18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 41 42 43 44 45 46
Téma zavřeno
Bo víte jak to je , zvyk je elezná koile.
A co ten Tvůj svatbový úbor, jak na tom jsi?
aprill napsal(a):
Nebudeme !
Není tady
Romča napsal(a):
Bo víte jak to je , zvyk je elezná koile.
A co ten Tvůj svatbový úbor, jak na tom jsi?aprill napsal(a):
Nebudeme !
Blbě, ale u nic měnit nebudu. Nemám červenou bluzku= nemusím na nové nehty, protoe ty moje modré by k červené nely. Kdy si vzpomenu jak se vystrojila vagrová naposled ( pravděpodobně si myslela, e svatba je kovbojském duchu) , tak jetě budu za hvězdu .
Zasedací pořádek mě u snad taky nemusí trápit .
Není tady
aprill napsal(a):
Nae městská, byla jsem u ní docela dávno, jsem spokojená co mi řekla a proto u nikam jinam nejdu . Chce tel. č. ?
Sice nejsem Romča , ale chci numero na ni já , jestli můu poprosit . Písni mi to do ZP nebo ICQ , kolik stojí kde má sídlo a tak. A neděláme reklamu na černou magii
Není tady
Bebe napsal(a):
aprill napsal(a):
Nae městská, byla jsem u ní docela dávno, jsem spokojená co mi řekla a proto u nikam jinam nejdu . Chce tel. č. ?
Sice nejsem Romča , ale chci numero na ni já , jestli můu poprosit . Písni mi to do ZP nebo ICQ , kolik stojí kde má sídlo a tak. A neděláme reklamu na černou magii
Polu ti to zítra z práce a nemá to k ní daleko, sídlí pod tolou a určitě ji od vidění zná ,teď aktuálně bere 300 Kč.
Není tady
Bebe, nemá malou černou kabelku?
Není tady
aprill napsal(a):
Bohuel nemám , ale u vietnamcú jsem viděla docela hezké pidi tatičky , na burze pod starým Priorem a tuím byly za 150.- kč .Takové malé večerní vhodné třeba na ples ,ale nevím jestli mají černou.
A je dobrá ta kartářka? U mi někdo říkal e tam bydlí nějaká kartářka pod tolou.
Není tady
Bebe napsal(a):
aprill napsal(a):
Bohuel nemám , ale u vietnamcú jsem viděla docela hezké pidi tatičky , na burze pod starým Priorem a tuím byly za 150.- kč .Takové malé večerní vhodné třeba na ples ,ale nevím jestli mají černou.
A je dobrá ta kartářka? U mi někdo říkal e tam bydlí nějaká kartářka pod tolou.
Kuknu, ale nic mě tam nezaujalo.
U mě strefila .
Není tady
Jááá mááám
Já kabeuková maniačka abych neměla
aprill napsal(a):
Upravil(a) Romča (27. 1. 2009 17:23)
Není tady
Romča napsal(a):
Jááá mááám
Já kabeuková maniačka abych nemělaaprill napsal(a):
To je pěkné , k tobě daleko .
Není tady
Poptej se klientek
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Jááá mááám
Já kabeuková maniačka abych nemělaaprill napsal(a):
To je pěkné , k tobě daleko .
Není tady
Romča napsal(a):
Poptej se klientek
Upravil(a) aprill (27. 1. 2009 17:47)
Není tady
Ta moje jedna z těch dvou bude mít určo
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Poptej se klientek
Není tady
Mám ti takový nápad, nala jsem barvu na vlasy a donutím někoho mi je tím natřít .
Není tady
Aprill ,ty u nemá dlouhé vlásky?
Není tady
Bebe napsal(a):
Aprill ,ty u nemá dlouhé vlásky?
Mám, jenom na oolce mám krátké .
Není tady
Ty si myslí e Ti po té barvě dorostou Hele Brendo a při té smůle nejsi blond , bych se picla.Bo bych nemohla být Kelly
aprill napsal(a):
Mám ti takový nápad, nala jsem barvu na vlasy a donutím někoho mi je tím natřít .
Není tady
Nedorostou .To ví nutkání je nutkání.
Není tady
Mám jetě jednu radu, natři si vlasy medem a bě udělat kotrmelec ke kadeřníkovi. vyber si nějaký pěkný odstín.
aprill napsal(a):
Nedorostou .To ví nutkání je nutkání.
Není tady
U je to zpečetěno .
Není tady
Vy kecalky, já jsem úplně mimo. Moc mi toho uniká, budu muset přehodnotit priority. Chybíte mi.
Není tady
Cooo ty a Mates , přepadli jste snad matriku
aprill napsal(a):
U je to zpečetěno .
Není tady
vagrová troičku přehoď, ani nevím jak ije.Ale 13.2. to jistí, odřekla jsem i koncert ABBY a jdu s Váma
Nela napsal(a):
Vy kecalky, já jsem úplně mimo. Moc mi toho uniká, budu muset přehodnotit priority. Chybíte mi.
Není tady
Romča napsal(a):
vagrová troičku přehoď, ani nevím jak ije.Ale 13.2. to jistí, odřekla jsem i koncert ABBY a jdu s Váma
Nela napsal(a):
Kecá, tys jsi dala přednost nám před ABBOU?
ZPEĆENO=natřeno a po dlouhé době nejsem černá, ale hnědá (tak jak psali na krabičce )
Není tady
Tak to nás má ráda, kdy jsi nela na ABBU. Já bych tu ABBU taky chtěla vidět, koda, mohly jsme jít vechny, to by bylo fajn. Já jdu ke kadeřníkovi přítí týden, teda doufám, protoe u vypadám straně. Musím jít do sebe.
Není tady
Já se dnes ráno zapomněla v , pěkně se spinkalo.
No ABBU by jsme klidně stihly, mám pocit e začíná ve 20 hod, ale to vstupné není moc příznivé..... plná nástěnka eků
Upravil(a) Romča (28. 1. 2009 9:16)
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 41 42 43 44 45 46