27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téma zavřeno
Jako čokoládka ?
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
vagrová troičku přehoď, ani nevím jak ije.Ale 13.2. to jistí, odřekla jsem i koncert ABBY a jdu s Váma
Nela napsal(a):
Vy kecalky, já jsem úplně mimo.
Moc mi toho uniká, budu muset přehodnotit priority. Chybíte mi.
Kecá, tys jsi dala přednost nám před ABBOU?
ZPEĆENO=natřenoa po dlouhé době nejsem černá, ale hnědá (tak jak psali na krabičce
)
Není tady
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Ano , jsem jako čokoláda na vaření.
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karoru, bo jsem zapoměla . V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúasný den, jak se fajn pracuje, kdy nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi a do pěti courali samí feáci, jetě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Není tady
Tak má uetřeno za fet
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karoru, bo jsem zapoměla. V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúasný den, jak se fajn pracuje, kdy nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi a do pěti courali samí feáci, jetě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Není tady
Romča napsal(a):
Tak má uetřeno za fet
![]()
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karoru, bo jsem zapoměla. V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúasný den, jak se fajn pracuje, kdy nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi a do pěti courali samí feáci, jetě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Protoe jsem na jednoho lumpa zvýila hlas (který čekal na mého klienta soustavně otvíral dveře a prý jak dlouho jetě..... ), tak budu muset být ráno velmi ostraitá
Není tady
Jeje tak na sebe dávej pozor a ráno podej hláení.
Pro dneek mizím jdu za kulturou , ale jinou ne ta co mě iví.pa
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Tak má uetřeno za fet
![]()
aprill napsal(a):
.
Protoe jsem na jednoho lumpa zvýila hlas (který čekal na mého klienta soustavně otvíral dveře a prý jak dlouho jetě.....
), tak budu muset být ráno velmi ostraitá
Není tady
Aprill, omluva se bere
Dneska jsem se byla ucházet o místo, které jsem nala na netu v Avízu, Tak zas mě to srazilo , vdycky si říkám e u to snad vyjde , hahaha , i kdy udělám jakýkoliv kurz, nebo 10 kurzů, tak vude chtějí praxi!!
Není tady
Třeba mi ta karora řekne kde bych měla anci se uplatnit.
Není tady
Bebe, poslala jsem ti na icq numerko .
Není tady
Nae je u prý taky "funkční" tak budu volat.
aprill napsal(a):
Bebe, poslala jsem ti na icq numerko
.
Jinak dávám super tip na kino , od 12.2. jde do kin "Líbá jako bůh" tak si zajděte , je to film, dobré obsazení.
Upravil(a) Romča (29. 1. 2009 9:49)
Není tady
Holky, kalete na kartářky
Není tady
Nela napsal(a):
U jsem objednaná
Není tady
To jsi rychlík.U jsi někdy byla?
Bebe napsal(a):
Nela napsal(a):
U jsem objednaná
Není tady
Včera mi Aprill dala numerko a tak jsem se hned objednala.
Není tady
Nela napsal(a):
Já jsem byla 2x, jsem spokojená a u bych asi nela. Občas si nechám v práci vytáhnu "kartu" u kolegyně vědmy, kdy jdu na zkouku ( karty měly vdycky pravdu).
A kdy je mi ouvej tak si sama vykládám andělské karty .
Není tady
Ty má anděláky ? Ty velké?
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Já jsem byla 2x, jsem spokojená a u bych asi nela. Občas si nechám v práci vytáhnu "kartu" u kolegyně vědmy, kdy jdu na zkouku ( karty měly vdycky pravdu).
A kdy je mi ouvejtak si sama vykládám andělské karty .
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Nemám, koukám na ně na net, brzy si je koupím .
Není tady
Taky to tak dělám.Jsou mooc hezké.
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit ale
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nemám, koukám na ně na net, brzy si je koupím
.
Není tady
Romča napsal(a):
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit
ale
A copak si Romanka pěkného koupila? Já jsem v krizi bo jsem zaplatila kolné .
Mimochodem, změnila jsem makarní kostým .
Není tady
Taky mám krizi , půjčila jsem si z jízd a to mě kolegyně jetě ukecala na prndolino
Rominka si koupila jeansy , které můu konečně nosit jako 3/4.A jetě na mě volala kabeuka , ale u jsem utíkala pryč.
A v čem jde na makarák
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit
ale
A copak si Romanka pěkného koupila? Já jsem v krizi bo jsem zaplatila kolné
.
Mimochodem, změnila jsem makarní kostým.
Není tady
Romča napsal(a):
A v čem jde na makarák
Na makarák půjdu asi v tom sluivém oblečku co jsem si koupila, kdy jsem la za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu .
Můe mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky .
Není tady
Farář a výstřih , no toto.
Já zase nevím co je pasta
ale guma je lepí ne vosk a gel.Jéje a já ji dnes zapomněla koupit.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A v čem jde na makarák
Na makarák půjdu asi v tom sluivém oblečku co jsem si koupila, kdy jsem la za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu
.
Můe mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky.
Není tady
Romča napsal(a):
Farář a výstřih , no toto.
Já zase nevím co je pasta![]()
ale guma je lepí ne vosk a gel.Jéje a já ji dnes zapomněla koupit.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A v čem jde na makarák
Na makarák půjdu asi v tom sluivém oblečku co jsem si koupila, kdy jsem la za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu
.
Můe mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky.
Tak přesně to jsem věděla, ale pasta mě zmátla a nekoupila jsem nic .
Není tady
Čeče ta pasta se tváří jako e bude asi lepí.Můe si behem dne předělat účes jak bude chtít
Já hlavně potřebuji nonice a paní kaděrníčku.
Není tady
Romča napsal(a):
Čeče ta pasta se tváří jako e bude asi lepí.Můe si behem dne předělat účes jak bude chtít
Jak jsi na to přila?
Není tady
Dívala jsem se na netu.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jak jsi na to přila?
Není tady
Téma zavřeno