6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
, kde jstééééééééééééééééééééééééééé
hlídání mi skončilo, beruška byla nesmírně hodná, neplakala, jen občas si vzpoměla na maminku:kapitulation: a teď jsem se vrhla na zavařování okurek .
Není tady
Já jsem tadýýýý.Co kafíčko nedáme???????
Není tady
Dáááááááááááááme a kdy , příští týden kromě úterka můžu a možná přinejhorším i v to úterý , jdu ke svému kadeřníkovi
Bebe napsal(a):
Já jsem tadýýýý.Co kafíčko nedáme???????
Není tady
A já můžu kdykoli ,ale pátek příští týden už asi ne.
Není tady
Ahojky!
Já také zatím můžu celý příští týden.Je to poslední pracovní týden a pak dovolená 14dnů.Už ,aby to bylo.
Není tady
Výborně, tak už víme, že by jsem příští týden mohly , tak jesště datum kdy se sejdeme , můžu čtvrtek nebo pátek, raději však pátek a vy? A to zas nemůže BEBE .
Není tady
Těším se!
Upravil(a) aprill (17. 7. 2008 7:00)
Není tady
Dobré ranko
Pátek by byl fajn , ale přizpůsobím se.
Bebe zase jede za turkem? A ve čtvrtek můžeš? Nebudeš se balit či co?
Není tady
Ne do Turecka se nechystám,budu věrná svému muži ,jistota je jistota.Jedeme do Prahy na víkend.Čtvrtek taky nic moc ,včera jsem se dozvěděla ,že musím ve středu na schůzi ohledně oken v našem baráku a ve čt ,budu muset udělat tady v domě info schůzku.Já jsem totiž šéfová domu .Tak u mě by bylo ideální PO ,ÚT,takže je to v pytli. ,to s tím schůzováním jsem se dozvěděla včera.
Není tady
A jak to vypadá s ostatníma .
Není tady
V úterý bych dorazila nevím kdy.
A uřadující holky mají zase úředko , co?
Není tady
Mě je to celkem jedno.Ale čtvrtek a pátek možná budu muset být v práci déle.Ale budu to vědět až asi v útery.
Takže začátek týdne mám na 100% ranní a mohla bych přijít.
Není tady
Ahoj holky ,kdyžtak se domluvte na kafi beze mě . Příště si ho ale nenechám ujít.
Není tady
Ahojte!
V útery nemůžu.
Není tady
já se už jen směju .
Tak vypište kdoo v který den můžete.Já můžu dát všechny dny.
Není tady
Já bych nejraději v pátek , protože nám přidali jeden úřední den a to ve čtvrtek, aby lenoši měli víco prostoru na courání ! Kdy budu zpracovávat dávky fakt nevím, asi si to budu nosit domů.
Není tady
Já v pátek taky můžu, nemůžu ve čtvrtek.
Není tady
Budu dělat vše aby mi to v pátek vyšlo na to kafíčko
Není tady
Už se teda na pátek moooc těším
Není tady
I já se těším!
Není tady
Dobré ránko všechny pracující i nepracující kamarádky .
Tak ten pátek platí? A v skolko časov?
Není tady
Ahojte holky!
Tak v pátek musím na narozeniny ke tchánovi.
Tak příště.Mrzí mě to.
Není tady
Takže, Romi,, Aprill, jsme samy, tudíž se musíme domluvit sam.
Není tady
Tak Neli , Aprill je to na Vás pracujících, já se časově podřídím.
Není tady
Tak v pátek bych mohla někde být tak kolem půl čtvrté. Nezvolíme místo podle lepšího dojezdu pro aprill ? V Ha to má blíže na zastávku, záleží tedy na Vás hromadně cestujících.
Není tady
Téma zavřeno