18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 40 41 42 43 44 … 46
Téma zavřeno
Vechno jen to ne, to by mě zabilo
aprill napsal(a):
Bebe napsal(a):
co to je alpining?
To je novinka, to jsou takové ty "běhací pásy" .
Není tady
No hokly co se děje tak 13.2. bude výbuch v 17 hod? Píu si to červeně
Není tady
Na tom běhacím pásu můe i rychlou chůzi. To je snad jediný stroj, který jsem v posilovně milovala, ale u jsem tam dlouho nebyla. Nebo je to něco jiného, kdy Aprill píe, e to je novinka ?
Není tady
Asi je to běh - chůze do kopce a nebo se to s Tebou kymácí - příprava na výlap do Alp
Nela napsal(a):
Na tom běhacím pásu můe i rychlou chůzi. To je snad jediný stroj, který jsem v posilovně milovala, ale u jsem tam dlouho nebyla. Nebo je to něco jiného, kdy Aprill píe, e to je novinka ?
Není tady
Nela napsal(a):
To je novinka pro nae fitko. Pásy běí a ty na tom běí a cvičí, nedá se to ovindlovat, protoe kdy se nesnaí tak si namele ústa .
Není tady
Aprill tak bacha, a nejde na svatbu bez zubou
Není tady
Romča napsal(a):
Tento týden nejdu , ale vypadá to , e půjdu v kulichu , jenom blbec dělá stejnou chybu 2x .
Není tady
Zase jsi se byla stříhat - jsi nenapravitelnááááááááááááááááá.To já ji po jisté době nedělám.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Tento týden nejdu , ale vypadá to , e půjdu v kulichu , jenom blbec dělá stejnou chybu 2x .
Není tady
Romča napsal(a):
Zase jsi se byla stříhat - jsi nenapravitelnááááááááááááááááá.To já ji po jisté době nedělám.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
, byla!
Není tady
Hele a se bude chtít jít přítě ostříhat , tak se mě předem zeptej
nechci to vidět , a se bude vdávat Ty
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Tento týden nejdu , ale vypadá to , e půjdu v kulichu , jenom blbec dělá stejnou chybu 2x ., byla!
Není tady
Romča napsal(a):
nechci to vidět , a se bude vdávat Tyaprill napsal(a):
Romča napsal(a):
, byla!
Já,jo,?
Upravil(a) aprill (27. 1. 2009 15:46)
Není tady
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ví jak nikdy neříkej nikdy:jojo:
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
nechci to vidět , a se bude vdávat Tyaprill napsal(a):
, byla!Já,jo,?
Není tady
Romča napsal(a):
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ví jak nikdy neříkej nikdy:jojo:
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
nechci to vidět , a se bude vdávat TyJá,jo,?
Jen blbec dělá stejnou chybu 2x, ? A já jsem někdy nepoučitelná ( jak stará, tak blbá).
Není tady
Musím uznat , e má pravdu, opravdu jen blbec dělá stejnou chybu 2x.Ale ty by jsi si po druhé nebrala pana *****
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Já,jo,?Jen blbec dělá stejnou chybu 2x, ? A já jsem někdy nepoučitelná ( jak stará, tak blbá).
Není tady
U jenom to by mi chybělo, kdybych to udělala, tak by mě museli zbavit svépravnosti .
Není tady
Brendo nerouhej se .
Straně mě dnes bolí malíček u nohy , o vánocích jsem si ho nakopla o ústřední topení a sem tam se do něj průběne kopu :grater:Pořádně nemůu chodit ani v nových kozajdách.
aprill napsal(a):
U jenom to by mi chybělo, kdybych to udělala, tak by mě museli zbavit svépravnosti .
Není tady
Romča napsal(a):
Brendo nerouhej se .
Straně mě dnes bolí malíček u nohy , o vánocích jsem si ho nakopla o ústřední topení a sem tam se do něj průběne kopu :grater:Pořádně nemůu chodit ani v nových kozajdách.aprill napsal(a):
Kdybych si vzala .... u, tak by mě OPRAVDU museli zbavit svéprávnosti.
A Matesa si nechám, ví, e mi kartářka říkala, e jsme si souzeni .
Upravil(a) aprill (27. 1. 2009 16:14)
Není tady
Ty má nové botičky? Jetě jsem ti nepsala, ale ty moje krásné červené botičky, jsou jen do sucha, ne do vodičky, u jsem je několikrát stříkala impregnací a kdy je mokro a třeba na chodníku leí sníh (to tak v zimě i bývá), tak mi čvachtá v botech . Zkrátka jsou to letní kozačky .
Není tady
Tak to nevím , e jste si souzeni.
A která kartářka? Ta má prý nebere je nemocná a já bych i zala.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Brendo nerouhej se .
Straně mě dnes bolí malíček u nohy , o vánocích jsem si ho nakopla o ústřední topení a sem tam se do něj průběne kopu :grater:Pořádně nemůu chodit ani v nových kozajdách.aprill napsal(a):
Kdybych si vzala .... u, tak by mě OPRAVDU museli zbavit svéprávnosti.
A Matesa si nechám, ví, e mi kartářka říkala, e jsme si souzeni .
Není tady
Nové botičky od podzimu , potratila se tiskárna na prachy tak nic nového není a dlouho nebude a já dnes vlítla do Takka.Tak bych si udělala radost ani na koncert ABBY nejdu .
Od tédoby co nám zvedli elektřinu tak je to na pytel. Ale ijem i tak
aprill napsal(a):
Ty má nové botičky? Jetě jsem ti nepsala, ale ty moje krásné červené botičky, jsou jen do sucha, ne do vodičky, u jsem je několikrát stříkala impregnací a kdy je mokro a třeba na chodníku leí sníh (to tak v zimě i bývá), tak mi čvachtá v botech . Zkrátka jsou to letní kozačky .
Upravil(a) Romča (27. 1. 2009 16:20)
Není tady
Nae městská, byla jsem u ní docela dávno, jsem spokojená co mi řekla a proto u nikam jinam nejdu . Chce tel. č. ?
Není tady
A budu jezdit vozem , tak se pak objednám.Přes týden bych to nedala.
aprill napsal(a):
Nae městská, byla jsem u ní docela dávno, jsem spokojená co mi řekla a proto u nikam jinam nejdu . Chce tel. č. ?
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
U aby bylo jaro .
Není tady
Jaro? a kterééééééééééééééééééééé kdy budu jak tele , tak budu jezdit jen v noci. Jo? Jo a nebudete mi nalévat.
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
U aby bylo jaro .
Není tady
Nebudeme !
Upravil(a) aprill (27. 1. 2009 16:38)
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 40 41 42 43 44 … 46