18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Taky si říkám jak jsem bez ní mohla ít .
Není tady
Myčku by měli vechny eny povinně fasovat!!!!!!:supr
Není tady
Bebe napsal(a):
Holky já milluji svou myčku!!!!!!!konečně pracuje. A svou novou kychyňku taky!!!
Bebe, to ti závidím, my se doma pořád nemůeme dočkat konce. pořád není hotovo, jsem u zoufalá.
Není tady
Neboj Neli ,taky se dočká,jsem si to taky myslela a to jsem tady s řemeslníkama byla sama ,protoe můj chlap hned po dovolené jel do Prahy.Neuvěřitelné !!!!nervy s těma chlapama,ve bylo patně,voda elektřina na patném místě.no hrůza.A to jak tak namontovali ,tak jsem lehla s horečkama ,mezi těma krabicema,nevybalená kuchyŇská linka.Léčila jsem to sirupy od dětí ,no nepomohlo a jsem musela k dr. a ona nic jiného neumí napsat jak antibiotika. .Ale jetě nás čekají drobné práce,není to jetě tip op,ale to neva .Tak se dr a taky se dočká neboj.
Není tady
taky jsem u na to sama, ale nestěuji si, je to fajn zařizování, to nejsou patné starosti, akorát ten bordel. Já jsem měla strach, e se mi to nebude líbit, něco jiného je vybírat z katalogu a ze vzorků a pak to vidět v reálu. U se to rýsuje, ale ne to dáme do kupy, jetě budeme tedy nějaký den, moná týden počkat.
Není tady
Tak jsem dneska byla na synovi na promoci , plakala jsem jako elva , myslím, e bych se uivila jako plačka po pohřbech. Pubo se mi zpočátku smál, e řvu, ale byl taky na měkko . Prý to bylo moc dojemné. Tak doufám, e si jednou zapláču i na jeho promoci .
Není tady
Tak to muselo být super Aprill.Doufám ,e moje děti taky to někam dotáhnou a vystudují ,e bych si taky ráda poplakala ,samozřejmně těstíííím!
Není tady
No dneska jsem skoro plakala nad mým vysavačem ,asi nám umřel nadobro ,já ho asi umordovala tým íleným úklidem.Tam kousek omítky na balkoně mraky polystyrénu (vedle zateplují barák) a to on asi nepapá e!!? To jestli vytuhl nadobro ,tak mě čeká koupě nového .Jestli mi můete doporučit nějakou značku ,typ tak sem s radama.
Není tady
Bebe napsal(a):
No dneska jsem skoro plakala nad mým vysavačem ,asi nám umřel nadobro ,já ho asi umordovala tým íleným úklidem.Tam kousek omítky na balkoně mraky polystyrénu (vedle zateplují barák) a to on asi nepapá e!!? To jestli vytuhl nadobro ,tak mě čeká koupě nového .Jestli mi můete doporučit nějakou značku ,typ tak sem s radama.
Vysavač mám starou Etu a téměř ho nepouívám, protoe nikde nemáme koberce , tak ti s nákupem nového neporadím .
Není tady
No a já s vysavačem vysávala i plovoučku,máme u něj přímo nádstavec na pl. podlahy.A pak se vytíralo.
Jetě e mi ta myčka jede
Není tady
Aprill, to ti opravdu gratuluji k úspěnému synovi. To musí být krásné. Musí být na něj moc pyná a právem.
Není tady
Holky kde jste vecky????? , ,nebo se dovolenkujete?
Není tady
nedovolenkujeme a jetě ani nebudeme, dokončujeme kuchyň a co ty Bebe, jak se ti vaří v nové kuchyni ?
Není tady
Neli,no skvěle,díky myčce mám pořád pořádek v kuchyňce hned jak něco upiním tak to tam oupnu .Ale jak jsem ji zapínala poprvé tak s manuálem v ruce a ucho na myčce ,e je nějak potichu . .Ale jede super .A to samé elekt. trouba.Zase manuál v ruce a peču .Je tam hodně funkcí a po vypnutí trouby mi hučí nějaký ventilátor ,no z něho jsem taky byla paf.Ale píou e to tak má být. Zkusím to nafotit a fotky hodit na dámu .A co ty jak jste daleko s kuchyňkou?U bude brzy hotová ne?
Není tady
Bebe, je u tak z 90% hotová a manuál mám na vechno. Jedno vím určitě, má mamka si u v naí kuchyni asi neuvaří. Vechno to je elektronika, jsem z toho na nervy. Jetě jsem nezkusila ani troubu, ani mikrovlnku, bude to maturita. Ne se s ní sehraju, asi to bude trvat. Teď právě se snaíme v kuchyni zabydlet nádobí, asi to jetě nekolikrát předělám, ne to uloíme tak, aby nám to vem vyhovovalo.
Není tady
;)Tadyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy , já mám kuchyň starou
Bebe napsal(a):
Holky kde jste vecky????? , http://smajlici-1.ic.cz//volno/2/075.gif ,nebo se dovolenkujete?
Není tady
Já jsem taky tadýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý a hrozně unavenááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.
Není tady
Já jsem tady takééééé.A dnes trochu červená od sluníčka.
Byly jsme dnes s rodiči grilovat na Čeladné.Take jsem také nějaká unavenááá a asi půjdu brzy do pelíku
Není tady
já jsem tady taky a nějaká nemocná
Není tady
Neli ty jsi byla nemocná nedávno , ne?
Nela napsal(a):
já jsem tady taky a nějaká nemocná
Není tady
byla jsem nachlazená, ale teď mám zánět ledvin, pořád byl u nás průvan, kdy se přestavovalo, take jsem to tak chytla.
Není tady
Ahoj vichni, tak prázdniny nám začly, kola skončila a máme volněji .Kdy se v hojném počtu sejdeme na , tedy pokud budete chtít.
U jsme se nesely vechny velmi dloooouho - stálice.
Upravil(a) Romča (8. 7. 2008 9:08)
Není tady
já přítí týden mohu , tento budu hlídat a vyzkouím si jaké to je mít doma zase malého prcka se který nepyskuje .
Není tady
Ahoj taky nic zatím nemájm přítí týden.
Není tady
Já se chystám malovat ,ale kvůli Vás tětku odhodím setřu barvu a jsem u vás.
Není tady
Téma zavřeno