz bych vedel, tak by mne to trapilo a predstavy by pracovaly. Ale ja mozna nejsem tak daleko jako ty. Proto by mne dixi plany do budoucna nezajimaly a nechtel bych je vedet.

No Marťas, to mě taky napadlo, jenže jsem zvědavá baba gloria
Spíš je zoufalý, tak jsem to cítila ze psané komunikace, a myslete si o mě co chcete, mě to nabíjí energií a tu moooc potřebujuuuu stolt

Není tady

#41 30. 5. 2008 11:16

mfilip
♥♥♥♥---

dixina napsal(a):

mfilip napsal(a):

No Marťas, to mě taky napadlo, jenže jsem zvědavá baba gloria
Spíš je zoufalý, tak jsem to cítila ze psané komunikace, a myslete si o mě co chcete, mě to nabíjí energií a tu moooc potřebujuuuu stolt

Ja ti rozumim, ale kdyz uz si tu energii treba citila 3x a ze cerpane energie se stala vycerpavaci ?
Mne ex pripadala strasne zoufala, plakala do telefonu, psala SMS o umreni, ze nechce zit, kdyz ztratila to nejdulezitejsi co v zivote mela, atd., atd. vsechno byly jen slova, ze kterych se vyspala. Ale ten tvuj to treba mysli vazne.

Není tady

#42 30. 5. 2008 11:20

mfilip
♥♥♥♥---

Mne proste prijde, ze ex si nekdy chteji ulevit svedomi a prepadnou je takove navraty do myslenek, myslim si ze kazdemu dela dobre, kdyz ma nad nekym moc a muze ho trosku ovladat a to je presne ta manipulace, ten masochismus, ze jim to zase uverime a pokud udelame krok dopredu a slibujeme si, ze to bude beh dopredu, tak oni udelaji 2 kroky zpatky a zmeni se to na uprk. Kdyz se lidi miluji, tak od sebe neodchazeji, kdyz to nekdo uz zjistoval jestli nekde neni neco lepsiho nekolikrat a presto to udelal znovu, tak to budoucnost nema.
dixi: neadresuju to apriori tobe, polemizuju i sam nad sebou , nad svym vztahem, tohle mi pise rozum, srdce je jinde.

Není tady

#43 30. 5. 2008 14:03

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátka, končím, přeju všem krásný optimistický víkend plný smíchu a radosti.
Snažte se, nebudem si přece kazit tak krásné slunečné dny.
Připiju si večer na vaše zdraví.
V pondělí ani ne naviděnou ani ne naslyšenou, ale nanapsanou tummenupp

Není tady

#44 30. 5. 2008 17:48

tenonen
♥♥♥♥♥--

mfilip napsal(a):

Mne proste prijde, ze ex si nekdy chteji ulevit svedomi a prepadnou je takove navraty do myslenek, myslim si ze kazdemu dela dobre, kdyz ma nad nekym moc a muze ho trosku ovladat a to je presne ta manipulace, ten masochismus, ze jim to zase uverime a pokud udelame krok dopredu a slibujeme si, ze to bude beh dopredu, tak oni udelaji 2 kroky zpatky a zmeni se to na uprk. Kdyz se lidi miluji, tak od sebe neodchazeji, kdyz to nekdo uz zjistoval jestli nekde neni neco lepsiho nekolikrat a presto to udelal znovu, tak to budoucnost nema.

Ty se začínáš stávat mluvčím mého vědomí, a možná i podvědomí smile Dneska jsem měl s kolegy z práce "výjezdní zasedání" v hospůdce u Novomlýnských nádrží. Už jen to, že jsem vypadl z prostředí, poznamenaného tím nešťastným vztahem, bylo osvobozující. Počasí jak v Itálii, jídélko, pitíčko, nádhera. U kafíčka došlo při pokecu na všelicos a taky na mě a "mou" holku. Jedna spolupracovnice mi tam řekla, že to vidí trochu jinak, než já. A totiž, že ta dívka mě tak trochu využívala a využívá. Teď  už sedím zase v Brně u kompu, ale musím na ta slova stále myslet. Je velmi nepříjemná představa, že by na tom názoru mohlo být něco pravdy. Ale pokud bych připustil, že ano, všechny její akce od rozchodu až do dnešního rána (kdy mi zase zavolala, abych jí přes jednoho kolegu cosi pomohl vyřídit) by do sebe začaly zapadat jako kolečka Staroměstského orloje. Lidi, to je tak bolavý, když připustím, že její nynější (ale velmi sporadický) kontakt se mnou by mohl být motivován - ať už částečně nebo převážně - jen jejím praktickým prospěchem, že se s tím neumím vyrovnat. Já na ni pořád myslím v kategorii citů a když šlo o ni, nikdy jsem nijak zvlášť  nepřepočítával peníze ani nekoukal na hodinky. A teď  se objevila tato možnost, která má nápadné rysy pravděpodobnosti. Jestli by TOHLE měla být ta PRAVDA, pak už bych mohl vydedukovat i její nynější postoj a v podstatě i předpovědět její další záměry: udržovat přátelský kontakt, neříkat ani jasné ano ani jasné ne, nechávat trochu tajemna, ale nenechat na sebe na druhé straně zapomenout. Ještě by se mi mohl hodit, říká si možná. Na pomoc v praktických věcech stoprocentně, a v partnerství - tam možná uvažuje no, když všechno ostatní selže a nikdo jiný po ruce nebude, tak konec konců tak nemožný zase nebyl...
Jsem zvědavý, co mé úvaze říkají pánové Nedoma a mfilip, ale i dixi, jitulak, a vubec všichni, kterým vrtají hlavou záměry jejich (bývalých) miláčků. Nedala by se moje hypotetická úvaha o "mé" holce aplikovat i na vaše trýznitele/trýznitelky?
Samozřejmě bych byl zvědavý i na názor od Dunaje, Selimo tummenupp
Do pr....  Jestli zjistím, že to je takhle, asi se naštvu. A to je něco, co by mi mohlo pomoct smile

P.S.
Nedomo, příští týden na beton, těším se. Myslím, že jsi říkal úterý nebo čtvrtek, ten čtvrtek tak kolem 19h-20h by byl pro mě značka ideál. Ještě se domluvíme, když tak napiš, jak se ti to bude zdát wink

Upravil(a) tenonen (30. 5. 2008 21:37)

Dobrá žena muže inspiruje, vtipná ho zaujme, krásná ho okouzlí, ale soucitná ho dostane.
Victor Hugo

Není tady

#45 30. 5. 2008 21:21

tenonen
♥♥♥♥♥--

mfilip: A řeknu ti, že´s přesně vystihl i další věc: myslim si ze kazdemu dela dobre, kdyz ma nad nekym moc a muze ho trosku ovladat

Ta první moje holka si ze mě udělala úplnýho kašpárka. Byl to můj první opravdu vážný vztah po 19 letech manželství a tak jsem se nechal, ani jsem o tom snad nevěděl, jako když ohříváš tu příslovečnou vodu s žábou (nevyskočí a uvaří se). U té druhé jsem to věděl velmi dobře, ona to ale dělala vulgárním způsobem, tak jsem se s ní s přetěžkým srdcem rozloučil sám. Ale že by to mohla dělat tato třetí, to mě nenapadlo. Jenomže ona se mi před očima vyvíjí, tak jako ty jsi psal, že jsi vyškolil svou holku, že vedle tebe vyrostla a spoustu věcí se naučila. Já si myslím, že ona sice má zbytky citu ke mně. Možná, že i hodně velký zbytky. Ale určitě jí taky dělá dobře, když vidí, co kvůli ní dělá velkej dospělej chlap, ještě k tomu o generaci starší. No jo, má nade mnou moc a zachutnalo jí to...

A ještě jedna věc mě napadla. Taková analogie. Hnusná, ale podle mě sedí.
My se pořád nemůžeme odhodlat to v sobě s těma lidma skončit. Pořád máme naději, že se to ještě zlepší, že oni/ony by se mohli/y vrátit, že bychom se mohli mít rádi jako dřív. Ale oni/ony tu nejsou a my pomalu sami sebe ubíjíme.

V koncentračních táborech hlídala hrstka ozbrojených esesáků tisíce, desetitisíce neozbrojených lidí. Ti by ty stráže utloukli čepicema, kdyby neměli strach se pohnout. Strach, živený nadějí, že zrovna oni to přežijou, jen když budou doufat, věřit, čekat, nic nepodnikat.

Mně to připadne podobný. Budu mluvit sám za sebe. Mám naději, že se to vrátí, tzn. že ona se vrátí, že mě bude mít zase ráda. Proto se bojím něco podniknout (nechat ji, skončit to s ní, začít s jinou), bojím se být na ni tvrdší, i když by si to už dávno zasloužila, bojím se ukázat jí, že mám svou hrdost, protože to nechci definitivně skončit, neboť  mám naději.

Naděje držela ty lidi v táborech v poslušnosti ještě ve chvíli, kdy už se museli vysvléct do naha a vstupovali do plynových komor.

Naděje mě drží v poslušnosti i v tuto chvíli, kdy ona už pátý měsíc chodí s ním, poničil jsem si zdraví, zažil neuvěřitelný stresy, zoufalství a smutek, byl dlouhodobě neschopný vykonávat kreativně svou práci, kdy mi vzala společnost milovanýho člověka, která nás dělá štastnýma, a proto mě zatížila takovou duševní bolestí, že bude trvat možná ještě rok, než budu psychicky úplně v pořádku. Od rozchodu až do dneška se prakticky nedívám na televizi a přestal jsem číst noviny, vůbec nevím, co se kde děje, ani v politice, ani ve sportu, nic.  Dávám se dohromady krůček za krůčkem. Takže když to počítám od rozchodu, vzala mi rok a půl života.

Ta analogie s těma táborama je drsná, já vím. Tam šlo o život. Ale tady jde taky o život, můj, Zuzu, Dixiny, Jituláka, Tracy, mfilipa, Nedomy, Barky, všech nás a tisíců dalších. 

Měl bychom se asi toho strachu zbavit. Ta takzvaná naděje (že se oni/ony vrátí) nás taky může zahrabat zaživa. Co myslíte, přátelé?

Upravil(a) tenonen (30. 5. 2008 21:39)

Dobrá žena muže inspiruje, vtipná ho zaujme, krásná ho okouzlí, ale soucitná ho dostane.
Victor Hugo

Není tady

#46 30. 5. 2008 22:01

barka07
♥♥-----

Ahojte, tak jsem se plnohodnotně rozjela a učím se. Mám vizi :-) dostanu práci, změním prostředí, osamostatním se. Jak tak nad tím vším přemýšlím... Možná mi bude fakt líp takhle. No to jsou zase silné kecy. Houpačka je právě v tom lepším bodě:-). Jinak tenonene, jo, ženský jsou mrchy, stejně tak jako chlapi a dokážou někoho využívat, docela s přehledem. Jsou to herečky... Tomu věř! Pokud máš ten pocit, možná na něm bude kousek pravdy.

Hele jsme všichni jedineční, hodní, chytří lidi a není možné abychom se tady takhle užírali. A pokud máme být sami, je to lepší, než být někomu koulí u nohy. Dneska mi mistr napsal, že v neděli přijede pro ty věci. Je to frajer, mám příští týden státnice a on si přijede se odstěhovat. Super. Tak jsem mu řekla, že dojde bud až příští sobotu, nebo mu to vyhodím do smetí, ale že ted ho fakt nechci vidět, protože mám vlastních problémů dost. Mimo to, klepu na dřevo, momentálně mi pár věcí za sebou docela vyšlo. Tak možná nějaká satisfakce. I když je pravda, že posudky ještě pořád nemám a zkoušky přede mnou...No ale poperu se s tím, když tak v lednu :-) o nic nejde :-) Je to jenom škola :-) ha ha - nemyslím to až tak vážně.

Víte co je smutné? Že jsme fixování na lidi, kteří nejsou fixováni na nás. Nebo alespon tak jako bychom to chtěli. Máma říká, že pohádájí-li se lidé kvůli něčeho zásadního v prvních pěti letech, nebo jednomu z nich už na začátku na tom druhém něco vadí, je to špatné, protože časem, to začne vadit víc. A člověka se kterým chce mít člověk rodinu a být s ním celý život prý pozná během chvíle. Nevím jak moc je to pravda, ale něco na tom bude. Každý máme ale svoji cenu, hranice důstojnosti. A zasloužíme si aby o nás někdo pečoval. Ach chtěla bych tak moc aby mě obejmul a řekl: prepáč, to bude dobré. Hm tak asi nic. Mám ale spoustu přátel a jsem docela schopná. Budu chodit po státnicích plavat a do divadla a koupím si kolo. Budu mít více času na rodiče a známe doma. Pojedu se známýma na dovolenou...budu usínat sama. No a co!

Po roce spolubydlení se mě můj ex (doopravdy jsem to napsala!) zeptal, jestli nechci kečup - já nesnáším kečup a on si toho nikdy nevšiml. Vadilo mu, že piju hodně kávy, vadilo mu že ho nutím uklidit si ponožky, vadilo mu, že mi vadí když je dlouho v práci. On si není schopný sehnat ani zubaře, je hypochondr, nepraktický snílek, nerozhodný a nepořádný. Nikdy jsem od něj nedostala kytku. Nechtěl moc poznávat mé známé. Vadilo mu, že se nahlas směju. Jednou jsem mu místo teplé večeře udělala pomazánku a on si myslel, že je to sranda!!! Hltal polívku, nezajímaly ho mé problémy v práci ale sám ted mluví jen o těch svých. Jeho rodiče mě nemají rádi a to mě viděli tak 4 hodiny, když přijeli tady na promoce a nepromluvili se mnou ani slovo. Chovali se ke mě jako k hadru. Dostala jsem foták do ruky, abych mohla vyfotit rodinku pohromadě - chápete to? Já ho tady skoro živila se svého platu na poloviční úvazek, protože byl neustále bez peněz. Nikdy si nekoupil zubní pastu, šampon, toaleták, olej, sůl - nikdy! Ani si neuvědomil, že to jde z mojí kapsy. Už dlouho mě něčím hezkým nepřekvapil....

Sepište si lidičky pro změnu ty špatné věci a uvidíte kolik jich bylo... Ted když tak přemýšlím, nevím, proč je mi za ním vůbec smutno...

Není tady

#47 30. 5. 2008 22:36

barka07
♥♥-----

Otázka totiž nezní, proč to udělali, jak se zachovali, co si myslí, chtějí-li zpět, máme-li jim odpustit. Nýbrž: co jiného nám mohou nabídnout aby to stálo za to vzít je zpět a opět jim důvěřovat. Co my z toho budeme mít, proč je potřebujeme. Jak moc chtějí oni a co proto udělají aby nás získali. Jak moc se prozměnu poníží oni před námi.

Přece tady nebudeme všichni čekat!!! až se uráčí a milostivě pokynou: Přistup blíž, páže.

:-D no to jsem zase drsná... počkejte za dva dny tady budu brečet :-D

Není tady

#48 31. 5. 2008 0:03

tenonen
♥♥♥♥♥--

barka07 napsal(a):

Otázka totiž nezní, proč to udělali, jak se zachovali, co si myslí, chtějí-li zpět, máme-li jim odpustit. Nýbrž: co jiného nám mohou nabídnout aby to stálo za to vzít je zpět a opět jim důvěřovat.

Tak za první: moc rád tě čtu. Máš takovej moderní styl, něco jako literární new age. Hele, my si pokecáme příští týden v osvěžovně s Nedomou. V telefonu byl stejně sympatickej a rozvážnej jako tady. Nechceš to po státnicích s náma zapít? Že bys mi dala autogram slibné začínající autorky. Ale vážně, rád bych tě viděl. To je takový zvláštní: v normálním životě z člověka vidíš jen tu slupku a jádro pracně odkrýváš. Zde přesně naopak.  Ale tím jsem nechtěl říct, že tvůj exteriér je slupka. smile

Za druhé: mohou nám něco nabídnout, ale pouze jedno jediné - změnu. Svou změnu. Ale máš pravdu, že ta může být důvěryhodná jen tehdy, kdyby se ponížili. A kdy se poníží? Jen tehdy, kdyby nás chtěli a my jsme byli rezervovaní, abychom je donutili vykázat snahu. Ale stejně - jak dlouho by jim to vydrželo??? Moc pravděpodobné to není. Když už jednou odešli, tzn. byli nadutí a mysleli, že mají na víc, pak teď  asi těžko přilezou po 4. Takže pro nás jasná zpráva: odjezd!

barka07 napsal(a):

Co my z toho budeme mít, proč je potřebujeme. Jak moc chtějí oni a co proto udělají aby nás získali. Jak moc se prozměnu poníží oni před námi. Přece tady nebudeme všichni čekat!!! až se uráčí a milostivě pokynou: Přistup blíž, páže.
:-D no to jsem zase drsná... počkejte za dva dny tady budu brečet :-D

No, přesně to si říkám. Jaká by byla za dalšího půl roku, za rok, za dva? Jak ji přešlo první okouzlení, začala být sem tam protivná. Pak zase úžasně milá. Pak trochu podrážděná. A zase milá. A unylá. A zase milá. Ironická a kousavá. Velmi milá. Vtipná. Nesmírně milá. Apatická. Milá. atd. Ale celkově její chování ke mně mělo klesající tendenci. Na první dovolené jsme jednou prožili pod stanem 3/4 dne (lilo) a měli jsme spolu pořád co dělat par hjarta Na druhé dovolené jsme byli pod stanem 14 dní a neměli jsme v něm co dělat ani jeden večer - byla buď  unavená nebo naštvaná, buchla sebou a bylo po ní. Já si tenkrát říkal - nu což, nemůžeš ji ztrhat, křehulku. Ale za pár dnů potom se zamilovala, podle svých pozdějších slov. Kdoví, jestli na něj už nemyslela během té dovolené. Podle toho "stanového nicnedělání" bych to skoro tipl.

Za třetí: to cos napsala o svém zlobivém chlapci mě malinko zaskočilo. Co se ti teda na něm vlastně líbilo? Ty jsi vtipná holka, on - alespoň dle tvého popisu - nesmělý a poněkud nervózní intelektuál. Ale chápu, že máme rádi a nevidíme ani neslyšíme. Respektive nechápu, ale dělám to taky.

Za čtvrté: vy jste spolu bydleli rok a jeho rodiče tě viděli jen 4 hodiny na promoci? Čtu dobře? va

Upravil(a) tenonen (31. 5. 2008 2:18)

Victor Hugo

Není tady

#49 31. 5. 2008 8:32

mfilip
♥♥♥♥---

Tenomene, mas uzasny rozbor o o tom vyuzivani mas pravdu.
Je fajn, ze kazdy mate neco, v cem vas partner nebyl idealni, to co napsala barka, mne lehce sokovalo, ja bohuzel nemam nic, co by mi na ni vadilo.
Bojim se to rict, ale byla idealni, bohuzel ted je idealni pro nekoho jineho.

Není tady

#50 31. 5. 2008 9:18

tenonen
♥♥♥♥♥--

mfilip napsal(a):

Tenomene, mas uzasny rozbor o o tom vyuzivani mas pravdu.
Je fajn, ze kazdy mate neco, v cem vas partner nebyl idealni, to co napsala barka, mne lehce sokovalo, ja bohuzel nemam nic, co by mi na ni vadilo.
Bojim se to rict, ale byla idealni, bohuzel ted je idealni pro nekoho jineho.

No, jsem asi úžasnej analytik, ale k ničemu. Udělal jsem po ránu hroznou chybu- pustil si Annie Lennox Why. A pochopil jsem, proč mám strach nemít strach. Protože mám ještě větší strach, že už nikdy nebudu s nikým tak šťastnej. A ten druhej strach je ten hlavní, kterej mě drží u ní, i když bez ní. Bože můj, co jsem ti udělal?
This is the fear
This is the dread
These are the contents of my head

Je to úplně stejný, jako by mi umřela. Akorát v tom případě bych chodil brečet na hrob. A nechodila by mě strašit, jako teď . Snad.

Victor Hugo

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí