6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
No nekul , však víš.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Holka bacha ať se nedáš na chlast , víš jak to je s lidma které jsem znávala viz.p.H******Á
Není tady
Romča napsal(a):
No nekul , však víš.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Holka bacha ať se nedáš na chlast , víš jak to je s lidma které jsem znávala viz.p.H******Á
Myslíš Renáta? Už vím .
Upravil(a) aprill (29. 1. 2009 19:09)
Není tady
Tak to zas nevím já, R byla M****á , a já myslím H*******u.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
No nekul , však víš.
aprill napsal(a):
Myslíš Renáta? Už vím .
Není tady
No kde jsteeeee?
Jdu Vás jen pozdravit, za chvíli frčím na vlak - směr domovina a jdu uklízet po malování.
Aprill co svatba?
Není tady
Romča napsal(a):
No kde jsteeeee?
Jdu Vás jen pozdravit, za chvíli frčím na vlak - směr domovina a jdu uklízet po malování.
Aprill co svatba?
Budu vyprávět, je toho na knihu.Řídila jsem se se heslem dobrá nálada problémy nevyřeší, ale nasere ostatní . A tak se i stalo .
Ty jsi ZASE malovala ?
Upravil(a) aprill (1. 2. 2009 10:03)
Není tady
Tak hlásím , že mi akryl pazurky nesedí taky. Odchlipuje se to jako při gelu. Řekla bych , že je to ještě horší . A to je mám týden . Takže nechám nehty spočnout a změním nehtařku . Včera jsem si v hospodě domlouvala jinou
Není tady
prosím o přestěhování:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 8#p1834828
Není tady
Téma zavřeno