29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Co dlouho leží , na to už si stejně nevzpomeneš.vyhodit
aprill napsal(a):
Nejdůležitější je, že FS začíná důkladným úklidem, všechno co je pokažené, nenosíš, nepoužíváš musí pryč. To mi zpočátku dělalo problém, protože co kdyby se mi to ještě hodilo
!
Není tady
aprill napsal(a):
Nejdůležitější je, že FS začíná důkladným úklidem, všechno co je pokažené, nenosíš, nepoužíváš musí pryč. To mi zpočátku dělalo problém, protože co kdyby se mi to ještě hodilo
!
Tak toto mi opravdu problém nedělá, jedinci, kteří mne více znají to ví.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
!
Romi, já si ale někdy po své čistce vzpomenu. Tak teď například jsem stála před skříní a byla nešťastná, že si nemám v tomto počasí co obléct, tak mi Pavel říkal, ať vlezu do skříně mamce.
Není tady
Nela napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
!
Romi, já si ale někdy po své čistce vzpomenu. Tak teď například jsem stála před skříní a byla nešťastná, že si nemám v tomto počasí co obléct, tak mi Pavel říkal, ať vlezu do skříně mamce.
Není tady
Tak už jsem doma holky,letadlo jsem přežila. Bylo tam nádherně,počasí a super parta.
Ale zato doma!!! Staveniště,linku nemám a vypadá to ,že mi ji přijde montovat až v pondělí.
Není tady
Bebe napsal(a):
Tak už jsem doma holky,letadlo jsem přežila.
Bylo tam nádherně,počasí a super parta.
Ale zato doma!!! Staveniště,linku nemám a vypadá to ,že mi ji přijde montovat až v pondělí.
Vítám tě doma. A co koupelna? Spokojená?
Není tady
Jo obklady jsou super,dneska jsme malovali kuchyň a předsíŇ,akorát nemám dveře na wc a do koupelny.a na WC nesvítíme. .No takže jsem přijela z ráje do pakárny,
,no jo jsem si to vymyslela tak nesmím bečet.
Není tady
Bebe napsal(a):
Jo obklady jsou super,dneska jsme malovali kuchyň a předsíŇ,akorát nemám dveře na wc a do koupelny.a na WC nesvítíme.
.No takže jsem přijela z ráje do pakárny,
,no jo jsem si to vymyslela tak nesmím bečet.
Neboj, bude to krásné .
Není tady
No to doufám. Musím znova vymalovat kuchyň je flekatá. A budu na to tady sama.
Není tady
Jak se máte? Já výborně, za tento týden mám zážitků na celou knihu .
A mimochodem samoléčba selhala, musela jsem k odborníkovi ( kdybych ovšem nikam nešla, bylo by to stejné) !
Není tady
Tak já mám taky tento týden mnoho zážitků. Musíme si o nich popovídat u kafíčka, takže se brzy uzdrav.
Není tady
Doufám, že se sejdeme dřív než na ně zapomenu. I když to jsou zážitky snad nezapomenutelné. V důchodu budu psát paměti:supr: .
Není tady
Je to k uzoufání, samoléčba nepomohla , rady dr. taky ne
, na radu našeho veterináře jsem si šla koupit atb. a všechny lékárny mají zavřeno
.
A zase jsem samonasírací .
Není tady
Tak holky, dneškem jsem se pasovala do střední (pozdní) generace. Dnes totiž Tom skončil povinnou školní docházku, rozloučit s učitelským sborem se šel v obleku a nesl s sebou 25 růží. Byl jako ženich.
Matka (tedy já) se tetelila blahem a byla jsem na něj tedy fakt pyšná.
Není tady
Nela napsal(a):
Tak holky, dneškem jsem se pasovala do střední (pozdní) generace.
Dnes totiž Tom skončil povinnou školní docházku, rozloučit s učitelským sborem se šel v obleku a nesl s sebou 25 růží. Byl jako ženich.
Matka (tedy já) se tetelila blahem a byla jsem na něj tedy fakt pyšná.
Ale kuš, jaká střední pozdní generace ? Tom musel být úžasný. Těm prevítům to tak sluší, když se pěkně oblečou
. Já si to jdu užít v úterý, chlapeček má promoci. Taky se budu tetelit blahem, jen otec bude poněkud nešťastný, protože Honza bude dál pokračovat ve studiu a on bude muset dál hradit výživné (asi si požádáme o zvýšení
).
Neli, co kuchyňka? Jsi spokojená?
Není tady
Aprill, to je krásné jít na promoci. Já jsem měla možnost jen u bráchy, bohužel Tomášek byl zrovna nemocný, tak jsem nikam nešla, škoda. To se taky budeš pýřit, jako hrdá matka.
Kuchyňka ? Co to je ? Ještě stále není. Už ten binec nemůžu vydržet. Dneska by měli přijít, takže prý tak dva dny ji budou montovat. Jenže v sobotu zase nedělá náš dvorní instalatér (pokud ho Pavel nepřemluví), takže vařit se asi ještě o víkendu nebude.
Teď jsem trochu nachlazená, všichni byli doma nemocní, já jsem nejdéle odolávala a nakonec to chytnu v nejnevhodnější dobu, jako vždycky.
Není tady
. Nikdo, nikde.
Neli, nepřišlo ti náhodou už něco z pajdáku? U nás už některé dostaly vyrozumění
Není tady
Aprill, přišlo v pátek - zamítnuto - všem. Takže Havířov to jistí. Škoda, mohla jsem využít tvé informace.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, přišlo v pátek - zamítnuto - všem. Takže Havířov to jistí. Škoda, mohla jsem využít tvé informace.
Doufám, že si podáš odvolání, pro koho ten materiál schovávám,co?
Není tady
To určitě nemá cenu, psali mi, že brali 50 ze 150 a přednost mají sociálky. Je to škoda, ale třeba tvé materiály využiji v Havířově. Těšila jsem se, že budeme na jedné škole. Fakt blbé, ale spíš jsem s tím počítala, že to nevyjde. Přihlásil se i od Leony bratr a jeho manželka a taky nic.
Není tady
A já se taky tak těšila .
Není tady
aprill napsal(a):
A já se taky tak těšila http://i.dama.cz/s/e817.gif.
Nebreč, budeme od sebe jen pár kilometrů Akorát mne to vyjde dráž.
Myslím, ale že to je jiná škola, než chodí tvá kolegyně, tedy doufám, přece nebudu mít tolik zkoušek.
Není tady
Nela napsal(a):
aprill napsal(a):
A já se taky tak těšila http://i.dama.cz/s/e817.gif.
Nebreč, budeme od sebe jen pár kilometrů
Akorát mne to vyjde dráž.
Myslím, ale že to je jiná škola, než chodí tvá kolegyně, tedy doufám, přece nebudu mít tolik zkoušek.
Ta kolegyně chodí do školy někde v centru a je to pobočka Lodžské univerzity.
Není tady
Tak to není ta škola. Uf, to jsem si tedy oddychla, doufám, že ta má nebude ještě horší.
Není tady
Holky já milluji svou myčku!!!!!!!konečně pracuje. A svou novou kychyňku taky!!!
Není tady
Téma zavřeno