27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Téma zavřeno
Co dlouho leí , na to u si stejně nevzpomene.vyhodit
aprill napsal(a):
Nejdůleitějí je, e FS začíná důkladným úklidem, vechno co je pokaené, nenosí, nepouívá musí pryč. To mi zpočátku dělalo problém, protoe co kdyby se mi to jetě hodilo
!
Není tady
aprill napsal(a):
Nejdůleitějí je, e FS začíná důkladným úklidem, vechno co je pokaené, nenosí, nepouívá musí pryč. To mi zpočátku dělalo problém, protoe co kdyby se mi to jetě hodilo
!
Tak toto mi opravdu problém nedělá, jedinci, kteří mne více znají to ví.
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
!
Romi, já si ale někdy po své čistce vzpomenu. Tak teď například jsem stála před skříní a byla neastná, e si nemám v tomto počasí co obléct, tak mi Pavel říkal, a vlezu do skříně mamce.
Není tady
Nela napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
!
Romi, já si ale někdy po své čistce vzpomenu. Tak teď například jsem stála před skříní a byla neastná, e si nemám v tomto počasí co obléct, tak mi Pavel říkal, a vlezu do skříně mamce.
Není tady
Tak u jsem doma holky,letadlo jsem přeila. Bylo tam nádherně,počasí a super parta.
Ale zato doma!!! Stavenitě,linku nemám a vypadá to ,e mi ji přijde montovat a v pondělí.
Není tady
Bebe napsal(a):
Tak u jsem doma holky,letadlo jsem přeila.
Bylo tam nádherně,počasí a super parta.
Ale zato doma!!! Stavenitě,linku nemám a vypadá to ,e mi ji přijde montovat a v pondělí.
Vítám tě doma. A co koupelna? Spokojená?
Není tady
Jo obklady jsou super,dneska jsme malovali kuchyň a předsíŇ,akorát nemám dveře na wc a do koupelny.a na WC nesvítíme. .No take jsem přijela z ráje do pakárny,
,no jo jsem si to vymyslela tak nesmím bečet.
Není tady
Bebe napsal(a):
Jo obklady jsou super,dneska jsme malovali kuchyň a předsíŇ,akorát nemám dveře na wc a do koupelny.a na WC nesvítíme.
.No take jsem přijela z ráje do pakárny,
,no jo jsem si to vymyslela tak nesmím bečet.
Neboj, bude to krásné .
Není tady
No to doufám. Musím znova vymalovat kuchyň je flekatá. A budu na to tady sama.
Není tady
Jak se máte? Já výborně, za tento týden mám záitků na celou knihu .
A mimochodem samoléčba selhala, musela jsem k odborníkovi ( kdybych ovem nikam nela, bylo by to stejné) !
Není tady
Tak já mám taky tento týden mnoho záitků. Musíme si o nich popovídat u kafíčka, take se brzy uzdrav.
Není tady
Doufám, e se sejdeme dřív ne na ně zapomenu. I kdy to jsou záitky snad nezapomenutelné. V důchodu budu psát paměti:supr: .
Není tady
Je to k uzoufání, samoléčba nepomohla , rady dr. taky ne
, na radu naeho veterináře jsem si la koupit atb. a vechny lékárny mají zavřeno
.
A zase jsem samonasírací .
Není tady
Tak holky, dnekem jsem se pasovala do střední (pozdní) generace. Dnes toti Tom skončil povinnou kolní docházku, rozloučit s učitelským sborem se el v obleku a nesl s sebou 25 růí. Byl jako enich.
Matka (tedy já) se tetelila blahem a byla jsem na něj tedy fakt pyná.
Není tady
Nela napsal(a):
Tak holky, dnekem jsem se pasovala do střední (pozdní) generace.
Dnes toti Tom skončil povinnou kolní docházku, rozloučit s učitelským sborem se el v obleku a nesl s sebou 25 růí. Byl jako enich.
Matka (tedy já) se tetelila blahem a byla jsem na něj tedy fakt pyná.
Ale ku, jaká střední pozdní generace ? Tom musel být úasný. Těm prevítům to tak sluí, kdy se pěkně oblečou
. Já si to jdu uít v úterý, chlapeček má promoci. Taky se budu tetelit blahem, jen otec bude poněkud neastný, protoe Honza bude dál pokračovat ve studiu a on bude muset dál hradit výivné (asi si poádáme o zvýení
).
Neli, co kuchyňka? Jsi spokojená?
Není tady
Aprill, to je krásné jít na promoci. Já jsem měla monost jen u bráchy, bohuel Tomáek byl zrovna nemocný, tak jsem nikam nela, koda. To se taky bude pýřit, jako hrdá matka.
Kuchyňka ? Co to je ? Jetě stále není. U ten binec nemůu vydret. Dneska by měli přijít, take prý tak dva dny ji budou montovat. Jene v sobotu zase nedělá ná dvorní instalatér (pokud ho Pavel nepřemluví), take vařit se asi jetě o víkendu nebude.
Teď jsem trochu nachlazená, vichni byli doma nemocní, já jsem nejdéle odolávala a nakonec to chytnu v nejnevhodnějí dobu, jako vdycky.
Není tady
. Nikdo, nikde.
Neli, nepřilo ti náhodou u něco z pajdáku? U nás u některé dostaly vyrozumění
Není tady
Aprill, přilo v pátek - zamítnuto - vem. Take Havířov to jistí. koda, mohla jsem vyuít tvé informace.
Není tady
Nela napsal(a):
Aprill, přilo v pátek - zamítnuto - vem. Take Havířov to jistí. koda, mohla jsem vyuít tvé informace.
Doufám, e si podá odvolání, pro koho ten materiál schovávám,co?
Není tady
To určitě nemá cenu, psali mi, e brali 50 ze 150 a přednost mají sociálky. Je to koda, ale třeba tvé materiály vyuiji v Havířově. Těila jsem se, e budeme na jedné kole. Fakt blbé, ale spí jsem s tím počítala, e to nevyjde. Přihlásil se i od Leony bratr a jeho manelka a taky nic.
Není tady
A já se taky tak těila .
Není tady
aprill napsal(a):
A já se taky tak těila http://i.dama.cz/s/e817.gif.
Nebreč, budeme od sebe jen pár kilometrů Akorát mne to vyjde drá.
Myslím, ale e to je jiná kola, ne chodí tvá kolegyně, tedy doufám, přece nebudu mít tolik zkouek.
Není tady
Nela napsal(a):
aprill napsal(a):
A já se taky tak těila http://i.dama.cz/s/e817.gif.
Nebreč, budeme od sebe jen pár kilometrů
Akorát mne to vyjde drá.
Myslím, ale e to je jiná kola, ne chodí tvá kolegyně, tedy doufám, přece nebudu mít tolik zkouek.
Ta kolegyně chodí do koly někde v centru a je to pobočka Lodské univerzity.
Není tady
Tak to není ta kola. Uf, to jsem si tedy oddychla, doufám, e ta má nebude jetě horí.
Není tady
Holky já milluji svou myčku!!!!!!!konečně pracuje. A svou novou kychyňku taky!!!
Není tady
Téma zavřeno