29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Jako čokoládka ?
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Švagrová trošičku přehoď, ani nevím jak žiješ.Ale 13.2. to jistí, odřekla jsem i koncert ABBY a jdu s Váma
Nela napsal(a):
Vy kecalky, já jsem úplně mimo.
Moc mi toho uniká, budu muset přehodnotit priority. Chybíte mi.
Kecáš, tys jsi dala přednost nám před ABBOU?
ZPEĆENO=natřenoa po dlouhé době nejsem černá, ale hnědá (tak jak psali na krabičce
)
Není tady
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Ano , jsem jako čokoláda na vaření.
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karťoru, bo jsem zapoměla . V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúžasný den, jak se fajn pracuje, když nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi až do pěti courali samí feťáci, ještě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Není tady
Tak máš ušetřeno za fet
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karťoru, bo jsem zapoměla. V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúžasný den, jak se fajn pracuje, když nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi až do pěti courali samí feťáci, ještě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Není tady
Romča napsal(a):
Tak máš ušetřeno za fet
![]()
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jako čokoládka ?
Bebe, omlouvám, se nemám číslo na karťoru, bo jsem zapoměla. V 11 jsem se zaradovala jaký je úúúúúúúúúžasný den, jak se fajn pracuje, když nikdo necourá (to jsem neměla dělat) a v tu ránu mi až do pěti courali samí feťáci, ještě teď cítím ten jejich toulen, či co to bylo
.
Protože jsem na jednoho lumpa zvýšila hlas (který čekal na mého klienta soustavně otvíral dveře a prý jak dlouho ještě..... ), tak budu muset být ráno velmi ostražitá
Není tady
Jeje tak na sebe dávej pozor a ráno podej hlášení.
Pro dnešek mizím jdu za kulturou , ale jinou než ta co mě živí.pa
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Tak máš ušetřeno za fet
![]()
aprill napsal(a):
.
Protože jsem na jednoho lumpa zvýšila hlas (který čekal na mého klienta soustavně otvíral dveře a prý jak dlouho ještě.....
), tak budu muset být ráno velmi ostražitá
Není tady
Aprill, omluva se bere
Dneska jsem se byla ucházet o místo, které jsem našla na netu v Avízu, Tak zas mě to srazilo , vždycky si říkám že už to snad vyjde , hahaha , i když udělám jakýkoliv kurz, nebo 10 kurzů, tak všude chtějí praxi!!
Není tady
Třeba mi ta karťora řekne kde bych měla šanci se uplatnit.
Není tady
Bebe, poslala jsem ti na icq numerko .
Není tady
Naše je už prý taky "funkční" tak budu volat.
aprill napsal(a):
Bebe, poslala jsem ti na icq numerko
.
Jinak dávám super tip na kino , od 12.2. jde do kin "Líbáš jako bůh" tak si zajděte , je to film, dobré obsazení.
Upravil(a) Romča (29. 1. 2009 9:49)
Není tady
Holky, kašlete na kartářky
Není tady
Nela napsal(a):
Už jsem objednaná
Není tady
To jsi rychlík.Už jsi někdy byla?
Bebe napsal(a):
Nela napsal(a):
Už jsem objednaná
Není tady
Včera mi Aprill dala numerko a tak jsem se hned objednala.
Není tady
Nela napsal(a):
Já jsem byla 2x, jsem spokojená a už bych asi nešla. Občas si nechám v práci vytáhnu "kartu" u kolegyně vědmy, když jdu na zkoušku ( karty měly vždycky pravdu).
A když je mi ouvej tak si sama vykládám andělské karty .
Není tady
Ty máš anděláky ? Ty velké?
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Já jsem byla 2x, jsem spokojená a už bych asi nešla. Občas si nechám v práci vytáhnu "kartu" u kolegyně vědmy, když jdu na zkoušku ( karty měly vždycky pravdu).
A když je mi ouvejtak si sama vykládám andělské karty .
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Nemám, koukám na ně na net, brzy si je koupím .
Není tady
Taky to tak dělám.Jsou mooc hezké.
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit ale
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nemám, koukám na ně na net, brzy si je koupím
.
Není tady
Romča napsal(a):
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit
ale
A copak si Romanka pěkného koupila? Já jsem v krizi bo jsem zaplatila školné .
Mimochodem, změnila jsem maškarní kostým .
Není tady
Taky mám krizi , půjčila jsem si z jízd a to mě kolegyně ještě ukecala na prndolino
Rominka si koupila jeansy , které můžu konečně nosit jako 3/4.A ještě na mě volala kabeuka , ale už jsem utíkala pryč.
A v čem jdeš na maškarák
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Já končím s kupováním , měla jsem nutkání vletět do města a udělat si radost .Musela jsem si půjčit
ale
A copak si Romanka pěkného koupila? Já jsem v krizi bo jsem zaplatila školné
.
Mimochodem, změnila jsem maškarní kostým.
Není tady
Romča napsal(a):
A v čem jdeš na maškarák
Na maškarák půjdu asi v tom slušivém oblečku co jsem si koupila, když jsem šla za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu .
Můžeš mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky .
Není tady
Farář a výstřih , no toto.
Já zase nevím co je pasta
ale guma je lepší než vosk a gel.Jéje a já ji dnes zapomněla koupit.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A v čem jdeš na maškarák
Na maškarák půjdu asi v tom slušivém oblečku co jsem si koupila, když jsem šla za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu
.
Můžeš mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky.
Není tady
Romča napsal(a):
Farář a výstřih , no toto.
Já zase nevím co je pasta![]()
ale guma je lepší než vosk a gel.Jéje a já ji dnes zapomněla koupit.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
A v čem jdeš na maškarák
Na maškarák půjdu asi v tom slušivém oblečku co jsem si koupila, když jsem šla za kmotru:jojo:, ten jak mi pan farář koukal do výstřihu
.
Můžeš mi prosím vysvětlit jaký je rozdím mezi gumou na vlasy a pastou ? Já bych si to i přečetla, ale napsali to moc malými písmenky.
Tak přesně to jsem věděla, ale pasta mě zmátla a nekoupila jsem nic .
Není tady
Čeče ta pasta se tváří jako že bude asi lepší.Můžeš si behem dne předělat účes jak budeš chtít
Já hlavně potřebuji nožnice a paní kaděrníčku.
Není tady
Romča napsal(a):
Čeče ta pasta se tváří jako že bude asi lepší.Můžeš si behem dne předělat účes jak budeš chtít
Jak jsi na to přišla?
Není tady
Dívala jsem se na netu.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jak jsi na to přišla?
Není tady
Téma zavřeno